BESZÉLGETŐS topic

Több
16 éve 10 hónapja #352127 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Friss tapasztalat alapján megerősíteném, hogy vigyázzatok az utakkal. Valsz nem kellemes összevarrt-kötözött állal otthon ülni, bár én speciel élvezem. :D Hiába, a magamfajta teler hajós nem bírja hosszabb ideig a szárazföldön, furcsa, hogy nem himbálódzik alattad a talaj, csak elvétve... De a vizek mind befagytak sajnos. :P

Dreamer, anyudnak jobbulást!

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Látogató
  • Látogató
16 éve 10 hónapja #352124 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tudom, hogy nagyon veszélyes, meg minden, de szerintem nagyon szép az ágakra ráfagyott jég... 8O
(Igaz,én még nem estem el,lehet,hogy ez a tény is befolyásol.. :twisted: )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 10 hónapja #352122 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Dreamer anyukájának és minden jégtáncosnak jobbulást! Vigyázzatok magatokra!

Több
16 éve 10 hónapja #352118 Írta: Balrog
Balrog válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egyszerűen Nesi! :) Úgy estél el hogy a tenyered lefelé nézett! :wink:

Több
16 éve 10 hónapja #352116 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Idén télen még nem sikerült elesnem...elcsúsznom igen (úgy, hogy nem estem el) de remélem ez az idén télen kimarad...Dreamer:Jobbulás anyukádnak... :wink:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 10 hónapja #352113 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Engem ki is röhögtek, mikor tegnap hanyattvágódtam az utcánkban. Aztán mondták (két nálam kb. 3 évvel idősebb lány volt), hogy velük is ez történt két sarokkal odébb :)
(Csak azt nem tudom, hogy az esés folyamán hogy tudtam egyszerre beverni a könyökömet meg a tenyeremet is... :P )

Több
16 éve 10 hónapja #352112 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jaja... holnapra se mond jobbat, mindenki vigyázzon! Csíkszeredán meg -28 fok, wazz 8O

www.mno.hu/portal/535544
kuruc.info/r/1/19944/

Tünde: mondom, visszagondolva én is röhögtem magamon, baromi hülyén nézhettem ki:D

Több
16 éve 10 hónapja #352110 Írta: Balrog
500-an? 8O :? Nah akkor mindenki nagyon vigyázzon magára!

Több
16 éve 10 hónapja #352109 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Alcar: vizuális típus vagyok, 2 perce itt röhögök magamban :lol: sorry :wink:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 10 hónapja #352108 Írta: Alcarcalimo
Az országban úgy 500-an kerültek kórházba ilyen-olyan törésekkel...
Dreamer: anyudnak és mindenkinek, aki balettozott, jobbulást!

Több
16 éve 10 hónapja #352107 Írta: Balrog
Jobbulást kívánok sz anyukádnak Dreamer_KF! Egyébként én ma kutyasétáltatás közben estem hanyatt a kutya meg jól összeugrált :lol: :wink: De én megusztam egy könyékbeveréssel, szerencsére!

"A macska vendég a háznál, a kutya barát."

Több
16 éve 10 hónapja #352106 Írta: Alcarcalimo

Attila írta: Ha a következő napokba látod maga a youtubeon akkor mégis valaki látott... :twisted:

Az a halál fia!

Tünde: szó se róla, elég érdekes látvány lehettem, ahogy a hátsóm messze kitolva, két kezem széttárva, hátizsákkal a nyakamba, csendesen anyázva csúszok hátrafele, :D

Több
16 éve 10 hónapja #352101 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mindenkinek jobbulást, aki elesett és tényleg vigyázzatok...

Alcar, azért én megnéztelek volna :lol: érdekes én nem csúszkáltam... igaz jó a cipőm és nagyon vigyáztunk.

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 10 hónapja #352099 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ery írta:

Dreamer_KF írta: (p.s.: Nem mellesleg önző kis dög vagyok, amikor elárulom, hogy az anyám hajnalban, uszodából hazamenet esett el, és került kórházba bokatöréssel. Ő is kapott pár deka vaskapcsot).

Jobbulást! Amúgy ma én is zúgtam egyet, mikor leugrottam a közértbe. Itt a telepen hol sózzák a járdát, hol nem.

Ery: legközelebb nem ugrálsz :)
Én egy építkezés melletti elhanyagolt részen csúsztam egy szépet :blackeye: Szerencsére mind a karácsonyi ajándékom, mind a kamera a LEP-es videókkal megúszta a kalandot.

Dreamer: anyudnak jobbulást!

Több
16 éve 10 hónapja #352097 Írta: Attila

Alcarcalimo írta: Jég... ma reggel _Neoval együtt slattyogtunk ki a Délibe, kb. 10 perc normál esetben, most kétszer annyi volt... átlag tízlépésenként hol ő, hol én mormoltunk valami ritka csúnyaságot a fogunk között, és néha közel kerültünk a piruettekhez.
Előttünk meg slattyogott egy csaj, egy igazi liba, persze magassarkúban... Istenem, hol tenyésznek ezek...

Otthon volt a legviccesebb, amikor hazaértem Veszprémbe... a kapu előtt van egy rámpa, persze vagy 2 centi jég... teszek rajta két lépést (a kaput nem értem el kézzel), és szép lassan visszacsúsztam... a hátizsák meg a papírokkal teli tatyó erősen húzott, úgyhogy elég érdekes testtartásban úsztam meg a taknyolást... szóval ezt még kétszer játszottam el (közben lopva körbenéztem, remélve, hogy senki nem látja a szerencsétlenkedésemet, esetleg nem vesz videóra), de végül bejutottam.

Vicces dolog ez.
Vagyis nem.
(A szórást meg cseszhetjük, ha esik, seperc alatt ráfagy az új réteg)

Ha a következő napokba látod maga a youtubeon akkor mégis valaki látott... :twisted:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 10 hónapja #352092 Írta: Alcarcalimo
Jég... ma reggel _Neoval együtt slattyogtunk ki a Délibe, kb. 10 perc normál esetben, most kétszer annyi volt... átlag tízlépésenként hol ő, hol én mormoltunk valami ritka csúnyaságot a fogunk között, és néha közel kerültünk a piruettekhez.
Előttünk meg slattyogott egy csaj, egy igazi liba, persze magassarkúban... Istenem, hol tenyésznek ezek...

Otthon volt a legviccesebb, amikor hazaértem Veszprémbe... a kapu előtt van egy rámpa, persze vagy 2 centi jég... teszek rajta két lépést (a kaput nem értem el kézzel), és szép lassan visszacsúsztam... a hátizsák meg a papírokkal teli tatyó erősen húzott, úgyhogy elég érdekes testtartásban úsztam meg a taknyolást... szóval ezt még kétszer játszottam el (közben lopva körbenéztem, remélve, hogy senki nem látja a szerencsétlenkedésemet, esetleg nem vesz videóra), de végül bejutottam.

Vicces dolog ez.
Vagyis nem.
(A szórást meg cseszhetjük, ha esik, seperc alatt ráfagy az új réteg)

Több
16 éve 10 hónapja #352085 Írta: Attila
Most este anya mondta, hogy nincsen itthon tea el kéne menni a boltba. Elindultam és a kőlépcsőnkön elcsúsztam, szerencsére volt korlát, de akkor is. Mindenki nagyon vigyázzon magára!!!

Több
16 éve 10 hónapja #352081 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én tegnap kettőt is :) Itten nálunk tükörjég van szinte, az utcák kb. egyharmada járható. Vagy annyi se. És akkor az ilyen jó lejtős utcákon... De ma olvadt, úgyhogy remélhetőleg javul, viszont hogyha éjjel fagy, akkor a vizes utcák visszafagynak.

Dreamer_KF írta: (p.s.: Nem mellesleg önző kis dög vagyok, amikor elárulom, hogy az anyám hajnalban, uszodából hazamenet esett el, és került kórházba bokatöréssel. Ő is kapott pár deka vaskapcsot).

Mielőbbi gyógyulást neki!

Több
16 éve 10 hónapja #352076 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Jobbulást! Amúgy ma én is zúgtam egyet, mikor leugrottam a közértbe. Itt a telepen hol sózzák a járdát, hol nem.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
16 éve 10 hónapja #352074 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mélyen tisztelt nagyérdemű!

Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy (nem vicc) az országos meteorológiai szolgálat JÉGjelzést, pirosat rendelt el!

Tele van az összes pesti kórház, a mentők kettesével-hármasával szállítják a betegeket leginkább töréssel.

Lesztek szívesek holnap nem a balesetin kikötni, mert
a; nem jut rátok orvos
b; kimaradtok az iskolából
c; szar érzés vaskapcsokat kapni a bokádba januárban.

(p.s.: Nem mellesleg önző kis dög vagyok, amikor elárulom, hogy az anyám hajnalban, uszodából hazamenet esett el, és került kórházba bokatöréssel. Ő is kapott pár deka vaskapcsot).

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
16 éve 10 hónapja #352068 Írta: Balrog
Rendben Rabyn!

Több
16 éve 10 hónapja #352067 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Barlog: hát csatlakozz:)) itt a beszégletősben mindig van élet és a többi topic is működni szokott:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 10 hónapja #352047 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta: Biztos hogy ez MKKP? (És te is a Magyar kétfarkú Kutyapártra gondolsz?)

Sok szeretettel ajánlom a www.mkkp.hu oldalt, ahol az összes művük fent van, egyébként igen, arra gondolok én is. :)

"Well, I'm back."

Több
16 éve 10 hónapja #352045 Írta: Balrog
Sziasztok! Nem tudo mmiért de csak mostanában httem rá arra, hogy mennyire szeretem Tolkient! A tegnapi rendezvény nagyon jó volt! Szeretnék megismerkedni mindenkivel! Írjatok légyszíves ha gondoljátok!

Több
16 éve 10 hónapja #352039 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Biztos hogy ez MKKP? (És te is a Magyar kétfarkú Kutyapártra gondolsz?)

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
16 éve 10 hónapja #352038 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Olosta írta:

Nóli i linantea írta: Van az MTTnek HR-ese?
www.legalja.hu/current/final/200 ... itator.jpg

Ööö... ha jól látom, ezen egy szegedi telefonszám leledzik. :lol:

Hát mert MKKP, az pedig szegedi :) Ezek kint vannak pár éve, jópofák. :)

"Well, I'm back."

Több
16 éve 10 hónapja #351996 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ööö... ha jól látom, ezen egy szegedi telefonszám leledzik. :lol:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

• Anonymous
  • Látogató
  • Látogató
16 éve 10 hónapja #351991 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Erdélybe-27 fokot mondtak...Én szeretem a telet, a hideget, meg hasonlók, de azért örülök, hogy nem ott vagyok. :?

[size=9:190qfzdy]Meg akkor semmit se tudnék lovagolni:([/size]

Több
16 éve 10 hónapja #351974 Írta: Kisvakond
Kisvakond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nagyon komoly :lol:

Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve

Több
16 éve 10 hónapja #351955 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Van az MTTnek HR-ese?

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.288 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére