Olwaince - Duma duma hátán

Több
16 éve 8 hónapja #356526 Írta: Dindae
Dindae válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
et förszt boldog szülinapot Virág(előre) és Peet( utólag :oops: )
( amugyh enm mentem el szavazni... ).
Inczy sok szerencsét a ZHhoz!! ( nem ám oylat, mint amien nekem volt. igazán vicces, amikro emglátod a zh-t megállapítod, hogy höö, ez akár még menni is fog, aztán mikor bejelentik h még 10 perc van hátra, te meg tartasz a felénél legszívesebben felröhögnél..pedig nem számítok lassúnak. ez van. mert a gyakvez emg tudta olvdani egy óra alatt XD a 6 feladatot, amiből egynek a felével átlagba egy gyakórát eltöltöttünk XD most vagy én vok helikopter v nem is tom XD).
nyah mind1. aza hétvége még nekemis jo lenne^^

"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356521 Írta: Furi
Furi válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
hát holnap lehet h nem leszek internet közelben szal BOLDOG SZÜLINAPOT VIRÁG!!!!! sok boldogságot!!! legyen vmi tali 22-23án!!!
tok egy jó helyet a rákoczi téren és lehet vizipipát is rendelni és vannak fincsi teák meg minden ja és sztem nem az a kifejezett drága hely szal szerintem benézhetunk pl oda is :) :)
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356515 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
hát így végül elmaradt a tali...na mind1...egyszer csakösszejön(: nagyon hiányoztok! kinek lenne jó a mi tavasziszünetes hétvégénk vagyis márc.22-23.???vmelyik nap talizhatnánk, és akkor sztem már lesz olyan jóidő, hogy esetleg métázhatnánk is...na mit szóltok?(:
Inczy, sok sikert a ZH-hoz!drukkolunk!(:
soksok puszi mindenkinek!!!!!!(:

ui.:ma van az uccsó nap, h kiskorú vagyok :D

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356509 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Kicsit megkésve ugyan... :oops: , de kívánok neked nagyon Boldog Szülinapot utólag is Peet. :wink: :cheers:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356390 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Jajjtejóég, boldog szülinapot Peet!!!! Ne haragudj, tiszta zizi vagyok dátumokat illetően.. :(

Hááát... nekem ez a vasárnap, ne haragudjatok, de nem fog összejönni. :( Betettek jövőhétre egy durva ZH-t, egész hétvégén arra tanulok, holnap is csak azért ugrok haza, h szavazzak, szal arra megy el a hnapi napom. Bocsi. :oops:

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356370 Írta: Orsi_
Orsi_ válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Peet köszi a köszönést... csak most olvastam el, mert elő-Virág-szülinapoztunk pár rokonnal :D
és Boldog szülinapot! (utólag)

A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356353 Írta: Virág
ja télleg Peet, Boldog Szülinapot!!!!...(így utólag)
akkor legyen holnap tali vagy ne?...mi délkörül megyünk vásárolni, és az délutánra is elhúzódik...szal mi csak csak estefelé érnénk rá...mi legyen? ki ér rá?

Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356319 Írta: Peet
Peet válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Hát igen Virág én már öreg vagyok :)
Szal a legfrissebb adatok szerint 7-13 fok lesz vasárnap du, ami stzerintem még nem jó métázáshoz, szal menjünk teázni vhova.
Ti ismertek jó teaházat, ezt találjátok ki, rátok bízom.
Dinc, Inczy, nem húzzátok ki magatokat mert irgum burgum! :D

Most viszont megyek le Földvárra, lesz egy buli, megünneplem a szülinapom! :)
Sziasztok, puszi!
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356301 Írta: Virág
Mi ráérüüüünk!! de akkor még csak 17 leszek:P
Peet, ügyi vagy nagyon!!...öö kapunk fagyiiiiit?:P :D najó csak vicc volt(:
úgy várom már a meleget!...bár ma már sütött a napocska...képzeljétek én ma suliban falevelet gyűjtöttem meg szemeteszacskókat kötöztemXD...tökjó volt :D minden osztályból kellett mennie 3 emberkének "gerebjézni", én meg nem akartam úszni, így jelentkeztem:P ...mi osztályunk ilyenkis túlbuzgó ilyen ügyekben, most is pl 5en mentünk(: jót szórakoztunk nagyon(:
meséljetek ti is!! mi van veletek?
Erna, ne igyál sokat!! :wink: jó bulizást!!(:
akkor talizunk vasárnap?teaház?...kinek lenne jó?
soksokpusziiii!!

Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356299 Írta: Peet
Köszi Inczy, cuppp, te vagy az egyetlen, aki kommentelte! :)
Vasárnap akkor mi legyen? Ráértek egy Talira délután?
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356285 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Mi az, hogy tavaszi szünet? Létezik olyan? :D

Peet, büszke vagyok rád. Így tovább!!! :wink:

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356235 Írta: Erna
Erna válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
nekem 20 tol 26 ig van szünetem... és én most szombaton megyek bulizni.. és vasárnap tántorognék haza... vicces lesz!
csak engedjenek el anyujék! vicces volt a mai napom is.

Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356228 Írta: Niph
Hát...........talán a Pesti konferencia összejön, csak az a szívás, hogy április 30-a, ami szerda, leeht kiveszek 2 nap szabit, és akkor ott maradok, kicsit :D
Tábor?? khmmm....... még azt se tudom..... :D

Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356219 Írta: Furi
Furi válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
nekunk 14tol 26ig szunet van szal juhuuuu annyira örömcsi-mörömcsizem... bocs fáradt vok... :)
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356191 Írta: Peet
Tegnap este sikerült újabb 1600$-ral gyarapítanom, szal szerintem a baseball ütő dolgot majd én elintézem :) Most vasárnap lesz a népszavazás, meg amúgy is 7-12 fokot ígérnek, az még annyira nem alkalmas métázásra, tuti csomóan megfáznának. Mindenesetre valami lightos talit szervezhetnénk, pl teázás vagy hasonló.
Virág hova és miért mentek Fro-ba? Mennyi időre?
Niph, lassan kezdem úgy érezni, hogy táborban fogunk téged újra látni :( Remélem az a pesti konferencia hamarabb lesz!!!
Dinc, mostmár te sem bújhatsz ki a tali elől, nem láttunk jóformán 2 hónapja?
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356171 Írta: Virág
hát nekünk a tavaszi szünet az ííííírtó hosszú lesz!! képzeljétek egészen 21-25éig tart...magyarul 2 nap, mert mert hétvége, és hétfő meg ünnep...ja és mi már kedden, vagyis 25én utazunk el Fr.o.ba...
szal a hétvége nekünk jó, mondjuk az húsvét, nemtom ti mennyire szoktátok ezt családdal ünnepelni...(mi sehogy) szal tőlünk lehet akkor(:
és amúgy meg amikor azt írtam, h vasárnap, én ezenahéten vasárnapra gondoltam, azaz 9edikére...a tavaszitali meg köv.héten lesz, és akkor mi szombatról vasárnapra moziéjszakán leszünk...vagyis vasárnap valszeg aludni fogunk:P meg persze pénzünk sincs, de ezzel nem mondtam újat...
az ütőre meg sztem dobjuk össze a pénzt(: ééés menjünk vmikor mééééétázni, mert hiányoztok!!!!!!!!!!!!!!!!
puszi mindenkinek!!!(:

Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356135 Írta: Niph
A MTTTT-re én se megyek, tekintve hogy most hétvégén Esztergomba megyek Konferenciára, az meg elég huzos költségekre rúg (még ha utána ki is fizeti a munkáltatom, akkor is :) ).
Remélem, azért még majd lesz vmikor ilyen nagyobb tali, arra talán tiszteletemet teszem. :) Bár nem igérem. Talán április vége, mert akkor meg Pesten lesz Konferencia.... :D

Remélem jól vagytok Ágacskák.....pusszantás innen a "nem befagyott" Balcsi mellől. :D

Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356134 Írta: Peet
Jövő hétvége jó lesz, remélhetőleg addigra az idő is jobbra fordul és elmúlnak ezek a mínuszok...
Kb 5-6 ezer Ft-ba kerül egy baseball ütő, majd megbeszéljük, hogy hogyan legyen...

Mindenkinek minden jót, jó szórakozást, és remélem lesz hamarosan szabadidőtök és tudunk találkozni, már hiányoztok nagyon!
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356086 Írta: Dindae
nekem nincs tesiórám XD
méta, juhéj,c sak legyen hozzá jóidő, ne pedig ez a hideg :S
Nem akarunk inkább tavaszi szünetbe? Nektek mikor van, Virág?
Mert nekem 19-vmikor még húsvét kedden enm kell menni. asszem XD
Hááth, celebrom, s epénz, se idő, se (agy)kapacitás. részemről XD :S :/

"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356080 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Miért nem nemk jöttök le vasárnap, mint ágacskák Gesztesre??:)

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356079 Írta: Virág
Peet, szuper, alig várom már a métázást!! azt is lehetne esetleg, hogy ha sokba kerül, hogy összedobjuk rá a pénzt...(:
mikor talizunk?és micsinálunk?hiányoztok!! nekünk jövővasárnap esetleg jó lenne...szombat nem, mer jönnek a rokonok...nektek melyik nap jó?
Erna, a tesiórában én is mindig a futást utálom:P

Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #356074 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Ha esetleg mégis jöne vmelyikőtök MTTTT-ra ma este van a jelentkezés leadás határidő, még azoknak is akik csak vasárnapra jönnek.Én a legjobban a vasárnapi részre koncentrálok és azt várom, de egész végig ott leszek.Remélem sokan jöttök , másnem csaka végére.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #355966 Írta: Peet
Hát most nagyon szomorú vagyok (igen Erna, szomcsi, fordítok neked :) ), elmaradt a korizás :bawling: :bawling: :bawling:
Utánanézek hol, hogyan lehet baseball ütőt venni, valami kis kezdő cucc is megteszi, aztán nyomulhatunk métázni!:D
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #355951 Írta: Erna
Erna válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
nekünk milyen szerencsénk van.. az egyikszomszéd egyfolytában részeg.. a másik szomszéd meg annyira gazdag hogy külön vannak szobák teniszezni, pingongozni meg hassonlok ugyhogy néha be halllani ahogy ugrándoznak meg nyögdécselnek... :P
itthon ülök vasárnap délután és föcittanultam ilyense volt még... most meg gitározgatok... pedig kémiát is kéne tanulnom!!:P és holnap nem korizunk már, hanem futni fogunk blöááááááááá

Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #355924 Írta: Virág
Dinc, ilyen nálunk is előfordul...itt a szomszéd általában fát szokott vágni az ablakom alatt, amibe az egész házunk belereng vagy a fia fogja a dobfelszerelését, és belekezd abba a monoton dobolásba, ami eléggé idegesítő, mivel folyamatosan ugyanazt a ritmust játsza, és alatta semmilyen zene nincs, vagy legalábbis idáig az nem hallatszik el :roll: ...szal nekünk is vicces szomszédaink vannak 8)

Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #355923 Írta: Dindae
háth, és még a szél is fúj :S
énse mek, bár amugyis tnulnom kell, sajna, ugyhogy... ( és a legjobb, h ugyse tudok aludni 3 hete, ma végre sikerült volna, deh valameik szomszéd úgy döntött, hogy szakadó esőben, 8-11ig fát fűrészel XD )

Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #355922 Írta: Virág
az a baj, hogy nagyon esik az eső...zuhogó esőben nemhiszem, hogy élveznénk a korizást...jövőhéten már jön a jóidő és szervezhetünk margitszigetre métázást, vagy vidámparkot!! ha meg rosszidő lesz, akár mehetünk a káposztásmegyeri koricentrumba is(: ...szal sztem mi kihagyjuk ezt a mai korizást...bocsi...

Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #355888 Írta: Peet
Furi drukkolunk a szóbelidhez!! És egy hülye kosármeccs miatt nem akarsz jönni korizni? Khm...
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #355887 Írta: Peet
Virág, ha más nem, megint hárman leszünk, de én megyek korizni, az fix. Utsó alkalom, ki kell használni! Gyertek minél többen!!!!

MTTT-re sajna én se tudok menni, de ti érezzétek nagyon jól magatokat, aztán majd várjuk az élménybeszámolót!

Uff puff!
Téma zárolva.
Több
16 éve 8 hónapja #355868 Írta: Virág
hahó! akkor megyünk holnap korizni, ugye???
egyébként mi sajna nem tudunk menni mtttttttt-re, mert jönnek szombaton a rokonok...meg ez a liveozás egyébként sem az én műfajom, de ezt már mondtam/mondtuk vasárnap is a pályán...
puszi mindenkinek, és remélem holnap talizunk!!

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.531 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére