A 3. rész - A király visszatér
- Olorin.papa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Elanor írta: Sztem lezárhatjuk a témát...nyilvánvaló, h Frodó nem hal meg...ahogy Aragorn sem fogja feleségül venni Éowynt.
Ha mondjuk Holiwood ban csinálnák a filmet ezt is elképzelhetőnek tartanám
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Hát kell egy(vagy több ) ilyen is. Nade abba hagyom.
Viszont ez a sas téma érdekes. Nem hinném, hogy megváltoztatnák, hiszen az első részben már láthattuk a sasokat és igen lenyűgözőek voltak (főleg a méretei). Gondolom, nem hagyják ki őket a végéről sem, ahgy az agyongyötört mordori táj fölött repülnek.
Rabyn: És még én vagyok pesszimista.
Ulmo írta:
Szméagol írta: A TTT-ben miért mondja olyan magabiztosan Galadriel, hogy Frodónak az életébe kerül a küldetés? Hogy látta előre... Olyan rossz sejtéseim vannak emiatt. Lehet, hogy megölik Frodót?!
Szméagol: könyörgöm, ne kombinálj! Miért kell minden mondat mögött valami disznóságot feltételezni? Galadriel bölcs, de ahogy Gandalf mondta Móriában: "még a Bölcsek sem látják mindennek a végét"
De olyan komoly volt az arca. Olyan meggyőző, amikor ezt mondta. Komolyan megborzongtam tőle.
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Elanor
- Nem elérhető
I feel complete when I feel sick inside
- Robert B
- Nem elérhető
Koma! kicsit több optimizmust! Nem kell mindenben valami rosszat találni.
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Ulmo
- Nem elérhető
Szméagol írta: A TTT-ben miért mondja olyan magabiztosan Galadriel, hogy Frodónak az életébe kerül a küldetés? Hogy látta előre... Olyan rossz sejtéseim vannak emiatt. Lehet, hogy megölik Frodót?!
Szméagol: könyörgöm, ne kombinálj! Miért kell minden mondat mögött valami disznóságot feltételezni? Galadriel bölcs, de ahogy Gandalf mondta Móriában: "még a Bölcsek sem látják mindennek a végét"
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Fangi
- Nem elérhető
Arden Borough írta:
Hát azért szerintem ezt a részt nem fogják megváltoztatni...az már NAGYON durva változás lenne! Hát ha a sasok nem jönnek akkor meghal Frodó meg Samu is...nagyon (nem is...) NAGYON sok változtatást kellene szközölni ha ez megtörténne!Ghargoqurk írta: Ez olyan dolog ami teljsen esélytelen. Frodó nem hal meg ez nyilvánvaló.
A kérdés inkább talán az hogy mi lesz vele miután elpusztult a gyűrű. Értem ezalatt azt hogy vajon változatlan marad a történet és Gwaihir meg a sasok megmentik őket ?
ez teljeséggel lehetetlen,úgyanis PJ aztz nyilatkozta hogy a legszebb és legfobotsabb jelenet a szürkerév lesz....
"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"
- Arden Borough
- Nem elérhető
Hát azért szerintem ezt a részt nem fogják megváltoztatni...az már NAGYON durva változás lenne! Hát ha a sasok nem jönnek akkor meghal Frodó meg Samu is...nagyon (nem is...) NAGYON sok változtatást kellene szközölni ha ez megtörténne!Ghargoqurk írta: Ez olyan dolog ami teljsen esélytelen. Frodó nem hal meg ez nyilvánvaló.
A kérdés inkább talán az hogy mi lesz vele miután elpusztult a gyűrű. Értem ezalatt azt hogy vajon változatlan marad a történet és Gwaihir meg a sasok megmentik őket ?
Örökké nem eshet...
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- Dimdaliel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
PJ tudja, hol a határ. Egy ilyen lépéssel tönkretenné az egész történetet.
(meg nem léphetne ki az utcára, mert minden sarkon egy dühös rajongóba botlana )
A Elbereth Gilthoniel / o menel palan-díriel, / le nallon sí dí' nguruthos! / A tíro, nin, Fanuilos!
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Szarumán
- Nem elérhető
De sajnos úgyse........ Legalább ő megszivathatná a drága kis hobbitokat...
Na! Ne értsetek félre! Csak szeretem a viszályt! És szerintem Galadriel tükre is egy "kicsit" félre lett értelmezve.....
A Fehér Mágus
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Miért? Tényleg vállalták. A Bölcsek is jól tudták, hogy mit kérnek Frodótól... Tudták, hogy igen kevés a remény arra, hogy sikeres legyen a küldetés, de ez volt az egyetlen esély.Szméagol írta: Sil: Fejezd be a mondatot: "...te is láttad előre, ezt a kockázatot vállaltuk.". Emiatt érzem magam olyan rosszul...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Sil: Fejezd be a mondatot: "...te is láttad előre, ezt a kockázatot vállaltuk.". Emiatt érzem magam olyan rosszul...
Egyébként egyetértek veletek. Ha megölnék Frodót letagadnám A Gyűrűk Ura filmeket és kidobnám az eddig megvett részeket.
És különben is volt egy olyan is Szilszakálltol, hogy: "Az utolsó utunkra menetelünk, valószínűleg a vesztünkbe." (vagy valami ilyesmi). Ez is ilyen lehet... Beteljesületlen jóslatok.
- Nilraen
- Nem elérhető
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Dehogy ölik meg. Galadriel azért mondja, hogy "a szíve mélyén már kezdi megérteni, hogy a küldetés az életébe kerül" (vagy valami ilyesmi), mert tényleg így van. Emlékeztek, Frodóék a könyvben is rájönnek, hogy tulajdonképpen végig tudták, hogy az életükbe fog kerülni a küldetés, de csak akkor tudatosul bennük, amikor rájönnek, hogy a visszafelé úttal nem is számoltak, arra már nem lesz elég a készletük. És aztán ott állnak az összeomló Mordorban, egy kitörő vulkánon, a káosz közepén... Ha nincsenek a sasok, mindketten meghaltak volna. Nem is beszélve arról, hogy Frodó tudta, hogy még ha el is érik a Végzet Hegyét, nem lesz olyan egyszerű megválnia a Gyűrűtől...Szméagol írta: A TTT-ben miért mondja olyan magabiztosan Galadriel, hogy Frodónak az életébe kerül a küldetés? Hogy látta előre... Olyan rossz sejtéseim vannak emiatt. Lehet, hogy megölik Frodót?!
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Nilraen
- Nem elérhető
Nimrodel Melian írta: Azt hiszem, ha ezt megtennék, világméretű lázadás törne ki.
Hát az tuti !Képzeljétek el azt a rengeteg Tolkien rajongót!Mit csinálnának....(Én is !!!!-megölnénk PJ-t )
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Nilraen
- Nem elérhető
Nagyon jó az a kép!Iszonyatos jó!Nagyon tetszik....
Szvsz nem fog meghalni Frodó,azt a mondatot szerintem képletesen kell érteni.Kb mint azt hogy Szméágol meghal,mer' ugye Gollam nem hal meg.(csak később)
Na ez értelmes lett...
- Elanor
- Nem elérhető
PJ elég sok változást iktatott be a TTT-be is, de nem hiszem, h egy ekkorát megengedne magának!!!
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Emlékeztek a könyvben is feláldozta magát, nem halt meg, de szenvedett, s elrontotta az elkövetkezendő életét, beteg volt és fáradt...
Megöregedett, asnélkül, hogy fiatal lett volna, lehet, hogy így értették a filmben.
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Arwena
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
Arwen elindult Völgyzugolyból, de még jó néhány kilóméteren keresztül lefordulhat a Szürkerévbe vezető útról... De nem úgy volt, hogy Elrond megy???
A TTT-ben miért mondja olyan magabiztosan Galadriel, hogy Frodónak az életébe kerül a küldetés? Hogy látta előre... Olyan rossz sejtéseim vannak emiatt. Lehet, hogy megölik Frodót?!
1. Ha ugy is volt hogy Elrond megy Arwennek is menni kell mert különben nem lesz esküvő.
2. ilyen mégycsak ne is mondj
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Arwen elindult Völgyzugolyból, de még jó néhány kilóméteren keresztül lefordulhat a Szürkerévbe vezető útról... De nem úgy volt, hogy Elrond megy???
A TTT-ben miért mondja olyan magabiztosan Galadriel, hogy Frodónak az életébe kerül a küldetés? Hogy látta előre... Olyan rossz sejtéseim vannak emiatt. Lehet, hogy megölik Frodót?!
Sil írta: Ezt nézzétek, a 4 hobbit a RotK-ban 8O :
www.theonering.net/scrapbook/view/8117
Köszönöm, köszönöm!!! Ez egy nagyon jó kép! Milyen komolyak, hah! Ez szerintem olyan "beállítás" lehet, mint a kardos (amelyiken minden hobbit a kardjával van).
- Ringbearer
- Nem elérhető
parancsolgatására hozza létre a sereget!
- Szarumán
- Nem elérhető
Ha elbukik a küldetés, csak akkor várna az a sors a Megyére, amit Frodó Galadriel Tükrében látott? Mert hiába pusztítják el a Gyűrűt, attól még nem szűnne meg minden gonosz, nem? Lásd: Én. És a Megye megrontásához Szauronnak semmi köze nincs, csak nekem.......
......Szóval valahogy már belebonyolódtam P.J. magyarázkodásaiba. ........
A Fehér Mágus
- Elanor
- Nem elérhető
Ghargoqurk írta:
Hmm jobban megnőttek mint a könyvben. Szerintem jó ez a kép, de vajon hol lehet ?
Egyébként a filmben is magasabbak lesznek Trufáék ? Erről gondolom nem lehet tudni semmit, de ha jól sejtem nem, mivel az entek itala csak bővítettben lesz.
Igen, a TTT DVD-n rajta van egy előzetes a bővített változatról, és abban benne van, hogy Trufa megjegyzi, h Pippin magasabb lett.
Amúgy a kép tényleg nagyon jó
- Ringbearer
- Nem elérhető
Nekem nagyon tetszik ez a kép!!
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Hmm jobban megnőttek mint a könyvben. Szerintem jó ez a kép, de vajon hol lehet ?
Egyébként a filmben is magasabbak lesznek Trufáék ? Erről gondolom nem lehet tudni semmit, de ha jól sejtem nem, mivel az entek itala csak bővítettben lesz.
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum