A 3. rész - A király visszatér
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
elf írta:
Penngaladiel írta:
Megpróbálom leellenőrizni a hitelességét, de nem ígérek semmit, és azt sem tudom, mikorra sikerül, ha sikerül...Sil írta: Pennie: Érdekes, de nem valami meggyőző... A RotK forgatókönyve egy amerikai egyetemista honlapján... h: Peeersze, majd ha piros hó esik...
remélem sikerül minél hamarabb, mert most már nagyon kíváncsivá tettetek:)
detto...
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Nilraen írta:
Sil írta: Szvsz a bővítettben sem lesz Megye megtisztítása. (Miért, Bombadil Tomát beletették? )
Hát ez igaz...pedig már kezdtem örülni
Ha nem lesz, akkor a TTT Bővíttetben miért találnak Pippinék egy hordó pipafüvet a Megyéből Szarumán éléskamrájában? Ez több, mint gyanús...
- elf
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Penngaladiel írta:
Megpróbálom leellenőrizni a hitelességét, de nem ígérek semmit, és azt sem tudom, mikorra sikerül, ha sikerül...Sil írta: Pennie: Érdekes, de nem valami meggyőző... A RotK forgatókönyve egy amerikai egyetemista honlapján... h: Peeersze, majd ha piros hó esik...
remélem sikerül minél hamarabb, mert most már nagyon kíváncsivá tettetek:)
Elen síla lúmenn' omentielvo!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Sil írta:
Pennie: Érdekes, de nem valami meggyőző... A RotK forgatókönyve egy amerikai egyetemista honlapján... h: Peeersze, majd ha piros hó esik...
Akkor még van remény... Eleve, Arwen Lórienben hal meg a TTT-be, ezt az aprócska dolgot elfelejtette az egyetemista:DD (márha ő írta).
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Pennie: Érdekes, de nem valami meggyőző... A RotK forgatókönyve egy amerikai egyetemista honlapján... h: Peeersze, majd ha piros hó esik...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- elf
- Nem elérhető
Lalaith Scarlett írta:
Penngaladiel írta: Ezt láttátok már?
pages.emerson.edu/students/jesse_hill/rotk1.html
A ROTK forgatókönyvének utolsó két oldala
Akkor mégis Aragorn és Arwen lesz a végén De egyébként jó
[size=9:3hzuzpm6]shit[/size]... nem igaz már, de miért őket kellett a legvégére tenni:(((?
Elen síla lúmenn' omentielvo!
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: Ezt láttátok már?
Akkor mégis Aragorn és Arwen lesz a végén De egyébként jó
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Aldarion
- Nem elérhető
Ez következtetés vagy tény? Ha tény, akkor... :crying:Sil írta: Szvsz a bővítettben sem lesz Megye megtisztítása. (Miért, Bombadil Tomát beletették? )
Más lett a világ
- Nilraen
- Nem elérhető
Sil írta: Szvsz a bővítettben sem lesz Megye megtisztítása. (Miért, Bombadil Tomát beletették? )
Hát ez igaz...pedig már kezdtem örülni
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Nilraen
- Nem elérhető
Aldarion írta:
Szerintem valószínű.Nilraen írta: Na,sikerült 2x elküldeni a hozzászólást úgyhogy ide irok v.mi mást...
pl lenne egy kérdésem:Szerintetek megvan rá a legkisebb esély is hogy a bővített ROTK-ban benne lesz a Megye megtisztitása?Hát ezt én sem hiszem el. Egyébként hol írták?Fangi írta: a másik meg hogy Frodó nem fog meghalni....hiába irják a hülye újságok....Pj nem olyan hülye hogy elrontsa az egészet
Akkor jó...
Itt a fórumon volt téma pár oldallal előbb,hogy vajon Frodó meghal-e.Ebből a mondatból kiindulva:"A szíve mélyén Frodó kezdi megérteni:a küldetés az életébe kerül,te is tudtad hisz láttad előre,ezt a kockázatot vállaltuk."
- Aldarion
- Nem elérhető
Szerintem valószínű.Nilraen írta: Na,sikerült 2x elküldeni a hozzászólást úgyhogy ide irok v.mi mást...
pl lenne egy kérdésem:Szerintetek megvan rá a legkisebb esély is hogy a bővített ROTK-ban benne lesz a Megye megtisztitása?
Hát ezt én sem hiszem el. Egyébként hol írták?Fangi írta: a másik meg hogy Frodó nem fog meghalni....hiába irják a hülye újságok....Pj nem olyan hülye hogy elrontsa az egészet
Más lett a világ
- Nilraen
- Nem elérhető
pl lenne egy kérdésem:Szerintetek megvan rá a legkisebb esély is hogy a bővített ROTK-ban benne lesz a Megye megtisztitása?
- Nilraen
- Nem elérhető
- Fangi
- Nem elérhető
ő nem hal meg! Aragorn megfog,de Arwen nem.......nagy tévedésben vannakn egyesek...a másik meg hogy Frodó nem fog meghalni....hiába irják a hülye újságok....Pj nem olyan hülye hogy elrontsa az egészet
"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"
- Sil
- Nem elérhető
Az benne volt már a TTT-ben, miért ismételnék meg? (És miért rontanák el a Szürkeréves befejezést?)Nilraen írta: De nem tudom emlékeztek-e rá,voltak olyan hírek miszerint a filmben benne lesz Aragorn és Arwen halála?Most akkor mégsem??
Tears unnumbered
- Nilraen
- Nem elérhető
Hát nem valami megnyugtató magyarázat.Számomra legalábbis.Én simán nézegettem volna a ROTK trailerét,a Hulktól függetlenül..."He explains he preferred to release a ROTK trailer after the summer because "summer was filled with big SFX films, X-men 2, Matrix 2, Terminator 3, Hulk, and it would have been a bit confusing. Plus, ROTK is so spectacular, it has so many special effects that many of the main sequences could not be used in a trailer yet."
Sil írta: És két érdekes idézet a fordításból:
Three of the main characters get married, and four die.
FOUR DIE!!!Itt valami nem stimmel!
Théoden,Gollam,Szarumán,Gríma.De nem tudom emlékeztek-e rá,voltak olyan hírek miszerint a filmben benne lesz Aragorn és Arwen halála?Most akkor mégsem?? házasodik:
Aragorn,Faramir és Samu??Ők lesznek,nem?Más nem igazán lehet...
- Sil
- Nem elérhető
www.theonering.net/perl/newsview/8/1063126931
És két érdekes idézet a fordításból:
Three of the main characters get married, and four die.
What remains unknown is the length of the film: "For the first two, New Line gave me a maximum length of 2 hours and a half, that I pretended to forget, and I reached three hours. This time, they asked me three, so..."
Tears unnumbered
- Arden Borough
- Nem elérhető
Örökké nem eshet...
- Nilraen
- Nem elérhető
Sil írta: Viszont a jan. 8. is hivatalos most már :
www.imdb.com/title/tt0167260/releaseinfo
Új-Zélandon december 1-én meg lehet nézni!!!!Ez nem ééééérrrrrrrrrr!
Én is akarom!!! :closed:
de van 2 hely ahol tovább kell várni mint nálunk!!4
*gonoszkodom*
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Leszedték? Még jó, hogy lementettem... De mondjuk, szerintem a négy hobbitnak a jellemző öltözetén kívül nem sokat mutat meg a történet alakulásáról. Ez, mint már mondtam, olyan kép, mint a kardos. Egyszerű beállítás. A háttér lehetne a Megye, Rohan pusztái és még sorolhatnám... Szóval én nem értem miért szedték le, de mindegy.
Én tudtam a sztorit az elsőnél és még egyáltalán nem voltam fanatikus. (Már ha eltekintünk attól a ténytől, hogy az iskolai gépemen annyi GYU-s képet halmoztam föl, hogy a rendszergazda letöröltette velem. ) Mégis úgy ültem végig a mozit, mintha engem is üldöznének a nazgulok, vagy a balrog lenne a nyomomban... Pedig tudtam mi lesz. És az utolsó pillanatig nem akartam elhinni, hogy Gandalf meghalt, csak mikor már mindenki sírt (engem is beleértve).
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Lilliana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Eszrevettetek hogy ezt a kepet mostanra mar letoroltek a theonering.net-rol a "film keszitok keresere"?Sil írta: Ezt nézzétek, a 4 hobbit a RotK-ban 8O :
www.theonering.net/scrapbook/view/8117
: Szerintem azert hogy fokozni tudjak a feszultseget azzal hogy ne lehessen tudni hogy Frodo milyen sorsra jut:eletben marad-e vagy sem ha egyaltalan sikerul a kuldetes. Persze ez folleg azokra vonatkozik akik meg nem olvastak a triologiat vagy nem ismerik a tortenetet.
Egy kep amin a hobbitokat lehet fegyverzetben latni, valszeg a Megye teruleten tul sokat arul el a tortenet vegerol.
Es ha en uj filmeket nezek szeretem ugy nezni hogy ne tudjam elore a teljes sztorit mert az konnyen unalmassa teheti a dolgokat,szoval ha ez let volna az ok akkor megertem.Habar lehet hogy szo sincs ilyesmirol talan csak nem volt a weboldalnak hivatalos engedelye vagy valami...
Cameron Duncan Lives!
- Nilraen
- Nem elérhető
Arden Borough írta: Hát a 26 már télleg nincs messze mondjátok hogy nem csak quick time-fomnátumban lesz elérhető mert azt nem tudom megnézni a gépen...
Hát rosszhírem van!A lordoftherings.net-ről csak Quick time-formátumban lehet lejátszani.Legalábbis a második filmét csak úgy lehetett.
(legalábbis én igy emlékszem)
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
Na, végre!!! Hát ennek rendkívüli módon örülök... Remélem jóóó hosszú trailer lesz.
Énis nagyon örülök, végre valami biztos dátum
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Na, végre!!! Hát ennek rendkívüli módon örülök... Remélem jóóó hosszú trailer lesz.