Olwaince - Duma duma hátán

Több
16 éve 9 hónapja #354890 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Nyah, szóval ma tudtam meg, hogy én írhatok ide, még időben :lol: ....Szóval irok....
Gyertek farsangra és láthatjátok hogyan ropjuk a csapvezetekkel:D!

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354882 Írta: Dindae
Dindae válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
én szívesen mennék korizni veletek szinte bármikor (: deh ne harizzatok, farsanghoz semmi fizikai és lelki erőm nincs, a hétvégén ( és legszívesebben a hátralévő életemben) csak kerülném az embereket, mert az emberek folyton fájdalmat okoznak egymásnak... de félre téve a hülyeségeket, sok emberhez egyhelyen tényleg nincs kedvem. :oops:

"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354866 Írta: Furi
Furi válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
áá én most olvasom a hp hetet :) naon jó de most infón vagyok:D és segitek az egyik honfoglalósos osztály társsamnak vasárnap nem tok menni korizni mert nincs pénzem :( na mindegy pusziiiiii
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354865 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Ki volt az az elvetemült, aki havat kért?:........ :evil: már megint esik...utálok igy dolgozni, főleg hogy kint vagyok nagyrészt..... :?

Nyüsszz már naon hiányoztok Ágacskák... :wink: , de még messze van az az idő, amikor én inétt szabadulni tudok pár napra... :D

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354850 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Halljátok, én vasárnap képtelen vok felkelni korizni... :D

A HP7 ííííírtó jó volt, egész hétvégén azt olvastam. A legjobb. Hú. Ez asszem az eygik ha nem az egyetlen dolog, amivel kapcs fanatikus tudok lenni.

Farsangra én se hozok jelmezt, de lesz rajtam vagy 3 ruha, remélem az kárpótol titeket... :D
És tényleg kötelező a megjelenés. :P

Most viszont megyek alukálni. Még az első hétnek sincs vége, de már írom a beadandókat, és készülök a ZH-kra... Juhú. :)

Jaj mégegy mese. Képzeljétek, volt a BME-n Jegesest. Ami azt takarja, hogy kibérelte a BME 4 kara a Műjeget, és volt ilyen BME-s korizás. Programokkal meg minden. Csak úgy szakítottama jeget, nagyon jó volt. :wink:
Szal menjünk korizni!!!! Csak ne hajnalban, pláne ha előző nap party volt. :D

Nyah, remélem mihamarabb látom a gyermekeimet. 8)
Cuppok!!!

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354842 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Erna: ügyi vagy!!! és sajnálunk, hogy szombaton is 6kor kell kelned...én csak azért válaszoltam azt, mert úgy értettem, hogy a suli miatt nem tudsz jönni...kár hogy nem jössz :( hiányzol... és vasárnap ráérsz korizni?(:

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354837 Írta: Erna
Erna válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
de most eldicsekszemvele:kémiábol feleltem négyesre és egy dolgozatot is meg iiirrtam négyesre :D :D :D :D :D :D :D :D

Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354833 Írta: Erna
én nekem nem hijányzik a kori.... mármint a sulis kori, az nem olyan fíííííííílinges mint az ágacskakori, és az ágacskori hijányzik!! és Virág a szombati taniiitást csak ugy megemlíítem néha, hogy sajnáljatok egy picit, mert reggel hatkor kelek és utána mehetek azzal a hányás szagu, teliköpködött undoriito vonattal... blöáá de szombaton letudok űűlni én is!!
de sajnos télleg nem tudok menni, ne harizzatok rám ne legyetek morciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik!!!!!!

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354830 Írta: Virág
nah mit szóltok egy olyanhoz, hogy vasárnap menjünk korizni?? vicces lesz, mivel valszeg nemsokat fogunk aludni vagy semmit 8) de pár kávé és mehetüünk :D ...sztem...(: jó lesz így? nekem pl. már nagyon hiányziik korizás, már sztem egy hónapja nem koriztam...
ki van benne? :D

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354797 Írta: Peet
Peet válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Én lehet hogy nem is megyek, mert nekem max "átlagos XXI. századi bp-i srác" jelmezem van, még öltönyöm sincs...
Amúgy meg bööööö, kihasználtok engem! :D
Drizzt, veled minden utazás olyan, mint egy álom...

Kori mikor?
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354771 Írta: Virág
szuper ötlet, menjünk :D a 22 óra nem sok, simán voltunk annyit együtt a táborban 8) ...én egyszer buszoztam 17órát, és nem volt rossz...mondjuk a társáság az kell(:jövő télig Peet még nyer egy csomó manit és elvisz minket síelni, ugyeeee?? :wink:
a farsang most szombaton lesz este 7kor kezdődik :wink: mi nem veszünk jelmezt...gondolkoztunk azon, h ikreknek öltözünk, de aztán végül úgy döntöttünk maradunk a hagyományos ruhánál...
jajj de várom már!! hiányoztok nagyon!!!!!!!!!!!!

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354734 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Háj Peet :P
Ha te fizeted, megyünk síelni :P . A 22 órás buszozás meg se kottyan, ha együtt megyünk :) .
Öhm te voltál az, akinek tavaly nem szólt Pók, hogy alkalmi ruhát kell felvenni? :)
Amúgy kinek lészen jelmeze?
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354700 Írta: Peet
Szívélyesen üdvözöllek Kedves Furi!

ps.: Ezt muszáj volt külön hozzászólásban...
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354699 Írta: Peet
Nos szép jó estét mindenkinek!
Végül éppségben sikerült hazaérnem síelésből, aztán 22 óra busz út után egyből le Hajdúszoboszlóra még egy levezető termál fürdőzésre, de azt kell mondjam megérte! :)
Srácok, hát ez a síelés annyira jó volt, hogy jövőre kéne csinálni egy Ágacska sítábort! NAGYON MEGÉRI 22 ÓRÁT BUSZOZNI!!!! Legjobb sport, amivel valaha találkoztam, szerelmes vagyok, tőlem meg ez megszokott :D :D

Farsang mikor is lesz? Kori? Abban mindig benne vagyok! :D
Pusszantalak titeket, jó újra itthon, úgyhogy találkozzunk mihamarabb, mert hiányollak benneteket!
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354579 Írta: Virág

Erna írta: nagyon sajnálom de énsem tudok menni a farsangra:(
éljen a suli és a szombati tanitás!!!!juhéééj juhéééj!!!!!!!
és Furi öörűűűűűűűűűűűűűűűűlj az osztály taliknak, engem megse hivtak az állt iskolás talira... :( :(

Ernaaaaaaaaaa!!! ne merészelj nem eljönni, Inczyanyu is megmondta, hogy kötelező!!...és este 7kor már nincsen tanításod, csak 4 órád van, szal lebuktál! ne csináááld légysziii!!!!!!!!!hiányzol!!!

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354528 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán

Virág írta: képzeljétek most hozták meg a HP7et!!! megrendeltük úgy 2 napja, és már ma kihozták, nagyon melepődtünk, én 3-4napra számítottam a megjelenés után... :D szal tökjó(:

huuu most tudd meg, piszok mód irigyellek.......én meg várhatok arra hogy újra legyen könyvesboltban.... :(
Farsangra én se megyek, de ez asszem tőlem már megszokott...... :D

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354510 Írta: Erna
nagyon sajnálom de énsem tudok menni a farsangra:(
éljen a suli és a szombati tanitás!!!!juhéééj juhéééj!!!!!!!
és Furi öörűűűűűűűűűűűűűűűűlj az osztály taliknak, engem megse hivtak az állt iskolás talira... :( :(

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354486 Írta: Furi
hi uhh Virágmajd ha az egyész family elolvasta akkor majd kölcsön adod?? :roll: most volt ált sulis oszttalálkozom nagyon jó volt :) na pussz nektek
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354481 Írta: Virág
képzeljétek most hozták meg a HP7et!!! megrendeltük úgy 2 napja, és már ma kihozták, nagyon melepődtünk, én 3-4napra számítottam a megjelenés után... :D szal tökjó(:

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354475 Írta: Virág
neee mondd el, mert nem akarom tudni előreeeeee!!!
sztem jó ötlet ez a farsang előtti talizás!! 2ig korizunk, 3körül hazaérünk és van időnk készülődni:P :wink:
húú de várom már!!!! akkor jó lesz így?(:
Peet mikor ér haza?

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354455 Írta: Drizzt
De a fordítás még mindíg jó :) .
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354451 Írta: Dindae
Dindae válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Inczy: Peet nem mondta el, tudtommal csak a korit ^^ deh amugyh majdcsak hazajön vmikor mostanában nemh? és akkor tudunk biztosat^^
Drizzt: elmondanám én, mijaz a memória, csak nem emléxem rá :roll: :oops: :D ( ááá, bezzeg a HP halott listájára emléxel :P amugyh különbense érsz vele soka, mert mint tudjuk, aki 1x meghal, nem jelenti, hogy nem tud megint :roll: :lol: )

"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354449 Írta: Drizzt
Elmondjam kik halnak meg benne ? :)
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354448 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Nagyon ügyik vagytok, öröm olvasni a sikereket! 8)

Drizzt, jó látni. :wink:

A farsang pedig kötelező!!!!! Meg ne lássam, h vki otthon marad. 8)

Hnap jelenik meg a HP7. :D :D

És Peettel beszéltünk vmi olyasmit, h Farsang előtt talizhatnánk...? vagy azt lefújtuk?

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354446 Írta: Virág
Furi, a 79 az szuper!! gratulálok!!! nekem anno hatvan vmennyi lett 64 talán...mondjuk azt mondták a mi matekunk volt a legnehezebb az eddigiek közül 8) egyébként 80tól autómatikusan felvesznek hozzánk a franciatagozatra :D (nem kell felvételit írni külön) csak azért írtam, h lásd milyen jó az a 79 pont :wink: ügyi vagy!!
tali...igen talán kicsit közeli ez a vasárnap...akkor mit szóltok a jövőhéthez? szombaton lesz a farsang és vasárnap meg korizhatnánk, na mit szóltok?(:
puszi mindenkinek, hiányoztok nagyon! remélem sokan jöttök farsangra!!!!!

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354426 Írta: Furi
ez a századik hozzászolásom 8) 8) szoval 79pontos lett a központim! a berzsenyiben ahol irtam összvissz 16 ember irt jobbat szal... :lol: legyen taliii!!
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354418 Írta: Furi
én is azt ajánlom h jer el! most vasárnap kicsit közel van talán de nekem ok!
na hi
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354399 Írta: Drizzt
Egyszer én is elmennék egy talira :)
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354384 Írta: Virág
hidd el Furi én se kedvtelésből csináltam...muszáj volt, nem akartam karót írni 8) az egész osztály ennyit tanult, vagy többet, és ennyit aludt, vagy kevesebbet...szal elég viccesen néztünk ki egész nap:P kávéért sorbaállás folyt az autómatánál, poén volt...
és mi az, h nem jössz farsangra? nem tudtad, h kötelező??? ugye anyu??
de attól még talizhatunk előtte ömm...nyemtom mikor...vegülis nekünk ez a vasárnap is jó...meg a következő is(:
soksokpuszi Mindenkinek!!!

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #354374 Írta: Furi
talitalitalitalitali
Hi Drizzt! úristen 5óra törit tanulni? te jó ég! belehalnék... farsang előtt is talizzunk valamikor mert sztem nem leszek!!!na puszi a csajoknak, üdv a fiuknak!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.822 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére