BESZÉLGETŐS topic

Több
17 éve 1 hete #348862 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
OKTV? juhúúú
én csak háromra megyek/mentem, volt angol meg töri, lesz egy info (állítólag itt még esélyem is van :roll: )

az angolt a dilettáns felügyelőtanár miatt csesztem el, a töri meg egész jó lett ahhoz képest hogy nem készültem túlzottan.. :D

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 1 hete #348857 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
OKTV??.. jajj az az idei rosszemlékezetű matek OKTV :P lett kemény négy pontom, és ezzel a suli második legjobb dolgozatát produkáltam ^^ de amúgy az egyik feladatnak több mint a felére rájöttem, (elméleti alapon) és én **** nem írtam le.. így még lehet hogy akár hat-hét pontot is összeszedhettem volna... :S... pedig csak küszöbindexet kellett volna számolni :( ...

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 1 hete #348851 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Akkor én még nem fórumoztam, de valamelyik topikban akkorban felsoroltad a 4 tárgyat, és fennakadtam rajta, hogy hogy bírod... :) ;-)
Ööö, biztos én vagyok a hülye az irodalomhoz,de nekem nehéz volt. Mondjuk, abszolút nem voltam képben, hogy milyen lesz, mert nem voltam tavaly, és még nem csináltam végig soha OKTVt. Angolból dettó. De azért remélem, nem lesznek nagyon borzalmasak. Angolból amúgy én pont fordítva vagyok, mint Te. A felsőfokra való készülés közben jó egy kis teszt. Bár a próbanyelvvizsga jobb lett, mint amilyen az OKTV lesz... :D

Több
17 éve 1 hete #348849 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Acho írta: Az angol stimmel. ;-) Emellett töri meg irodalom. Egy tanárom kérdezte, hogy nem sok-e, de szerintem nem. Pont Te jutottál eszembe példaként, Kincső, a tavalyi 4 OKTV-del (jól rémlik, hogy annyi volt? :) )...

aha :D mikre nem emlékszel :) az alant említett hármon kívül angol. de azt idén már nem akartam bevállalni, elég belőle a felsőfokú nyelvvizsgára készülni :P (és nem akartam véletlenül továbbjutni :P )
mit szóltál az irodalomhoz? én oldottam előtte sok korábbi év feladatsorát, és azokhoz képest ijesztően könnyű volt 8O se kifejtős, se "tásművészetes" (ld. ki festett irodalmi mű festette képet meg ilyenek...), évszámos is csak évszázad pontossággal, fogalommagyarázat is csak úgy, h. nekünk csak a fogalmat kell beírni... :roll: :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 1 hete #348829 Írta: Acho
Az angol stimmel. ;-) Emellett töri meg irodalom. Egy tanárom kérdezte, hogy nem sok-e, de szerintem nem. Pont Te jutottál eszembe példaként, Kincső, a tavalyi 4 OKTV-del (jól rémlik, hogy annyi volt? :) )...

Több
17 éve 1 hete #348826 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Acho írta: Én csak 3-ra, de elég volt ennyi... :D

és mely tárgyakból? :) (a tegnapból az angolt gondolom... :) )

[size=9:285dsvny](/me nyelvtan, irodalom, és majd hó végén olasz de azt csak azért mert kb. az egész faktos csoport megy :roll: :P )[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 1 hete #348824 Írta: Acho
Én csak 3-ra, de elég volt ennyi... :D

Több
17 éve 1 hete #348801 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Acho írta: Nah, túlvagyok az idei OKTV-körön. Szerencsére többet ilyet nem csinálok... :D

Én annak idején négyre jelentkeztem. :D

"Well, I'm back."

Több
17 éve 1 hete #348765 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
az

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 1 hete #348754 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Namarie írta:

Acho írta: Nah, túlvagyok az idei OKTV-körön. Szerencsére többet ilyet nem csinálok... :D

Remélem, OTDK-t igen!! Feltétlenül csinálj, ha bírod idegekkel, meg erővel!

Az OTDK az minek a rövidítése...Országos...Tudományos Diákköri Konferencia...olyanról hallottam ha az az...Vagy nem??? :oops:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 1 hete #348741 Írta: Acho
Várj, Nam! Azt még meg kell élni... :)

Több
17 éve 1 hete #348737 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remélem, OTDK-t igen!! Feltétlenül csinálj, ha bírod idegekkel, meg erővel!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 1 hete #348735 Írta: Acho
Nah, túlvagyok az idei OKTV-körön. Szerencsére többet ilyet nem csinálok... :D

Több
17 éve 1 hete #348727 Írta: Namarie

Remzymama/Tünde írta: gyerekszáj :lol:

Aranyos!!! :P

Több
17 éve 2 hete #348672 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 2 hete #348665 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta:

Encsi írta:
meg van egy ember,régen a Keletinél láttam sokat, egy állványra flállított sok üveget, és azokon játszott, de valami eszméletlen módon... sokat is kapott érte. :)

Még most is játszik mindenfelé a városban...

Gondolom, hogy játszik még sokfelé, csak én nem járok arrafelé :)

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 2 hete #348644 Írta: Acho

Remzymama/Tünde írta: Mikulás munka közben :lol:

Aranyos. :)

Több
17 éve 2 hete #348640 Írta: Tünde
Figyelem!!!

Újra rendelhető a Lassi. Várom a megrendeléseket. Jövő héttől postázom a már megrendelt példányokat.

Reklámozzátok :lol:

Köszi: Tünde

Több
17 éve 2 hete #348627 Írta: Tünde

Több
17 éve 2 hete #348612 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Encsi írta:
meg van egy ember,régen a Keletinél láttam sokat, egy állványra flállított sok üveget, és azokon játszott, de valami eszméletlen módon... sokat is kapott érte. :)

Még most is játszik mindenfelé a városban...

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 2 hete #348609 Írta: Attila

Namarie írta: Valamelyik ismeretterjesztő csatornán lesz egy film szombaton A Gyűrűk Ura színpadra állításáról.

Olyanok a díszletek, az előzetes alapján, hogy én egy pillanatra azt hittem, hogy a Wagner-tetralógia valamelyik darabjáról van szó.

Én úgy tudom, illetve úgy hallottam, hogy a National Geographicon lesz...bár lehetséges, hogy tévedek. :oops:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 2 hete #348608 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kar'sa írta:

Acho írta: Ez valami elképesztő! Köszi a linket! ;-)
Egyébként nem irigylem őket a hangolás miatt. Időnként én is szoktam ilyenekkel szórakozni (nem ennyi üveggel, és persze nem sörösüvegekkel :lol: ), de tisztára behangolni már 2-3 üveget sem egyszerű. Minden elismerésem. Az ötlet meg... fantasztikus! :)

Gondolom mindenki magának hangolta, úgy annyira azért nem ijesztő a dolog.
Ami ijesztőbb az az, hogy milyen rohadt nehéz egy üveggel különböző magasságú hangokat kiadni, és ők hogy megcsinálják úgy, hogy még a dallam is stimmel... 8O
Nekem az a három hang amit ki tudok adni egy sörösüveggel is rohadt sok időeb került, míg ráéreztem, hogyan kell, de ... huh... szal durva...

Van, vagy volt a kórusban, ahova jártam két fiú, előadtak egy templomi éneket úgy, hogy 2 literes palackokat fújogattak közben.
Az nagyon tetszett, amikor odaadták: Na igyál le belőle még egy tercet :D

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 2 hete #348607 Írta: Namarie
Valamelyik ismeretterjesztő csatornán lesz egy film szombaton A Gyűrűk Ura színpadra állításáról.

Olyanok a díszletek, az előzetes alapján, hogy én egy pillanatra azt hittem, hogy a Wagner-tetralógia valamelyik darabjáról van szó.

Több
17 éve 2 hete #348606 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bár erősen kétlem, hogy eljut az illetőhöz: de
Ki volt az, aki a 2006-os szorospataki táborban kölcsönadta megnézésre a Szépség és Szörnyeteg c musical (operettszínházas) felvételét nekem és Hobbitnak? Tudom, hogy rég volt meg minden, de fontos lenne, aki magára ismer, az írjon egy privit, köszi! :D

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
17 éve 2 hete #348594 Írta: Attila
Nem tud valaki mostanában valamilyen vírusról ami "szedi áldozatait" mert sajna elkapott, és szörnyen érzem magam. Főleg az miatt, hogy nem csak engem hanem még 2 embert az ismerőseim között, és ez azért gyanús. :roll:

Több
17 éve 2 hete #348579 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Acho írta: Ez valami elképesztő! Köszi a linket! ;-)
Egyébként nem irigylem őket a hangolás miatt. Időnként én is szoktam ilyenekkel szórakozni (nem ennyi üveggel, és persze nem sörösüvegekkel :lol: ), de tisztára behangolni már 2-3 üveget sem egyszerű. Minden elismerésem. Az ötlet meg... fantasztikus! :)

Gondolom mindenki magának hangolta, úgy annyira azért nem ijesztő a dolog.
Ami ijesztőbb az az, hogy milyen rohadt nehéz egy üveggel különböző magasságú hangokat kiadni, és ők hogy megcsinálják úgy, hogy még a dallam is stimmel... 8O
Nekem az a három hang amit ki tudok adni egy sörösüveggel is rohadt sok időeb került, míg ráéreztem, hogyan kell, de ... huh... szal durva...

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 2 hete #348578 Írta: Acho
Ez valami elképesztő! Köszi a linket! ;-)

Több
17 éve 2 hete #348577 Írta: Tünde
söriquendeknek kötelező :lol:

www.vbsymphony.com.au/view

Több
17 éve 2 hete #348574 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kispest: jeges szél, hó szinte semmi (majdnem mind elolvadt), az emberbe belefagy minden... az MTT időjárási körkapcsolását olvashatták :)

Több
17 éve 2 hete #348563 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nálunk délután esett egy rendes öt centi, mindent szépen ellepett, egészen téli hangulat volt.

Most meg olvad mint a fene, meg erős szél fúj.

Emitt képek a kertből (elnézést a kicsinítésért de így gyorsabb):

gilgalad.uw.hu/ho1.jpg

gilgalad.uw.hu/ho2.jpg

gilgalad.uw.hu/ho3.jpg

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.360 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére