BESZÉLGETŐS topic
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Rabyn írta: :DDD
én egyszer elaludtam a Szabóervinben egy fotelban:D
Egyébként szerintem az órán alvás művészete az első amit egy ember megtanul amikor iskolába kerül.
én eddig csak színisuliban aludtam el, iskolai órán sosem :várja-a-köveket:
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
én egyszer elaludtam a Szabóervinben egy fotelban:D
Egyébként szerintem az órán alvás művészete az első amit egy ember megtanul amikor iskolába kerül.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
keress egy ablak melletti üres fotelt
fordítsd az ablak felé
ülj bele
takard el a fotelt a külvilág felől a függönnyel (mintha baldachinos ágyban aludnál )
csússz le a fotelban, helyezkedj kicsit oldalra
fektess egy könyvet a térdedre
állítsd be a telefonodon az ébresztőt
szundikálj a következő gyakorlatig
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Missy
- Nem elérhető
Ben írta:
Ahh, igen, a Történeti Intézet könyvtárában olyan jókat lehet aludni, meg historiográfia előtt is... Ráadásul amint megfigyeltem, mások is űzik ezt a "sportot", még magasabb fokon is, mint én. A kedvencem az, aki a padra leborulva szundikál félórákat.Ryana írta: Hihihi, én pl minden könyvön elaszok olyan max 10-20 oldal után.
Nade Ben!:PHát még filozófiatörténeten...hajjaj! Meg nyelvtudományon..Öngyilkos előadások...
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Ben
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Ahh, igen, a Történeti Intézet könyvtárában olyan jókat lehet aludni, meg historiográfia előtt is... Ráadásul amint megfigyeltem, mások is űzik ezt a "sportot", még magasabb fokon is, mint én. A kedvencem az, aki a padra leborulva szundikál félórákat.Ryana írta: Hihihi, én pl minden könyvön elaszok olyan max 10-20 oldal után.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Rabyn
- Nem elérhető
Van egy tanárom aki helyesírást tanít. 6 hibaponttól egyes a dolgozat nála. Azt is hibának veszi ha nem írsz dátumot, rosszul írod a csoportjelzést, szóval nem nehéz elérni a 6 pontot.
Viszont akik átmennek nála vizsgán azok tuti megtanulnak helyesen írni.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Még messze nem De ha nem is érted a mondatokat, akkor azt mondom, kicsit baj vanRyana írta: Csak elgondolkodtam, hogy ez számít-e funkcionális analfabétaságnak...
Kincső: rendben.
"Well, I'm back."
- Nesi
- Nem elérhető
Ryana írta:
Hihihi, én pl minden könyvön elaszok olyan max 10-20 oldal után. Csak elgondolkodtam, hogy ez számít-e funkcionális analfabétaságnak...Snuffles írta: Nyilván egy magyar szakosnak nagy hátrány, ha funkcionálisan analfabéta, de ez valóban igaz más szakokra is, szinte mindre.
Érdekes, én meg olyan vagyok, hogy "akkor én ezt a könyvet elolvasom", és akkor el is olvasom. Max ha annyira magas a téma, vagy rohadtul nem érdekel, akkor egy szóra nem emlékszem belőle. De ilyen meg eddig egyszer volt, mikor kisiskolás fejjel ki akartam olvasni az Egri csillagokat, mert az akkor volt kötelező olvasmány a bátyámnak. Hát mitnemondjak, nem lett belőle semmi...
- Missy
- Nem elérhető
Ryana írta:
Hihihi, én pl minden könyvön elaszok olyan max 10-20 oldal után. Csak elgondolkodtam, hogy ez számít-e funkcionális analfabétaságnak...Snuffles írta: Nyilván egy magyar szakosnak nagy hátrány, ha funkcionálisan analfabéta, de ez valóban igaz más szakokra is, szinte mindre.
Jesszus! De ugye a Gyu-n nem? 8O
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Kincső
- Nem elérhető
(Kitöltve. )
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Nyilván egy magyar szakosnak nagy hátrány, ha funkcionálisan analfabéta, de ez valóban igaz más szakokra is, szinte mindre.
De egyébként elárulom, hogy magyar szakra is jelentkeztem februárban.
"Well, I'm back."
- Kincső
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Kár, hogy egészen más témákban is előfordul az ilyesmi és a falat tudnám kaparni. Az illetőknek meg a szemüket ki.
"Well, I'm back."
- Nesi
- Nem elérhető
Snuffles írta: Ki is töltöttem és véleményem is van ezzel kapcsolatban: nagyon örülök, hogy vannak ilyen kérdőívek, mert a mai szóhasználat, amely a fiatalok körében terjedt el a nethasználat miatt, az szerintem vérlázító. Egyenesen utálom, amikor valamelyik évfolyamtársam olyanokat mond tanult ember létére, hogy "rosszul vok" vagy leírja, hogy "létszi", ezek élőbeszédben és írásban is csúnyák, de a stílus érzékeltetésére szerintem használható, csak ne váljon általánossá. (Habár a "létszi"-re semmi szükség nincs... ) De egy "micsinálsz" még jópofa is lehet, ha nem alakul át standardbe.
Uff.
Én attól lettem rosszul, mikor az egyik osztálytársam, aki ki volt akadva, hogy kettest kapott az esszéje helyesírására, nekem adta, hogy nézzem meg, miért. Én kapásból ráírtam volna az elégtelent, ugyanis ilyenekkel volt teli, hogy a hogy-ok helyett "h", meg ilyesmi.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Uff.
"Well, I'm back."
- Ryana
- Nem elérhető
Van egy új és izgalmas kérdőívem.
Ezt bárki kitöltheti, sőt, örülnék, ha minél többen kitöltenétek. Nem tart sokáig, és az internetes nyelvhasználatról szól.
Itt találjátok: ryana.uw.hu/kerdoiv.php
És előre is köszönöm, aki kitölti.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Acho
- Nem elérhető
Más: mostanában sokszor kihalt a cset...
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Így van, de attól tartok, másra nem tartozott volna a dolog Valamiféle tapintat íratta velem kicsi betűkkel, még akkor is, ha tudom, hogy mindenki meresztgeti a szemét és elkíván engem a halálba.Acho írta: Ezt normál betűmérettel is megejthetted volna! Vegyétek úgy, hogy idéztem Dreamert...
"Well, I'm back."
- Acho
- Nem elérhető
Ezt normál betűmérettel is megejthetted volna! Vegyétek úgy, hogy idéztem Dreamert...Snuffles írta: Bocsánat, hogy szólok amúgy, de a muszáj pontos j, tényleg jószándékúan.
- norbikk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- norbikk
- Nem elérhető
Nekünk most csak szervetlen kémia van az nem vészes, bár néha félek, nehogy az egyik ügyetlen csoprttársam gyakorlaton véletlenül rámborítsa a kénsavat.
[size=9:3d2uc0dh]A helyesírási hibám pedig javítottam.[/size]
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
?? Nem járnál be órákra, ha lenne jegyzet? Merész. A saját dolgodat nehezítenéd meg vele vizsga előtt.norbikk írta: Hú nálunk még jegyzetek is alig vannak, bár azt mondják jövőre meglesz, amivel ugye már nem sokat érek.Szóval muszály bejárni órára néhány tantárgyból.
Én amire csak tudok, bejárok. A szerves kémia kivétel, mert félig egybeesik egy gyakorlattal, a maradékra meg valóban nem akarok bemenni, de a jegyzet megléte ellenére meg fogok belőle bukni. Jövőre is felveszem, sajnos ezt már most látom.
[size=9:7qkku7jc](Bocsánat, hogy szólok amúgy, de a muszáj pontos j, tényleg jószándékúan. )[/size]
"Well, I'm back."
- norbikk
- Nem elérhető
Szakirányok:
Nálunk 2. év elején lehet választani ökológus operátor vagy laboratóriumo operátor, vmint tanári szakirányok közül, de még nem tudom melyiket kéne választanom. Az ökológia jobban érdekelne, de a laboránsként könnyebben el tudnék helyezkedni (2 gyógyszer gyár van itt).Nagy dilemma.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Az utóbbi kérdésre könnyebben tudok válaszolni, mint a szervezettségre, attól tartok. A szakirányokat harmadik év elején (környékén) kell megválasztanunk, de volt már olyan elképzelés is, hogy már második évben. Én ugyan pontosan tudom, melyiket választom a négy közül (sejt és molekuláris biológus, szupraindividuális biológus, tanári és még egy tanári), de nagyon sok évfolyamtársam azt sem tudja, mik közül választhat, ők nem előre kidolgozott tervvel jöttek erre a szakra, nekik szerintem jóval nehezebb dolguk lesz, de mivel konkurencia, nem nagyon aggasztom magam miattuk.norbikk írta: És szakirányokkal, hogy állsz? Nálatok milyenek vannak? Mikor kell választani?
Amiből tanulunk: könyvben (!) kiadott jegyzet, a második féléves anyagot még a kiadóban pofozgatják, ami vicces, mert ha januárra nem lesz meg, nem tudok miből otthon tanulni. De amit órán leadnak, az egy tekintélyes mennyiségű, még nagyon átláthatatlan anyag (kedvesem szerint félév végére összeáll a szervezettan), de szerencsére nem kell sokmindennel kiegészítsem, elég néhány jegyzet.
"Well, I'm back."
- norbikk
- Nem elérhető
Azt akarom kérdezni, hogy SZE-n milyen szervezettség van?
Mert nálunk minden össze vissza. 8O
És szakirányokkal, hogy állsz? Nálatok milyenek vannak? Mikor kell választani?
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Nekem is csak akkor lesz, ha felveszem, amúgyn em kötelező. A növszervtan nem vészes szerintem bár ízlés dolga, az állatszervtan nekem is jobban bejön, az igaz. A kedvenceim.norbikk írta: Nekem ilyenem nem lesz, most a legdurvább tantárgyam a növényszervezettan.
"Well, I'm back."