A 3. rész - A király visszatér

Több
20 éve 11 hónapja #160674 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Aracnofobia?! Akkor ezt nézzétek meg!

img-nex.theonering.net/images/sc ... /11197.jpg
:twisted:

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160653 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Ulmo írta: Úgy látom, kezd elszabadulni a Gyűrűkúra szelleme :mrgreen:

Addig is, egy cikkecske az Indexről:

Klikk ide

Képek:

Erős idegzetűeknek: Klikk ide
Még erősebbeknek: Klikk ide 8O

Jézus... 8O Mi lesz velem ennél a résznél, krónikus aracnofóbiában szenvedek... :D
Biztos nagyon profin lett megcsinálva, PJ ezekhez nagyon ért...

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160648 Írta: Dún, a dán
Dún, a dán válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Ulmo írta: Képek:

Felette hatásos...

Lépjünk ki az éjbe és kövessük léha csábítónk, a kaland hívó szavát.
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160643 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Ulmo: tök jók a képek! :D :D most már meg vagyok győződve róla, hogy jó film lesz! :) Azt hiszem, ha unokatesómnak megmutatom ezeket a képeket, be sem jön a moziba. :D [size=9:1hz1ysj8](egyébként sem egy nagy GyU-rajongó...)[/size]

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160622 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

tolkienke írta: Nos, én tehnap voltam a Plazaba...és hát nem volt már sok választási lehetőségem...2 terembe is kapta ajánlatot..és minnd kettőbe 3 helyre...úgyhogy szerintem oda már elfogyott minden...ám lehet hogy még pont szerencséd lesz...eetleg más moziba...de annyi biztos, hogy elég nagy iránta az érdekeltség..szóval ha még nincs meg a jegy, sok jóra nem számíthasz.....de próba szerencse! 8)

:( :( :( :( Ráadásul nem is egyedül lennék...hanem 4-en mennénk. :( :( :( Na akkor ennek annyi!!! :evil: :evil: :evil:
De csak a 00.01-es vetítésre lehet jegyet venni??

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
Téma zárolva.
  • tolkienke
  • Látogató
  • Látogató
20 éve 11 hónapja #160620 Írta: tolkienke
tolkienke válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Nos, én tehnap voltam a Plazaba...és hát nem volt már sok választási lehetőségem...2 terembe is kapta ajánlatot..és minnd kettőbe 3 helyre...úgyhogy szerintem oda már elfogyott minden...ám lehet hogy még pont szerencséd lesz...eetleg más moziba...de annyi biztos, hogy elég nagy iránta az érdekeltség..szóval ha még nincs meg a jegy, sok jóra nem számíthasz.....de próba szerencse! 8)
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160614 Írta: Nilraen
Nem néztem meg a képeket! :P

Lehet,hogy off lesz,akkor sorry. :arrow: Afelől szeretnék érdeklődni,hogy akik tegnap,vagy ma vettek jegyet,mekkora helyválasztékból válogathattak. :arrow: Tehát,ugye még nem vették meg az összes jegyet?Vagy már nem csak az első sorban van hely?
:arrow: Ja és,most még csak a 00:01-es vetítésre lehet kapni jegyet? :arrow: És 00:01-kor hány teremben fog menni a film?

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160608 Írta: Balrog Sándor
Balrog Sándor válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Én le is rágtam. :) )
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160597 Írta: Nightmare
Nightmare válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Ulmo írta: Erős idegzetűeknek: Klikk ide

Uuu, ezek nagyon durvák... :oops: Én nem vagyok valami erős idegzetű, de azért megnéztem...Lefogom rágni tövig a körmöm ennél a résznél a moziban..
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160587 Írta: Balrog Sándor
Elnézést mindenkitől ha spoilerkedtem de szerintem amit irtam az nem volt az. :roll: Na mindegy visszafogom magam.

Egyébként szerintem nem kéne azon megakadni hogy a Banyapókos jelenet más volt-e vagy sem. Tökéletes volt úgy ahogy volt. 8)
Nem tudom megérteni az olyan embert aki úgy nézi végig a filmet hogy közben azon gondolkozik hogy mi lett más benne.
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160586 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Bécsben 8)

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160585 Írta: Robert B

Iowa írta: Amúgy akik nagyon korán látták a filmet, ha jól tudom volt olyan aki a premierek előtt az hol/hogy látta? Lehet, hogy hülye kérdés, de érdekel.

külföld...

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160581 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Amúgy akik nagyon korán látták a filmet, ha jól tudom volt olyan aki a premierek előtt az hol/hogy látta? Lehet, hogy hülye kérdés, de érdekel.

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160580 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Ulmo írta: Megkérnék mindenkit, hogy a MTV-s és hasonló előzetesekkel, werkfilmekkel kapcsolatban használjátok az Előzetesek, bemutatók topicot. Ez maradjon meg a FILM-nek.

Sorry. :roll:

Ulmo írta: Még erősebbeknek: Klikk ide

Ehhez már tényleg az kell... szegény Frodo... :cry:

Balrog Sándor írta: Lehet, hogy meglepő, de amint vége lett a filmnek kirohantam, mert elkezdtem könnyezni és próbáltam visszatartani
Amúgy most jobb a stáblista mint az első két részben (nemtom ez érdekel-e valakit) mert mindenféle rajzokat mutatnak közben. A szünetre meg szükség van mert van mit feldolgozni az első felében is. Csak kár hogy pont a legjobb részeknél szakitották meg. (Frodó épp Banyapóknál van és a csata is épp elkezdődik.) Még annyit hogy kicsit talán brutálisabb lett ez a rész mint az előzőek. Aki szereti a lovakat az ne nézzen oda. Még nekem is fájt néha... és Gollam is kapott rendesen.

Ez jó. :D Biztos érdekes lehet...
Én nem bánom annyira a szünetet... azért egy ilyen hosszú filmet egészben végig ülni. Nem tudja valaki itthon is lesz?

Még valami: aki már megvette a jegyet a DP-be és a feliratosra vette, megtudná nekem mondani, hogy hanyas teremben lesz? Érdekelne valami miatt...

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160578 Írta: hedge_hog
Nem akarom spoilerekkel telenyomni a topicot 8O de azért elég sok változtatás történt

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160577 Írta: Robert B

hedge_hog írta: Hát azért attól, hogy "pontosan olyan", attól azért elég messze van :roll:

Miért? Nincs nagy különbség a könyv és a film között ennél a jelenetnél.

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160576 Írta: hedge_hog
Hát azért attól, hogy "pontosan olyan", attól azért elég messze van :roll:

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160575 Írta: Robert B

Ulmo írta: Úgy látom, kezd elszabadulni a Gyűrűkúra szelleme :mrgreen:

Klikk ide

Képek:

Igaz, ami igaz... a Banya a film egyik fénypontja. A fóbiások garantáltan rettegni fognak. Hála Istennek a Banyapók oduja nincs eltúlozva és a kelleténél hosszabra húzva. Pontosan olyan, mint a könyvben volt.

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160570 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Lehet végre nézegetni a Decipher-kártyákat jó minőségű változatban :D :
shop.decipher.com/TCG/CardLists. ... &listID=17

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160566 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Úgy látom, kezd elszabadulni a Gyűrűkúra szelleme :mrgreen:

Klikk ide

Képek:

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160564 Írta: Robert B

Mornambar írta: Ez mind szép és jó, pézsét biztos ami biztos, viszek, mert ritkán szoktam meghatódni (na jó, a Kárhozat útján egy picikét... de ez OFF ;) )

Morgul és a többiek, kik már látták:
egy kérdés kaparja a torkom jó ideje: akkor tényleg a Gimli dobja be a Gyűrűt a tűzbe? :D :D :) :lol: :P :P :P :lol:

Nem, Denethor dobja bele a Gyűrűt, miután Gimli leharapta Gandalf ujját. Ezután Gandalf utána vetődik és elkapja, majd sasok ura, Gwaihir utána repül és kimenti. Így a Gyűrű megmenekül. Minas Tirith összeomlik. És a gonosznak megadatik a fennmaradás, a filmnek pedig a folytatás lehetősége. Happy Ending.

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160548 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
"Szóval ez a válasz az összes talányra!"
:D (Faramir, A Két Torony)
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160546 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Mornambar írta: Ez mind szép és jó, pézsét biztos ami biztos, viszek, mert ritkán szoktam meghatódni (na jó, a Kárhozat útján egy picikét... de ez OFF ;) )

egy kérdés kaparja a torkom jó ideje: akkor tényleg a Gimli dobja be a Gyűrűt a tűzbe? :D :D :) :lol: :P :P :P :lol:

Nem.A Gyűrű öngyilkos lesz és beugrik a katlanba, mert nem bírja elviselni ezt a sok pancsert, aki képtelen használni...
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #160544 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Ez mind szép és jó, pézsét biztos ami biztos, viszek, mert ritkán szoktam meghatódni (na jó, a Kárhozat útján egy picikét... de ez OFF ;) )

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160543 Írta: Palimir
Palimir válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Gondolkoztam rajta, hogy nem nézek bele ebbe a topicba január 8-ig, de nem bírom ki... :)
Úgyis más lesz látni a filmet... :)

Minden megtörténhet... még az is ami nem.
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160533 Írta: Nilraen
A szünet hány perces?Mert pl. a TT bővített vetítésén,mi alig értünk vissza pedig csak a mosdóba mentünk ki..(Ja nem Colát is vettünk...Mindegy.)

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160529 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Morgul írta:

Nilraen írta: Lenne egy kérdésem azokhoz,akik már látták a filmet:sírtatok a végén?Szürkerévnél?
Mert a könyv volt annyira szomorú,hogy sírtam rajta,és ezek után elvárom ,hogy a filmen is lehessen sírni. :roll:

A film utolsó egy órája végig nagyon megható, habár én magam nem sírtam rajta... de a torkomban ott volt a gombóc. A Szürkerév nagyon szép jelenet. Hidd el lehet rajta sírni. Ezen a filmen sokat is lehet. Te, mint nagy Faramir rajongó pedig végképp vigyél zsebkendőt!

Én is ezt mondom :)
Bár ezért kitekerik a nyakam, de nekem 3 majdnem-sírós pont volt a filmben... :cry:

Kedves Balrog úr :) Hagyja abba itt, különben ki fogom moderálni a sok spoiler miatt! Ne rontsuk el mások örömét!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160506 Írta: Balrog Sándor

Iowa írta:

Balrog Sándor írta: Bécsben egy olyan moziban ahol angolul adják a filmeket.

Nagyon jó lehetett... :D Olyan volt a film, hogy utána alig akartál felállni mi?! :roll:

Lehet, hogy meglepő, de amint vége lett a filmnek kirohantam, mert elkezdtem könnyezni és próbáltam visszatartani :wink:
Amúgy most jobb a stáblista mint az első két részben (nemtom ez érdekel-e valakit) mert mindenféle rajzokat mutatnak közben. A szünetre meg szükség van mert van mit feldolgozni az első felében is. Csak kár hogy pont a legjobb részeknél szakitották meg. (Frodó épp Banyapóknál van és a csata is épp elkezdődik.) Még annyit hogy kicsit talán brutálisabb lett ez a rész mint az előzőek. Aki szereti a lovakat az ne nézzen oda. Még nekem is fájt néha... és Gollam is kapott rendesen. :roll:
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160505 Írta: Nilraen

Morgul írta:

Nilraen írta: Lenne egy kérdésem azokhoz,akik már látták a filmet:sírtatok a végén?Szürkerévnél?
Mert a könyv volt annyira szomorú,hogy sírtam rajta,és ezek után elvárom ,hogy a filmen is lehessen sírni. :roll:

A film utolsó egy órája végig nagyon megható, habár én magam nem sírtam rajta... de a torkomban ott volt a gombóc. A Szürkerév nagyon szép jelenet. Hidd el lehet rajta sírni. Ezen a filmen sokat is lehet. Te, mint nagy Faramir rajongó pedig végképp vigyél zsebkendőt!

Ez megnyugtató!Mármint az a Faramiros dolog nem annyira.. 8O Szegééény. :cry: Mármint gonodolom,hogy az...

Én már nagyon nem bírok magammal!És még 16 nap... :evil:
Ja egyébként már adják a TV-ben is az előzetest... :wink: Persze egy rövidített változatot.

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #160502 Írta: Robert B

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.085 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére