BESZÉLGETŐS topic

Több
16 éve 10 hónapja #353209 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta: A legelterjedtebb ingyenes vírusiró: www.avg.hu/

Én valamiért mégsem szeretem (ami igyenes, az sokszor sajnos nem túl jó)

Nóli i linantea írta: A legjobb (30 naponként újra kell viszont telepítened): www.eset.com/download/index.php

Vagy megveszel/kölcsönkérsz egy havonta megjelenő pc-s magazint, amiben ott van egy aktiváló kód.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 10 hónapja #353207 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Az a problémám, hogy le lett töltve még 2007-ben egy Panda verzió ilyen 30 napos, aztán amikor az letellt nem lett újra frissítve. Most letöltöttem a 2008as verziót szintén 30 napra, csak 1 baj van vele, csak akkor lehet aktiválni amikor az előzőt kitöröltem (amit perszem mrá nem lehet frissíteni). A 2007-es verziót már mindenhonnan kitöröltem de még mindig azt írja ki a 2008-as telepítésénél, hogy észlel egy vírusirtót a 2007-est...most akkor mit tegyek???

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 10 hónapja #353205 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A legelterjedtebb ingyenes vírusiró: www.avg.hu/
A legjobb (30 naponként újra kell viszont telepítened): www.eset.com/download/index.php

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
16 éve 10 hónapja #353203 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
milyen gonosz vicc lenne, ha egy vírusírtóval lejönne pár vírus is

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
16 éve 10 hónapja #353201 Írta: Attila
NAGYON FONTOS!!!!

Azt hiszem vírusos lett a gépem, na már most...ugyebár kellene szerezni vírusirtót, kérdezném halkasn, hogy ezt nem lehet valahonnan letölteni???Nagyon Fontos és nagyon sürgős!

Köszi!!! :idea: :idea:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 10 hónapja #353192 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Esgal :) köszi :) hát.. én inkább a reálosabb részéről szeretném, mert nem építészmérnök hanem műemkléképítész/védő szretnék végsősoron lenni ;) és a BME-re járok rajz előkészítőre :) ott elég jó a tanár..

de köszönöm szépen a választ! sokat segített ;) (én pl. csak az Ybl-t tudtam itt a közelben még :) )

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
16 éve 10 hónapja #353188 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Altaris, én nem vagyok BME-s, de viszont itt az Iparon (most már MOME) néha dumálok építészhallgatókkal, mert hogy ilyen szak itt is van. A lényeg szerintük a következő: A BME és a MOME bizonyos mértékig egy szinten vannak, merthogy nem teljesen ugyanolyan a kettő. A BME-n sokkal többet tanulhatsz a dolog gyakorlati részéről (statika, ilyesmi), tehát a szakmai tudásod biztosabb lesz, más kérdés, hogy művészi dolgokra ott nem nagyon mennek rá, tehát pl. a rajz nem túl erős (a felvételihez oda vagy a MOMÉre tudok egy-két jó rajziskolát ajánlani itt Budapesten, ők fel tudnak készíteni), és nem kell benne megszakadni. A MOME ilyen szempontból erősebb, ami a művészképzést illeti, szóval, attól is függ a dolog, hogy milyen oldalról szeretnéd az építészetet megközelíteni.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
16 éve 10 hónapja #353186 Írta: Altaris

Nóli i linantea írta: Vannak BMEsek (no, én ugyan nem), de elég nagy az a hely soksok kar és szak, mire vagy kíváncsi?

hát például a építészmérnök/építőmérnöki részre :) azon belül hogy mennyire nehéz a felvételi (rajz)... meg hogy ha oda nem vesznek fel, mi az ami még jó :) és hogy hallanak-e valamit az idei pontszámításban várható ponthatárról :)

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
16 éve 10 hónapja #353163 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Namarie írta: Szereted a meleget?

Télen hideg van! De nem sűrűn fagy be a járda. :P Bár a TIK előtt három napig bírta egy jéghattyú.

"Well, I'm back."

Több
16 éve 10 hónapja #353159 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta:

Namarie írta: Szegeden valóban nagyon komoly a finnugor tanszék, merem ajánlani.

Az ország legnagyobb finnugor témájú könyvtára itt található, egyetemi szinten természetesen. Szóval ha ide jelentkeznél, nem bánnád meg. :)

Na és az okatók között is akd egy- két nagy név :P Tényleg nem bánod meg.. feltéve, ha kibírod a várost. :) )) Szereted a meleget?

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
16 éve 10 hónapja #353154 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát Sil az minden táborban így van, ha megfigyelted, mert automata fókuszálós a kameránk (elvileg vmennyire át lehetne állítani kézire, de egyrészt nem értek hozzá, másrészt nem biztos h. sokat használ...). Akinek van jobb, nekemadhatja :P egyébként amint érzékeltem a problémát, szóltam h. csináljanak normális világítást, és csináltak. :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 10 hónapja #353153 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta:

Nesi írta: Hogy a rövidlátókban ne tudatosuljon, hogy nem látnak :P

De látunk!

Viszont tény ami tény, ez nagyon jó esélykiegyenlítő. Most a sasszeműek pont ugyanannyit látnak mint én. :D

Pontosan. Meg pl a tábori videókban is van olyan rész, ami jó esélykiegyenlítő. Amikor a "gálán" elállítódik az élesség, és a táncokból kb a fáklyák látszanak, de azok jó nagyban.
Engem egyébként zavar a köd, mert olyan, mintha kontaktlencse nélkül közlekednék.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
16 éve 10 hónapja #353147 Írta: Attila
Hát azért ez, nos bennem bizonytalanságot ébresztett... :roll:

Több
16 éve 10 hónapja #353145 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nesi írta: Hogy a rövidlátókban ne tudatosuljon, hogy nem látnak :P

De látunk!

Viszont tény ami tény, ez nagyon jó esélykiegyenlítő. Most a sasszeműek pont ugyanannyit látnak mint én. :D

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 10 hónapja #353142 Írta: Nóli i linantea

Altaris írta: nem emlékeszem, mondta-e valaki, hogy BME-s lenne közületek. Ha igen, milyen karon? hátha néhány dolgot tudna mondani.. (meg amúgy is járok előkészítőre.. szóval általában hetente egyszer bent lógok BME-n :) ;)

Vannak BMEsek (no, én ugyan nem), de elég nagy az a hely soksok kar és szak, mire vagy kíváncsi?

Több
16 éve 10 hónapja #353139 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hogy a rövidlátókban ne tudatosuljon, hogy nem látnak :P

Több
16 éve 10 hónapja #353136 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Itt is van köd. De minek...!?

Több
16 éve 10 hónapja #353134 Írta: Attila
Itt is, nem látom a szembe levő házat... :roll:

Több
16 éve 10 hónapja #353131 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Acho, köszi! :D

(Fúú, hírtelen olyan sűrű lett itt a köd, kiráz a hideg)

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
16 éve 10 hónapja #353130 Írta: Altaris
nem emlékeszem, mondta-e valaki, hogy BME-s lenne közületek. Ha igen, milyen karon? hátha néhány dolgot tudna mondani.. (meg amúgy is járok előkészítőre.. szóval általában hetente egyszer bent lógok BME-n :) ;)

Több
16 éve 10 hónapja #353120 Írta: Snufi

Namarie írta: Szegeden valóban nagyon komoly a finnugor tanszék, merem ajánlani.

Az ország legnagyobb finnugor témájú könyvtára itt található, egyetemi szinten természetesen. Szóval ha ide jelentkeznél, nem bánnád meg. :)

"Well, I'm back."

Több
16 éve 10 hónapja #353118 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kincső (Thilanna) írta:

Peredhil írta: Köszi! :)

Viszont most tudtam meg, hogy konkrétan olyan, hogy Finn szak, nem is nagyon van...de akkor hol tanuljak a Finnekről és a Finn nyelvről?
BRÜHÜHŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!!!!!!!!

Magyaron belül van csak finn szakirány, amennyire tudom...

Szegeden valóban nagyon komoly a finnugor tanszék, merem ajánlani. Szvsz hívd fel a bölcsészkarok TO-ját, és kérdezd meg. Az a legtutibb, és ha nem tudnak olyat mondani, ami Téged érdekel, akkor konkrétan a tanszéket kérd, sőt, talán ez lenne a legjobb.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
16 éve 10 hónapja #353093 Írta: Snufi

Nóli i linantea írta: Találtunk néhány elképesztő dolgot Bennel a képek közt: Ring te nem öregszel?

Ring fiatalodik! De egyébként tényleg, néha elrévedek régi farsangos meg lepes képek között, amelyeken még nem voltam és egészen megdöbbentő sok ember akkori arca, vagy az, hogy nem változik semmit :)

"Well, I'm back."

Több
16 éve 10 hónapja #353087 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gandalf: az Jet Station, többszörösen elírtad ;) nemmintha lényeg lenne, csak úgy.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
16 éve 10 hónapja #353080 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
hű, Gillz jóval hosszabb hajjal, tök jó :)

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 10 hónapja #353078 Írta: Gandalf

Több
16 éve 10 hónapja #353075 Írta: Nóli i linantea
Találtunk néhány elképesztő dolgot Bennel a képek közt: Ring te nem öregszel?

Több
16 éve 10 hónapja #353072 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:D DDDD

Milyen gyerekarca volt mindenkinek 2002ben!:D

Szeretem megnézni a régi képeket:) hányan nem voltak akkor nagykorúak még?:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 10 hónapja #353071 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát, nem tudom, hogy jó helyre teszem-e... vagy ezt már mondtam?
Szóval csináltam egy képtárat az egyik honlapomhoz ezen a helyen , ahová feltettem egy csomó régebbi MTT-s rendezvény képeit is. Azon kívül ha regisztrálsz, saját albumokat is tudsz nyitni, és fel tudsz tölteni te is képeket - például hasonló rendezvényekről. De nincs korlátozva, csak a szokásos dolgokra: ne legyen jogsértő, stb. Ha olyan néven regisztrálsz, amiről tudom, hogy MTT-s vagy (vagy küldesz nekem egy privit), akkor elég bőséges tárhelyet nyújt a rendszer. Egy korlátozás van: egy-egy kép nem lehet 1MB-nál nagyobb. Finwe már kipróbálta, és neki működött... Szóval, ha tárhely gondod van a képeiddel, akkor töltheted nyugodtan! ;)

Több
16 éve 10 hónapja #353061 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Encsi: evvel a honlappal például... ;-)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.557 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére