- Köszönetek: 0
Vélemények, kritikák A Két Toronyról
- Arden Borough
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Örökké nem eshet...
- Arden Borough
- Nem elérhető
Örökké nem eshet...
- Cerebrum
- Nem elérhető
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Leguanember
- Nem elérhető
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Leguanember
- Nem elérhető
Sesy: Biztos azért gondoltad vmi lónak, mert "lóul adta őket szolgái alá" a Fekete Úr, de elég jól leírta Tolkien prof.: nagyobb bármely madárnál, teljesen csupasz; hosszú, kopasz nyak, karmos ujjak között feszülő bőrhártya(=denevérszárny), vijjogó hang... Nem tudom, nekem erről nem egy ló jut eszembe
Minden más hiábavalóság.
- Sesy
- Nem elérhető
Mert azt leszámítva, hogy mindegyik ronda, gusztustalan, és tényleg igazi ork, mindegyik különböző! Teljesen más mindegyiknek az arcvonása! Tényleg elhiszem, hogy azok ott ugyanúgy élőlények, ugyanúgy jellemek, mint a többi! 8O
A nazgúlok hangja... a hideg futkározik a hátamon... mindig...
De a szárnyas szörnyetegeik kissé meghökkentettek... én ló-formájúnak képzeltem őket... (sokan kérdezték tőlem, hogy azok most sárkányok voltak, vagy mik
~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Cerebrum
- Nem elérhető
Olyan ellenfelek, akiktöl egyrészt retteg az ember, márészt pedig olyan "bárcsakottlehetnékellenükénis" gondolata támad.
Igen, én pl. bármennyiszer nézem is meg a filmeket, azoknál a részeknél, mikor a nazgúlok sikolyszerű kiáltása hallatszik, mindig végigfut a hátamon a hideg... Brrrr... Nagyon ott van! :itscool:
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Corwin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Ugyanazt az érzést kelti bennem a TTT, amit a FOTR. Máshonnan közelítmeg, de az érzés....ugyanolyan álmélkodva nézem, mint az els? részt.
Az úton hol itt, hol ott, de várható,
Feltünhet egy kóbor vándorló,
A szürkébe öltözött tünde csavargó...
- Corwin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Félelmetes. Félelmetesen gyönyörü, és borzongatóan szép. Van a TTT-ben valami, ami miatt újra kicsinek érzem magam a vászon elött, és hiába tudom, hogymi lesz a film vége, illetve a trilógia vége, folyton aggódom - olyan "ebbölhogyfognakkimászni"-érzés. Újra és újra megdöbbenek a gyönyör? tájakon, a zenén, álmélkodva bámulom az életre kelt szereplöket. Mert bármennyire is másnak képzeltük öket, amit láttunk, annak megfelelöen átalakulnak kicsit a fantáziánkban örzött/megalkotott képek.
Szóval minden elfogultsággal illetve ezeket félretéve is gyönyörü. És kevéssé érdekes, hogy hány és mennyi díjat szerez. Persze szomorít, hogy nem ismerik el, ha nem kap díjat, de amíg szeretjük, amíg van aki szereti, addig méltó helyen van a film.
És egy dolog még: a szörnyek. Az orkok és a nazgulok, és a többiek. Méltatlanul kevesen emlékeznek megróluk, pedig fontos szereplöi ök is a történetnek.
Szerintem ezen a téren is hatalmasat alkottak PJ-ék. Olyan ellenfelek, akiktöl egyrészt retteg az ember, márészt pedig olyan "bárcsakottlehetnékellenükénis" gondolata támad. Arra gondolok, hogy az els? félelem után valami olyan ellenérzést váltanak ki, amit?l még a higgadtabbja is legszívesebben a kardja/csatabárdja/íja után nyúlna...
Sajnos, ez manapság a filmek nagy részéb?l hiányzik....
Most, így hetedszeri nézés után 10-böl 9.4. De ha többször megnézem, még lehet, hogy nöni fog.... elvégre gyarlók vagyunk...
Mikor lesz már harmadik rész???
Az úton hol itt, hol ott, de várható,
Feltünhet egy kóbor vándorló,
A szürkébe öltözött tünde csavargó...
- Misteq
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"
- Cerebrum
- Nem elérhető
Ery írta: Ó dehogynem! Nem kell meginni közben 1/2 liter üdítőt és rendben van a dolog
Vagy vinni kell magunkkal egy bilit... (meg WC-papírt, meg illatosító spray-t)
- Ringil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Minden ember a Holdhoz hasonló;túlsó homályos oldalát senkinek sem mutatja meg"
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- Sorel
- Nem elérhető
Ulmo írta:
Sesy Olórea írta:
Sorel írta: Mondjuk 4 óra moziban már nem megy szünet nélkül... Legalábbis nekem..
De a DVD-t nem hinném, hogy adni fogják a moziban...
Amúgy akkor buknék ki teljesen, ha a RotK-t szünettel adnák... ien hüeséget nem csinálnának
A FotR DVD bővített változatát egyszer adták nálunk a MOM Parkban. Kár volt érte
Állítólag az osztrákoknál van szünet a Gy.U. veítéseken. Nyápicok, nem bírnak ki 3 órát :evil3:
Sajnos bizonyos dolgokat nem lehet szabályozni. Ez nem nyápicság, hanem biológiai kérdés.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Cerebrum írta: Ja, de itt valahogy jobban elviselték a dolgot, mint a könyvben...
Szvsz lesz még a bővítettben ott kalamajka... Bár Ary kardja még tényleg nincs...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Cerebrum
- Nem elérhető
Sorel írta: Mondjuk 4 óra moziban már nem megy szünet nélkül... Legalábbis nekem..
Hát, a lényeg, hogy előtte el kell menni pipilni, és akkor már semmi sem (a tirpák nézőket leszámítva) zavarhatja meg az ember nyugalmát...
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Ulmo
- Nem elérhető
Sesy Olórea írta:
Amúgy akkor buknék ki teljesen, ha a RotK-t szünettel adnák... ien hüeséget nem csinálnának
A FotR DVD bővített változatát egyszer adták nálunk a MOM Parkban. Kár volt érte
Állítólag az osztrákoknál van szünet a Gy.U. veítéseken. Nyápicok, nem bírnak ki 3 órát :evil3:
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- Sesy
- Nem elérhető
~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
- Sorel
- Nem elérhető
- Sorel
- Nem elérhető
- Leguanember
- Nem elérhető
Most már ide is beírom... A mozinet.hu-n van, hogy PJ nyilatkozott a ROTK trailerről és a TTT bővítettről-egy rossz és egy jó hír. A rossz: ezen forrás szerint (friss PJ-interjú!) ROTK-trailer csak május-júniusban lesz, mert nem várt sok munka van a DVD-vel, s utóbbiról a jó: 4 órás lesz, azaz 1 óra plusz(mondjuk a Tolkien rajongói klub teljes tagnévsorával együtt )!!!
Minden más hiábavalóság.
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
- Cerebrum
- Nem elérhető
Persze nem akarok telhetetlenek tűnni...
- Nefadar
- Nem elérhető
Cerebrum írta:
Én már 4 és fél órás hosszúságot is hallottam.
Húú, az de jó volna! Én mondjuk még egy 9-10 órás verziót is nagyon szívesen megnéznék...
Hát én is szívesen...
Nefi
- Cerebrum
- Nem elérhető
Én már 4 és fél órás hosszúságot is hallottam.
Húú, az de jó volna! Én mondjuk még egy 9-10 órás verziót is nagyon szívesen megnéznék...
- Nefadar
- Nem elérhető
Andragorn ez igazán jó kérdés
Nefi