- Köszönetek: 0
Olwaince - Duma duma hátán
- Virág
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kevesebb
Több
16 éve 6 hónapja #358875
Írta: Virág
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Virág válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
na mi van? mindenki eltűűnt?
mit szólnátok hozzá, ha vasárnap azaz 4-én lenne a tali? métáznánk meg hasonlók...(:
íííírjatok!!
mit szólnátok hozzá, ha vasárnap azaz 4-én lenne a tali? métáznánk meg hasonlók...(:
íííírjatok!!
Téma zárolva.
- Virág
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 6 hónapja #358762
olyan, h ki akar szúrni veled a tanár, a gimiben is van...nálunk legalábbis
jövő hétvége sztem jó lesz!! és csak fél hét lesz!!csütörtökön már nem kell meni...én ma se voltam, mert hajnaltól hánytam, meg egész éjszaka nem aludtam, annyira rosszul voltam...de már jobban vagyok, Orsi meg apa most mentek a franciákért, szal mingyárt itt lesznek(: nagyon jófejek, szuper volt ez a hét...lehet velük beszélni, bolondok mint mi, majd mesélünk...van egy pár vicces történetünk(:
remélem, ti jobban vagytok, mint én...
sok puszi mindenkinek, és akkor jövőhéten!!(:
jövő hétvége sztem jó lesz!! és csak fél hét lesz!!csütörtökön már nem kell meni...én ma se voltam, mert hajnaltól hánytam, meg egész éjszaka nem aludtam, annyira rosszul voltam...de már jobban vagyok, Orsi meg apa most mentek a franciákért, szal mingyárt itt lesznek(: nagyon jófejek, szuper volt ez a hét...lehet velük beszélni, bolondok mint mi, majd mesélünk...van egy pár vicces történetünk(:
remélem, ti jobban vagytok, mint én...
sok puszi mindenkinek, és akkor jövőhéten!!(:
Téma zárolva.
- Dindae
- Nem elérhető
16 éve 6 hónapja #358595
Írta: Dindae
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Dindae válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
meg a zh időszakokat...
jah az a félév XD
^^
neem, amugy enm vészes(csak amikro ki akar szúrni veled a tanár. mint monjuk hétfőn az analitika zhban XD)
jah az a félév XD
^^
neem, amugy enm vészes(csak amikro ki akar szúrni veled a tanár. mint monjuk hétfőn az analitika zhban XD)
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Téma zárolva.
- Inczy
- Témaindító
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 6 hónapja #358563
Írta: Inczy
Feel the sunshine
Inczy válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Gyertek csak reálra, gyertek.
Az egyetem pedig jó, csak a vizsgaidőszakot éld túl.
Az egyetem pedig jó, csak a vizsgaidőszakot éld túl.
Feel the sunshine
Téma zárolva.
- Orsi_
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358480
Írta: Orsi_
A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
Orsi_ válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
hát sztem mindenkinek csak egy vasárnap lesz a jövő hétvége... de lehet h már május első hétvégéjére gondoltatok nem? mert akkor viszont négy nap lesz és meg lehetne oldani, h egy vagy esetleg két métázást is összehozzunk... és nekünk a mázlista gimnazistáknak utána hétfő-kedd-szerda érettségi szünet!!!!! :tongue: :hello: :hello: :hello: így hosszabb lesz ez a szünet, mint a tavaszi
úgyhogy mi rá fogunk érni és sztem azon a vasárnapon én éjfélig fogok tanulni, mivel drága irodalom tanárunk hétfőre tette a kétórás esszé-témazárót és előtte egy hétig és még vasárnap is itt leszenk a franciák nem tudom, milyen lesz de az egész osztály a hétvégén nem fog tudni tanulni... előre félek... már úgy várom az egyetemet, ott nem kell majd irodalmat tanulnom... mert fix h nem humánra megyek ugye Inczy, a reál-vér?!
na puszilok mindenkit, és mindenkinek kitartás! összehozzuk a métázást
úgyhogy mi rá fogunk érni és sztem azon a vasárnapon én éjfélig fogok tanulni, mivel drága irodalom tanárunk hétfőre tette a kétórás esszé-témazárót és előtte egy hétig és még vasárnap is itt leszenk a franciák nem tudom, milyen lesz de az egész osztály a hétvégén nem fog tudni tanulni... előre félek... már úgy várom az egyetemet, ott nem kell majd irodalmat tanulnom... mert fix h nem humánra megyek ugye Inczy, a reál-vér?!
na puszilok mindenkit, és mindenkinek kitartás! összehozzuk a métázást
A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
Téma zárolva.
- Dindae
- Nem elérhető
16 éve 7 hónapja #358479
jövő hétvége XD jóvicc XD a hétvége alatt azt az 1 vasárnapot értjük ? mert nekem annyi lesz és az alatt is tnaulni kéne mindenfélét, emrt hétfőn zh... ami engem illet...
amugyh boldog szülinapot Erna, utológosan is (:
és Inczyről meg jó hallani, mégha csak egy icipicit is^^
és az a jo érzés, amikor a zéhádra adnak még 3,5 pontot újabban.
amugyh boldog szülinapot Erna, utológosan is (:
és Inczyről meg jó hallani, mégha csak egy icipicit is^^
és az a jo érzés, amikor a zéhádra adnak még 3,5 pontot újabban.
Téma zárolva.
- Peet
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358478
Írta: Peet
Peet válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Mostanában mindenki eltűnik. Sűrű az élet. A jelen hétvége sajnos nekem sem jó, de mostanság az idő is elég szar. Jövő hétvégéhez mit szóltok?
Téma zárolva.
- Erna
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358427
Írta: Erna
Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
Erna válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
ééés még valamit elfelejtettem!! Serj Tankian ( a system of a down énekese) jön a szigetre!!! igen igen!!!!!!
én szerintem mindenképpen ott leszek remélem.
én szerintem mindenképpen ott leszek remélem.
Téma zárolva.
- Erna
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358425
Írta: Erna
Erna válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
köszönöm,
és bocsi hogy mostanában igy egy kicsit nagyon eltűűűntem... kicsit össze jöttek a dolgok a suliban... de tök jooo most ugy kb mindenböl négyes hármas vagyok (rajzbool kitűűnööööö) kivéve töribööl mert abbool ugy nézki pootvizsga.... szoooval szeretjűűk a törit.... én elviegben most hétvgén nem érek rá, a többbin meg igen, szoooval meg igérem it leszek és megyek majd talikra!!!!!! ja meg majd pűnkösdön is családi bulim lesz majd..... most meg jool megfáztam... tegnap nem is voltam suliba.... ma meg bkv sztrájk.... pedg ma szak van:( na mind1 pusszilok mindenkit!!!!!!
és még egyszer bocsi hogy eltűűűűntem!
és bocsi hogy mostanában igy egy kicsit nagyon eltűűűntem... kicsit össze jöttek a dolgok a suliban... de tök jooo most ugy kb mindenböl négyes hármas vagyok (rajzbool kitűűnööööö) kivéve töribööl mert abbool ugy nézki pootvizsga.... szoooval szeretjűűk a törit.... én elviegben most hétvgén nem érek rá, a többbin meg igen, szoooval meg igérem it leszek és megyek majd talikra!!!!!! ja meg majd pűnkösdön is családi bulim lesz majd..... most meg jool megfáztam... tegnap nem is voltam suliba.... ma meg bkv sztrájk.... pedg ma szak van:( na mind1 pusszilok mindenkit!!!!!!
és még egyszer bocsi hogy eltűűűűntem!
Téma zárolva.
- Furi
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358392
Írta: Furi
Furi válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Boldog szülinapot Erna!!!!
legyen sokan méta(de értelmes volt ez a mondat) szal métázzunk sokan(de vicces ha megcseréljük az á-t és az é-t akkor az jön ki hogy mátézzunk)
szal mi lesz? nem vok ma értelmes de ez megszokott
legyen sokan méta(de értelmes volt ez a mondat) szal métázzunk sokan(de vicces ha megcseréljük az á-t és az é-t akkor az jön ki hogy mátézzunk)
szal mi lesz? nem vok ma értelmes de ez megszokott
Téma zárolva.
- Inczy
- Témaindító
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358382
Írta: Inczy
Feel the sunshine
Inczy válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Hepi börszdéj, Erna.
Örülök, h jól éreztétek magatokat! És ne haragudjatok, hogy mostanában eltűntem... Már csak egy hónap
Örülök, h jól éreztétek magatokat! És ne haragudjatok, hogy mostanában eltűntem... Már csak egy hónap
Feel the sunshine
Téma zárolva.
- Peet
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358379
BOLDOG SZÜLINAPOT ERNA!!!!
Téma zárolva.
- Virág
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358335
de május első hétvégéjén vagyis az ott egy hosszú 4napos hétvége mindenkinek, akkor akár két métázást is összehozhatunk, na?(:
BOLDOG SZÜLÍÍÍNAPOT ERNAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!(:
sajnos az sem jó, mert akkor meg hozzánk jönnek vendégek...olyan kár...Peet írta: Virág ez szép és jó, de nélkületek a méta nem méta Najó, méta persze, de érted, veletek együtt a jó. És mi lenne ha mondjuk szombaton mennénk? Az nem jó?
de május első hétvégéjén vagyis az ott egy hosszú 4napos hétvége mindenkinek, akkor akár két métázást is összehozhatunk, na?(:
BOLDOG SZÜLÍÍÍNAPOT ERNAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!(:
Téma zárolva.
- Peet
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358328
Virág ez szép és jó, de nélkületek a méta nem méta Najó, méta persze, de érted, veletek együtt a jó. És mi lenne ha mondjuk szombaton mennénk? Az nem jó?
Téma zárolva.
- Virág
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358303
Peet, te mehetsz, csak mi nem tudunk...
ja és beszéltem tegnap a Kiss Gergővel, és mondta, hogy Ákos tervezgeti a következő métázást...szal majd ha legközelebb megyünk, egyeztetünk velük is, mert sztem sokkal jobb lenne, ha nem csak 3an lennénk egy csapatban:P
mit szóltok?
és vasárnap még mi se tudtuk, hogy anyu megbeszélte a rokonokkal, hogy jövővasárnap megyünk köszönteni unokatesóm lányát...bocsi... de elmehettek nélkülünk is...nem muszáj mindig nekünk is ott lenni(:
viszont május 1-től 7ig nekünk szünet van, akkor ha nektek is jó összehozhatnánk egy métázást!!!
ja és beszéltem tegnap a Kiss Gergővel, és mondta, hogy Ákos tervezgeti a következő métázást...szal majd ha legközelebb megyünk, egyeztetünk velük is, mert sztem sokkal jobb lenne, ha nem csak 3an lennénk egy csapatban:P
mit szóltok?
és vasárnap még mi se tudtuk, hogy anyu megbeszélte a rokonokkal, hogy jövővasárnap megyünk köszönteni unokatesóm lányát...bocsi... de elmehettek nélkülünk is...nem muszáj mindig nekünk is ott lenni(:
viszont május 1-től 7ig nekünk szünet van, akkor ha nektek is jó összehozhatnánk egy métázást!!!
Téma zárolva.
- Peet
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358290
Csatlakozom Virághoz, marha jó volt, enyhe izomláz, nem vészes. Kár, hogy a nagy tömeg miatt keveset tudtunk csak játszani. Orsi, Virág, szomorú vagyok! MENNI AKAROK MOST HÉTVÉGÉN IS!!!!!
Téma zárolva.
- Virág
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358254
szuper nap volt a tegnapi sztem!!!!!!!!! köszi mindenkinek!(: remélem csinálunk még ilyet nemsoká..viszont beszéltünk a jövőhétvégéről, és az nekünk nemjó sajna...meg a következő sem, mert akkor meg itt lesznek a franciák...
ja egyébként valszeg napszúrást kaptam, mert lázasan jöttem haza tegnap este, meg a ma a suliból is...de megérte, mert nagyonjót métáztunk meg zenélgettünk!!(: bánhatják, akik nem voltak!
soksokpuszi!!
ja egyébként valszeg napszúrást kaptam, mert lázasan jöttem haza tegnap este, meg a ma a suliból is...de megérte, mert nagyonjót métáztunk meg zenélgettünk!!(: bánhatják, akik nem voltak!
soksokpuszi!!
Téma zárolva.
- Furi
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358184
én csak a margitszigetre menek mert otthon kajálok majd hivlak titeket hogy mi lesz!! puszi
Téma zárolva.
- Dindae
- Nem elérhető
16 éve 7 hónapja #358183
szóvalakkor
negyed12, blaha? margitsziget felé menő vill megálló ugye jó? emberek ( gondolok itt Virágékra, meg Furira, mert Peet majd szépen elfogad... ), szal?
(amugyh valószínű hogy én hamarabb lelépek, mert laborral kell majd szórakoznom...ha nem nagy baj.)
negyed12, blaha? margitsziget felé menő vill megálló ugye jó? emberek ( gondolok itt Virágékra, meg Furira, mert Peet majd szépen elfogad... ), szal?
(amugyh valószínű hogy én hamarabb lelépek, mert laborral kell majd szórakoznom...ha nem nagy baj.)
Téma zárolva.
- Dindae
- Nem elérhető
16 éve 7 hónapja #358172
nyah az mégjobb(: mert én is arra gondoltam, h az túl messze lenne, és akkor kb nekem kéne megvenni, csak az elég macerás helyen van, mert át kell szállnom hozzá... mind1, kicsit bonyi deh reménykettem benne hogy van máshol is....(:
Téma zárolva.
- Virág
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358164
Dinc, ez egy jó ötlet! csak az nem túl sok idő, még eljutunk oda?...kistarcsán is van egy...és az nekünk végülis útba esik, ha hévvel megyünk...leszállunk kistarcsán, beugrunk az auchanba, megvesszük, és felszállunk a következő hévre...viszont akkor 11re érünk csak be az örsre, vagyis negyedórát késünk...jó lesz így?(: ...ezt találtam most ki így hirtelen...
Ryana, az én számom: 06-70-6173766
hát nagyon remélem, hogy jóidő lesz!!(:
Ryana, az én számom: 06-70-6173766
hát nagyon remélem, hogy jóidő lesz!!(:
Téma zárolva.
- Dindae
- Nem elérhető
16 éve 7 hónapja #358161
hmm. baseball ütő nékül nem tudunk métázni XD
deh mér nem meünk el amugyh együtt
olyat venni?
Egy auchan biztos van pesten belül, amerre én megyek iskolába... deh sztem több is.
( és azt olvastam épp az előbb hogy a nap is süthet holnap... (: és eddig nem esett az eső. ha most kimek biciklizni biztos fog XD)
deh mér nem meünk el amugyh együtt
olyat venni?
Egy auchan biztos van pesten belül, amerre én megyek iskolába... deh sztem több is.
( és azt olvastam épp az előbb hogy a nap is süthet holnap... (: és eddig nem esett az eső. ha most kimek biciklizni biztos fog XD)
Téma zárolva.
- Ryana
- Nem elérhető
16 éve 7 hónapja #358152
Írta: Ryana
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Ryana válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Én csak ebéd után megyek, de az nálunk délben van, szal 1re akár már ott is tudok lenni a szigeten. Adjatok egy telszámot és majd megérdeklődöm merre talállak titeket.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
- Nilla
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358151
Írta: Nilla
"Egy csepp is növeli a tengert"
Nilla válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Van egy olyan rossz hírem, hogy anya családi ebédet csinált vasárnap 1 órára... min fél4re érek be pestre... szal azt hiszem ezt le kell mondanom... meg még ütő sincs... de jövőhétvégén már tuti ráérek és előre szólok anyunak h a vasárnapom foglalt. HIÁNYOZTOK DE NAGYON!
Ui: Bocsi...
Ui: Bocsi...
"Egy csepp is növeli a tengert"
Téma zárolva.
- Virág
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358148
oké, akkor csináLunk sütit
viszont a basebal ütő nem fog menni, mer anya nem akar auchanba menni
viszont a basebal ütő nem fog menni, mer anya nem akar auchanba menni
Téma zárolva.
- Peet
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358147
Nem vagyok én Houdini hogy csak úgy eltűnjek Örülök, hogy végre te is rá fogsz érni. Beszéltem tegnap Inczyvel, ő sajnos nem tud jönni...
Gyerekek én most elhúzok, beszéljetek meg mindent, én holnap délelőtt kb 10 körül fogom olvasni majd a fórumot és mindenben alkalmazkodom hozzátok. Pusza
Gyerekek én most elhúzok, beszéljetek meg mindent, én holnap délelőtt kb 10 körül fogom olvasni majd a fórumot és mindenben alkalmazkodom hozzátok. Pusza
Téma zárolva.
- Dindae
- Nem elérhető
16 éve 7 hónapja #358146
szendvicset, muhahh XD nincs itthon semmi használható. én emg szegény egyetemista vok. anyu meg még megsértődik ha nem ebédelek itthon... deh azér megoldható (: mjuk lehet inkább én is egy későbbi időpontra szavaznék XD
meg mjuk kajálhatunk is vhol, nekem nyolc. ( és most is száz ágra süt a nap, nesztek eső )
és Peet tudd meg, hogy írtam ida akkoris, amikor el teccett tűnni csak úgy el teccett tűnni, hogy nem is teccett látni mti írtam?
meg mjuk kajálhatunk is vhol, nekem nyolc. ( és most is száz ágra süt a nap, nesztek eső )
és Peet tudd meg, hogy írtam ida akkoris, amikor el teccett tűnni csak úgy el teccett tűnni, hogy nem is teccett látni mti írtam?
Téma zárolva.
- Peet
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358145
Virág vannak kajáldák közvetlen a Jászain, és akkor nem kell a Blahán beülni a Mekibe. Vagy csinálhatnánk azt is, hogy csinálunk szendvicset (ti meg sütit ) és kint a szigeten esszük meg jól. Na?
Lényeg a lényeg, fel kell jönnöm 10-re pestre, értettem asszonyom!
Cupp
Lényeg a lényeg, fel kell jönnöm 10-re pestre, értettem asszonyom!
Cupp
Téma zárolva.
- Virág
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358140
megnéztük a buszokat, és mi 10:40kor érünk be az örsre, onnan metroval a blaháig és ott találkoznánk...ott van mc'donalds meg gonodlom más kajáda is, ahol ebédelhetnénk, és utána 4-6os villamossal irány a margitsziget!!
szal az jó lenne nektek, ha 11kor taliznánk a Blaha Lujza téren? és akkor ott az egész délután métázni, zenélni meg kártyázni, mert azt is viszünk
utána meg nekünk sajna 5kor már el kell indulnunk a szigetről...
kinek jó így?(:
szal az jó lenne nektek, ha 11kor taliznánk a Blaha Lujza téren? és akkor ott az egész délután métázni, zenélni meg kártyázni, mert azt is viszünk
utána meg nekünk sajna 5kor már el kell indulnunk a szigetről...
kinek jó így?(:
Téma zárolva.
- Furi
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 7 hónapja #358139