- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- norbikk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Molekuláris neurobiológia, nyamm.
Nekem ilyenem nem lesz, most a legdurvább tantárgyam a növényszervezettan.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Acho
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 5
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Néhány hozzászólással lejjebb egészen hasonló kérdésedre már mintha valaki írt volna választ.Celebel írta: szerintetek be lehet járni a Tolkien kurzusra, ha nem is az ELTE-re jársz?
"Well, I'm back."
- Celebel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Miért ne lehetne? Nincs katalógus, nem ellenőrzi senki, hogy oda jársz-e, a diákok meg általában magasról le... sz'al nem érdekli őket, hogy ki és mikor jár be, vagy nem jár beCelebel írta: szerintetek be lehet járni a Tolkien kurzusra, ha nem is az ELTE-re jársz?
Én is voltam már bent töris órán, ugyan pont kifogtam egy unalmas részt, amit ráadásul egy nem is pedagógusnak készült nő tartott, de érdekes volt, még ha nem is ezért.
Életcélom minden egyéb órára belógni, sőt, a jövő félévi óráimra is, mert addig tuti nem bírok várni. Molekuláris neurobiológia, nyamm.
"Well, I'm back."
- Gandalf
- Nem elérhető
- Celebel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Missy
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta:
Snuffles írta: Ez a kép, pontosabban a nyakbavaló elég vicces:
[size=9:31xkgqzd](kérek szépen mindenkit, hogy az úr pigmentációjával kapcsolatban ne süssön el poénokat, mert tényleg csak a nyakbalógója az érdekes)[/size]
legalja.hu/current/reduced/20070729_ekszer.jpg
nem fogalmazol te egy kicsit finoman ??? ez nem vicces - ez döbbenetes
...és ízléstelen.
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
[size=9:1zkttoa1](kérek szépen mindenkit, hogy az úr pigmentációjával kapcsolatban ne süssön el poénokat, mert tényleg csak a nyakbalógója az érdekes)[/size]
nem fogalmazol te egy kicsit finoman ??? ez nem vicces - ez döbbenetes
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Snuffles írta:
Akármiből is legyen, marha nehéz lehet... Ha arany, akkor 14 karátosra tippelem, ha jól tudom, az a legolcsóbb ötvözete, de még így is iszonyatosan drága lehet. Ha meg nem arany, akkor valami kevésbé drága ötvözet? De ha már csináltat bárki is ilyet, miért csináltatná vasból? Ha már lúd, legyen kövér - gondolom én.Rabyn írta: Hát.... ilyet se sűrűn látok emberen. Vajon igazi arany?
Ha tömör arany lenne nem bírná el akármekkora nyakizmokkal se sokáig az ilyet.
Sztem arany és 8 vagy 14 karátos (bár 8karátos hivatlosan nincs én úgyhallottam régebben gyártottak) csak belül üregesek a láncszemek.
Szívén viseli Jézust, az tuti.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Akármiből is legyen, marha nehéz lehet... Ha arany, akkor 14 karátosra tippelem, ha jól tudom, az a legolcsóbb ötvözete, de még így is iszonyatosan drága lehet. Ha meg nem arany, akkor valami kevésbé drága ötvözet? De ha már csináltat bárki is ilyet, miért csináltatná vasból? Ha már lúd, legyen kövér - gondolom én.Rabyn írta: Hát.... ilyet se sűrűn látok emberen. Vajon igazi arany?
"Well, I'm back."
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Missy
- Nem elérhető
[size=9:2pregknr](kérek szépen mindenkit, hogy az úr pigmentációjával kapcsolatban ne süssön el poénokat, mert tényleg csak a nyakbalógója az érdekes)[/size]
Jesszus! :eek4: Csak pislogok...
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
A karácsony is ilyen, a szilveszter, ahh, arról ne is beszéljünk. Rém unalmas.Alyr Arkhon írta: 3. Kicsit unalmas hogy minden évben van egy ilyen
Egyébként a műsorvezetők tényleg feleslegesen koptatják a szájukat. Értem én, hogy nem lehet élő műsort szó nélkül vezetni, de az erőltetett össze-vissza dumálásnak is megvannak a határai.
Ez a kép, pontosabban a nyakbavaló elég vicces:
[size=9:hq8e87fu](kérek szépen mindenkit, hogy az úr pigmentációjával kapcsolatban ne süssön el poénokat, mert tényleg csak a nyakbalógója az érdekes)[/size]
"Well, I'm back."
- Rabyn
- Nem elérhető
A műsorvezetőket meg valaki lője le helyettem....
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Snuffles írta: Remélem, nézitek a Domino Day-t, csak szegényeknek már a harmadik (?) mezőjük nem dőlt le. Kár volt ennyi új technikát belevenni, elég lett volna a fele is, hogy maradjon valami jövőre, meg le is dőljön néhány dominó...
De azért remélem, megdől a világrekord.
Három okból nem nézem:
1. Idegesítőek a műsorvezetők (és most nagyon-nagyon finoman fejeztem ki magam)
2. Túlságosan nagy az idegfeszültség, sajnálom szegény építőket minden le nem dőlt dominóért
3. Kicsit unalmas hogy minden évben van egy ilyen
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
De azért remélem, megdől a világrekord.
"Well, I'm back."
- norbikk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Azok után, hogy biológia bsc szakra 105 volt a ponthatár az SZTE-n, ahol jobb az oktatás, mint az ELTÉ-n (mondjuk alacsonyabb a ponthatár, de szívesebben vesznek fel szegedi diplomás TTK-st sok helyre), szóval ezek után ebben nem lennék olyan biztos. Szerencsére kikerülni könnyebb, mármint nem nekem szerencsére, hanem a tirpák évfolyamtársaimnak (kivétel természetesen Nimrocco), akik annyira hülyék, hogy örülnek a kettes ZH-nak, egy primitív anyagból, ami a bevezetője volt az egyik húzótárgynak.Felagund írta: Biológusnak bekerülni pl nem könnyű, de kikerülni... Hajjaj
A lényeg persze elveszett, de azért izé.
"Well, I'm back."
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Alyr Arkhon írta:
Kar'sa írta: Cc-cc-cc... Hadd súgjak meg egy dolgot: ELTÉre bekerülni könnyű, de még annál is könnyebb akaratlan kikerülni... El ne bízd magad...
Ne keverd a TTK-t a BTK val, jó?
Inkább az IK-val :tongue:
Már elnézést, csak a mundér becsülete végett
Biológusnak bekerülni pl nem könnyű, de kikerülni... Hajjaj
Our knees do not bend easily
- Acho
- Nem elérhető
Örülj neki... elég gáz...Alyr Arkhon írta: ... a bolognai rendszerhez meg nem értek az hálisten engem nem érint...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Kar'sa írta: Cc-cc-cc... Hadd súgjak meg egy dolgot: ELTÉre bekerülni könnyű, de még annál is könnyebb akaratlan kikerülni... El ne bízd magad...
Ne keverd a TTK-t a BTK val, jó?
BTKra bekerülni nehéz (legalábbis országos átlagban a legmagasabb pontszám kellett hozzá régebben, a bolognai rendszerhez meg nem értek az hálisten engem nem érint) de kikerülni szinte lehetetlen, legalábbis elvileg. (persza a karónvarjú effekt itt is létezik)
Nagyon sokan végzik el úgy, hogy csak kell nekik egy diploma, oszt' mindegy milyen (először nem akartam elhinni én naiv, de múltkor beszéltem eggyel), és ezt aligha lehetne úgy hogyha teljes erőbedobás kellene a bentmaradáshoz.
Más kérdés, hogy aki akar, az tényleg magas szintű tudományos képzést kaphat.
OKTV: Minden országos iskolai versenyre igaz, hogy a feledatok írói sosem arra kíváncsiak, mit tanultál, hanem arra amit szerintük tanulnod kellett volna. Minél magasabb szintű a verseny, az írók annál kisebb kapcsolatban vannak a realitásokkal.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Acho
- Nem elérhető
És csatlakozom Kincsőhöz: mindenkinek sok sikert, aki még megy OKTVzni!
- Kincső
- Nem elérhető
[size=9:2x387406]plusz lelkifurdalásom van, h. a tavalyi csak nyelvtan helyezésemre teljes magyarérettségit adtak így elviekben tehetném h. akár egész évben nem tanulok, de vicces lenne úgy magyarszakra menni, hogy irodalomból nem tudom a teljesn XX. századot )[/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ryana
- Nem elérhető
Nem terveztemKar'sa írta:
Cc-cc-cc... Hadd súgjak meg egy dolgot: ELTÉre bekerülni könnyű, de még annál is könnyebb akaratlan kikerülni... El ne bízd magad...Ryana írta: Hihi, mi versenyeztünk a suliban az irodalom oktv-n hogy ki ér el 10 pontot. D Lehet nem nagyon voltunk egy súlycsoportban. Végülis mindegy, mert ezután felvettek magyar szakra a méltánhíreseltebétékára, szóval úgytűnik nem mérvadó.
Egyébként az oktv-időszak a szülinapom környéke mindig, én meg sorozatosan minden évben alaposan beteg voltam a szülinapomon, és az angol oktv-t mindkettőt ott kellett hagynom, mert beájultam kis híján a pad alá. :/ Pedig abban kicsit erősebb voltam.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Kar_sa
- Nem elérhető
Cc-cc-cc... Hadd súgjak meg egy dolgot: ELTÉre bekerülni könnyű, de még annál is könnyebb akaratlan kikerülni... El ne bízd magad...Ryana írta: Hihi, mi versenyeztünk a suliban az irodalom oktv-n hogy ki ér el 10 pontot. D Lehet nem nagyon voltunk egy súlycsoportban. Végülis mindegy, mert ezután felvettek magyar szakra a méltánhíreseltebétékára, szóval úgytűnik nem mérvadó.
Egyébként az oktv-időszak a szülinapom környéke mindig, én meg sorozatosan minden évben alaposan beteg voltam a szülinapomon, és az angol oktv-t mindkettőt ott kellett hagynom, mert beájultam kis híján a pad alá. :/ Pedig abban kicsit erősebb voltam.
Kārātārānen a áirâë...
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Kincső
- Nem elérhető
Milendoria írta: OKTV? juhúúú
én csak háromra megyek/mentem, volt angol meg töri, lesz egy info (állítólag itt még esélyem is van )
mégjóhogy, hány százalékos is lett az érettségid? 99?
Acho: hát igen, én tavaly készültem annyit az irodalomra, h. 1 trégebbit kitöltöttem előtte, meg átnéztem (az utolsó 1,5 nap alatt, persze ) a füzetimet-könyveimet, de akkor még csak Petőfinél jártunk, és belekérdeztek Aranyba meg a nyugatosokba szal azt aláírom, h. az irodalom készületlenül baromi nehéz 8O de pl. nekem az idézetfelismerés elég jól ment (meg az Arany-versek szereplői & helyszínei c. feladat is tetszett : ), mert sokat olcasgattam e célból az érettségi szgy-t, meg volt 1-2 (pl. az Arany: Ősszel), ami volt x évvel ezelőtt is
De kifejezetten örültem, h. nem kaptunk olyan kifejtőst, amiben pölö Az ember tragédiájába kérdeznek bele
szal sok sikert minden sorstársnak utólag és a maradékhoz is
"...asztaltalan szó-malaszttal..."