BESZÉLGETŐS topic

Több
16 éve 10 hónapja #352462 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:cry: :cry: :cry:

Életének 81. esztendejében elhunyt Körmendi János színművész, író - tudatta a család közlése alapján az Oktatási és Kulturális Minisztérium szerdán az MTI-vel. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt türelemmel viselt hosszú betegség után január 6-án, vasárnap szeretettei körében érte a halál.

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 10 hónapja #352447 Írta: Tünde
Adimék szerkesztőségének beindult a netrádiója, a főnöke konferál, hallgassátok www.rockcity.hu :lol:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 10 hónapja #352443 Írta: Balrog
Balrog válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Az is nagyon jól néz ki :D

Több
16 éve 10 hónapja #352440 Írta: Tünde
és a méregzöld? én azt szeressem.. mondjk feketével (olyan kekiset)

Több
16 éve 10 hónapja #352436 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A kérdésetekrE: A zöld szép, a zöldet szeretjük (főleg ha fehérrel társul)

Zőőőőőld sasok, zőőőld sasok, magasan szárnyaljatok! :D

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
16 éve 10 hónapja #352435 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dreamer_KF írta: A rózsaszín nem szín, hanem egy idegen invázió előkészítője, ügynökeik már köztünk vannak! Hamarosan a rózsaszín (mely egy élő organizmus) elszaporodik a világban, és elborít mindent, így önkívületbe és zombi állapotba ringatva a homo sapienst, és ekkor megkezdődik a flotta bevetése..
Az ügynökök: Paris Hilton, Britney Spears (bár őt már kikúráltuk egy kicsit..hehe..).

Ne aggódjatok! A fekete, arany, ezüst, mélybíbor még velünk van!
(nem is beszélve a felleg-kékről, mint amilyen eme sorok írójának szemszíne :D )

Dreamer!
Kizárt, hogy a rózsaszín akár egy négyzetcentimétert is elhódíthatna amit egyszer a kék megszeretett! Ne aggódj!

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
16 éve 10 hónapja #352434 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ma reggel megvolt az idei tél első borulása. Hát, nem esett jól... :) Errefelé tükörjég van a járdákon, úgyhogy nem kizárt, hogy lesz még...

Több
16 éve 10 hónapja #352433 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Idhren írta:

Namarie írta: És az egészen szép zöldek? Pl. halványzöld? Üdeöld? (NEEEEM, a libuskazöld nem játszik...) :P

És a gyönyörű mély bársonyzöld??? (Tudom, ilyen kategória nincs, de ztem érthető). Meg a sötét bársonykék :P (én szemem sötétkék, nevezhetném bársonykéknek is, hátnem? :D EGO :twisted: )

Én mohazöldnek hívom a mély bársonyzöldet :P A bársonykéket meg az egyszerűség kedvéért mélykéknek :P

Több
16 éve 10 hónapja #352432 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Namarie írta: És az egészen szép zöldek? Pl. halványzöld? Üdeöld? (NEEEEM, a libuskazöld nem játszik...) :P

És a gyönyörű mély bársonyzöld??? (Tudom, ilyen kategória nincs, de ztem érthető). Meg a sötét bársonykék :P (én szemem sötétkék, nevezhetném bársonykéknek is, hátnem? :D EGO :twisted: )

Amúgy
Dreamer: Csak nem a Hoolovoo-kra gondoltál, amik a kék egy szuperintelligens árnyalatának népe? És közülük akik gonosszá lesznek, és elragacsosítani akarják a világot cukorkával, meg tejszínhabbal, hirtelen rózsaszínné válnak, és őbelőlük lesznek a rózsaszín egy egészen intelligens árnyalata, nevüket még nem találtam ki. Ők befolyásolják az általad említetteket. (Galaxis utikalauz után szabadon :P )

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
16 éve 10 hónapja #352431 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
És az egészen szép zöldek? Pl. halványzöld? Üdeöld? (NEEEEM, a libuskazöld nem játszik...) :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
16 éve 10 hónapja #352430 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A rózsaszín nem szín, hanem egy idegen invázió előkészítője, ügynökeik már köztünk vannak! Hamarosan a rózsaszín (mely egy élő organizmus) elszaporodik a világban, és elborít mindent, így önkívületbe és zombi állapotba ringatva a homo sapienst, és ekkor megkezdődik a flotta bevetése..
Az ügynökök: Paris Hilton, Britney Spears (bár őt már kikúráltuk egy kicsit..hehe..).

Ne aggódjatok! A fekete, arany, ezüst, mélybíbor még velünk van!
(nem is beszélve a felleg-kékről, mint amilyen eme sorok írójának szemszíne :D )

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
16 éve 10 hónapja #352429 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem a fehér... vs. Ery... :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
16 éve 10 hónapja #352421 Írta: Nóli i linantea
Altaris arra gondolt, hogy egymás után ne postolj, hanem szerkeszt gombra nyomj, és írd bele az előző hozzászólásba.

Azt meg nem csodaálom hogy a rózsaszín nem tetszik :roll:

Több
16 éve 10 hónapja #352415 Írta: Balrog
Rendben Altaris, de nem azért kérdeztem :) Nem tudom, nekem a rózsaszín sehogy se tetszik! :D

Több
16 éve 10 hónapja #352411 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
hozzászólás-szaporítás nem ér XD

amúgy a rózsaszín tud szép lenni.. :) :):) én szeretem.. persze csak azt, ami szép :) meg a kéket, és a lilát, ill. a pirosat :)

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
16 éve 10 hónapja #352393 Írta: Balrog
Kinek mi a kedvenc színe? :)

Több
16 éve 10 hónapja #352390 Írta: Balrog
Rendben Gyula bácsi :twisted: Az is jól néz ki 8)

Több
16 éve 10 hónapja #352389 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Maradjunk a fekete-arany párosításnál :twisted:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
16 éve 10 hónapja #352388 Írta: Balrog
Utálom a rózsíszínt :D :twisted: A fekete a jó szín meg a piros!!!!

Több
16 éve 10 hónapja #352373 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta:

Attila írta:

Nóli i linantea írta: A rózsaszínt nem lehet alulmúlni.

Magentaszínű. Valamint a PATOLÓGIA táblán a patológián virágminták futkosnak végig és az i betű tetején egy szívecske van. Ez sokkal rosszabb.

De a rózsaszín tényleg létezik és ez így elborzasztóbb, mint a képzeletbeli szívecskés :D

Ez azért eléggé elborzasztó, hogy létezik ilyen.

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 10 hónapja #352371 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Attila írta:

Magentaszínű. Valamint a PATOLÓGIA táblán a patológián virágminták futkosnak végig és az i betű tetején egy szívecske van. Ez sokkal rosszabb.

De a rózsaszín tényleg létezik és ez így elborzasztóbb, mint a képzeletbeli szívecskés :D

"Well, I'm back."

Több
16 éve 10 hónapja #352369 Írta: Nóli i linantea

Attila írta:

Nincs bajom a virágokkal meg a szívecskékkel sem, bár tény hogy ez vicces lenne...

Több
16 éve 10 hónapja #352368 Írta: Attila

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 10 hónapja #352362 Írta: Nóli i linantea
A rózsaszínt nem lehet alulmúlni.

Több
16 éve 10 hónapja #352361 Írta: Snufi

Attila írta: Az itteni patológia barackszínű... :roll:

Baaaa.... :P
Babakék, illetve pasztellzöld patológia kerestetik a legrondább patológia címre!

"Well, I'm back."

Több
16 éve 10 hónapja #352354 Írta: Attila

Snuffles írta:

Nóli i linantea írta:

Snuffles írta: (a patológia nagy rózsaszín kockatömb, ), remélem, nem t.

Fúúúúúúúúj rózsaszín? Hogy lehet egy patológia, egy keeeedves patológia Rózsaszín?

A szegediek furcsa ízléssel bírnak :D biztos ellensúlyozni akarták a sok hullát ezzel a szép és kedves színnel. egyébként inkább mályvás.

Az itteni patológia barackszínű... :roll:

Több
16 éve 10 hónapja #352340 Írta: Snufi

Nóli i linantea írta:

Snuffles írta: (a patológia nagy rózsaszín kockatömb, ), remélem, nem t.

Fúúúúúúúúj rózsaszín? Hogy lehet egy patológia, egy keeeedves patológia Rózsaszín?

A szegediek furcsa ízléssel bírnak :D biztos ellensúlyozni akarták a sok hullát ezzel a szép és kedves színnel. egyébként inkább mályvás.

"Well, I'm back."

Több
16 éve 10 hónapja #352336 Írta: Attila
Itt is. De az a vicces az egészben, hogy elkezdettt úgy so-so sütni a nap. A jég teteje olvad amitől fizesnek tűnik. Mindenki (lergalábbis akiket én láttam) azt hiszi, hogy ó olvad semmi baj. Belelépnek és hatalmasakat esnek mivel nem teljesen van felolvadva éas a jégen meg elcsúsznak... 8O

Több
16 éve 10 hónapja #352331 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Itt meg olvad minden, hüpp-hüpp :(

Több
16 éve 10 hónapja #352328 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekünk vasárnap jégborítás volt a házon...

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.306 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére