Olwaince - Duma duma hátán

Több
16 éve 9 hónapja #353555 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Helyes, gyertek csak gyertek csak. :D

Nah, én pedig, jelentem, befejeztem a vizsgáimat, mind megvan, szal rettentő elégedetten dőlök most hátra.. :wink:

Kitartás a még vizsgázóknak, és hajrá mindenkinek!!! Puszantás! 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353463 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Mi farsangra tuti megyünk!!!! viszont nem tudunk holnap bemenni jegyet venni, és a helyszínen meg drágább...nem tudna vki nekünk is venni, aki amúgy is megy holnap? kösziii!! (ja és pártolótagok vagyunk(: )
Patiszon, az pontosan hanyadika?a 9-10és hétvége ugye?...mert akkor ráérünk(:
hát én már nagyon koriznék csak aza baj, h szombaton megyünk sítáborba és jövőhét szombaton jövünk haza...ha nem leszünk túl fáradtak tőlem mehetünk vasárnap:P :wink:

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353433 Írta: Peet
Peet válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Patiszon sajnos nem fogok tudni menni, mert pont aznap indulunk haza Fro-ból, úgyhogy sajna lemaradok róla. De farsangra igyekszem elmenni, csak kell valami jó jelmez :D

Mikor megyünk korizni?
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353415 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Hali :)
Én megyek farsangozni ;)
Viszont előtte egy héttel lesz a szülinapi partym, amire szeretnélek meghívni Titeket :)
Részletek priviben ;)

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353406 Írta: Inczy
Szuper! Mostmár énis rá fogok érni. :D

Jaj, mégvmi... ugye akkor Farsangra jöttök?! UGYE? :D

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353332 Írta: Dindae
Dindae válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
héjj, tényleg ne csak 1x menjünk:D soxor:D most hogy ráérek... :D lassan. nyhajo, kivégeztem a fél periódusos rendszert XD nyahh cuppantlak titeket, és örülök, ha jól éreztétek magatokat (:

"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353326 Írta: Virág
Aha, szuper volt!!!!!!!!!!!!! :D :D 1et?? hát minimum...de inkább többet :wink:
Köszi Peet, hogy tanítottál koszorúzni, meg hogy türelmes voltál:P jaj olyan jó, hogy már egy icipicit ment :D de egyébként télleg most koriztunk eddig a legtöbbet, mert csak kétszer voltunk kint pihenni, nem?...jájj utána voltunk az auchanban és alig bírtam ki, h ne csúszkáljak:P

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353316 Írta: Peet
wooow nagyon jó volt a korizás!:)
Virág azt mondta, hogy most koriztunk a legtöbbet, legkevesebb pihenővel. Nagyon jó volt, sajnálom, hogy senki nem tudott jönni rajtunk kívül. Márcban zárják a koripáylát, addig még 1 nagy közös ágacska korizást csinálnunk kéne!!!
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #353208 Írta: Erna
Erna válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
meg probálok elmenni de nem biztos hogy ott leszek... ugyanis megint én vagyok a hülye hisztis picsa a családban...

Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #353126 Írta: Virág
délelőtt lesz!! egyébként nekem is kell délután biosz TZre tanulnom :wink:
szal akkor 9:45 bejárat!!!!!!!!!! jajj de vááárom!! már olyan korizhatnákom van!(:
Soksokpusziii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #353083 Írta: Erna
legyen déleött a korizás ha lehet lécciléciiléciiii mert akkor délután tudok betüürajzházit csinálni(blöeeeeeeee)

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #353040 Írta: Furi
Furi válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Peet basszus Az igen! gratulálok!
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #353025 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán

Inczy írta: Patiszon, köszi!! Akkor összegyűjtöm mi kéne. Örök hálám!!! :)

Áltkém az egyik igen, de ott is a beugrókon fél ponttal... :? De az nemgáz, hnapután megyek megint, és meglesz. Matek az nekem szerencsére megy, attól nem félek.
A másik a mikromakro volt. :P De most vmi csoda történt, mert eddig be volt írva az egyesem. Most felmegyek Neptunra, és azt írják, h ki lett javítva a jegy, hármasra. Milyen csoda történt?! :D Lehet, h eljavította a vizsgámat? Vagy lejjebb vitte a pontokat? Vagy összekevert vkivel? Ilyenkor mi van? :D Gyorsan elviszem az indexemet, h javítsa át 3asra, amíg meg nem gondolja magát. :wink:

A tábor pedig egyértelműen zsir volt. 8)

Szívesen ;)
És meglett?
Jaj, mi/akro :) Az nekünk külön volt, mikro és makro 1. és 2. félévben :)
Lehet, hogy félreszámoltak... előfordul :)
;) Hajrá :)

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #353013 Írta: Virág
hú Peet gratulálok!! ügyi vagy! mi tuti ott leszünk :D akkor 9:45kor a bejáratnál? :wink:

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352982 Írta: Peet
Kedveseim és Furi!:)
Tegnap este igen jó dolog történt velem. Hosszú várakozás után ismét eljött az én időm, és megnyertem a 11$-os rebuyos versenyt, ami 4400$-t fialt nekem (ez hozzávetőlegesen 770.000 Ft). Úgyhogy azt mondom, hogy gyerünk vasárnap korizni, és mindenki vendégem egy forralt borra :) :) :)
:bounce: :bounce:
:bounce: :bounce: :bounce:
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352974 Írta: Virág
akkor majd szervezünk vmikor később is...mi febr. 2án jövünk haza(: akkor már biztos mindenki túl lesz mindenen és végre csinálhatunk egy naagy ágacskatalit :wink: addig is sok sikert a vizsgázóknak! Furi neked meg jó síelést!
de akinek jó az jöjjön el velünk vasárnap, jó? Erna az egyik, Peet neked nem jó?...talán a délelőtt jobb lenne, mert akkor tömegközlekedéssel haza tudunk menni, este meg már akkor nincsen buszunk...na ki jön még?(:

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352970 Írta: Furi
hát vasárnap SAJNA már úton leszek szép Osztrákföld hósipkás hegycsúcsai felé 8) szal valszeg csak utána jöhet össze vmi együtt :( lassan elérem a századik hozzászólásomat! :lol:
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352967 Írta: Inczy
Én még haza menni se tudok a hétvégén, mer tanulok. :( Hétfőn is vizsgázom. Szal én csak a jövőhét folyamán szabadulok fel vmikor.

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352965 Írta: Virág
akkor már minimum 3an leszünk :wink:

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352963 Írta: Erna
ha vasárnap lesz biztos tudok menni szerintem!!! és nekem a kémmiám aszszzem négyes lett...

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352962 Írta: Orsi_
Orsi_ válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
én egyenlőre még nem tanulok kémiát, de a matekom nekem is ötös... :D
nekem is nagyon hiányoztok...remélem összejön még vmi 26 előtt... de ugye nővérkém, mi elmegyünk korizni a hétvégén akkor is ha csak ketten leszünk??? :P 8) :D

puszi mindenkinek

A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352951 Írta: Furi
én már vasárnap megyek sielni! de viszont holnap latinból+nyelvtanból felelek a négyesért, szóval addig még nincs pihi!:) Azért remélem a kémia 3as ellenére van még bennem egy kis ágacska!
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352946 Írta: Dindae
háth... én 24ig vizsgázok XD igazándiból azután érek rá ( húzós dolog a szervetlen kémiaO.o ). deh nekemis elvonási tüneteim vannak... :P És Virág, anyunak igaza van: ha darabokban jöttök haza, akkor nehéz lesz összerakni titeket... (:

Furi: énse tom h elnézzem-e :P ( nyahjó. de csak azér mer még fiatal vagy XD)

"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352941 Írta: Virág
:D mostmár biztosan ágacskavér folyik az ereimben(:
Furi, gratulálok a matek ötöshöz(:
nagyon hiányoztok!!!! nem jó esetleg nektek ez a hétvége? szombat délelőtt esetleg? vagy vasárnap? korizni egyet :wink: szerencsére mi már pénteken letudjuk a félévzárást meg a velejáró idióta cécót...nektek vizsgák meddig vannak?...olyan jó lenne találkozni még egyszer mielőtt kimegyünk síelni...most, hogy anyu így megfenyegetett, nem merünk majd visszajönni nem épségben:P...
de télleg...egy csomó emberkét a családunkból már olyan rég nem láttam és ahogy Erna mondaná elvonási tüneteim vannak... :wink:
Sokpuszi mindenkinek!!!!!

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352924 Írta: Inczy
Hát, Furi... nem tudom, h elnézzük-e...
:D
Virág, rettentő büszke vagyok rád. Az én vérem. :D

Erna, a színváltós haj mindig jó! :wink:

Nya, megyek vissza a tételekhez, hajrá a vizsgázósoknak, és a félévizőknek, és mindenki térjen vissza egybe mindenhonnan, különben tőlem kap olyat, h nem marad egyben... 8)

Csóközön!

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352903 Írta: Furi
én matekból ötös leszek(bibibi)meg irodalomból is juhúúú kémiából lehet h hármas :oops: Inczy, Dinc(DinczyXD),Patiszon: sajnálom!
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352901 Írta: Virág

Erna írta: uuuristen Dinc milyen rém álmod lehetett... de tök vicces a hajam mert napfényben (bugyi)kék, lámpák fényében meg (bugyi)lila, de tök jo nekem tetszik!!! persze növéremnek nem teccik de ezen én nem csoodálkozok...

biztos nagyon jól néz ki!! ne figyelj másokra, a lényeg, hogy neked tetszen :wink:
Dinc, köszi(:
viszont amatek csak 3as...pedig szeretem meg értem is...csak a hülye franciamatek tanár olyan bénán fogalmazza meg, h mi a feladat, h félreérthető...és én persze máshogy értettem:P a magyarmatekból jól állok, de sajna összevonják a kettőt...nanembaj évvégére belehúzok...najó ennyit rólam...(: bocsi h untatlak itt titeket...mostmár befejeztem 8)
mikor talizunk legközelebb?? :D :D nekünk csak ez a hétvége jó, a következő kettő nem, mert sítáborban leszünk...hihi majd drukkoljatok, h mind2 lábunk meglegyen mire hazaérünk:P

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352895 Írta: Erna
uuuristen Dinc milyen rém álmod lehetett... de tök vicces a hajam mert napfényben (bugyi)kék, lámpák fényében meg (bugyi)lila, de tök jo nekem tetszik!!! persze növéremnek nem teccik de ezen én nem csoodálkozok...

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352894 Írta: Dindae

Virág írta: ja és Inczymami, Dinc: 5ös leszek kémiából :D :D legyetek rám büszkék:P

ügyes vagy^^ nagyon büszke vok rád, de tényleg! :D bár én is ötös lennék (szervetlen) kémiából :D XD

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352889 Írta: Virág
ÉNISÉNIS nyáááár és táábort akaroook!!!!!!!!!
Inczy, micsoda mázlista vagy!! :D ja és igen, én is ezt mondtam a műsor után, h biztos hugi megtetszett a tévésnek :wink: :D meg hogy tévésztár lesz belőle :D Erna huga meg olyan aranyos volt, és tök ügyesen elmondta a gyűrűket meg minden!!(: :wink:

olyan rossz, hogy ilyen hideg van...én meg a meleget szeretem...kezd elegem lenni a tanárokból...sajnos összvissz 3 normális tanárunk van...a többi barom, és nem is tud tanítani...

ja és Inczymami, Dinc: 5ös leszek kémiából :D :D legyetek rám büszkék:P

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.605 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére