A 3. rész - A király visszatér

Több
20 éve 10 hónapja #166719 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Saint írta: ha jol tudom a versreszlettel szerzoi jogi problemak voltak es azert lett igy megoldva (bocs, ha errol mar volt szo)

ja, értem.. mindenesetre furcsa volt

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166718 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
ha jol tudom a versreszlettel szerzoi jogi problemak voltak es azert lett igy megoldva (bocs, ha errol mar volt szo)

Fear from the best and hope for the worst
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166717 Írta: Saint
hulye! Micsoda forditas!:)))

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166716 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

kovacstimi írta: Én szinkronosan láttam először az első részt, így a figurákhoz hozzánőttek a szinkronhangok is, ezért lehet, kicsit elfigult vagyok... de nekem nagyon bejön a szinkron. Persze az angol marad mindig az eredeti, a film azzal a hanggal az a film, aminek PJ leforgatta, de nekem egy-egy figurához annyira hozzátartozik már a "magyar hangja" hogy az angollal kritikusabb vagyok. Bár imádom Viggot, megőrjít a motyogása... egy király ne motyogjon!!! Liv hangja nekem se tetszik, szvsz nem illik a külsejéhez(van ilyen) a magyar hang sokkal szebb, légiesebb.

Viszont azok alapján, amiket hallottam a szinkronkészítés mostoha körülményeiről, minden tisztelet a szinkronosoké, eleve nem lehet könnyű egy másik színész bőrébe bújni, de azt nem tudom elképzelni, hogy tudnak úgy szinkronizálni, hogy nem látják, milyen környezetben játszódik a jelenet, kihez beszél a színész, milyen az arcjátéka (hallottam olyat, hogy csak a színész száját látják, mást nem!?)
Szóval le a kalappal, hogy mégis ilyen jól dolgoznak!

Szerintem sokkal jobb szinkronosan, bár lehet h csak azért mert én ugy láttam elöször, és nagyon teccett, viszont a szinkronban egy icipicit csalódtam. Sztem nem jó h azt a versrészletet nem a könyv alapján fordították, meg Pippin énekét nem kellett volna szvsz szinkronizálni.. :roll: attól függetlenül jól meg lett csinálva, és nagyon becsülöm a szinkronosokat, pláne a bemutató után a LEPen.. csak sztem eredeti hanggal valahogy mindenképpen természetesebb :) ja és szvsz Viggo nem is motyog nagyon a filmben, ott sztem direkt figyel h rendesen beszéljen :roll: (vagy csak én vettem úgy észre..)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166715 Írta: Toma
Toma válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Éppen most töltöm le a ROTK-t, és a hozzá tartozó szövegeket! Nos, e fordítás szerint, a Nazgúl szó szerint azt mondja Éowynnek, mikor szemtől szemben állnak, hogy:
"Hülye. Egyetlenegy férfi sem tud megölni!"

Hülye! :D Hát óriási! Azt hiszem lesz egy kis dolgom a szövegek átírásával!
:D :D

"Arany napsugárban, csillag fényét lesve
vár reám valaki, míg leszáll az este..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166714 Írta: csizma
csizma válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Röstellem de példákat nem tudnék mondani, hogy miket vágtak ki vagy raktak bele, mert szerintem ilyen pár másodperces jelenetek ezek. De hát harmadszorra néztem szal biztos nem véletlen tünt ez fel nekem.

Azt viszont kifigyeltem, hogy a kapu előtti jelenetben, 5 db ló van az egész seregben és azokat hátraküldik mielőtt megindulna a csata, meg is villanak egy pillanatra az utána lévő jelenet elején! Egyébként ez egy szokásos jelenet, hogy a vezér elmondja lovon a dumát, utána pedig leszáll a lováról és harcol a többiekkel csak, hogy lássák ő se fél egyáltalán. Itt meg lovakra nincs szükség mert egymás hátának vetik magukat és úgy harcolnak.[/quote]
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166710 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Én szinkronosan láttam először az első részt, így a figurákhoz hozzánőttek a szinkronhangok is, ezért lehet, kicsit elfigult vagyok... de nekem nagyon bejön a szinkron. Persze az angol marad mindig az eredeti, a film azzal a hanggal az a film, aminek PJ leforgatta, de nekem egy-egy figurához annyira hozzátartozik már a "magyar hangja" hogy az angollal kritikusabb vagyok. Bár imádom Viggot, megőrjít a motyogása... egy király ne motyogjon!!! Liv hangja nekem se tetszik, szvsz nem illik a külsejéhez(van ilyen) a magyar hang sokkal szebb, légiesebb.

Viszont azok alapján, amiket hallottam a szinkronkészítés mostoha körülményeiről, minden tisztelet a szinkronosoké, eleve nem lehet könnyű egy másik színész bőrébe bújni, de azt nem tudom elképzelni, hogy tudnak úgy szinkronizálni, hogy nem látják, milyen környezetben játszódik a jelenet, kihez beszél a színész, milyen az arcjátéka (hallottam olyat, hogy csak a színész száját látják, mást nem!?)
Szóval le a kalappal, hogy mégis ilyen jól dolgoznak!

Egy kérdés: igaz, hogy PJ meghallgatta a szinkronjelölteket, és ő döntötte el, ki szinkronizál???

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja - 20 éve 10 hónapja #166709 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Ulmo, én értem, de ettől függetlenül nem fog megváltozni a véleményem, dehát mindenki más, ez van. :)
Azt én is hallottam, hogy nekik is kellett utólag szinkronizálni, de ez mit sem változtat azon hogy ŐK a színészek és ők éltek ebben a szerepben több évig...
Aragorn beszéde? Hát én nem hallottam magyarul, de szerintem Viggo abban a részben nagyot hozott...Szerintem fantasztikus volt, nekem borsódzott a hátam. Anyámat is mikor elvittem a filmre ezt a részt emelte ki, szavaival élve "nem volt semmi". :D

Na de hát ilyen vagyok, így kell elfogadni. :D

De ettől függetlenül ismétlem én igenis elismerem a szinkronszínészek munkáját hiszen nem lehetett könnyű egy nekik egy ilyen filmmel. Az már az én "hibám" ha én csak a másik verziót tudom igazán élvezni... :)

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166707 Írta: Saint
Talan nem szakmai titok, szvsz minden nagy varakozassal ovezett filmnel ez van. Csak azon szoktam gondolkodni, hogy igy vajon hogy kepesek a szinkronszineszek beleelni magukat! Nem kis feladat lehet!
Hogy valasztottak ki oket? Itt is volt olyan, mint a starwarsnal, hogy szamitogep analizalta a hangokat, hogy melyik hasonlit a legjobban(mint tudjuk nem valt be...) es el is kellett kuldeni a keszitoknek, hogy rabolintsanak?
Erdekes, nekem Liv suttogos beszede tetszik. Amikor viszont civilben beszel az tenyleg remes, mert annyira "amcsi".

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166704 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Tarathradiel: én csak azt mondtam, hogy jobban szól vagyis jobban tetszik a hangja, mint az eredeti. Egyébként sokszor az eredeti színészek is azt csinálják, mint a szinkronhangok: utólag mondják fel a szövegeket. Többen mondták már, hogy pl Aragorn beszéde a Fekete Kapu előtt eredetiben kicsit vérszegény. :shake: Liv Tyler hangjától pedig a mai napig ráz a hideg, akármilyen szép (?) tünde :eek2:
Egy dolog biztos: Andy Serkist nem lehet felülmúlni, mindig ő lesz a Gollam-etalon. Láng Balázs nem fogja utolérni, de sokat fejlődött a TTT-hez képest.

Saint: nem tudom, mennyire szakmai titok (majd kitörlöm :) ) A lehető legrosszabb, eltorzított kópiák alapján ment a szinkron. Túlvilágosított, kék színű, tele mindenféle stúdiólogóval.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166702 Írta: Saint
akkor jol raereztem Ulmo:) Nagyon erdekes lehet egy ilyen filmet szinkronizalni! Azt meg lehet kerdezni, hogy milyen kopiak alapjan folytak a munkalatok? Ugy ertem jo minoseguek voltak-e vagy az eltorzitott verzio, hogy semmi-se-szivarogjon-ki ?
En is osszehasonlitgattam Theoden "hangjait" es igaz, hogy nagyon megnyero lett magyarul, de a rekedtes buzdito szovege...hat abban minden benne van!Magyarul szvsz azt nem lehetett visszaadni.

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166695 Írta: Tarathradiel
Ne haragudjon meg senki, mert én tényleg elismerem a szinkronszínészek munkáját, viszont azon kicsit elcsodálkozom ha valaki azt mondja, hogy még jobban is csinálták mint maguk a színészek...Hiszen mégis csak ők játszották el a szerepet és ebben bizony a hangjuk is nagy feladatot kap!
Na de ez csak egy magánvélemény amit nagyon nehéz lesz megváltoztatni... :D

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166692 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Saint írta: Viszont a mutans, disznofeju orkvezer szvsz jobb lett magyarul, mert kicsit brutalisabb a hangja:)

És tudnád, mit szenvedett, mire ilyen jó lett az a hang :)
Nekem tetszik mindkét verzió, de pl Théoden esetében Újréti László jobban szól, mint Bernard Hill. Viggo is néhol alulmarad Selmeczi Rolanddal szemben. Láng Balázs nagyot fejlődött Gollamként, Solecki Janka pedig százszor jobb, mint Liv eredetiben.
Egyedül Pippin éneke és a "kard-vers" miatt vagyok szomorú egy kicsit. Ezek eredetiben jobbak. De hát nem volt mit tenni :roll:
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166686 Írta: Toma
Toma válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Én először magyarul láttam, tetszett is a szinkron, de mikor másodszor láttam angolul, úgy sokkal jobb volt. Pippin éneke is jobban tetszett eredetiben.

"Arany napsugárban, csillag fényét lesve
vár reám valaki, míg leszáll az este..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166685 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Természetesen akik először magyarul hallották, s azt szokták meg, azoknak tetszik, akik meg először angolul, azoknak az angol.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166682 Írta: Saint
biztos igazatok van, csak en legeloszor is magyarul lattam es nagyon hozzaszoktam a magyarhangokhoz.[size=9:1b7tcrzc]masik nagy kedvencemnel, a starwarsnal eszembe se jutna a szinkronos verzio mellett akar egy jo szot is szolni, mert borzalmas es az eredeti felulmulhatatlan[/size]
Persze kivalo angolul, mert az az eredeti:) Ami nagyon tetszett benne, hogy nem kellett olvasnom a szoveget, mert olyan gyonyoruen beszelnek angolul:) Viszont a mutans, disznofeju orkvezer szvsz jobb lett magyarul, mert kicsit brutalisabb a hangja:)

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166679 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Saint írta: szerintem nem jobb angolul, hanem egy teljesen mas elmeny. Mindenesetre erdekes volt figyelni, hogy hol forditottak maskepp a dolgokat (pl. Pippin megtalalja Trufat es mondja neki:"az ispotalyba viszlek", angolul: I will take care of you). Aprosagok, de erdekesek. Most hogy harmadszor lattam a vagasbeli hibak elegge kijottek szerintem. Aragorn es fohoseink lohaton vannak a fekete kapu elott, Aragorn igy buzditja a csapatat. A kov. pillanatban lovak sehol, majd jon a "Frodoert" felkialtas. A szamitogepes jatekban ennel a resznel az van, hogy azert szallnak le a lorol, mert jon egy "foellenseg", aki ledobja elejuk Frodo mithrill panceljat, es ezaltal azt hiszik, hogy Frodo meghalt. Kivancsi vagyok a bovitettben hogy lesz, mert hogy igen sokat vagtak innen az biztos. A masik ilyen, mikor Pippin ugy talal ra Trufara, hogy azon egy hatalmas ork fekszik. Hogy az hogy kerult ra?

Én a szinkronos variációt még nem is láttam, de majd megnézem, viszont azok alapján amiket eddig tőletek hallottam tudom, hogy nem az igazi. Ezen vágási hibák mint az, hogy Trufa akkor összeesik a nazgulkirály mögött utána snitt és máris egy elifánt lábánál egy ork alól kerül elő 8O :? , talán arra utalnak, hogy itt még történnek dolgok amik most kimaradtak, de a bővitettben rendeződnek... Remélem :) !

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166676 Írta: Tarathradiel
Hm...Hát én azt gondolom azért feliratosan mégis jobb a film, hiszen lehetetlen azt visszaadni amit az igazi színészek érnek el a hangjukkal...Persze semmi jogom ezt mondani egyenlőre mert még nem láttam a szinkronos változatot, de nem hiszem hogy változni fog a véleményem...Az igazán nagy élmény nekem mindig az lesz, ha eredetiben nézem meg. :)

Gondolom ez a lovas dolog majd a bővítettel a helyére kerül...Olyan furcsa hogy nekem nem tűnt fel... :D

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166674 Írta: Saint
szerintem nem jobb angolul, hanem egy teljesen mas elmeny. Mindenesetre erdekes volt figyelni, hogy hol forditottak maskepp a dolgokat (pl. Pippin megtalalja Trufat es mondja neki:"az ispotalyba viszlek", angolul: I will take care of you). Aprosagok, de erdekesek. Most hogy harmadszor lattam a vagasbeli hibak elegge kijottek szerintem. Aragorn es fohoseink lohaton vannak a fekete kapu elott, Aragorn igy buzditja a csapatat. A kov. pillanatban lovak sehol, majd jon a "Frodoert" felkialtas. A szamitogepes jatekban ennel a resznel az van, hogy azert szallnak le a lorol, mert jon egy "foellenseg", aki ledobja elejuk Frodo mithrill panceljat, es ezaltal azt hiszik, hogy Frodo meghalt. Kivancsi vagyok a bovitettben hogy lesz, mert hogy igen sokat vagtak innen az biztos. A masik ilyen, mikor Pippin ugy talal ra Trufara, hogy azon egy hatalmas ork fekszik. Hogy az hogy kerult ra?

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166671 Írta: Tarathradiel
Na Morgul nagyon szépen leírta amire én is gondoltam csak nem tudtam így megfogalmazni... :D

Egyébként én azt gondolom, hogy ebbe a 3 órába már nem nagyon lehetett volna semmi pluszt beletenni, úgy hogy az jól is adja ki magát...Ami benne volt az mind fontos volt, és egy jelenet sem tűnt vontatottnak, és úgy érzem azok a dolgok lettek kihangsúlyozva amik igazán számítanak!
Na és persze ezután jön az, hogy azért a bővítettet nagyon nagyon várom, hogy lássam a többit! :)

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166662 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Timona írta:

Tarathradiel írta:

Áfonya írta: Hömm, mondjuk az Arwen-Aragornt taglalhatták volna egy kicsit kevésbé részletesen, és akkor lett volna hely a Faramir-Éowynnak. :roll: (De ezt csak a Faramir/Éowyn rajongó mondatja velem. :D )

Hát azért most senki nem mondhatja hogy sok Arwen lett volna benne...És szerintem ennyi KELLETT hogy teljes legyen a történetük...Meg úgy érzem kicsit túlzsúfolt lett volna ez a 3 óra, ha másik történet is belekerül...Na most lehet utálni Éowyn&Faramir rajongók! :lol: :D De félreértés ne essék, én őket nagyon szeretem...

Hát ami azt illeti én is inkább Faramir Eoweyn párti lennék v mi, mert nekem az első résztől volt egy olyan érzésem, hogy Arwen és Aragorn szerelmi szál a könyvnek nem szerves része csak a végén olvashatunk róla, ezért talán jobban tetszett az amelyik a könyv szervesebb része volt. :roll:

Ami pedig a végét illeti talán éppe azért kezdtem el látogatni ezt a fórumot, hogy ne kezdjem el elfelejteni, mert már most hiányzik az a feszült várakozás ami a 3. rész megtekintésével végleg elszállt, bár azért még a bővitett változat is fe tud csigázni egy kicsit :D :D :D

Nézzük csak meg, hogy melyik is a szervesebb része a könyvnek!

Az Éowyn - Faramir kapcsolat csupán két tragikus sorsú mellékszereplő életének a megoldása. A történetetnek nem szerves része. Egyáltalán nem jelent semmit a főbb karakterek szemszögéből. Nem hatja át az egész művet. Tehát ez inkább egy csodaszép lezárást ad Faramir és Éowyn életének, akik a műben (a könyvben és filmben egyaránt) két szenvedő karakter voltak.
Amíg az Arwen - Aragorn szerelem sokkal mitikusabb és tragikusabb bizonyos tekintetben. Az egyik központi karakter, Aragorn motivációját erősen befolyásolja. Színesíti a karakterét, a történetét. Az meg a pláne, hogy a tolkieni sága egyik már létező elemének megismétlődése (Lúthien-Beren szerelem). Folyton elő-előbukkan a történet során szerelmük eszményképe, ereje. Ez a mély szerelem sokban segíti Aragornt a sorsának beteljesédésében. Már az is elgondolkodtató tény, hogy Tolkien a könyv megírása után külön időt szentelt a két karakter kapcsolatának megírására. Ez azért jelent valamit. Mégpedig azt, hogy ez a történet igenis fontos A gyűrűk ura történetének szempontjából.

Konklúzió: Az Arwen - Aragorn kapcsolat jóval fontosabb a történet és a karakterek (Aragorn, Arwen, Elrond, Galadriel) jelleme, illetve a köztük lévő kapcsolatok szempontjából, mint az Éowyn - Faramir szerelem. Én személy szerint nagyon örülök, hogy ez a filmbe bekerült. Sokkal nagyobb mélységet ad Aragorn és Elrond személyének, és mélyíti a történetet körüllengő melankólia érzést is.
A Faramir - Éowyn románc pedig ott lesz majd a DVD-n. Tehát pánikra semmi ok. Inkább örülnétek, hogy van még mire várnunk! :wink:

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166660 Írta: Rubikon
Rubikon válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Lehet, hogy az idő múlása jót tesz a filmnek. Ugyan ez a lázas izgalom elmúlik, de...
Az idő múltával minden a helyére kerül. A filmről lekopik az a sok várakozás, amit rápakoltunk. A könyv a polcra kerül, a DVD pedig...nos az is a polcra, de egy másikra. :) ) És mind a kettő a szívünkben marad.( Jújj de csöpögős lettem!)
Az igazán jó filmek (mint az igazán jó könyvek) az évek múlásával nem veszítenek varázsukból. Ha nem koptatod el, és kellő időkihagyással újból és újból megnézed , ismét hatni fog rád. Sírsz majd, mikor a megfogyatkozott szövetség megtörten kibotorkál Móriából, elámulsz újból Galadriel szépségén és bölcsességén, és repes majd a szíved, mikor megindul a rohírok serege.
Amen.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166654 Írta: Palimir
Palimir válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Timona írta: Palimir ez csak az én saját véleményem és ezzel persze nem kötelező egyetérteni, nem azért irtam :)

Én viszont nem véleményt írtam, hanem tényt :)

Minden megtörténhet... még az is ami nem.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166647 Írta: Timona
Palimir ez csak az én saját véleményem és ezzel persze nem kötelező egyetérteni, nem azért irtam :)

Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166640 Írta: Palimir
Palimir válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Timona írta: Arwen és Aragorn szerelmi szál a könyvnek nem szerves része csak a végén olvashatunk róla, ezért talán jobban tetszett az amelyik a könyv szervesebb része volt. :roll:

Nincs olyan, hogy a könyv szerves része vagy nem... Itt a Gyűrűk Ura világa lett megfilmesítve... :roll:
Lehet, hogy a kevesek közé tartozom :) de nekem nagyon tetszett PJ eme ötlete, hogy belerakja szervesen Arwent is.

Minden megtörténhet... még az is ami nem.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166637 Írta: Tarathradiel
Vagy esetleg azért részletezték jobban az Arwen dolgot, mert Aragorn azért kicsit lényegesebb szereplő Faramirnál és elsősorban az Ő sorsát kellett rendbetenni. / nőügyileg is :D /
Nem azt mondom hogy nem sajnálom hogy nem került bele, csak meg tudom érteni...

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166633 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Függetlenül ki milyen "párti": az Éowyn-Faramir románc azért hiányzik a filmből, mert így lezáratlan a két karakter sorsa, el van vágva a szál. Hasonló a helyzet Szarumánékkal is. Persze, kerek egész a film ezek nélkül is, de így egyes karakterek életútjai váratlanul és érthetetlenül megtörnek. Pedig P.J. mindenki másnál végigvezeti filmjeiben, ki honnét indul, milyen utakat jár meg s hová jut el, mi lesz vele. Négy szereplőnél ez most hiányzik...
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166629 Írta: Timona

Tarathradiel írta:

Áfonya írta: Hömm, mondjuk az Arwen-Aragornt taglalhatták volna egy kicsit kevésbé részletesen, és akkor lett volna hely a Faramir-Éowynnak. :roll: (De ezt csak a Faramir/Éowyn rajongó mondatja velem. :D )

Hát azért most senki nem mondhatja hogy sok Arwen lett volna benne...És szerintem ennyi KELLETT hogy teljes legyen a történetük...Meg úgy érzem kicsit túlzsúfolt lett volna ez a 3 óra, ha másik történet is belekerül...Na most lehet utálni Éowyn&Faramir rajongók! :lol: :D De félreértés ne essék, én őket nagyon szeretem...

Hát ami azt illeti én is inkább Faramir Eoweyn párti lennék v mi, mert nekem az első résztől volt egy olyan érzésem, hogy Arwen és Aragorn szerelmi szál a könyvnek nem szerves része csak a végén olvashatunk róla, ezért talán jobban tetszett az amelyik a könyv szervesebb része volt. :roll:

Ami pedig a végét illeti talán éppe azért kezdtem el látogatni ezt a fórumot, hogy ne kezdjem el elfelejteni, mert már most hiányzik az a feszült várakozás ami a 3. rész megtekintésével végleg elszállt, bár azért még a bővitett változat is fe tud csigázni egy kicsit :D :D :D

Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166616 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Hát az lehet... Holnap megyek megnézni angolul, gondolom az tök más lesz. Ugye, jobb?
A moziban amikor 1. néztem, még D-Széagol résznél a mögöttem ülők elkezdtek vitatkozni, hogy ki a bunkó: aki dumál film közben vagy aki rászól ezért :D De szerencsére a rendteremtő nyert, úgyhogy végig csönd volt és nyugalom( ill. figyelem) :)
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #166601 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Panda írta: Nekem asszem tegnap kezdett leesni, hogy vége. De még nem fogtam fel teljesen, és szerintem sokáig még nem is fogom.

Emiatt ne aggódj! A bővített változat kiadása után le fog esni... :wink: :(

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.036 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére