- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Beleg
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
olórin.papa: ez a szüleim véleménye, tőlem ilyet soha nem hallanál.
OFF vége!
"...nincs semmi sem, csak semmi van, s e semmi én vagyok." - Babits
- Ízisz
- Nem elérhető
Beleg írta: Én csak álmélkodva hallgatok, hogy mindenki a szüleivel megy. Az én szüleim utálják, és nevetségesnek tartják, hogy "még nem nőttem ki belőle". Nagyon irigyellek titeket.
DE MIÉRT? MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT?
ENGEM IS SZERESSEN VALAKI!
Az én szüleim nem tartják nevetségesnek, igaz, nem szeretik úgy, mint én. De apukám, míg beteg volt nemrég, azalatt a 3 nap alatt, minden nap megnézte az egyik részt! én örültem neki, és a rokonoknak azt mondta, ezt meg kell nézni, akár tetszik az embernek, akár nem!
"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "
- Olorin.papa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Beleg írta: Én csak álmélkodva hallgatok, hogy mindenki a szüleivel megy. Az én szüleim utálják, és nevetségesnek tartják, hogy "még nem nőttem ki belőle". Nagyon irigyellek titeket.
DE MIÉRT? MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT?
Ez OFF!
Miből nem nőttél ki? A GyU ból? Abból szvsz nem lehet pedig már én is közel vagyok a 40 hez, mégis imádom
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Beleg
- Nem elérhető
DE MIÉRT? MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT?
- freedom
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Bár az szerencsére más filmnél volt.GyUnál nem tűrtem volna, hogy két pimasz kiskölyök végigpofázza az egészet.A végig az idegeimen táncoltak.A legjobb:anyuci ott ült mellettük és csak mosolygott a kicsi fiacskáira.no comment
egyébként itthon szüleimmel mi is szoktuk azért kommentálni...
Szabadság az,ha
Megválaszthatom: kitől
És mitől függjek
(Fodor Ákos)
Kérek szépen vacsit!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Nelossel
- Nem elérhető
Fyra Ithilwen írta: Bár bevallom, egyszer én is "rendetlen" voltam... akkor láttam másodjára a filmet, mellettem apám ült, nagy komolyan figyelünk, már a vége felé tartott a film. Frodó felkel az ágyból: GANDALF! És ezt a szinkronhang olyan fura hangsúllyal mondta, hogy elkezdtünk röhögni, mint két ütődött... persze, itt még hangos zene sem volt, hogy legalább elnyomja, á...
Ennyi legyen minden bűnöd! Engem az készített ki TTT és a ROTK nézése közben, mikor anyámékkal mentem megnézni. És akkor anyám ott kérdezket minden 3. percben, hogy ez ki, ez nem is így volt, meg mitt'omén, mert "én is olvastam, csak az már nagyon régen volt". Mondhatni élvezetes volt.
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
Lagoril/Niéla írta: Gondolkodás nélkül lepofoztam volna: "Ezt Frodó úrért! Ezt a Megyéért! Ezt meg az öregemért!"
Hát igen, de ott ült mellette a faterja... de az se mondta volna, hogy "Fiam, csendesen, filmszínházban vagyunk...", neem, leállt vele dumálni! Hát bzzz... most erre mit lehet szólni?
Bár bevallom, egyszer én is "rendetlen" voltam... akkor láttam másodjára a filmet, mellettem apám ült, nagy komolyan figyelünk, már a vége felé tartott a film. Frodó felkel az ágyból: GANDALF! És ezt a szinkronhang olyan fura hangsúllyal mondta, hogy elkezdtünk röhögni, mint két ütődött... persze, itt még hangos zene sem volt, hogy legalább elnyomja, á...
Tiro!
- Noredhel
- Nem elérhető
Fyra Ithilwen írta:
Nelossel írta:
Fyra írta: A nyíregyházi népek nemigen ilyenek...
Bár én amúgy is inkább A Gyűrű Szövetsége után tapsoltam volna. Az volt rám nagyon letaglózó hatással.
Azért Nyíregyháza sem panaszkodhat, én ott láttam a harmadik részt, és (persze már ment a stáblista), mikor épp kifordultam a terem ajtaján egy 8-10 fős csoport, (már csak ők maradtak a teremben) akik közül csak úgy ketten-hárman jöttek eggyütt/ismerték egymást abbahagyták a pakolászást/öltözködést, és szépen sorban elkezdtek tapsolni. Nekem nagyon jól esett - lévén vagyok, aki vagyok.
Akkor nem együtt láttuk... nekem csak a negyedik alkalomról van egy nagyon negatív emlékem: hátsó sor, mellettem kiskölyök. Indul a film, szorítom a karfát, istenem, GYU, miegyéb... a hülyegyerek meg ÉNEKELT mellettem! Értitek, ÉNEKELT! Aztán meglátjuk Samut, Frodót, Szméagolt... SOROLJA A NEVEKET. Legolas, Aragorn, Gimli... megint. Úgy fél óra után már nem tudtam, hogy helyezkedjek, kínomban átültem az előző sorba.
Gondolkodás nélkül lepofoztam volna: "Ezt Frodó úrért! Ezt a Megyéért! Ezt meg az öregemért!"
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Ízisz
- Nem elérhető
Bár én a páholyban ültem, de előtte láttam őket. Nem zavartak. Sztem tök jó, h mindenkinek van lehetősége megnézni egy ilyen jó filmet!
Csak az zavart, h Dúnhargnál fekete képernyő lett 5 percig....
Ilyen a mi mozink!
"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Akkor derűlt ki, a közeli szociális otthonból hozták el az értelmifogyatékos lakókat.
Attól fogva másként halgattam a megjegyzéseket, és rájöttem, önkéntelenek a beszólások, és konkrétan kísérik a filmet.
Érdekes mozizás volt...
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Nelossel
- Nem elérhető
cortez71 írta: Én vagy 7-szer láttam a filmet itt Nyíregyen, de senki nem tapsolt
Viszont mindig kivártam a végefőcímet !
Elvagyunk itt Nyíreggyel...
Én nem. Nem akartam. Úgy gondoltam, hogy ha megvárnám, akkor magamban is lezárnám a filmet. Azt pedig tilos.
- cortez71
- Nem elérhető
Én vagy 7-szer láttam a filmet itt Nyíregyen, de senki nem tapsoltFyra írta:
Nelossel írta:
Bár én amúgy is inkább A Gyűrű Szövetsége után tapsoltam volna. Az volt rám nagyon letaglózó hatással.
Azért Nyíregyháza sem panaszkodhat, én ott láttam a harmadik részt, és (persze már ment a stáblista), mikor épp kifordultam a terem ajtaján egy 8-10 fős csoport, (már csak ők maradtak a teremben) akik közül csak úgy ketten-hárman jöttek eggyütt/ismerték egymást abbahagyták a pakolászást/öltözködést, és szépen sorban elkezdtek tapsolni. Nekem nagyon jól esett - lévén vagyok, aki vagyok.
Akkor nem együtt láttuk... nekem csak a negyedik alkalomról van egy nagyon negatív emlékem: hátsó sor, mellettem kiskölyök. Indul a film, szorítom a karfát, istenem, GYU, miegyéb... a hülyegyerek meg ÉNEKELT mellettem! Értitek, ÉNEKELT! Aztán meglátjuk Samut, Frodót, Szméagolt... SOROLJA A NEVEKET. Legolas, Aragorn, Gimli... megint. Úgy fél óra után már nem tudtam, hogy helyezkedjek, kínomban átültem az előző sorba.
Viszont mindig kivártam a végefőcímet !
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
Nelossel írta:
Tiro!
- Nelossel
- Nem elérhető
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
+Earendil+ írta: A mozivetítésekkel kapcsolatban az volt a legfelemelőbb élményem amikor
a Király Visszatér hetedszeri megtekintésekor,miután már az utolsó képek is
leperegtek először csak néhány,majd szinte az összes néző felált,és
megtapsolták a filmet.Én moziban még sohasem láttam ilyet.Mikor eszembe
jut megborzongok.
A nyíregyházi népek nemigen ilyenek...
Tiro!
- cortez71
- Nem elérhető
A Gyűrű Szövetsége április 24, vasárnap 20:00 (asszem )
Számítsatok a reklámokra
ON
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Mit nem adtam volna egy ilyen élményért!+Earendil+ írta: A mozivetítésekkel kapcsolatban az volt a legfelemelőbb élményem amikor
jut megborzongok.
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- +Earendil+
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
jut megborzongok.
Az Útnak vége nincs soha,
Ha egyszer az ajtón kifut;
- Beleg
- Nem elérhető
"Na fiúk ennyi volt"
Mire befejezi ezt a mondatot már Edoras is elesett.
- Noredhel
- Nem elérhető
Tindomiel írta: Ugye most csak viccelsz?Három óra az lenne,hogy elmondja a "változik a világ"-szöveget...
Finn lehet jó...az legalább közel áll a Quenyához:P
Hát... ha a "jó reggelt" estig tart... úúúú.
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- tindomiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Finn lehet jó...az legalább közel áll a Quenyához:P
Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
Jujj, óent-nyelven... nem hiszem, hogy összejönne az átültetés
Kissé be kéne lassítani a képet, hogy el tudják mondani a szöveget
Az első három óra lenne Galadriel beköszönése a FotR-ben
Tiro!
- .Elessar király.
- Nem elérhető
rajta a béke napjaiban!"
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
Gratulálnék annak, aki kiválasztja hozzá a megfelelő ork-dialektust
De akkor valószínűleg belecsempésznének pár oldalnyi káromkodást is, hogy stílszerű legyen
Tiro!
- .Elessar király.
- Nem elérhető
én inkább ork nyelvvel nézném meg!Fyra írta: Az sem rossz
De én tündéül lennék kíváncsi az egészre...
Zene lenne füleimnek.
rajta a béke napjaiban!"
- Fyra Ithilwen
- Nem elérhető
De én tündéül lennék kíváncsi az egészre...
Zene lenne füleimnek.
Tiro!
- .Elessar király.
- Nem elérhető
rajta a béke napjaiban!"
- A Gyűrűk Ura
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
" Ash nazg durbatul
- tindomiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.