Olwaince - Duma duma hátán

Több
16 éve 7 hónapja #357569 Írta: Dindae
Dindae válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
tudomh annyi ( vagy legalábbis közel van hozzá), deh ezt nekem kéne fizetni, az előzőt meg őseim állták ( csak most ők se nagyon tehetik meg...). És az a baj, h valsz az egész nyaram 1 hónapos lesz, és évközbe 1xüen nem tok dolgozni, h legyen rá pénzem :( ( este hatkor fejezem be ált a sulit, és utána még tnaulni kell... a hétvégé azzal megy el hogy alszok, meg zhra tnaulok:S XD)

"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Téma zárolva.
Több
16 éve 7 hónapja #357560 Írta: Orsi_
Orsi_ válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán

Dindae írta: ( amugyh :oops: mivel nem biztos h fogok menni mtt táborba :oops: sőt mjuk úgy hogy sokba kerül ahhoz h feltétlen akarjam finanszírozni/ finanszíroztatni...

ugyanannyiba kerul mint tavaly... annyian ezt mondt

A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
Téma zárolva.
Több
16 éve 7 hónapja #357554 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
sziasztok!! mi épp Franciaorsz

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
16 éve 7 hónapja - 16 éve 7 hónapja #357551 Írta: Dindae
Hová lettetek népek ? O.o

ésöö, akkor lehet én is ráérek (:

( amugyh :oops: mivel nem biztos h fogok menni mtt táborba :oops: sőt mjuk úgy hogy sokba kerül ahhoz h feltétlen akarjam finanszírozni/ finanszíroztatni... nem akarunk vmi közös nyári kiruccanást? főlegh táborban nem leszünk együtt :( szal? ) Hmm. asszem vmi nem jo XD

"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Téma zárolva.
Több
16 éve 7 hónapja #357535 Írta: Nilla
Nilla válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Nekem jó:) de várom már^^

"Egy csepp is növeli a tengert"
Téma zárolva.
Több
16 éve 7 hónapja #357533 Írta: Furi
Furi válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
uhh nilla milyen régen nem láttunk téged!!! csináljunk de inkább vasárnapra akkor ok?
Téma zárolva.
Több
16 éve 7 hónapja #357521 Írta: Nilla
Nilla válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Április 12 vagy 13-ra nem csinálunk valamilyen talit? Mondjuk méta? Már nagyon hiányoztok!!!

"Egy csepp is növeli a tengert"
Téma zárolva.
Több
16 éve 7 hónapja #357278 Írta: Erna
Erna válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
akkor most iirok én is!!!!
mindenkinek sok boldog nyuuszit igy este felé, magambool kiinduulva nem tuul sok locsoolot, meg minden!! szooval kellemes huusvéti ünnepeket!!

talitalitalitalitalitalitalitalitalitalitalitali

Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
Téma zárolva.
Több
16 éve 7 hónapja #357260 Írta: Virág
énse tom...úgyvolt hogy délután teaház de hogy mikor és hol...??senki sem ír, csak Dinc megén...na mind1...akkor most elmarad?
na nembaj, majd eljön a jóidő, és akkor sokat fogunk menni métázni!!!!!!!!!(:

Téma zárolva.
Több
16 éve 7 hónapja #357231 Írta: Dindae
nyah remek XD mivel ti hallgattok arrol, h lesze-e vmi... mind1, nem is tom h lesz-e. az biztos, hogy tesom holnap délelőtt jön haza és ilyen családi összeröff lesz, sé segítenem kell anyunak mindenfélét csinálni... szal nemtom. azt se hogy holnap mi lesz :D és azt se h elmek-e ha lesz vmi :( :S

Téma zárolva.
Több
16 éve 7 hónapja #357206 Írta: Virág

Erna írta: öööööh vasárnap az nem huusvéét aztán meg hétföön jönnek a locsoolok... itthon vagyok tök egyedűűűl, leszámiitva a bátyámat aki alszik és este szerintem elmegy itthonrool, és a család többi tagja is csak honap este érkeznek haza!!!! lehet bulit szervezni!!! hihiiijjjjj

akkormost jössz vagy nem? 8)
:D

Téma zárolva.
Több
16 éve 7 hónapja #357187 Írta: Erna
öööööh vasárnap az nem huusvéét aztán meg hétföön jönnek a locsoolok... itthon vagyok tök egyedűűűl, leszámiitva a bátyámat aki alszik és este szerintem elmegy itthonrool, és a család többi tagja is csak honap este érkeznek haza!!!! lehet bulit szervezni!!! hihiiijjjjj

Téma zárolva.
Több
16 éve 7 hónapja #357160 Írta: Furi
énnekem nemtom mikor jó mert vasárnap még lehet h pesten leszek de aztán jönnek a tesóim szal nem tok sztem menni de azért ti érezzétek jól magatokat! heppi börzdéj Virág!! mindenkinek most van a szülinapja?
Téma zárolva.
Több
16 éve 7 hónapja #357150 Írta: Dindae
olyan kémiás ... :D
a délutánra szavazok énis ;)

Téma zárolva.
Több
16 éve 7 hónapja #357146 Írta: Virág

Dindae írta: jajj, köszönöm^^
jajj amugyh, akor vigyem neked azt akönyvet amit egyszer régebben mondtam ( Virág ), vagy nehh? :D mer midnig elfelejtem deh smot eszembejutott :D
és ne szervezzetek egész napos progit, léccilécc*bociszemek* mert időmilliomos nem vok :?

Hú Dinc, már én is elfelejtettem, milyen könyv volt az?...bocs, de nememlékszem :? eléggé rövidtávú a memóriám...
egyébként a talit sztem szervezzünk délutánra, hogy ne kelljen felkelni korán:P de ha vkinek a délelőtt jó, nekünk végülis mind1...(:

Téma zárolva.
Több
16 éve 7 hónapja #357138 Írta: Dindae
jajj, köszönöm^^
jajj amugyh, akor vigyem neked azt akönyvet amit egyszer régebben mondtam ( Virág ), vagy nehh? :D mer midnig elfelejtem deh smot eszembejutott :D
és ne szervezzetek egész napos progit, léccilécc*bociszemek* mert időmilliomos nem vok :?

Téma zárolva.
Több
16 éve 7 hónapja #357132 Írta: Virág
Boldog szülinapot Dinc!!!!!
ömm így van a szünetet mindenképp be kell osztani(: mi is beosztjuk(: ha már ilyen rövid:P szal akkor vasárnap...hát métázáshoz sztem is eléggé hideg van...hú képzeljétek ma ESETT A HÓÓ Aszódon, sőt itt Gödöllőn is...kb negyedóráig...vicces volt :D és majdnem levitte a fejünket a szél, szétfagytunk, soroljam?...itt nálunk kb tél van éppen...ez a globális felmelegedés...nade sebaj, legfeljebb teaházalunk egyet, ilyen hidegben még jól is fog esni egy jó meleg tea(:
Inczy, :cry: ...és mégegyszer köszi a könyvet előre is:P!!
alig várom!!! hiányoztok!!!

Téma zárolva.
Több
16 éve 7 hónapja #357112 Írta: Dindae
zéhák itt is vannak, deh a szünetet azé be kell osztani vhogy. köszi Niph^^ ( tényleg jo szülinap volt(: ) uhogy talán számíthatotk rám hétvégén..deh sztem nem meünk métázni, emr hideg lesz emg eső lesz :(

Téma zárolva.
Több
16 éve 7 hónapja #357109 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Heppiiii börzdééééj!!! :D :D:D

Jó métázást nektek, és ne haragudjatok... Kb az ünnepekre is épphogy hazaugrom, mer zéhák meg ilyenek... :?

De legalább süt a nap! :wink:

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #357046 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Virág utolagosan is Boldog Szülinapot! Üdv a felnőttek világában..... 8)

Dinc neked pedig Nagyon nagyon Boldog Születésnapot kívánok mára! Isten éltessen sokáig!!! :cheers: :biggrin2: :bounce: :bounce:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356977 Írta: Virág
na akkor vasárnap margitsziget és méta:D szupiii...ha meg túl hideg lesz vagy esni fog, akkor meg beülünk teaházba(: gyertek sokan!! hiányoztok!!!!puszii!!!!!!!!!!

Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356967 Írta: Furi
nekem mondjuk vasárnap jó lenne...gyertek minél többen!! sok hajrá az egyetemen szenvedőknek :D meg akik máshol szenvednek, azoknak is :D sztem am naon jó volt várgesztes kár h nem voltatok! bár igy nem maradtunk hétfőig de uccsó este igy is odaütött :D :D
PUSZIII
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356964 Írta: Peet
Peet válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Na skacok, szombat vagy vasárnap méta? Nem lehet lemondani. Inczy mondjuk már megtette sajnos, durván tolják nála most az egyetemen. Dinc, remélem te azért szabadabb vagy ennél és legalább egy jó kis métázásra el tudsz jönni!
A héten vmikor beszerzem a baseball ütőt, játszunk egy jót!!
Puszillak titeket, hiányoztok!
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356859 Írta: Orsi_
Orsi_ válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Már alig várom hogy lássalak titeket!!!
amúgy Erna, nekem is nagggyon jó óráim vannak... itt van pl. a földrajz, amiből csütörtökön írtunk tz-t, pedig két hónapon át semmit sem tanított a hülye tanár, és persze senki se tanult rá... szerencsére voltak olyan feladatok, amiknél lehetett tippelgetni, talán kapok néhány pontot... :P és sokszor mi szólunk rá, ha vmit rosszul írt fel a táblára, aztán nagy nehezen beismeri, hogy télleg rossz...(merthogy francia :D az óra... a tanár nem tud franciául csak próbál... )
remélem sokaknak jó a hétvége, mert már nagyon rég láttalak titeket!!! Klau, Viki majd ti is írjatok, hogy mi van veletek, jöttök-e!
Ma tudtam az udvaron napozni(igaz pulcsiban, de sebaj) és olllllyaaaan jóóóó volt 8)

a moziéjszakán, amin tegap/ma voltunkkb két filmet láttam egészében, hármon elaludtam, pedig ahhoz képest, h franciák, egész jók voltak 8) :D
de egész nap kibírtam,nem aludtam...Virág egy kicsit talán az udvaron
bár most már nehezedik a szemem... :) :D

puszi mindenkinek

ui.: nemsokára 60 hozzászólásom lesz :D

A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356689 Írta: Erna
olyan jo a történelem ora hogy csak na!! mult héten a tanár csütörtökön beszélt egész orán az adooozásrool, a politikárol... kicsöngettek majd elkezdte magyarázni a törit... én meg egy oszttársam elkezdtünk vihogni már a szünetben és ezzel vérig sértetttük a tanárt... felkapta a kabátját és kiment a treremböl de elötte hallani lehetett hogy motyog magába: hülye idioták, marhák, kis köcsögök... majd következöö nap pénteken 19 egyest és egy 2 kiosztott, egy másik osztályban kb 18 egyest, ugyhogy vicces vol... engem ma is feleltettni akart volna csak az volt hogy késve mentem be az oorára ugyhogy csak beirt hiányzoonak:P és holnap is felelünk... ááááááááhhhhhöööörrrrrr

Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356671 Írta: Peet
Akkor egyelőre maradjunk annyiba, hogy 22-23-as hétvégén valamelyik nap egy délelőtt délutános métázás a margit szigeten. Gondolom még melegen kell öltözni, de ha nem esik az eső, akkor jó idő lesz ahhoz, hogy egy jót futkározzunk:D Már nagyon hiányzik, amúgy is le kell adnom pár kilót, az ünnepek alatt hatalmas hájat növesztettem;)
Addig beszerzem a baseball ütőt...
cupp
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356566 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Sok drukk a zh-kkal és laborokkal szenvedőknek :)
Inczy: én túléltem 2-szer is, neked elsőre is menni fog ;)
Dinc: az semmi, mi egyszer 1 azaz egy darab feladattal voltunk el egy teljes órát (a gyakok másfél órásak). Szóval időnyerőt alkalmazz legközelebb :D

Az a 7vége egyelőre nekem is jó lenne :)
Cupp a szülinaposoknak és a névnaposoknak is ;)

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356554 Írta: Virág
KÖSZIII :D :D
...bár nem érzem magam felnőttnek:P :D ...
ez a hétvége nekünk nemjó sajna, mert 15én jönnek a rokonok, utána meg moziéjszakázunk, és vasárnap hullá leszünk, plussz töriTZ-re kell majd tanulnom...
akkor úgylátom ez a 22-23as hétvége a többségnek jó, ez szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
olyan boldog vagyok :D ...jajj úgy hiányoztok!remélem gyorsan eljön az a hétvége!!(: addig is kitartás az egyetemistáknak(: és puszi mindenkinek!!(:

Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356551 Írta: Peet
Boldog születésnapot Virág, üdv a "felnőttek" világában :D :D:D
Dinc, végül én se...

Hát lányok, nagyon sok kitartást!
Ez a 22-23 dolog azt jelenti, hogy a most hétvégéből sem lesz semmi? :(
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356546 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
BOLDOG SZÜLINAPOT, VIRÁG!!! :D Majd ünnepelünk! :wink:

Dinc, átérzem a dolgot... ez szadizmus, ami itt megy. Én a laborral szenvedek egy csomót, most van ionvadászatunk. Egyre csak tanulsz és tanulsz, és... nem érzed, h tudnál bmennyivel is többet.
Csütörtök, kémiai technológia ZH. Fincsi lesz. Köszi a drukkot! :wink:

Remélem jól vagytok, és minden szép és jó körülöttetek! Élvezzétek a napsütést! 8)
Cuppok!

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.598 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére