Vélemények, kritikák A Két Toronyról

Több
21 éve 7 hónapja #107362 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák A Két Toronyról
bocs a sok szerintemért :(

Örökké nem eshet...
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #107345 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák A Két Toronyról
szerintem a sárkány hátas hatalmat ad nekik,sokkal veszélyesebbnek,erősebbnek néznek ki szerintem mintha lovon lovagolnának!szerintem

Örökké nem eshet...
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #107212 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák A Két Toronyról
Szerintem a nazgúl hátasa nagyon is jól néz ki...

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #107175 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák A Két Toronyról
A hosszú farok meg gondolom azért kellett, hogy kiegyensúlyozza a nyakat(hogy le ne zuhanjon), meg még egy okból. Képzeld el lófarokkal(...meg hajgumival)na jó, szóval akár olyan farokkal, amilyen egy nőstény lónak van, vagy olyannal, amilyen a kacsának. Hát én a földön fetrengenék a röhögéstől... Olyan lenne, mint egy kopasztott csirke, vagy pelikán...

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #107173 Írta: Leguanember
A nazgulok hátasa J.Howe vagy A.Lee urak találmánya, az egyik típusú könyvkiadás 3. kötetének elején is látható, de ott vmi vért van a fején(szemén). 8O Most fékezett egy busz a házunk előtt, és nazgul-hangja volt a csikorgásnak :lol:
Sesy: Biztos azért gondoltad vmi lónak, mert "lóul adta őket szolgái alá" a Fekete Úr, de elég jól leírta Tolkien prof.: nagyobb bármely madárnál, teljesen csupasz; hosszú, kopasz nyak, karmos ujjak között feszülő bőrhártya(=denevérszárny), vijjogó hang... Nem tudom, nekem erről nem egy ló jut eszembe :twisted: :wink:

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #107101 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák A Két Toronyról
Jó, hogy említed az orkokat! Akkor én is írok róluk pár gondolatot :)
Mert azt leszámítva, hogy mindegyik ronda, gusztustalan, és tényleg igazi ork, mindegyik különböző! Teljesen más mindegyiknek az arcvonása! Tényleg elhiszem, hogy azok ott ugyanúgy élőlények, ugyanúgy jellemek, mint a többi! 8O
A nazgúlok hangja... a hideg futkározik a hátamon... mindig... :D
De a szárnyas szörnyetegeik kissé meghökkentettek... én ló-formájúnak képzeltem őket... (sokan kérdezték tőlem, hogy azok most sárkányok voltak, vagy mik :) :)

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #107021 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák A Két Toronyról
Milyen igaz! Főleg ha az ember nem személyesen, hanem valamelyik szerepjátékos karakterével tehetné ezt meg :lol: .

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #107017 Írta: Cerebrum

Olyan ellenfelek, akiktöl egyrészt retteg az ember, márészt pedig olyan "bárcsakottlehetnékellenükénis" gondolata támad.

Igen, én pl. bármennyiszer nézem is meg a filmeket, azoknál a részeknél, mikor a nazgúlok sikolyszerű kiáltása hallatszik, mindig végigfut a hátamon a hideg... Brrrr... Nagyon ott van! :itscool:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #106999 Írta: Corwin
Corwin válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák A Két Toronyról
Bocsánat..hiába, így jár, aki késö éjjelig moziban marad...szóval kimaradt egy fontos mondat:
Ugyanazt az érzést kelti bennem a TTT, amit a FOTR. Máshonnan közelítmeg, de az érzés....ugyanolyan álmélkodva nézem, mint az els? részt.

Az úton hol itt, hol ott, de várható,
Feltünhet egy kóbor vándorló,
A szürkébe öltözött tünde csavargó...
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #106998 Írta: Corwin
Corwin válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák A Két Toronyról
Nos, miután megnéztem hetedszer is a filmet, gondoltam, leírok néhány gondolatot. Most semmi olyasmira nem térnék ki, amit már sokan kifejtettek elöttem (gondolok itt Faramir "eltorzítására, bár így sokadjára kezdem megérteni az érzéseit...de azért messze van a könyvtöl; vagy Gollamra), hanem egy olyan összhangulatot próbálok megfogalmazni.

Félelmetes. Félelmetesen gyönyörü, és borzongatóan szép. Van a TTT-ben valami, ami miatt újra kicsinek érzem magam a vászon elött, és hiába tudom, hogymi lesz a film vége, illetve a trilógia vége, folyton aggódom - olyan "ebbölhogyfognakkimászni"-érzés. Újra és újra megdöbbenek a gyönyör? tájakon, a zenén, álmélkodva bámulom az életre kelt szereplöket. Mert bármennyire is másnak képzeltük öket, amit láttunk, annak megfelelöen átalakulnak kicsit a fantáziánkban örzött/megalkotott képek.
Szóval minden elfogultsággal :wink: illetve ezeket félretéve is gyönyörü. És kevéssé érdekes, hogy hány és mennyi díjat szerez. Persze szomorít, hogy nem ismerik el, ha nem kap díjat, de amíg szeretjük, amíg van aki szereti, addig méltó helyen van a film.

És egy dolog még: a szörnyek. Az orkok és a nazgulok, és a többiek. Méltatlanul kevesen emlékeznek megróluk, pedig fontos szereplöi ök is a történetnek.
Szerintem ezen a téren is hatalmasat alkottak PJ-ék. Olyan ellenfelek, akiktöl egyrészt retteg az ember, márészt pedig olyan "bárcsakottlehetnékellenükénis" gondolata támad. Arra gondolok, hogy az els? félelem után valami olyan ellenérzést váltanak ki, amit?l még a higgadtabbja is legszívesebben a kardja/csatabárdja/íja után nyúlna...
Sajnos, ez manapság a filmek nagy részéb?l hiányzik....

Most, így hetedszeri nézés után 10-böl 9.4. De ha többször megnézem, még lehet, hogy nöni fog.... :wink: elvégre gyarlók vagyunk...

Mikor lesz már harmadik rész??? 8) 8)

Az úton hol itt, hol ott, de várható,
Feltünhet egy kóbor vándorló,
A szürkébe öltözött tünde csavargó...
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #106917 Írta: Misteq
Misteq válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák A Két Toronyról
Ringil:na igen!!!! :evil: de egy idő után meglehet szokni... :D

"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #106791 Írta: Cerebrum

Ery írta: Ó dehogynem! Nem kell meginni közben 1/2 liter üdítőt és rendben van a dolog :twisted:

Vagy vinni kell magunkkal egy bilit... :D (meg WC-papírt, meg illatosító spray-t)

Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #106788 Írta: Ringil
Ringil válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák A Két Toronyról
Nem tetszett a filmbéli Faramir!!szerintem nem kellett volna a jellemét ennyire eltorzítani..

"Minden ember a Holdhoz hasonló;túlsó homályos oldalát senkinek sem mutatja meg"
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #106749 Írta: Ery
Ó dehogynem! Nem kell meginni közben 1/2 liter üdítőt és rendben van a dolog :twisted:

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #106681 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák A Két Toronyról

Ulmo írta:

Sesy Olórea írta:

Sorel írta: Mondjuk 4 óra moziban már nem megy szünet nélkül... Legalábbis nekem..

De a DVD-t nem hinném, hogy adni fogják a moziban... :wink:
Amúgy akkor buknék ki teljesen, ha a RotK-t szünettel adnák... ien hüeséget nem csinálnának :)

A FotR DVD bővített változatát egyszer adták nálunk a MOM Parkban. Kár volt érte :(
Állítólag az osztrákoknál van szünet a Gy.U. veítéseken. Nyápicok, nem bírnak ki 3 órát :evil3:

Sajnos bizonyos dolgokat nem lehet szabályozni. Ez nem nyápicság, hanem biológiai kérdés.
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #106675 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák A Két Toronyról
Fegyverletétel...

Cerebrum írta: Ja, de itt valahogy jobban elviselték a dolgot, mint a könyvben...

Szvsz lesz még a bővítettben ott kalamajka... :roll: :wink: Bár Ary kardja még tényleg nincs... :? :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #106590 Írta: Cerebrum

Sorel írta: Mondjuk 4 óra moziban már nem megy szünet nélkül... Legalábbis nekem..

Hát, a lényeg, hogy előtte el kell menni pipilni, és akkor már semmi sem (a tirpák nézőket leszámítva) zavarhatja meg az ember nyugalmát... :D

Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #106582 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #106484 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák A Két Toronyról
Nem tom, hogy fogják megoldani, de bízok PJ-ban

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #106459 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák A Két Toronyról

Sesy Olórea írta:

Amúgy akkor buknék ki teljesen, ha a RotK-t szünettel adnák... ien hüeséget nem csinálnának :)

A FotR DVD bővített változatát egyszer adták nálunk a MOM Parkban. Kár volt érte :(
Állítólag az osztrákoknál van szünet a Gy.U. veítéseken. Nyápicok, nem bírnak ki 3 órát :evil3:
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #106454 Írta: Ery
Pedig régen, a 3 órás filmeket megszakították egy rövid szünettel. :twisted:

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #106446 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák A Két Toronyról

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #106442 Írta: Sorel
Mondjuk 4 óra moziban már nem megy szünet nélkül... Legalábbis nekem..
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #106441 Írta: Sorel
Mondjuk 4 óra moziban már nem megy szünet nélkül... Legalábbis nekem..
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #106081 Írta: Leguanember
Sziasztok!
Most már ide is beírom... A mozinet.hu-n van, hogy PJ nyilatkozott a ROTK trailerről és a TTT bővítettről-egy rossz és egy jó hír. A rossz: ezen forrás szerint (friss PJ-interjú!) ROTK-trailer csak május-júniusban lesz, mert nem várt sok munka van a DVD-vel, s utóbbiról a jó: 4 órás lesz, azaz 1 óra plusz(mondjuk a Tolkien rajongói klub teljes tagnévsorával együtt :twisted: )!!!

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #105992 Írta: Nefadar
Hát igen lehett volna hosszabb is...

Nefi

Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #105991 Írta: Cerebrum
Tavaly a FOTR bővített változatának kijövetele előtt úgy reklámozták, hogy 9 órás lesz és kijön DVD-n és VHS-en is (mármint a FOTR, nem a TTT.). Ezért egy kicsit csalódtam is, hogy csak fél órával lett hosszabb. Igazán lehett volna hosszabb is.

Persze nem akarok telhetetlenek tűnni... :D

Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #105933 Írta: Nefadar

Cerebrum írta:

Én már 4 és fél órás hosszúságot is hallottam.

Húú, az de jó volna! Én mondjuk még egy 9-10 órás verziót is nagyon szívesen megnéznék...

Hát én is szívesen... :D

Nefi

Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #105931 Írta: Cerebrum

Én már 4 és fél órás hosszúságot is hallottam.

Húú, az de jó volna! Én mondjuk még egy 9-10 órás verziót is nagyon szívesen megnéznék...

Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #105848 Írta: Nefadar
Valamelyik honlapon olvastam, már nem tudom, hogy hol. :roll:
Andragorn ez igazán jó kérdés :twisted:

Nefi

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.324 másodperc

SSL Security