BESZÉLGETŐS topic

Több
16 éve 9 hónapja #353529 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Thereon írta:

Snuffles írta: Heath Ledger elhunyt. :( 28 éves volt.

Micsoda? Hogy történhetett? Ő lesz Joker a Batman2ben. Remek színész volt.

Igen, leforgatták és begyógyszerezte magát. Bánom is én, hogy véletlenül vagy direkt, vagy hogy mi történt, de egy ilyen fiatal, jó színészt, aki éppen kitört volna a szépfiú-szerepből, szóval egy ilyen színészt elveszíteni... :(

"Well, I'm back."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 9 hónapja #353527 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
By Adim :lol:

Meglepően hasznos egészségügyi és háztartási tanácsok:

1. Ha véletlenül egészben lenyeltél egy jégkockát, ne ijedj meg. Egyszerűen önts le a torkodon fél pohár forró vizet, azonnal abbamarad a fuldoklásod.

2. Félsz tőle, hogy megvágod a kezedet, miközben a zöldségeket szeleteled? Kérj meg valakit a családból, hogy fogja neked a zöldséget, amíg vágod.

3. Elkerülheted a veszekedést az asszonnyal a WC-ülőke miatt, ha egyszerűen csak a mosdókagylót használod.

4. Magas vérnyomásban szenvedőknek: vágd meg magad valahol, és hagyd, hogy vérezzen egy darabig. Így lecsökken a vérnyomásod. Ne felejts el órát használni.

5. Ha az ébresztő órád tetejére egy kifeszített egérfogót helyezel, elkerülheted, hogy reggel visszaaludj az óracsörgés után. Így nem fogsz elkésni a munkából.

6. Ha csúnyán köhögsz, vegyél be egy altatót. Így nem fogsz félni a köhögéstől.

7. Fogfájás gyötör? Vágj rá a hüvelykujjadra egy nagy kalapáccsal, és elmúlik a fogfájásod.

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 9 hónapja #353526 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta: Heath Ledger elhunyt. :( 28 éves volt.

Micsoda? Hogy történhetett? Ő lesz Joker a Batman2ben. Remek színész volt.

Szerk.: igen, utánanéztem.. fehér por :(

Thereon, a vándorló varázsló

Több
16 éve 9 hónapja #353525 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Heath Ledger elhunyt. :( 28 éves volt.

"Well, I'm back."

Több
16 éve 9 hónapja #353516 Írta: Tünde
hát most nem akarom elkiabálni (kopp-kopp) de amióta a 8.0 van fenn műxik :lol: az a legújabb kavarhatott valamit, nem is Messenger Live a neve , hanem vindózlive :P

Több
16 éve 9 hónapja #353511 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta: eddig azt hittem, az msn része, mert ha az nem volt bezárva rendesen, akkor nem indult a gép, és volt hogy 3-4 is futott belőle a háttérben

Még az is lehet, hogy az MSN része... Korábbi windows-verziók friss telepítése után mindig futtattam egy spyware-keresőt (még mielőtt bármit feltettem volna, vagy netre mentem volna), és csodák csodája, mindig talált is valamit: egy Alexa nevezetű kis szutykot. Úgyhogy én bármit el tudok képzelni. (igen, paranoid vagyok :) )

Több
16 éve 9 hónapja #353502 Írta: Tünde
lefutott a spy sweeper, a spyware terminátor, a NOD, és össz 2 volt, csökkentett módban nem, köszi azt még megteszem
ez a sim_chat ez 100 éve itt van, akkor viszont nem értem, format előtt és után is itt volt...
msn-ből eddig ez a VLInstalleres, legújabb volt, most a 8.0, de frissítetten, ez most megy, a másik meg azt csinálta hogy ha indítottam, nem nyílt fel, volt hogy 5x is újraindítottam a gépet, mire beindult
akkor erre az exe.-re rákeresek, hátha megtalálom és le tudom irtani
eddig azt hittem, az msn része, mert ha az nem volt bezárva rendesen, akkor nem indult a gép, és volt hogy 3-4 is futott belőle a háttérben

mindenkinek köszi mindent

Több
16 éve 9 hónapja #353498 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem csak olyat csinált az msn live, hogy egy idő után nem nyílt meg a felhjasználói fiókban. De ha más fiókba mentem a gépen akkor meg igen.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 9 hónapja #353497 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tünde: jó lenne tudni, milyen verziójú MSN-t használsz. Ugyanis a PiciPuha jó szokása szerint néha alaposan elkeféli a program egyes verzióit (lásd pl a 8.0 verziót, ami sok embernél tönkretette a Windowst magát is). Tehát lehet, hogy az MSN-ed összeakad valamivel a gépeden.

A sim_chat_menu.exe-ről valahol azt írták, hogy ez valamilyen ártalmas cucc, úgyhogy javaslom a korábban ajánlott spyware- és vírusirtók gyakori, alapos használatát.

Több
16 éve 9 hónapja #353496 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
És lehetőleg először Csökkentett módban. Ha futnak a kártevőhöz tartozó processzek is, akkor sokkal nehezebb kiirtani. (Vagy akár ki is lőheti pl a vírusirtót.)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
16 éve 9 hónapja #353495 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Akkor Ad-Aware, Ccleaner, norton, avg vírusirtó...

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
16 éve 9 hónapja #353494 Írta: Tünde

Minerva írta: Tünde: format c: ;)

neeeeeeeem :P nemrég volt, kb 2 hónapja, de lehet annyi sem...

Több
16 éve 9 hónapja #353493 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tünde: format c: ;)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
16 éve 9 hónapja #353492 Írta: Tünde
ahhh, köszi mindenkinek :lol: Ulmot meg mindig zaklatom, ki akartam kerülni :P
valami vírusom lehet, a gép lassú, mint a csiga viszont 3 féle irtó sem talált csak 2 kémprogit... féreg sehol, más sem... lassan feladom...
retelep volt megint msn-ből, egy régebbi verzió, hátha azt megtűri :?

Több
16 éve 9 hónapja #353489 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
ezt ne feledjétek!

Esgal írta: FIGYELEM! JEGYVÁSÁR!

Elvileg szerdán, azaz január 23-án 16, azaz délután 4 órától a Potala Teapalotában fogok ücsörögni, mondjuk 7-ig, vagy tovább. Ha valaki jegyet akar venni, az jöhet oda, de figyelem! kérek egy emailt mindenkitől, aki szeretne aznap jegyet vásárolni! mert ha véletlenül senki sem szeretne, akkor hiába fáradok, és fizetek magamnak jelentős mennyiségű teát, az pedig senkinek se jó, legkevésbé nekem ;) szóval, jelentkezés után lehet jönni jegyet venni. Ennek már hadd ne találjak ki külön emailt, a farsangoson keresztül lehet jelentkezni. Szóval, farsang2008@tolkien.hu , itt lehet jegyet rendelni.

illetve, hogy ez se kallódjon el:
Mathom díj szavazás: info'kukac'tolkien.hu
Gandalf-díj szavazás: gandalf_dij'kukac'tolkien.hu

Rózsa írta: Mathom-díjat a tagságból kaphat bárki, aki nem elnökségi tag, és sokat tett a Társaságért. Ezt a díjat az elnökség ítéli oda, tehát nekik, az info'kukac'tolkien.hu emailre kell küldeni a nevét annak, akit jelölsz, és egy indolkást hozzá.

Gandalf-díjat az elnökség azon tagja kaphat, akivel a legutóbbi évben a legjobban meg voltatok elégedve, azaz az az ember, aki szerintetek megérdemli.

SZAVAZZATOK!!!

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 9 hónapja #353484 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tünde: nem látom, hogy melyiknek van köze az MSN Live-hez... A hpqimzone a HP nyomtatók rákfenéje, én még nem láttam gépet, amin ne hatlövetű lézerfullánkkal kellene legyakni leállításkor. A másikat nem ismerem, pedig MSN Live-t használok... Vagy mégsem? WML-t, amiről úgy vélem, hogy ugyanaz. Sajnos a HP szemetére nem tudok jobb megoldást, ha csak azt nem, hogy nézz körül a HP honlapján, hátha akad a letölthetők között drivers-only vagy reduced functionality jelzésű változat a nyomtatódhoz. Sajnos nem minden nyomtatóhoz van, a Photosmart-okhoz nagy élvezettel terjesztik ezt az Image Zone nevezetű vírust... (Nem, ne ijedj meg, nem igazi vírus, csak annyira bosszantó.)

Egyébként tényleg kérdezd meg Ulmót. Még engem is el szokott viselni :D

Több
16 éve 9 hónapja #353439 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
szvsz írj Ulmonak, ő mindig segít.

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 9 hónapja #353437 Írta: Tünde
:segítségkérésszomorúszemekkel:

Ha valaki volna olyan jó, és meg tudná mondani, hogy az msn live miért utálja a gépemet, nagyon imádnám érte.
Amikor lecsukom a gépem akkor állandóan pluszban le kell csuknia 2 exe fájlt. (ha jól emlékszem hpqmizone.exe és sim_chat_menu.exe) És utána vagy indul vagy nem. Reinstall, letöröl, újraleszed, telepít. Nem működik.
Kicsit unom :(

tippek? valamivel akad? vagy csak engem utál? és miért nem találok egy cseppet régebbi változatot a neten, hátha az megy? :brühühü: ez a fapados már annyira szokatlan :S

Több
16 éve 9 hónapja #353431 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sötét Úr írta:

Nóli i linantea írta: De jó neked........

Na jó, fel... Ha ez a kulcsa annak, hogy te is sikeresen túl legyél... ;)

Bocs, Fimbrethil, de tudod a szent cél. És ha nem vagyok érintett a dologban, semmi se drága ;)

SÚ, látom továbbra sem tudsz felülemelkedni az aláírásomon XD De ne aggódj, bartosném szerez nekem csütörtökre hullát 8) :feniaszikét:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
16 éve 9 hónapja #353427 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én szerdán végzek, ha igaz, szurkolást kérnék a művtöri javítóvizsgámhoz, ha valaki segítene ;) utána haváj didzsééé... helyett farsangszervezés gőzerő 200%al. Most épp csak gőzerővel folyik... ezúton is megragadom az alkalmat a reklámra, gyertek, mert jó lesz! Részletek a topikban.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
16 éve 9 hónapja #353424 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én még 8-án befejeztem, egy tárgy kivételével, de a tanár elfelejtett szólni, hogy abból is vizsgáznom kell (egyéni tanrendem volt ebben a félévben). Pontosabban ezt 4-én közölte, és mivel 9-én utaztam vissza Mainz-ba és még volt 3 vizsgám két napra nem tudtam még ezt is besűríteni. Szóval az utolsó vizsgám így feb. 11-én lesz.
De közben sem pihenhetek, mert itt meg órákra kell járnom, és ráadásul jövő héten jönnek az itteni vizsgák németül. :para:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
16 éve 9 hónapja #353423 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
[size=9:126slxs1]akkor csak csöndben és kicsi betűkkel jegyzem meg, hogy én már lassan egy hete ülök a babérjaimon[/size]
egyébként milyen dolog az, hogy úgy írnak ki UV időpontot, hogy az UV időpontjának a reggelén, ott helyben deül ki, hogy megvan e a jegy? :?

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
16 éve 9 hónapja #353419 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Itt ragadom meg az alkalmat, hogy hatalmas szurkolást kérjek tőletk a köv. két napra, hogy én is beírhassam, hogy sikeresen végeztem a vizsgákkal.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 9 hónapja #353417 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta: De jó neked........

Na jó, fel... Ha ez a kulcsa annak, hogy te is sikeresen túl legyél... ;)

Bocs, Fimbrethil, de tudod a szent cél. És ha nem vagyok érintett a dologban, semmi se drága ;)

Több
16 éve 9 hónapja #353410 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Attila írta:

Fimbrethil írta: tudom, nagyon témába vágó, de ma befejeztem a vizsgaiőszakom!
:D :P :D :P :D :P :D :P :D :P :D :P :D :P :D :P :D :P :D :P :D

Congratulation! :dance:

Hála Istennek! Többiektől is jöhet ez a jó hír, megtoldva azzal, hogy SIKERESEN.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
16 éve 9 hónapja #353403 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dreamer_KF írta: A Tudományok topicban egy kedves user a sumér-magyar rokonság mellett kardoskodik. Közlöm vele, hoyg téved. Mi az ARABOKKAL vagyunk minden kétséget kizáróan rokonságban. A bizonyíték:

hát esse rossz, de legjobb még mindig a tajvant ellopós :D

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
16 éve 9 hónapja #353401 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A Tudományok topicban egy kedves user a sumér-magyar rokonság mellett kardoskodik. Közlöm vele, hoyg téved. Mi az ARABOKKAL vagyunk minden kétséget kizáróan rokonságban. A bizonyíték:

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
16 éve 9 hónapja #353387 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Congratulation! :dance:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 9 hónapja #353363 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Fuj, szerencsés.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 9 hónapja #353360 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gratula! ;-)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.245 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére