BESZÉLGETŐS topic

Több
16 éve 11 hónapja #350129 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mindenkinek, aki egy kicsit is érdeklt a természettudományi tantárgyakban:

Nemrég a fizika tanárnőnk említette, hogy az elkövetkezendő években tovább akarják csökkenteni a természettudományi órák számát a gimnáziumokban, ami nemcsak azokkal kiszúrás, akik nem tudnak rendesen felkészülni emiatt az egyetemre, hanem azokkal is, akiknek nincsen egyéb tervük az adott tantárgyal, hiszen az óraszámok csökkentése nem jelent egyben tananyagcsökkentést is. A neten készítettek egy petíciókatt a tervezet ellen. Arra kérnék mindenkit, hogyha csak egy picit is szeretne hozzájárulni a természettudományi tárgyak oktatásának színvonalához, támogassa aláírásával ezt/ezeket a petíció(ka)t: kémia , fizika , biológia

(Regisztrálni kell, de ha valaki nem szeretné, hogy megjelenjen a neve, az is megoldható, hogy Anonymuskont jelenjen meg, illetve a regisztráció után megjelenő dolláros oldal nyugodtan bezárható)

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 11 hónapja #350126 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Thereon írta: Vegetable Orchestra: youtube.com/watch?v=hpfYt7vRHuY

Érdekes.

Ezt most szerettem volna betenni... :bawling: Nah mindegy...

Nem tudom, hogy ki látta a Mccafé-s reklámot?????

Nah már most nem tudom, lehet, hogy csak én vagyok így vele de nekem nagyon tetszett a zenéje és youtube-on fennt is van, íme:
... re=related

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 11 hónapja #350113 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Vegetable Orchestra: youtube.com/watch?v=hpfYt7vRHuY

Érdekes.

Thereon, a vándorló varázsló

Több
16 éve 11 hónapja #350093 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Lelkes őrök jelentkezését várom a LEPre.

Amit ajánlunk:

- díszes (gondori) egyenruha
- minőségi fegyverek
- rugalmas munkaidő (velem egyeztetve elsősorban aztán majd másokkal is megtesszük)
- Te hozzányúlhatsz az őrzött tárgyakhoz de mindenki másnak galádul megtilthatod

Mivel idén a ruhatárat és a beléptetést is nekünk kell intézni, ezért a díszőrség jelleg mellett valós funkciókat is el kell látnunk, így várom lányok jelentkezését is.

Ha máshova is be vagy osztva az nem baj, de senki ne vállalja végig a napját.

Jelentkezés ímélben az alyrkukactolkien.hu-n vagy bármely más kommunikációs csatornán, polgári név feltüntetése ajánlott.

(tudom nem most kellett volna de ráfelejtettem)

Alyr az Őrség Parancsnoka
(immár 3. éve)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 11 hónapja #350082 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát igen. Ez a szívás tipikus esete... :)

Több
16 éve 11 hónapja #350080 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta: ... és boldogan éltek, míg meg nem haltak.

Akkor jó :P

Több
16 éve 11 hónapja #350079 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mese a házasságról

A friss házaspár két hete élt házasságban.
A férj, bár nagyon szerelmes volt, alig várta, hogy elmenjen a haverjaival
egy kicsit szórakozni. Így szólt a feleségéhez:
- Édesem, mindjárt jövök.
- Hova mész, cuncimókus? - kérdezte a feleség.
- Lemegyek a bárba, drágám... Iszom egy sört.
A feleség így válaszolt:
- Egy sört szeretnél, szerelmem?
Kinyitotta a hütőszekrény ajtaját és 25 különféle sört mutatott a férjének,
12 különböző országból, mint Németország, Hollandia, Japán, India stb.
A férj nem tudta mit tegyen, az egyetlen, ami eszébe jutott a következő
volt:
- Igen szívem..., de a bárban... tudod, ... hűtött poharat adnak.
Még be sem fejezte a mondatot, a feleség közbeszólt:
- Hűtött poharat szeretnél, angyalpofa?
Egy hatalmas söröskorsót vett elő a hűtőből, annyira hideget, hogy sört
magát is kirázta a hideg.
A férj, kissé sápadtan ezt mondta:
- Igen drágám, de a bárban olyan finom előételek is vannak...
Nem maradok sokáig, mindjárt jövök. Megígérem. Rendben?
- Előételt szeretnél, szívem csücske?
Azzal kinyitotta a sütőt és 5 különböző előételt vett elő: csirke szárnyat,
malac sültet, gombasalátát stb.
- De édes szívem... a bárban... tudod... mocskos káromkodásokat is lehet
hallani...
- Mocskos szavakat akarsz, életem?...
Na ide figyelj Te, f*szfej! Idd meg azt a kib*szott sörödet abból az
átkozott hűtött korsóból és zabáld meg a kib*szott sültjeidet, mert házas
vagy baz'meg, nem mész sehova! Megértetted, s*ggfej?

... és boldogan éltek, míg meg nem haltak.

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
16 éve 11 hónapja #349995 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
már csak a mai nap van hátra a Lassi lapzártáig (már vasárnap van)!

az alábbiaktól várjuk még epekedve a cikkeket:
- Melian
- Mau
- Felagund
- Hanna
- Momo

pls küldjétek!

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 11 hónapja #349992 Írta: Acho
Attila: bármily hihetetlen, nekem nem életcélom, hogy belekössek helyesírási hibákba. Csak ha már durván zavaró, sorozatos, akkor szoktam megjegyezni... :twisted: Egyéb észrevételeidet plíz priviben, ok?

A kakasos eset meg igen... hmm... érdekes... :)

Több
16 éve 11 hónapja #349975 Írta: Ronja
Ronja válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Nálunk azzal kezdték a tanítást, hogy a gyereket soha nem szégyenítjük meg...

Ezt nekem is így tanították... a dicséretet nyilvánosan, de a szidást, ha valami rosszat csinált, csak négyszemközt...

"I believe in miracles... They happen every day"

Több
16 éve 11 hónapja - 16 éve 11 hónapja #349967 Írta: Attila

Rabyn írta: Ulmo: mert azt hiszik, hogy "jajhátéppenátofogokférni"

Szerintetek milyen tanár az aki, ha a diákja az órán nem egészen úgy viselkedik ahogy ő azt elképzeli fogja és közli vele, hogy na állj fél lábon az osztály előtt, és amikor a kölyök leteszi a lábát akkor azt mondja előröl, amikor meginog akkor megint előről?

És mit lehet tenni egy ilyen ellen?

Nálunk azzal kezdték a tanítást, hogy a gyereket soha nem szégyenítjük meg...

Nálunk is volt egy ilye eset, hogy az egyik gyerek elröhögte magát földrajzon, és azzal lelt el a földrajz óra fele, hogy a földrajz tanár ült az asztalon és mondta, hogy "Állj fel! Ülj le!....." Ez is kb ugyanolyan...

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 11 hónapja #349961 Írta: Nesi

Encsi írta: más: www.fn.hu/kulfold/mozaik/0711/na ... 177379.php :D :D :D

Támogassuk a kakast! :D

Több
16 éve 11 hónapja #349959 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Most már csak azért sem változtatom meg :D

más: www.fn.hu/kulfold/mozaik/0711/na ... 177379.php :D :D :D

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
16 éve 11 hónapja #349958 Írta: Acho
Sokrétű aláírás... :D

Több
16 éve 11 hónapja #349957 Írta: Nesi

Encsi írta: Volt egy olyan eset, hogy egy autós elütött egy biciklis nénit, megállt, kiszállt az ember a kocsiból, és meghalt. A néni meg túlélte

;) :D

Több
16 éve 11 hónapja #349956 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ulmo: mert azt hiszik, hogy "jajhátéppenátofogokférni"

Szerintetek milyen tanár az aki, ha a diákja az órán nem egészen úgy viselkedik ahogy ő azt elképzeli fogja és közli vele, hogy na állj fél lábon az osztály előtt, és amikor a kölyök leteszi a lábát akkor azt mondja előröl, amikor meginog akkor megint előről?

És mit lehet tenni egy ilyen ellen?

Nálunk azzal kezdték a tanítást, hogy a gyereket soha nem szégyenítjük meg...

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 11 hónapja #349955 Írta: Encsi
Volt egy olyan eset, hogy egy autós elütött egy biciklis nénit, megállt, kiszállt az ember a kocsiból, és meghalt. A néni meg túlélte

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
16 éve 11 hónapja #349954 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jövőre ilyen már nem nagyon lesz, mivel megszűnik a határ Ausztria és Szlovákia (meg talán Szlovénia) felé :)

Sirgon: a biciklis baleset, amit leírtál, még a híradókban is szerepelt, egy felnőttet ütöttek el. A tehetautó sofőrje egyszerűen nem vette észre a jobbkanyarban a bringást :(

Az, hogy piros jelzés ellenére miért hajt a sok okos sofőr (személyautó, teherautó, de busz is!) a vonatsínre, nekem örök rejtély marad. :shake:

Több
16 éve 11 hónapja #349946 Írta: Acho
Sirgon: megesik az ilyen. Csak többnyire nem ennyire látványosan... :D

Több
16 éve 11 hónapja #349940 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sirgon Esgalnor írta: Még a régi rezsimbe a Szlovák határőrök tartóztattak le egy autós pacákot néhány kilométernyi üldözés után azzal, hogy illegálisan lépte át a határt, biztos disszidálni akart. De Csehszlovákiába? – Kérdezték a magyarok. Hát tény mi tény, volt olyan hogy kamaszok Csehszlovákián keresztül akartak elsétálni Nyugat Német Országba.
Végül a következő fura történet derült ki. A pasi, aki a határ közelében lakott Nógrádban, rendszeresen autóval járt haza esténkét. Az útkereszteződésnél balra fordult, elért a vasúthoz, kézzel felnyomta a sorompót, majd áthajtott hogy hazaérjen a szomszéd faluba. Csakhogy ezen az estén kicsit becsiccsentett, és eltévesztette a fordulási irányt: Jobbra fordult, elért a határra, felnyomta a sorompót…. :twisted: A többit elképzelhetitek!
:D

ez nagyon jóóóóóóó :lol: :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 11 hónapja #349932 Írta: Encsi
Még tavaj volt, hogy egy embert gázolt el a vonat, amin ültem. A második kocsi alatt feküdt szegény...

Több
16 éve 11 hónapja #349931 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Még a régi rezsimbe a Szlovák határőrök tartóztattak le egy autós pacákot néhány kilométernyi üldözés után azzal, hogy illegálisan lépte át a határt, biztos disszidálni akart. De Csehszlovákiába? – Kérdezték a magyarok. Hát tény mi tény, volt olyan hogy kamaszok Csehszlovákián keresztül akartak elsétálni Nyugat Német Országba.
Végül a következő fura történet derült ki. A pasi, aki a határ közelében lakott Nógrádban, rendszeresen autóval járt haza esténkét. Az útkereszteződésnél balra fordult, elért a vasúthoz, kézzel felnyomta a sorompót, majd áthajtott hogy hazaérjen a szomszéd faluba. Csakhogy ezen az estén kicsit becsiccsentett, és eltévesztette a fordulási irányt: Jobbra fordult, elért a határra, felnyomta a sorompót…. :twisted: A többit elképzelhetitek!
:D

Több
16 éve 11 hónapja #349930 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Múlt pénteken a vonatból láttam (hosszas késés után aminek nem tudtuk az okát) hogy hogy néz ki az ha egy mozdony maga alá gyűr egy autót.
Legalább 300 méteren át tolta maga előtt (pedig gondolom szegény mozdonyvezető fékezett mint állat) és csak az autó vége látszott ki alóla.
Ott ültek mellette a tűzoltók, gondolom a lángvágót várták mert ezt onnan mással nemigen lehetett kiszedni.
Később neten utána kerestem és döbbenten láttam, hogy a pacák működő fénysorompó és fémsorompó ellenére hajtott a vonat elé. Tehát nem csak hogy figyelmen kívül hagyta a pirosat de még ki is kerülte a sorompót...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 11 hónapja #349928 Írta: Isilrohir
Isilrohir válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Épp most van egy naprendszer születőben, egy bolygó egy lakható zónában (naná, hogy tőlünk 3000 fényévre, és hogy az már 3000 éve volt...) ja, és lehetséges, hogy a Jupiter holdján, az Európán nagy vízréteg van a jég alatt, ami éppen zajlik, tehát lehet, h van élet... Ez csak úgy eszembe jutott.

Több
16 éve 11 hónapja #349923 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én múltkor a 7-es buszon ülve döbbentem meg egy ilyen látványon, pedig ott nem lehetett semmit látni a letakart emberből. Egy hatalmas billencs állt, mellete a letakart alak, előtte rendőrök és egy teljesen össze-vissza gyűrődött kerékpár. A kerékpár látványa döbbentett meg igazán, mesélt a tragikus és irtózatos erejű ütközésről, és hogy egy rövid időre maga alá gyűrte az óriás. Olyan volt mint amikor te fogsz egy sima papírlapot és két kézzel összegyűrőd, majd eldobod és hagyod egy kicsit szétnyílni, kirugódzni. A kerékpár eredeti formája meg az emberről mesélt, fiatalok és leginkább fiúk tekernek ilyenen, nem volt túl tehetős, de rendszeres tekerésre való. Ki lehetett? Kit vártak hiába az iskolába, majd a szülei? :(

Több
16 éve 11 hónapja #349917 Írta: Tünde

Ulmo írta:

Remzymama/Tünde írta: a politizálást kéretik befejezni
köszönöm

topikgazdi

Kedves topicgazdi, tessék megmutatni, ki politizált :roll: (szerény érdeklődés, nem számonkérés!)

Sirgon Esgalnor írta: ha leszállna róluk kemény-jobb, és közölnék, hogy én is a nemzet része vagyok, akkor is, ha nem értenek velem egyet; a maradékot pedig a következő 100-200 évre használhatatlanná tették a világháború alatt és előtt, és a szélső-jobbosok bőszen azon vannak hogy úgy is maradjon, azaz ragaszkodnak az új jelentésükhöz, bármit is hantázzanak közben a kamerába.

? lehet én vagyok érzékenyebb a "politizálásra?"

Több
16 éve 11 hónapja #349916 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta: a politizálást kéretik befejezni
köszönöm

topikgazdi

Kedves topicgazdi, tessék megmutatni, ki politizált :roll: (szerény érdeklődés, nem számonkérés!)

Több
16 éve 11 hónapja #349915 Írta: Tünde
a politizálást kéretik befejezni
köszönöm

topikgazdi

Több
16 éve 11 hónapja #349911 Írta: Attila

Acho írta: Hú, nem fogjátok elhinni,ma mit láttam... :? Leszálltunk a busról osztálytársammal,és láttuk,hogy ott villog áll egy villogót hasznááló mentőautó az út szélén, a járdán pedig egy nagy fekete zsák. Tisztára,mint egy szemeteszsák. Megjegyeztem osztálytársamnak poénból,hogy biztos hullazsák. Elképzelhetitek megdöbbenésemet, mikor észrevettük,hogy két láb lüg ki belőle... :( Olyan szinten lesokkolt, hogy nem tudtam továbbmenni. És azóta is lelkiismeret-furdalásom van, pedig nem gondoltam volna,hogy az tényleg hallotaszsák... :?

Én ilyen idén nyáron láttam amikor az a nagy forróság volt és akkor ott szirénázott a házunk előtt egy mentő és hát persze kimenetem megnézni és láttam, hogy ott visz két mentős egy nagy fekete zsákot amiből lógott ki egy kéz úgy megilyedtem...annyira bántanak az ilyen olgok :(

Több
16 éve 11 hónapja #349910 Írta: Acho
Panni: hát nem. :(
Ulmo: Látni láttam már halottat. Csak valahogy nagyon megrendített...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.389 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére