Olwaince - Duma duma hátán

Több
16 éve 9 hónapja #354371 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
szia Drizzt!! :D
Erna, semmi baj, előfordul az ilyen...ma én is kávén éltem, ugyanis 4 órát aludtam mert tegnap 5 órát tanultam a törit...és még így is csak 2-3 lesz sztem ez a TZ...na mind1, de legalább nem 1...remélem 8)
veletek mi van?...hiányoztok nagyon!! mikor talizunk???????????? vagy csak farsangon...?

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354353 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Memória? Az mi az?
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354320 Írta: Dindae
Dindae válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
:roll: ehh... na nem baj, memóriazavarral is párosul :)
sebaj, üdv :) ^^

"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354312 Írta: Drizzt
Ugyanmár. Nem értem miről beszélsz :) .
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354309 Írta: Dindae
uuu, Drizzt, visszatértél közénk? élsz? lélegzel? neeee... :D

"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354308 Írta: Drizzt
Khm...
:P :)
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354306 Írta: Erna
Erna válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
tali tali tali tali tűűűűűű tűűűű tűűűű tűű tűű tű tűtűtűtű tűűűűűűűűűűűűűűűűűű
kész meghalt az agyam ami eddigse volt!!!

bocsi nézzétek el ezt nekem, lehet, hogy kicsit sok kávét ittam ma... :P :P:P:P

Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354103 Írta: Furi
Furi válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
háhá csak hülyültem ám Erna az a tolkienesek közt csak pozitivum :D naon örülök h nem lett semmi bajotok grat az érmekhez :D
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354098 Írta: Erna
na végre intternet közeelben vagyok én is !!! és 14 töl lehet segéd motorrra vizsga assziiiszem, tök jo hogy haza jöttetek épségben Viiirrráááááággggg meg Orrrrrrrrsssssiiiiiii, én meg bekattantam...

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354020 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
sziasztok! visszajöttünk, és nincsen semmi bajunk(: sőt nagyon szuper volt a síelés, nem is gondoltam, hogy ez ilyen jó dolog!! rengeteget síeltünk és a 4. naptól már mehettünk a piros pályára is, nem csak a kékre (ami a kezdő) utolsó nap volt egy verseny, én második lettem, hugi pedig harmadik a kezdő kategóriában és érmet is kaptunk meg minden(: majd mesélünk sokat!! mikor talizunk? hiányoztok!
Furi, neked hogy lehet meg a rutin vizsgád? azt nem 16 fölött lehet?

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353921 Írta: Furi
Niph gratulálok! az nem gáz h csak másodszorra lett meg a rutin vizsga nekem is csak 2szorra sikerült :) Peet azthittem ezt a témát eccer már tisztáztuk :)
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353875 Írta: Dindae
bizzony, bizzony, Peet vigyázz magadra, mert egészben akarunk visszakapni ( habár több darabban biztos extrákra lennél képes a koripályán O.o óó, az akasztófahumor, vagymi. )..

ösztöndíj, piha, azt már vmi egész érdekes rendszerrel szabják meg, de tavaly félévtől 8100tól fizették ki, ugyhogy nem sok reményt fűzök a dologhoz... :D amugyh kösszi mkinek^^

Furi, a tanárok meg kegyetlenek..ez a dolguk... ezért gondolkodtam el rajta h mókás lenne tanárnak lenni :roll: :P :lol:

Niphie, ügyi vagy^^ naugye h nem is megy olyan rosszul ;) nem kell mindjárt megijedni... :D

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353864 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán

Peet írta: Gratu Niph, ügyi vagy, majd próbálj meg BP felé gyakorolni, és talán látjuk is egymást 1x:D
Nilla én is örültem, hogy láttalak. Rég volt már olyan igazi jó nagy ágacskás míting...

Nos gyerekek én holnap du elutazom Fro-ba, szal kb 10 napig nem leszek. Megyek síelni:D Puszilok mindenkit, kivéve Furit, mert ő nagyon szőrös. :)

Jó utat Peet! És jó szórakozást! Aztán csak óvatosan, egyben szeretnénk visszakapni ;)

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353863 Írta: Peet
Peet válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Gratu Niph, ügyi vagy, majd próbálj meg BP felé gyakorolni, és talán látjuk is egymást 1x:D
Nilla én is örültem, hogy láttalak. Rég volt már olyan igazi jó nagy ágacskás míting...

Nos gyerekek én holnap du elutazom Fro-ba, szal kb 10 napig nem leszek. Megyek síelni:D Puszilok mindenkit, kivéve Furit, mert ő nagyon szőrös. :)
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353853 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Dinc....az a 4.1 átlag nagyon is jó, persze más kérdés, hogy az ösztöndijjhatárokat hogya szabják meg, de akkor is jó!!!

ui: megvan a Rutinvizsgám, igaz csak másodszorra.....lehet rettegni a városiaknak, mosmár a forgalomban gyakorolohatok.. :D

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353848 Írta: Nilla
Nilla válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Véletlenül elküldtem :oops:
De, ami lemaradt:
Nagyon hiányoztok, és majd megyek még veletek valahova!!! Velem mi van?? A jó nagy semmi!!! Tanulok, unatkozok, tanulok... tanulok... tanulok... és ki gondolta volna, tanulok!!
Jó volt látni múltkor Peetet, szóval majd a legközelebbi talin én is ott leszek:) Hiányoztooook!!!!
pussz

Ui: Péterfy Bori tényleg jó, ajánlom mindenkinek=)

"Egy csepp is növeli a tengert"
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353847 Írta: Nilla
Nilla válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Péterfy Bori nagyon jó!!!!! Imádom^^

"Egy csepp is növeli a tengert"
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353839 Írta: Furi
hát b×z×m×g hogy az a k×cs×g kémia tanár nem a félév első napján irat dolgozatot? de ráadásul ugy, hogy én még sitáborba is voltam...I want kick her a×ssssssssssssss :cry:
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353798 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Erna ... :D :D:D

Amúgy meg hallgassatok Péterfy Borit. 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353796 Írta: Erna
bárcsak nekem is 4.1 es lenne az átlagom...
a suliban a sok műűűűűvész tanár nem érti meg a sok műűűvész diákot :P :P:P:P:P:P:P

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353692 Írta: Dindae
a sok kis alkoholizáló XD mert ti ráértek... :D
oké Peet, mikor megyünk ? XD

amugyh köszi mindenkinek^^

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353691 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Na de gyerekeeeeek... szabad ilyet?! :D

A 4.1-es átlag csodás! Gratulálok Dinc! :) Nekem 3.4-es a súlyozott átlagom, és hálát adok az égnek érte.

Furi, remélem jól sikerült a felvételid! Virág, ti meg épségben érjetek haza, és érezzétek jól magatokat!!! 8)

Nah, megyek, tovalibegek.. sokpuszi! 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353689 Írta: Furi
szerintem is jó az a 4.1!! én meg a sitábor utólsó napján "csicsentettem" egy kicsit be(hülyére ittam magamXD)
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353687 Írta: Peet
Peet válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Dinc, itt vagyok, én megyek veled korizni!:D Gratu, szerintem a 4.1-es átlag is kifejezetten jó!!!!
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353666 Írta: Erna
jajjjjhhhhh hogy én mennyire bebaszcsiztam tegnap.... uhhhhh tudom megigértem hogy nem baszcsizok be de szerintem engem egy évre szoba fogságra iitélnek ha meg látják a félivemet ugyanis bukok töriböl... (köcsög Seggál)

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353647 Írta: Furi
háhá tul vok rajta majd febr 11.én kiderul... sokminden jot a sieloknek!!
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353642 Írta: Dindae
soxerencsét, Furi (: hugom tegnap írt :-D :-D héjh. deh nekem van 2 hét szünetem most. ( jah, nem is írtam VÉGE VAAAAAAAAAAAAAAN :bounce: :dance: :cheers: :oops: ^^ és 4.1es let az átlagom :-D lol... köv félévben jobbat kell produkálni...). Uh most 2 hét hawaiidizsinapfény, vkit lőni kéne aki jön velem hétköznap korizni :-D Habár el lehet lenni alvással is. Ryana, hajráh ;) ehh. hajráh a sielősöknek ;)

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353606 Írta: Orsi_
Orsi_ válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Mi meg holnap megyünk síelni, úgyhogy mi azért nem... de vasárnap már itt leszünk, bár nem tudjuk milyen állapotban... 8)
Na, Furi milyen volt? ja és sok szerencsét!
Mindenkinek sok puszi, szurkoljatok, h éppségben visszaérjünk :D :wink:

A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353604 Írta: Furi
basszus nekem meg holnap központi felvételi aztán szurkoljatok ám!! :roll: korizni valszeg nem fogok naon ráérni 3helyre felvételizek:S szal nemtom
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353556 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Nekem még az uv héten is lesz "sima" vizsgám. :P De aztán nekem is hawaii, amiből megbuktam, azt nem forszírozom tovább. :D Soha ne akarjatok irodalomelméletet tanulni. Rettenetes ugyanis. :D

Viszooont, aki nem tudná, már kedd óta megy a műkori EB az eurosporton, minden délután, meg este 23:30kor, nézzétek, ha épp korihiányotok van. ;) Aki tanul, annak főleg ajánlom, jó kis aláfestés, és sokkal érdekesebbet tudtok meg belőle mint a tankönyvekből. :D Pl a tripla luc és dupla tollup kombináció vagy a dupla axel-dupla flip ér többet. :D (Ha jön Adelard, kijavíthat, h ilyenek nincsenek is. :) Én igazából nem értek hozá. :) )

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.512 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére