BESZÉLGETŐS topic

Több
16 éve 9 hónapja #353358 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta: De jó neked........ :cry:

Háát nekem se úgy alakultak a dolgok, ahogy kellett volna... Egy háromkredites nyomorult tárgyból nem bírok levizsgázni, pedig állítólag a biológia alapjai... az összes szervezettan könnyebbnek tűnik. Azok is voltak. Szóval ezzel még lesz pár köröm január végéig...

"Well, I'm back."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 9 hónapja #353356 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
De jó neked........ :cry:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 9 hónapja #353349 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Fimbrethil írta: tudom, nagyon témába vágó, de ma befejeztem a vizsgaiőszakom!
:D :P :D :P :D :P :D :P :D :P :D :P :D :P :D :P :D :P :D :P :D

gratula :bounce: :hello:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 9 hónapja #353348 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
tudom, nagyon témába vágó, de ma befejeztem a vizsgaiőszakom!
:D :P :D :P :D :P :D :P :D :P :D :P :D :P :D :P :D :P :D :P :D

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
16 éve 9 hónapja #353325 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jaja valami tömörített cucc. De mondom nem fogadtam mert nem tudtam, hogy mi az és most a legkevésbé az hiányzik nekem, hogy egy vírus tönkrevágja a gépemet.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 9 hónapja #353323 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Sil: nekem pl folyamatosan át akart küldeni valamit msn-n Attila de amikor rákérdeztem mi ez nem válaszolt. Úgy meg sose fogadok semmit, hogy nem tudom miaz. Lehet, hogy ezzel megúsztam:D

Ha valami rar fájl, akkor vírus.

Thereon, a vándorló varázsló

Több
16 éve 9 hónapja #353318 Írta: Rabyn
Sil: nekem pl folyamatosan át akart küldeni valamit msn-n Attila de amikor rákérdeztem mi ez nem válaszolt. Úgy meg sose fogadok semmit, hogy nem tudom miaz. Lehet, hogy ezzel megúsztam:D

Több
16 éve 9 hónapja #353288 Írta: Nóli i linantea
Randír: én speeddel nem tudtam lépést tartani, amikor jöttek a natarok és mindenki vadul engem támadott, töröltem magam. Most s2-n van jó klánom, s7en a kezdetektől ott vagyok, így ideális :)

Több
16 éve 9 hónapja #353287 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A sulinkban már dúl a Travian-őrület, kíváncsi voltam, Titeket mikor ér el. :) Lehet, hogy én vagyok nyűgös,hogy az ilyen "új" játékok már nem tudnak megragadni, de valahogy megragadtam a Hősembernél meg a Thrillionnál...

Több
16 éve 9 hónapja #353284 Írta: Randír
Randír válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én speeden játszok, jelenleg van klánom(klánvezér vagyok)
Randir néven vagyok ÉK-n.

Leginkább Nóli hatására kezdtem el játszani, amikor nyáron kicsit vittem a faluját :)

Jut eszembe: Nóli, a mi szövetségünk nyerte az előző speedet 8)

A szívünk mélyén mindannyian utazók vagyunk – vagy futók./Dominic Vernius gróf(Dűne)/

Több
16 éve 9 hónapja #353281 Írta: Nóli i linantea
Farkaspapa: én hetes és kettes szerveren vagyok (Mind2-n ÉNYon Nóli névvel, köszönöm szeretem a klánomat é a csapatot akikkel vagyok, nem megyek át máshová, de szívesen várunk mindenkit :wink: )

Több
16 éve 9 hónapja #353280 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kedves ismerőseim!

Mindenki, aki vérfarkaskodott mellettem, illetve aki kedveli az online, hosszabb távú játékokat! Újabb addiktív, de a bájtfájtnál sokkalta jobb játékra leltem, a Travianra.

Először is, innen ki játszik, és hányas szerveren?

Másodszor aki nem: ez egy nagyszerű, elsősorban stratégiai játék, amelyben három frakció közt (Gall, Római, Germán) választva megkapor kicsiny falud és a körötte lévő nyersanyagmezőt, amit menedzselve kell fejlesztgetni. Vérmesebb és agresszívabb játékosok meg nem átallanak nyersanyagot másoktól rabolni, pfuj!

Szóval aki kedvet érez, annak irány a Travian.hu, és hajrá!

Természetesen aki segíteni szeretne nekem egy kicsit is, az a

www.travian.hu/?uc=hu5_22927 linken regsiztrál s játszik :)

Én az ötös, ill. hetes szerveren igazgatom kicsiny falvaimat :D

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
16 éve 9 hónapja #353275 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Attila: mik a tünetek? Pontosan mit kaptál? Friss az adatbázisa annak a vírusirtónak és átnézetted a gépet vele csökkentett módban is? Spyware-irtót (pl Spybot, Ad-aware) is futtattál? Nem fut semmi gyanús processz a háttérben?

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
16 éve 9 hónapja #353264 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nos a Panda 2008-al végignézettem a gépet és nem talált semmilyen, fertőzött, vírusos, vagy gyanús elemte, fájlt, stb. Egyébként tegnap beszélgettem msn-en még néhány emberrel, és azt mondták, (bár ez még nem biztos), hogy szerintük ez nem vírus, mert nagyon sok embertől kaptak ilyet. Bár mondjuk erre nem mernék mérget venni. Azért inkább mindennap átnézetem. Remélem nem lesz semmi...

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 9 hónapja #353259 Írta: Rabyn
jaja én voltam, mert nálam van az mtt képtára.

És egyszer maaaajd felkerül egy válogatás a galériánkba is, de lehet, hogy csak linkeket fogok kitenni:DD

Több
16 éve 9 hónapja #353258 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rabyn: bármilyen vírusirtó hatástalan, ha a user vírus-friendly ;) Sőt, nincs olyan vírusirtó, ami teljes védelmet nyújtana, mert akadtak (és gondolom ma is vannak) "helyi" vírusok (amit Magyarországon, magyaroknak "fejlesztettek"), és azokra a külhoni nagyok nincsenek úgy felkészülve. Az említett Opasoft azonban nem ilyen volt. A NAV ismerte és irtotta volna, de amikor a már fertőzött gépre akartam telepíteni, a vírus lelőtte. (Magyarán telepítve volt a gépemre egy Norton-irtó.) Innentől maradt a kézimunka... No már most, van néhány dolog, amiben a kézimunka nem az igazi. A számítástechnika is ilyen...

Más: a LEP2008 topikjába feltettem, hogyan lehet egybe zippelve lecserkészni a képtáramból képeket. Ha jól emlékszem, éppen te kérted?

Több
16 éve 9 hónapja #353246 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én meg azt hallottam, hogy a NOD32 programozói ráérő idejükben olyan vírusokat fabrikálnak, amiket csak a nod32 bír leölni, hogy minél jobbak legyenek az eladási adatok.
Persze biztos nemigaz...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 9 hónapja #353242 Írta: Rabyn
:D DD

Attila: ha nem tudod kiírtan ia vírust akkor meg retelep.
Jótanács: a vírusírtot mindig frissíteni kell!!

Su: nekem is volt nortonom, be is surrant mellette ez-az. Pedig nem ingyenes cucc volt.

Több
16 éve 9 hónapja #353241 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem kell halva hozni a bocit, csak szóljatok Encsinek, majd ő leöli.. :twisted:

Több
16 éve 9 hónapja #353237 Írta: Nóli i linantea
Bárkinek lenne bocicsokija vagy halott bocija, hozhatja hozzám, csak szóljatok előre hogy fenhessem a szikét 8)

Több
16 éve 9 hónapja #353236 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kincső (Thilanna) írta: Sztem bocicsokin se érdemes :P

De a tehenet (a.k.a. "boci") már megéri - ha más nem, hát "ha nincs ló, jó a szamár is" alapon (csak h növeljem a képzavart meg az egy mondatban előforduló páros- és páratlanujjú patások számát :D ).

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
16 éve 9 hónapja #353235 Írta: Sötét Úr

Kincső (Thilanna) írta:

Nóli i linantea írta: Nessa: van bocicsokiban is :)

Sztem bocicsokin se érdemes gyakorolni :P

Miért ne? Én a bocicsokit szeretem felboncolni. Ami megmarad belőle, az meg elfogy. No persze nem a kültakarója, hanem ami benne volt. A kültakarója az megmarad az után is ;)

Több
16 éve 9 hónapja #353234 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta: Nessa: van bocicsokiban is :)

Sztem bocicsokin se érdemes gyakorolni :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 9 hónapja - 16 éve 9 hónapja #353233 Írta: Sötét Úr
Sőt, moziban is van :D

dorw: vagy 10 éve a McAffee frissítései között is volt fertőzött - valamikor akkor indult el a virusirtóik hanyatlása, és a NAV felívelése. Összeesküvés-elmélet indulhat... ;)

Több
16 éve 9 hónapja #353232 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Encsi írta: milyen gonosz vicc lenne, ha egy vírusírtóval lejönne pár vírus is

Nevethesz, én már jártam így pár éve. Nagy küzdelemben nyertem, néhány napom ráment. :roll:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
16 éve 9 hónapja #353228 Írta: Nóli i linantea
Nessa: van bocicsokiban is :)

Több
16 éve 9 hónapja #353225 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tudja valaki, hogy a sztracsatella csak fagyiban létezik-e vagy van valami egyéb formája is? Ha igen akkor mi az és miből van? (bocs késő van.ilyenkor jutnak eszembe a legértelmetlenebb kérdések :oops: )

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
16 éve 9 hónapja #353220 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Most ott tartok, hogy feltelepítettem egy 2008-as 30 napos Pandát, aktiváltam stb. és most nézetem át a gép összes részét. A további meg a jövő titka...Remélem semmi nem lesz...

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 9 hónapja #353217 Írta: Sötét Úr

Attila írta: A 2007-es verziót már mindenhonnan kitöröltem de még mindig azt írja ki a 2008-as telepítésénél, hogy észlel egy vírusirtót a 2007-est...most akkor mit tegyek???

Hát, ki kellene irtani a regisztrációs adatbázisból is. De csak ha tényleg értesz hozzá... Vagy, ha esetleg van olyan mázlid, hogy vissza tudod állítani a Rendszervisszaállítás nevű progival (Start :arrow: Minden program :arrow: Kellékek :arrow: Rendszereszközök) azt az állapotot, ami a 2007-es telepítése előtt volt, az is megoldhatja a dolgot. De arra elég kicsi az esély...

A www.symantec.com -on van online víruskereső, jó lassú, amíg lefut. Ha nem vagy biztos a vírusban, érdemes lehet megpróbálni.

Ami engem illet, nem hogy az ingyenes, de még az olcsó vírusirtókban sem bízom. Panda vagy Norton, pénzért. Persze az sem 100%-os, de eddig bevált. Komolyan kritikus esetekben is.

Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy a NOD32-vel voltak gondjaim... Szépen besurrant mellette az Opasoft egyik vírusa, és kénytelen voltam manuálisan leirtani - registryből, HDD-kről, mindenhonnan... Elment vele egy napom. Azóta itthon is fizetős Norton van (ami meg qvára leterheli a gépet - szerencsére izmos a vas, bírja).

Több
16 éve 9 hónapja #353211 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta:

Nóli i linantea írta: A legelterjedtebb ingyenes vírusiró: www.avg.hu/

Én valamiért mégsem szeretem (ami igyenes, az sokszor sajnos nem túl jó)

Nóli i linantea írta: A legjobb (30 naponként újra kell viszont telepítened): www.eset.com/download/index.php

Vagy megveszel/kölcsönkérsz egy havonta megjelenő pc-s magazint, amiben ott van egy aktiváló kód.

Nekünk AVG-nk van... nem mondom, hogy egy NOD32, de ahhoz képest nem volt még vele semmi baj. sztem használható.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.384 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére