MTT Nyári Tábor - 2004

Több
20 éve 3 hónapja #210694 Írta: csudi
csudi válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004

Lamorak írta:
Már vártam, mikor bukkannak fel az ilyen felvételek... na halljam, mennyit kérsz? :)

Ümm. Nem mennyit, hanem mit. 8)
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210688 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004

Natalee írta: Kicsit off leszek: ROHADTUL HIANYOZTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :oops: :cry: :oops:

Szívemből szóltál :(
Ja és Rayan =) ez tök jó emotikonizé =P

"Similis simili gaudet"
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210685 Írta: Nati
Nati válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Kicsit off leszek: ROHADTUL HIANYOZTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :oops: :cry: :oops:

"Százszorszép jóéjszakát"
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210670 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Ha egy szóval akarnám kifejezni: ez a tábor ÜBERZSÍR volt. És százszor jobb a tavalyinál. Úgyhogy éljen mindenki, aki szívét-lelkét adta értünk. Még tartozom valamivel, azzal jövök nemsoká. Köszönöm ezt a sok szeretést. Igyekeztem én is annyit adni magamból, amennyit tudtam. Nem tudom, mennyire sikerült, de jelen pillanatban úgy érzem magam, mint egy haldokló citrom, akit kifacsartak.

=) Ez kopirájtos szmájli, wazze. Tartsátok tiszteletben.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210655 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004

csudi írta: Meg van egy KHIRALY .avi felvetelem Fingon kiralyrol, amint eloadja a "Lelkem melyen lepke vagyok" c. opust gitarkiserettel, Angus Youngos ugralassal... hehe.

Már vártam, mikor bukkannak fel az ilyen felvételek... na halljam, mennyit kérsz? :)

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210648 Írta: csudi
csudi válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
En is koszonok mindenkinek mindent, foleg, hogy elviseltetek Macit.

Nolindir: bocs, hogy az utolso ejjel rosszfej voltam, meg elotte is sokat pisszegtem az ikersatorbol. :oops: Szamomra ugyanis hihetetlen elmeny volt, hogy egy eve eloszor normalisan mukodtethettem az alapveto eletfunkcioimat: napi haromszor etkezes, napi 9 ora alvas, levegozes, pisiles... :D Ezt az elmult idoszakban nem igazan tehettem meg. Szal nagyot pihentem, mert a tabor elotti ket honap nagyon durva volt, napi max 3 ora alvas, meg ilyenek. Igyhat... nem ertekeltem a hangoskodast, de csak addig, amig el nem aludtam. :wink:

Fotokat majd pakolok. Meg van egy KHIRALY .avi felvetelem Fingon kiralyrol, amint eloadja a "Lelkem melyen lepke vagyok" c. opust gitarkiserettel, Angus Youngos ugralassal... hehe.
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210641 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Na csak sikerült magam annyira összeszedni, hogy alkossak ide is valamit... 8) Szal csak a main rulzok:

Először is kijelenteném:
:arrow: Sárgatüncök RULZ
:arrow: TG sátor RULZ
- annak ellenére, hogy a Holtláp túlfelén lakunk, elmondhatatlan átjáróház és kupleráj vagyunk (természetesen a pozitív értelemben!!) :mrgreen: [size=9:29r0a1bm]Remélem, drága ideiglenes szállóvendégeink nem veszik tolakodásnak, ha - csupán a statisztika kedvéért - megemlítem itt őket: szal aludt nálunk a négy alaptagon (Angwen, Lau, Galen + én) kívül Loth, Dodie, Mogy, Leguán, Drizzt és Felagund is (ööö, többről nem tudok :D )[/size]
- nahát, ebbe a sátorba 24-en is beférünk? 8O

Másodszor:
:arrow: Nyüfgörény RULZ (csak még lassú egy picikét :D )
:arrow: Kuttya láncon RULZ
:arrow: Csirkeblúz és Edmond RULZ
:arrow: NARANCSOS CSOKIII ÜBERRULZ :biggrin2:
:arrow: Vewy evolúciós poharai RULZ (:lol:)
:arrow: Kőszegi marcipánmúzeum nagyonnagyon RULZ (ugye bolyhok? :) )
:arrow: KHE RULZ, már régen nevettem egyfolytában ennyit... :lol:
:arrow: MTT turkáló RULZ, avagy Ádám pulóverének kalandos megtalálása... :lol: (Nem is beszélve Arden pólójáról vagy az én töltőmről... Atyaég, mennyit röhögtem én azon...)

Legvégül pedig (csak a különsen erős idegzetűeknek, +18...) :biggrin2: :
:arrow: Ismeretlen alsónemű a sátrunkban (bocs mindenkitől, akire diszkréten rá akartuk sózni... :lol: )
:arrow: Az éjjeli rémek: Karfiolpástétom & Silcucc kommunikatív párizsija
:arrow: Jacopo Kakadémiát végzett (no comment :roll: )
:arrow: Tünc szemétledobó-módszer :twisted:
:arrow: Jacopo – mint Haldad (?): Ma ontják vérememet!
:arrow: Óriás cuccuje és árvíz :mrgreen: (valójában ez egy rendkívül szomorú dolog, de tényleg, és én mégis piszok nagyon röhögtem a Híradót nézve... ugye Felagund?)

Nahát. Szóval jó volt veletek. Kösszöm

:arrow: kriszanának a sok-sok kacagását, és hogy végül mégiscsak kiengedett a saját sátramból utolsó este :) (no persze meg a szervezés...)
:arrow: Morganának az összemosolygásokat, meg azt, hogy a lelke mélyén ő is görény :mrgreen: (szervezésről meg ilyenekről már nem is beszélek...)
:arrow: Launak, Angwennek, Lothnak és Galennek azt, hogy szeretnek... és hogy elviselték a nyavajgásaimat - hát sajna, ez egy ilyen időszak volt...
:arrow: mogynak, hogy van nekem és pink RULZ :)
:arrow: Silcuccnak a számháborús kommandót, a sok dumálást meg a puszikat
:arrow: Ankalimonnak a rengeteg kacagást, a fuvart, a beszélgetést, no és persze a Karfiolos-párizsis estét. (Azt hiszem, az nem csak nekem felejthetetlen... :mrgreen: )
:arrow: Aeglosnak a sok dumadumát, a marcipánmúzeumot, no meg amúgy is mindent
:arrow: Dodie-nak, hogy TOSZ, és hogy annyira jókat mond és néha úgy néz ki, mint Pocahontas
:arrow: Vewynek a sok mosolyát és hogy ő is annyira jókat tud mondani...
:arrow: Ardennek, hogy CUCC, és hogy Tünc akar lenni, és hogy olyan, mint egy Dhinnye hippi azzal a valamivel a fején... :lol:
:arrow: Felagundnak, hogy annyira elitista és lehet szeretni, ja és a harcicuccokat, nem is beszélve az überkhirály sinda előadásról...
:arrow: Alcarnak, hogy a húga lettem, és jókat beszélgettünk, és hogy ő is beleesett a sárba - így már nem érzem magam egyedül... :biggrin2:
:arrow: Ádámnak a soksok nevetést, ja meg persze a francia Szilmarilokban való aktív közremőködést...
:arrow: Brandirnak és Fincnek csak simán azt, hogy tüncök :) (Akármit is állít Brandir, ne higyjetek neki! :twisted: )
:arrow: Sztivájnak, hogy elviselt (bár nem volt könnyű, tudom), meg a rengeteg táncot, különösen az éjjeli 3 órát a felakasztott elemlámpákkal :D
:arrow: _Neonak, hogy ő is elviselt, és ígérete szerint megtanít főzni... :biggrin2:
:arrow: Elődnek a jó erős "elődös" öleléseit, nem is beszélve a csodás kis sétánkról, mikor találtunk vagy négy üveg focipályát... 8)
:arrow: Irunak, hogy megismerhettem úgy igaziból, no és persze, hogy kirángatott a depi-topicból :roll:
:arrow: Ryanának a tüncfonást, és hogy nem ráncos a szemhélya :D :D
:arrow: Pontpontpontnak, hogy Haldad és hogy néha csöndesen találkoztunk a zongora felett
:arrow: Rogue-nak, hogy megismertem és elmés beszélgetéseinket a bolt felé menet... :wink:
:arrow: Drizztnek, hogy annyit lehet vele röhögni, no meg az uccsó napi felejthetetlen sátorfelmosást :)
:arrow: Pókinak, hogy hű szomszédunk volt (most is, meg Kapocson is :) ), és a vizipisztolycsatákat
:arrow: Rayannak a múzikot, és a kendős táncit a végén :D
:arrow: mindenféle rendű és rangú tüncöknek a rengeteg táncot, ja, és kösz, h elviseltetek, néha nehéz volt, tudom...
:arrow: Manyinak, hogy ő az anyamoly :)

Na hátakkor. Lelkem mélyén tuggyátok mi... :mrgreen:

Jucsi

Ja és el ne felejtsem mán: *METÁL*

argh
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210638 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Felpakoltam a képeimet:
photobucket.com/albums/v374/Shardonyx/
Tessék nézelődni :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210594 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004

Inczy írta: :cool2: A Lovagi torna, amikor bedobtak öt 80 kg-s fiú közé... Csoda, hogy túléltem!! :roll: :wink:

Khm...

Én csak 58 kg vagyok ;)

Népek, bajban vagyok... :(
Akárhogy próbálom, nem tudom leírni, hogy mit éreztem táborban, mert olyan hatalmas... :cry:

Így hát csak apró köszöneteket nyilváníthatok, de SENKI ne érezze magát meg-nem-említettnek, mert igazából mindenki benne van!
Tehát:

Köszönöm:
:arrow: Anikó és Rózsika (? :? ) néniknek, hogy lejöttek, kibírtak minket, és emellett még főztek is ránk, ráadásul világbajnok szinten! Le hannon! :up:
:arrow: _Neonak, a beteg vicceiért (esküszöm, egy ideje már hiányoznak... :roll: )
:arrow: A tábvezeknek, hogy NAGGGYON jófejek voltak! :nagypuszi:
:arrow: A bölcseknek hasonlóképp :nagypussz:/:erősbarátikézszorítás:
:arrow: A tüncöknek, hogy tüncök :TÜNC!:, és két éjszakára is befogadtak a görényodúba :lol:
:arrow: Karcsinak és Maglornak a mozgalmi indulókért első este (majd értőbb közönség előtt valamikor meg kéne ismételni... :deal:)
:arrow: Maglornak külön, hogy jó haver
:arrow: Lamor..ööö...Fingon nagykirálynak, hogy gyorsan beadta a derekát, és külön az A mele milyát!
:arrow: _neonak a bokeneket, és _Neonak, ill. Alyrnak a vívást (bocs azujjaidért, Alyr :oops: )
:arrow: Az egész népnek, hogy kibírták a keretmeséhez tartozó mindenféle zavaró körülményeket (riadók, túrák, mindenféle hülye tündenyelvű üzenetek)
:arrow: Illének, hogy remek sátrastársam volt, és soha nem reklamált... :lol:
:arrow: Curufin népének, hogy olyanok amilyenek, és elviselték, ha néha kissé fáradt és dekoncentrált voltam... :?

:arrow: Neked, *saját név*, hogy eljöttél, és végigcsináltad a tábort, és emelted a fényét!

Borzasztóan várom már a jövő júliust!!! :hello:

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210588 Írta: Sünee
Sünee válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Inczy írta:

Az NNT-n pl megejthetnénk egy meccset, mit szóltok?! 8)

Wazz, az nagyon rúlz lenne! :D :itscool:

"Aki sokat keveri a szart, azt előbb-utóbb berántja a kanál."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210564 Írta: Pippin
Pippin válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Sziasztok!

Én is köszönök mindenkinek mindent (elsősorban a tábvezeknek), és nagyon örülök hogy ennyi kedves új embert és tündét megismerhettem! :D :D :D
És külön köszönet azoknak, akik felraktak képet, mert nagyon jó volt végignézni őket!! :D

Pippin
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210543 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Jaja, NNT a pécsi cuccos, gyertek sokan sokan!!! :D

Alcar, ezzel nem vagy egyedül, én is annyi embert megismertem volna még... Kellett volna még egy csöpp idő hozzá...

Beleg, nagyon profi voltál! :itscool:

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210540 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Beleg: DDD!!! Te mondtad, hogy kötözzelek meg jó szorosan:)... (pláne, hogy először nem is mondtad, hogy miért, csak közölted, hogy "Alcar, szeretném, ha jól megkötöznél...", el tudom képzelni milyen képet vágtam:)

Egy valamit kifelejtettem: szerettem volna több emberrel/tündével megismerkedni, beszélgetni, sajnos az idő nem engedte... majd legközelebb:)
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210506 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Igen az!Reméljük még sokan jönnek!Többi a Pécsi Nagy Nyári Találkozó topicban! 8)

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210505 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004

Nefrédiel írta: Öööö, mijaza NNT? 8O (most biztos elég idiótának tűnök, de nemtom kibogozni)

Hmm... a pécsi Nagy Nyári Találkozó, esetleg?

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210504 Írta: Nefrédiel
Nefrédiel válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Öööö, mijaza NNT? 8O (most biztos elég idiótának tűnök, de nemtom kibogozni)

"Addig alszom, amíg fel nem ébredek"
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210490 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Én benne vagyok a fociban! :wink:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210482 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Nyah!

Végre nekem is sikerült feltöltögetnem a táborban-gépre-fel-nem-tett képeket. Aki akarja, meglesheti őket a következő címen:
photobucket.com/albums/v69/Olosta/MTT%20tabor-Velem/?start=0
[size=9:1w6480h7](Megjegyzés: a hülye Photobucket mindig a végére teszi az először feltett képeket, így a legutolsó a legelső kép, szal fordítva van az egész. Na, remélem értitek. :lol: )[/size]

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210474 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Ez kimaradt és muszáj ide firkantanom!!!
....Lelkem mélyén lepke vagyok! Haleth Rullz!!!!......

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210470 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Nahát sikerült netközelbe jutnom!!
Iszónyuan hiányoztok!!!!
Összefoglalva ez a 10 nap nagyon KHHHirály volt veletek!!!!!
Örülök hogy veletek lehettem 10 napig!
- A halethesek Idril, Nimrocco,Pici Hobbit, Adelard, Lili, Eleniel, Mira tök jó volt veletek egy szobába lenni! -
-Stara veled tök jó volt annyit beszélgetni!!!!
- többiek Szörcsög, Gumipók, Brandír, Galadh, Lamorak, Elodyke, Eleira, Phelan szóval mindenki nagyon jóv fej volt!!!!

Aztán
-Csele örülök hogy megismertelek eszméletlen jó fej vagy
- Erda!!!! Nagyon jó fej vagy!!!! Örülök hogy Téged is megismerhetelek!!!
- Nellas! Idr tovább a khirály novelláidat!!!!!
- Artemisz!!!
Egyszóval örülök hogy ennyi jó fej embert megismerhettem!!!!!

Kérdés
Jelenleg jövő hétre lesznek képek! Fapados!! felrakom ide vagy küldöm tovább scaenelni! Kinek küldjem???
Videó és DVD mikor lesz !!!??????

Vasárnasp jövök!!!!!!!!!

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210469 Írta: Inczy

Minerva írta:

Inczy írta: Apropó, felvette vki a Csirkebluest?!

Én felvettem, és fel is pakoltam _Neo gépére ;)

Szuper vagy!!! :itscool: Akkor remélhetőleg rajta lesz a DVD-n! 8)

Rana, én elsőpár nap futkorásztam a focista csajok után, de mivel vhogy nem találtam egyet sem, feladtam a dolgot... Pedig naon készültem, a Beleriand Ligában is akartunk indulni! :wink:
Az NNT-n pl megejthetnénk egy meccset, mit szóltok?! 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210425 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Jaj meg annyit:
Alcar, koszi a profi kezkotozest a Szkitakhoz :D utana nem tudtam kimaszni belole a tobbiek meg sejtelmesen vigyorogva emlekeztek vissza a probakra amikor hajtottam oket :mrgreen: de vegul elmaradt a verbosszu es megkegyelmeztek :lol:
Szal, nagyon koszi a profi csomot :itscool:

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja - 20 éve 3 hónapja #210406 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Na, előző hozzászólásomat kiegészitve, köszönet:

-elsősorban Morganának és Kriszanának és mindenkinek aki segitett a táborszervezésben
-az egész halethes csapatnak:
->Brandírnak a csoportvezetőnknek(és terapeutának=))
->Angwennek, a bölcsünknek
->Lamoraknak, a királyunknak
->Lilinek, h eljött és elhozott, és kár h olyan hamar haza kellett menned :(
->a halethes szobának:Mira, Eleniel, Pici Hobbit, Niph, Stara, Eleira -mind hiányoztok, örülök h iylen jókat tudtunk beszélgetni, és marhulni... meg a többieknek is köszi h elviseltek minket későn fekvésünkkel és koránkelésünkkkel, csoportterápiáinkkal meg minden hülyeségünkkel =)))
->Nimrocconak a CD-t, meg a tünchajpántot =)
->Idrilnek h majdnem miskolci =))
->Karcsinak, h eljött és egy ideig velünk volt=)
->és a többieknek: Galadhnak, Szörcsögnek , Gillznek, Jacoponak, Elődnek, Phelannak, és persze Póknak, mindent :D :D
-Alcarnak is mindent :)
-_Neonak a jó zenéket, poénokat :mrgreen: meg h a felesége vagyok :)
-Thaurnak a CDket, és a beszélgetéseket, meg h mégsem akart megölni =)))))
-Arannának, a képekért meg h egyáltalán szinkronkorizik =))
most ennyi... akit kihagytam annak bocsi!!
pussz

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210401 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Hello Nép!!

Na, kicsit megkésve bár, de törve nem..én is csak röviden megpróbálom összefoglalni, miért volt jó ez a tábor.. :D
Rulzok:
:arrow: Alcar, Drága Férjecském, köszönöm, hogy jobban megismerhettelek, és elviseltél...meg minden, hatalmas Tünc-pussz!!
:arrow: Köszönöm Anának és Annának a szervezést, és persze tápolást is, igazán finom volt.
:arrow: Valamint az összes népnek, hogy mind jó fej volt, de különösen a BEORnak, mert ő volt a legjobb...és az a 3 szó!!!
:arrow: Külön köszöünet ÁFINAK, amiért a csapatában lehettem :D
:arrow: rulzok a vizipisztolycsaták, sátorfelállítás rejtelmei, Maci...előadások, pohárnokságok( Haleth és Beor külön rulz!!)
:arrow: _Neo, férjecském, a poénjaid nélkül nem lett volna az igazi... :wink:
:arrow: TG, Lau, Silcucc, Siss, Min,...és még biztos sok mindenki...nagyon köszönöm a beszélgetéseket!
:arrow: Tg és Lau...az a tánc eszméletlen jó!!!
:arrow: a cucuje már kevésbé rulz, de megtudtunk, hogy nem hely, hanem ember-függő :wink:
:arrow: és Pók...meg Edmond...azt hiszem nem kell indok :lol:

Most hirtelen ennyi jön az álmos fejembe a stabil oldalfekvés mellé...de ha eszembe jut valami, még úgyis bepötyögöm, nem menekül senki.. :twisted:

Nos, pápussz,
Iru :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210400 Írta: Nefrédiel
Nefrédiel válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004

Ranamarth írta: Banyek tényleg!Pedig nálam még kapus kesztyű is volt! :evil:

Én meg hoztam a Nefrédiel 5 feliratú mezemet is... Muszáj vmikor bepótolni!

"Addig alszom, amíg fel nem ébredek"
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210399 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004

Inczy írta: Apropó, felvette vki a Csirkebluest?!

Én felvettem, és fel is pakoltam _Neo gépére ;)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210389 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Banyek tényleg!Pedig nálam még kapus kesztyű is volt! :evil:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210372 Írta: Inczy
Ha jól hallom a pletyiket, akkor a DVD-n rajtalesz az Edmond Show (tuti :wink: ) Meg a röpke 4000 kép, és remélem ráférnek az előadások is... Húh, egyre kiváncsibb vagyok!! 8)

Halljátok, nem fociztunk a táborban!!!! Mikor ejtjük meg?! :)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210362 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004

Rabyn írta: Ja és a DVD-n (amin a képek lesznek) rajtalesznek a videjók is?)

Attól függ be tudják-e digizni _Neoék azaz mikor tudják. Ahhoz valszeg ide kéne jönniük (mert itt van kamera meg program meg ilyenek csak kezelni kell tudni).

De attól hogy naponta 20x kérdezgettek ilyeneket nem lesz gyorsabban kész... :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210358 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Ja és a DVD-n (amin a képek lesznek) rajtalesznek a videjók is?)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.471 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére