A 3. rész - A király visszatér
- Noredhel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
vagy a Banya 3D-ben támad... 8O
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Thereon
- Nem elérhető
Thereon, a vándorló varázsló
- Nileth
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Köszönetek: 0
Beleg írta: Csak úgy érdekességnek!
Nemrég volt Las Vegasban a Showest (márc. 14-17.), ez olyan filmkiállítás-féle. Szóval idén a 3D volt a fő téma, meg egy eljárás amivel 2D-s filmeket 3D-be lehet átültetni. Többek között a Gyűrűk Uraból és a Star Wars-ból is lejátszottak egy rövid 3D-s jelenetet. 8O
Állítólag George Lucas bejelentette, hogy köszönhetően az új technológiának SW 30 éves évfordulójától kezdve (2007) 1 rész/év "sebességel" megjelenteti mind a 6 epizódot ebben a formátumban.
Gondolom sokan örülnénk egy 3D-s GYU-trilógiának.
Belegondolni is félelmetes! :tongue:
Akarom, akarom, akarom, akarom, akarom... :cheers: :dance: :cooljump: :bounce: ...
Az élet szép.
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Beleg írta: Csak úgy érdekességnek!
Nemrég volt Las Vegasban a Showest (márc. 14-17.), ez olyan filmkiállítás-féle. Szóval idén a 3D volt a fő téma, meg egy eljárás amivel 2D-s filmeket 3D-be lehet átültetni. Többek között a Gyűrűk Uraból és a Star Wars-ból is lejátszottak egy rövid 3D-s jelenetet. 8O
Állítólag George Lucas bejelentette, hogy köszönhetően az új technológiának SW 30 éves évfordulójától kezdve (2007) 1 rész/év "sebességel" megjelenteti mind a 6 epizódot ebben a formátumban.
:cheers: :dance: Én nagyon örülnék neki... 8O hah! amikor a Balrog begyalogol a nézők közé...
:sungl: :itscool: Remélem lessz belőle valami... :bounce: :bounce: :bounce:
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Beleg
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"...nincs semmi sem, csak semmi van, s e semmi én vagyok." - Babits
- Nileth
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Bár nem egészen ide tartozik:
A Gyűrű Szövetségét leadja tavasszal a Zertéelklub. Igazából az a jó ebben hogy addig is reklámozzák.
Hű de jó, nekem meg akkor király, méghozzá nagyon, mert nekünk meg van a GYU trilógia kibővített változata. Most (ha nem vetődött volna el a program), akkor GYU 3-at néznénk a családdal! Kár, hogy mégse nézünk! :shake:
Pedig szivesen nézném :frodo4: -t, :sam3: -t, :merry5: -t, :pippin5: -t, :gandalf2: -ot, :aragorn3: -t, :legolas6: -t, :gimli2: -t, :denethor1: -t, :faramir1: -t, és a banda többi tagját! :bawling:
Az élet szép.
- Nelossel
- Nem elérhető
- cortez71
- Nem elérhető
Nálunk akkor 2 gyerek felsírt, egy kiscsákó meg beszólt: " Vigyázz Frodó ottvan mögötted a pók!"Ulmo írta:
cortez71 írta:
A Jelek egy poénfilm. De télleg . Hát nemtom, anno mikor a RotK-ot néztem a moziban, a moziteremben 6-7 éves gyerekek szaladgáltak... Korán érő típusok.Elessar király. írta:
Hát van egy-két jelenet, ami tényleg eléggé brutális. Pj csak ebben a részben mutatta meg, hogy ő nagy horrorfilmrendező.Ulmo írta:
.Elessar király. írta: Szerintetek az normális, hogy a Jelek című thrillert a hbo 12-es korhatárral, a TTT-t pedig 16-os korhatárral adják le? Akkor a Rotk már 18-as lesz?
Azért a TTT-ben kissé több a véres jelenet, mint a Jelekben Én azon csodálkoztam annak idején, hogy a RotK PG-13 minősítést kapott Amerikában, pedig sok helyen enyhén szólva is durva a film...
Ja...és az egyik majdnem rám borította a kukoricáját meg az XXL-es kóláját, amikor megjelent a Banyapók a vásznon. Itthon is komolyabban kéne venni a korhatár-besorolásokat, és nem kellene boldog-boldogtalant beengedni a vetítésekre.
- Ulmo
- Nem elérhető
cortez71 írta:
A Jelek egy poénfilm. De télleg . Hát nemtom, anno mikor a RotK-ot néztem a moziban, a moziteremben 6-7 éves gyerekek szaladgáltak... Korán érő típusok.Elessar király. írta:
Hát van egy-két jelenet, ami tényleg eléggé brutális. Pj csak ebben a részben mutatta meg, hogy ő nagy horrorfilmrendező.Ulmo írta:
.Elessar király. írta: Szerintetek az normális, hogy a Jelek című thrillert a hbo 12-es korhatárral, a TTT-t pedig 16-os korhatárral adják le? Akkor a Rotk már 18-as lesz?
Azért a TTT-ben kissé több a véres jelenet, mint a Jelekben Én azon csodálkoztam annak idején, hogy a RotK PG-13 minősítést kapott Amerikában, pedig sok helyen enyhén szólva is durva a film...
Ja...és az egyik majdnem rám borította a kukoricáját meg az XXL-es kóláját, amikor megjelent a Banyapók a vásznon. Itthon is komolyabban kéne venni a korhatár-besorolásokat, és nem kellene boldog-boldogtalant beengedni a vetítésekre.
- cortez71
- Nem elérhető
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Ulmo
- Nem elérhető
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Mornambar
- Nem elérhető
Le lehet vhol tölteni?
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Artanis Rodwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Alyr Arkhon írta: Bár nem egészen ide tartozik:
A Gyűrű Szövetségét leadja tavasszal a Zertéelklub. Igazából az a jó ebben hogy addig is reklámozzák.
Huhh, amikor megláttam :cool2: :hello: :dance: :biggrin2:
Ez a klub most nagyon ráfeküdt a 'fantasztikus' filmekre... Vajon miért? ))
Szólj, gondolj, tégy jót, s minden szó, gondolat és tett tiszta tükörként fog visszamosolyogni Rád!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ulmo
- Nem elérhető
Szolgálati közlemény vége.
- Thomas.b
- Nem elérhető
- Gil-Celeb
- Nem elérhető
"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"
- +Earendil+
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Az Útnak vége nincs soha,
Ha egyszer az ajtón kifut;
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Ilúvatar Gyermeke írta:
Tharkún írta: Én olvastam, hogy Ian már aláírta a szerződést a Hobbithoz! (Ezen a néven fog futni.)
Melyik Ian? A Holm vagy a McKellen?
Ian McKellen
Ő lenne a producer...
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
Tharkún írta: Én olvastam, hogy Ian már aláírta a szerződést a Hobbithoz! (Ezen a néven fog futni.)
Melyik Ian? A Holm vagy a McKellen?
There is no reality. Only perception.
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Erről én is hallottam...
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
Lutrz hadnagy írta:
Mornambar írta: Frodó???
Azt te hogy teszed bele?
Erre én is kíváncsi vagyok.
Ki beszélt itt Frodóról?
Azaz Elijah játszaná Bilbó szerepét... Frodóról szó sincs, hogy bekerülne a "Hobbit"-ba! 8OGalmir írta: Szerintetek ki lesz Bilbó? sztem biztos nem Ian Holm.
De bírnám, ha Elijah lenne
[size=9:em5zqz7r]Egyébként tavaly volt egy szavazás arról, hogy ki játssza el Bilbót: lsd. Szavazás topic.[/size]
There is no reality. Only perception.
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Lutrz hadnagy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Mornambar írta: Frodó???
Azt te hogy teszed bele?
Erre én is kíváncsi vagyok.
"Amit írtam megírtam!"
- Tharkún
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
" ...Shadowfax bore him, shining, unveiled once more, a light starting from his upraised hand... "
- Mornambar
- Nem elérhető
Azt te hogy teszed bele?
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Meg a helyszíneket is, de egy biztos: rosszabb nem lehet mint a GyU!!!
- Thereon
- Nem elérhető
Thereon, a vándorló varázsló