BESZÉLGETŐS topic

Több
16 éve 9 hónapja #352650 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Háháááá :D :D:D
Erre csak annyi, hogy LOL :lol:

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 9 hónapja #352645 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tünde: :lol: Van köztük egy-két egészen találó... ;-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 9 hónapja #352641 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dreamer_KF írta: Akinek van regisztrációja LD50-en szólott a feketéről? :D :D

Igaz, ez a beszólás pontot ér :D D
De nekem az LD50 és a fekete szín nem egészen kapcsolódik össze, hiszen én sem vagyok odaillő szerintem. :) Én, akit mindig leneohippiznek az ismerőseim. :D

"Well, I'm back."

Több
16 éve 9 hónapja #352639 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Akinek van regisztrációja LD50-en szólott a feketéről? :D :D

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
16 éve 9 hónapja #352638 Írta: Snufi

Nóli i linantea írta: Hö? megerőszakolt egy fekete? XD Nem egészen értem az összefüggést :lol:

Ahhoz még nem volt szerencsém :D De a fekete szín engem annyira taszít általában, hogy nem bírom elviselni nagy mennyiségben.
Passz, nem tudom megmagyarázni. :) De a szexuális jellegű vicceskedést inkább mellőzzük, mert az is rendkívüli módon taszít.

"Well, I'm back."

Több
16 éve 9 hónapja #352636 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta: Mondjuk nekem is vannak rózsaszín cuccaim, nem mintha én túl gótnak tűntem volna eddig is... :D
Pl a mamuszom, amit anyukámtól kaptam, sötétrózsaszín, dehát azt meg senki sem nézi, én meg őszintén lekakilom, milyen a színe. :)
Hm, színeket még nem ítéltem el, csak a feketét. Ez olyasmi nálam, mint amikor pl valakit megerőszakolnak, akkor valószínűleg egy jó ideig baj lesz a szexuális életével. Hülye hasonlat, de már régóta gondolkozom ezen. :)

Hö? megerőszakolt egy fekete? XD Nem egészen értem az összefüggést :lol:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
16 éve 9 hónapja #352634 Írta: Snufi
Mondjuk nekem is vannak rózsaszín cuccaim, nem mintha én túl gótnak tűntem volna eddig is... :D
Pl a mamuszom, amit anyukámtól kaptam, sötétrózsaszín, dehát azt meg senki sem nézi, én meg őszintén lekakilom, milyen a színe. :)
Hm, színeket még nem ítéltem el, csak a feketét. Ez olyasmi nálam, mint amikor pl valakit megerőszakolnak, akkor valószínűleg egy jó ideig baj lesz a szexuális életével. Hülye hasonlat, de már régóta gondolkozom ezen. :)

"Well, I'm back."

Több
16 éve 9 hónapja #352632 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ery írta:

Sötét Úr írta: Balrog: nem értem, mi bajod a rózsaszínnel, éppen neked? Milyen jól nézne ki egy balrog rózsaszín szerkóban? :D :D :D (Bocs...)

Hahh! Tipikus Bámulós bomlasztás az Államrenddel szemben!

Hihi.. rózsaszín fésűm van.... és a papucsom is rózsaszín. :) )) :P

Balrog: fúúúúújjj... az már nem is balrog, hanem tünde és balrog abszolút lehetetlen keveréke.. :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
16 éve 9 hónapja #352629 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A kenderkötéllel történő akasztás függőséget okoz.

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.

Az agyat a legjobban a sakk és az ökölvívás mozgatja meg.

Sokkal könnyebb valakinek megbocsátani ha tévedett, mint azt, ha igaza volt.

Az idegösszeroppanás örökletes dolog... A gyerekeinktől kapjuk.

Egy pesszimista sosem csalódik.

Soha ne állj útjába a szerelemnek, főképpen ha az buszt vezet.

A hipochondria ellen jó módszer az, ha kevesebbet foglalkozol a saját testeddel, és többet valaki máséval.

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 9 hónapja #352626 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Missy írta: Erre most úgy perpill. nem találok szavakat.. :P

Lehet azért, mert 5 perce folyamatosan ezen vinnyogok. :D

Hopp, ezt nem akartam kettőbe. Na mindegy, este van már asszem.

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
16 éve 9 hónapja #352625 Írta: Missy
Erre most úgy perpill. nem találok szavakat.. :P

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.

Több
16 éve 9 hónapja #352623 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Éneklő kukás (aki nem énekel, de attól még nagyon durva :D ):
www.videoplayer.hu/videos/play/1202

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
16 éve 9 hónapja #352607 Írta: Missy

Snuffles írta: Perverz disznók. ;>

Nah! :P Témánál vagyunk. :D *jólvanjólvan:D*

Több
16 éve 9 hónapja #352603 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nesi írta:

Kar'sa írta:

Nóli i linantea írta:

Ulmo írta:

Sötét Úr írta: Milyen jól nézne ki egy balrog rózsaszín szerkóban? :D :D :D (Bocs...)

Az ilyen dolgokra szokták mondani, hogy cukin brutál :D

Gótloli?

Jaj... a kettő eredményeképp elképzeltem egy feszes rózsaszín bőrruhába öltözött (női) balrogot (ergo (/feszes rózsaszín bőr-/szoknyában és fekete neccharisnyában), ostorral a kezében... elég rémisztő volt...

Különösen, ahogy befordult a rózsaszín patológia épületébe... :P

Ez nagyon gonosz... :twisted:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 9 hónapja #352595 Írta: Snufi
Perverz disznók. ;>

"Well, I'm back."

Több
16 éve 9 hónapja #352591 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kar'sa írta:

Nóli i linantea írta:

Ulmo írta:

Sötét Úr írta: Milyen jól nézne ki egy balrog rózsaszín szerkóban? :D :D :D (Bocs...)

Gótloli?

Jaj... a kettő eredményeképp elképzeltem egy feszes rózsaszín bőrruhába öltözött (női) balrogot (ergo (/feszes rózsaszín bőr-/szoknyában és fekete neccharisnyában), ostorral a kezében... elég rémisztő volt...

Különösen, ahogy befordult a rózsaszín patológia épületébe... :P

Több
16 éve 9 hónapja #352587 Írta: Acho
Ulmo: :D
SÚ: Nem, nagy bajom nem esett. De köszönöm kérdésed!

Egy év. Köszönöm...

Több
16 éve 9 hónapja #352576 Írta: Missy

Ulmo írta:

CUKIN BRUTÁL!!! Na , ezen nem tudok túljutni... Eh :D

Több
16 éve 9 hónapja #352575 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sötét Úr írta: Balrog: nem értem, mi bajod a rózsaszínnel, éppen neked? Milyen jól nézne ki egy balrog rózsaszín szerkóban? :D :D :D (Bocs...)

Hahh! Tipikus Bámulós bomlasztás az Államrenddel szemben!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
16 éve 9 hónapja #352574 Írta: Balrog
Balrog válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta:

Hát nekem nem tetszene annyira :lol:

Több
16 éve 9 hónapja #352570 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta:

Ulmo írta:

Gótloli?

Kārātārānen a áirâë...

Több
16 éve 9 hónapja #352560 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta:

Gótloli?

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
16 éve 9 hónapja #352558 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Több
16 éve 9 hónapja #352557 Írta: Attila

SÚ írta: Balrog: nem értem, mi bajod a rózsaszínnel, éppen neked? Milyen jól nézne ki egy balrog rózsaszín szerkóban? (Bocs...)

Ja, meg Szauron, hogy nézhet ki... :P

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 9 hónapja #352554 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A fekete az most sajnos aktuális is... in memoriam Körmendi.

And now, something completely different, amit igazából lehet, hogy nem is ide kellene írnom, de akkor meg hova? Sz'al arról van szó, hogy régebbi MTT-s rendezvények és események képei is kerültek (és még kerülnek) fel a LEP képei mellé, ide. Már ha érdekel valakit...

Acho: nem véletlen mondta a Sanyi, hogy "talpra magyar!" ;) Remélem, csak te estél, de bajod nem?

Attila: a jókivánságosban már beírtam, ide nem fogom :) Olvasd el! ;)

Balrog: nem értem, mi bajod a rózsaszínnel, éppen neked? Milyen jól nézne ki egy balrog rózsaszín szerkóban? :D :D :D (Bocs...)

Több
16 éve 9 hónapja #352552 Írta: Attila
Hát, én szeretem a feketét, az indigókéket, meg a...püspöklilát...az naon szép...

...1000...

Több
16 éve 9 hónapja #352546 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Színekhez: A fekete volt már? Meg a fekete. És a fekete is jó.
:D

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 9 hónapja #352508 Írta: Snufi
Körmendi :(

Színekhez: nálam zöld minden árnyalatban, valamint mélylila. ja meg barna, főleg sötétebb árnyalatokban, de ha ronda, az sem gond. :)

"Well, I'm back."

Több
16 éve 9 hónapja #352499 Írta: Balrog
Balrog válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nyugodjon Békében!
É n itthon fekszek betegen :( :dead:

Több
16 éve 9 hónapja #352463 Írta: Acho
Béke poraira. :(

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.670 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére