Christopher Paolini: Eragon

Több
17 éve 10 hónapja #310104 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Christopher Paolini: Eragon
Shruikan/Saphira naneeeeeee (ennek kb annyi az esélye, mint annak, hogy Eragon és Galbatorix összejöjjenek a sztori végére), Shruikan már öreg.... meg a főgonoszé, akkor már inkább Tövis, vagy az aki még a 3. tojásban van.

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #310102 Írta: Cunnir
Cunnir válaszolt a következő témában: Christopher Paolini: Eragon

Feanor Faelivrin írta: inkább az a kérdés melyik sárkánnyal jön össze Saphira. Tövis már elvágta magát avval hogy bántotta. A főgonosz nem valőszínű hogy életben marad addig. De a háromlábú hátrányból indul. 8)

Mindíg pont az lesz a társ ebben a könyvben akire a legkevésbé számítasz:D
Lehet a főgonosz lesz:)

A gyenge soha nem képes megbocsátani.A megbocsátás az erősek tulajdonsága.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #310101 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: Christopher Paolini: Eragon
inkább az a kérdés melyik sárkánnyal jön össze Saphira. Tövis már elvágta magát avval hogy bántotta. A főgonosz nem valőszínű hogy életben marad addig. De a háromlábú hátrányból indul. 8)

"A mosoly a leger

Több
17 éve 10 hónapja #310093 Írta: Cunnir
Cunnir válaszolt a következő témában: Christopher Paolini: Eragon

Thaurwathiwen írta: Ha egyáltalán Empire lesz a címe, egyébként gőzöm sincs :D

nos, az én tippjeim:
Roran, Katrina vagy Nasuada

hasonlóképpen fejezném be, de Murtaghot nem áldoznám fel a jó ügy oltárán, akkor már inkább Aryát :twisted: :D Eragon mentse meg a testvérét, és éljenek békében :twisted: :P

Mondjuk ahogy olvastam.
a tünde milyen erős a tünde olyan ügyes:D
Elég nehéz dolog lesz feláldozni, ha csak nem Arya önként nem megy.
Akkor nehéz dolguk lesz :roll:

A gyenge soha nem képes megbocsátani.A megbocsátás az erősek tulajdonsága.

Több
17 éve 10 hónapja #310084 Írta: Thaurwathiwen
Ha egyáltalán Empire lesz a címe, egyébként gőzöm sincs :D

nos, az én tippjeim:
Roran, Katrina vagy Nasuada

hasonlóképpen fejezném be, de Murtaghot nem áldoznám fel a jó ügy oltárán, akkor már inkább Aryát :twisted: :D Eragon mentse meg a testvérét, és éljenek békében :twisted: :P

Több
17 éve 10 hónapja #309855 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Christopher Paolini: Eragon
És azon gondolkodtatok már, hogy mi lesz a 3. rész magyar címe?

Az Empire-t hogyan fogják E-betűsre lefordítani?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 10 hónapja #309417 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Christopher Paolini: Eragon

Thaurwathiwen írta: ja, jó kis nyár lenne: HP vége, Eragon vége :D
Na, egy kis témát szeretnék feldobni azoknak, akik elolvasták a 2. könyvet?? (bár az is beszállhat, aki még nem, csak annak kissé spoilergyanús lenne a dolog)
-szerintetek ki lesz a 3. lovas? SPOILER:[size=9:15h7y3h7] (és szvsz tesó is)[/size]

Most írjam én is ide, hogy spoilerveszély? :)

Hát, ha még egy újabb lovas jelenne meg Galbatorix oldalán, akkor már eléggé túlerőben lennének hárman, és a jó oldalon sem venné ki jobban magát sztem egy új lovas, hisz' végülis Eragon a főhős. Legfeljebb úgy végződhetne a könyv, hogy a harmadik sárkány kiválasztja a lovasát, valaki olyat, akire nem nagyon számítunk (tehát nem Rorant vagy Aryát), és úgy lenne vége a történetnek, hogy Eragon elkezdi oktatni és ezzel újra kezdetét vesnné a rend felvirágzása. Én legalábbis így írnám meg... :) Ja, Murthag-ot pedig feláldoznám. :twisted:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
17 éve 10 hónapja #309269 Írta: Thaurwathiwen
ja, jó kis nyár lenne: HP vége, Eragon vége :D
Na, egy kis témát szeretnék feldobni azoknak, akik elolvasták a 2. könyvet?? (bár az is beszállhat, aki még nem, csak annak kissé spoilergyanús lenne a dolog)
-szerintetek ki lesz a 3. lovas? SPOILER:[size=9:389xalru] (és szvsz tesó is)[/size]

Több
17 éve 10 hónapja #309251 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Christopher Paolini: Eragon

Cerebrum írta:

Thaurwathiwen írta: (az Eldest számomra kellemes csalódás volt, a végére nagyon megtetszett, így alig várom a 3-at :D )

2007 nyara? Akkor lesz mit olvasni, mert az utolsó HP is akkor jelenik meg...

Elvileg :D

Több
17 éve 10 hónapja #309241 Írta: Cerebrum

Thaurwathiwen írta: (az Eldest számomra kellemes csalódás volt, a végére nagyon megtetszett, így alig várom a 3-at :D )

Dettó. :)

2007 nyara? Akkor lesz mit olvasni, mert az utolsó HP is akkor jelenik meg...

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
17 éve 10 hónapja #309239 Írta: Thaurwathiwen
Asszem, ja... legyen is vége, ha már trilógia
(az Eldest számomra kellemes csalódás volt, a végére nagyon megtetszett, így alig várom a 3-at :D )

Több
17 éve 10 hónapja #309232 Írta: cortez71
És ugye ez lesz az utolsó rész? Merem remélni...

Több
17 éve 10 hónapja #309209 Írta: Thaurwathiwen
nos, kutatgattam picit, eredmény:
egy 6 betűs e -vel kezdődő szó (azért gondolnak sokan az empire-re), illetve 2007 nyarán jelenik meg vsz:
www.shadeslayer.com/index.php?id=books/book3
az infókat innen szedtem :) nagyrészt

Több
17 éve 10 hónapja #309204 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Christopher Paolini: Eragon
Nem Legalcy lesz az utolsó címe?..Mintha Icke ezt mondta volna.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 10 hónapja #309195 Írta: Cerebrum
Mikor jön ki a harmadik könyv?

Több
17 éve 10 hónapja #309194 Írta: Thaurwathiwen
Ja, egyébként tényleg zöld lesz a borító :D azt valahol említette Paolini, azt viszont nem tudom, hogy tényleg Empire lesz-e a címe... (hmm.. nem rossz: Eragon, Eldest, Empire :D :D )

Több
17 éve 10 hónapja #309179 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Christopher Paolini: Eragon

Ecthelion írta: Hmm nem tudom miért, de bármire le mertem volna fogadni, hogy a harmadik könyv zöld lesz. De azt nem hittem volna, hogy ennyire csúnya. :D

Hát, a fájl nevében benne van, hogy "mock", tehát ez nem az igazi, hiteles borító...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 10 hónapja #309178 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: Christopher Paolini: Eragon
Hmm nem tudom miért, de bármire le mertem volna fogadni, hogy a harmadik könyv zöld lesz. De azt nem hittem volna, hogy ennyire csúnya. :D

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
17 éve 10 hónapja #309176 Írta: Thaurwathiwen
hát izé, ez tényleg rusnya...
vajon miért érzem úgy, hogy ismerjük a 3. sárkány jövendő lovasát is :D

Több
17 éve 10 hónapja #309152 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Christopher Paolini: Eragon

Rabyn írta: www.canmag.com/images/front/novelnews/mockempirecover.jpg

Ez egyre rusnyább..Az Eldest még kinézett valahogy..elment..de ez..Yech

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 10 hónapja #309133 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Christopher Paolini: Eragon

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 10 hónapja #308973 Írta: Rabyn
Mert trendi és mert pénz van benne. És amióta a Gyűrűk Urát megcsinálták rájöttek, hogy semmi se lehetetlen.

Több
17 éve 10 hónapja #308963 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Christopher Paolini: Eragon

Rabyn írta: snuff: én úgy mondom, hogy a film el lett cseszve, hogy olvastam a könyvet is (mindkettőt)
Igazából lehetett volna sokkal-sokkal jobbat si csinálni. Kevesebb hegynézés, uatzás nézés kellett volna bele és olyan embereknek kellett volna készíteni akik legalább elolvasták a könyvet...

én is úgy mondom rossznak a filmet, hogy ovlastam. a vélemények, amelyeket erőteljesen kritizáltam és megcáfoltam, öö, szóval ugyanúgy vagyok velük, mint a filmmel. nem tetszik.
a film lehetett volna hosszabb, igazodhatott volna jobban a könyvhöz. egyébként nem értem, miért kell mindent megfilmesíteni...

"Well, I'm back."

Több
17 éve 10 hónapja #308929 Írta: Rabyn
snuff: én úgy mondom, hogy a film el lett cseszve, hogy olvastam a könyvet is (mindkettőt)
Igazából lehetett volna sokkal-sokkal jobbat si csinálni. Kevesebb hegynézés, uatzás nézés kellett volna bele és olyan embereknek kellett volna készíteni akik legalább elolvasták a könyvet...

Több
17 éve 10 hónapja #308924 Írta: Cerebrum
Olvassátok el a második részt is, az sokkal jobb, mint az első, akármit is hablatyol össze a lent belinkelt cikkben az a kókler. :wink:

Több
17 éve 10 hónapja #308893 Írta: Snufi

cortez71 írta: Én már az 5 csillagot is sokallom a 10-ből... Rég láttam ilyen gyatra filmet.

Ja, a film az tényleg borzalmas volt. Fogtuk a fejünket végig, kivéve a kedvesemet, aki nem olvasta, de ő is érzékele, hogy azért itt valami eléggé nem stimmel.

De nehogy azt higgyétek, hogy én a filmet védem...

"Well, I'm back."

Több
17 éve 10 hónapja #308892 Írta: Snufi

cortez71 írta: Meg amin behaltam: felszállt, tett öt kört és megnőtt. Az azért teljesítmény.

Igen, mert rövid volt a film és így tudták csak megoldani.
Egyébként nem védem, csak nagyon bosszant, hogy mások, akik hozzá nem értő módon belepillantanak a filmbe és a könyvbe (mert nekem eléggé így tűnik), rögtön nekiesnek, hogy bezzeg micsoda hülye nyomorék kölyök, lemásolja Tolkien műveit, és hajjaj de most aztán.
Ez engem - lehet hogy nem helyesen, de - nagyon bosszant.

"Well, I'm back."

Több
17 éve 10 hónapja #308891 Írta: cortez71

Snuffles írta: Szóval mostmár senki nem ülhet fehér lóra, mert az Gandalf kiváltsága? Gratula. :)

Ahogy látom, kicsit naivul véded az Eragont, holott nem igazán érdemli meg :) Egyébként ezt nem én mondtam, hanem egy 6 éves gyerek. És azért igazán ciki, hogy ezeket az apróságokat pont a gyerkőcök veszik észre, akik elvielg a célközönséget adják. És egyébként most hogy mondod, én is ráismertem Aryában Gandalfra, ahogy ott a fehér lován, fehér köpenyben beszélgetett Eragonnal.
A másik: Saphira hogy néz ki? Jó, kibújt a tojásból, még kicsiként azt mondtám, legyen aranyos. De hogy kifejlett sárkányként is megőrizte ezt a plüssmaci jelleget, az már kicsit nevetséges. Meg amin behaltam: felszállt, tett öt kört és megnőtt. Az azért teljesítmény.
Csak azt nem értem, hogy Gallbatorix sárkányának miért van sárkányos kinézete, Saphirának miért nem? Bár amilyen bukta lett, nem túl valószínű, hogy lesz folytatás. Meg hát óriási bakik vannak a filmben a következő rész szempontjából, szóval lehet, hogy nem is készültek következő részre.
Én már az 5 csillagot is sokallom a 10-ből... Rég láttam ilyen gyatra filmet.

Több
17 éve 10 hónapja #308886 Írta: Snufi
Szóval mostmár senki nem ülhet fehér lóra, mert az Gandalf kiváltsága? Gratula. :)

"Well, I'm back."

Több
17 éve 10 hónapja #308881 Írta: cortez71
Tegnap megnéztem én is, két kisebb unokatesóval együtt (6 és 9 évesek). Julcsi (ő a hatesztendős) nagy Gyűrűk Ura-rajongó, Gergő (a maga 9 évével) inkább SW-párti. Na szóval velük mentem el, és valahogy kritikát formál a filmről, hogy még ők is észrevették a kliséket. A legjobban Julcsi tetszett, aki a film végén -mikor Arya fehér lovon, fehér köpenyben megjelenik a képernyőn- megszólalt: "Gandalf nem is néni, hanem bácsi!". Hát igen :lol: Szerintem a második filmet is sürgősen elfelejthetné a stúdió, mert ez a kilencven-egynéhány perc is kész fizikai fájdalmat tud okozni...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.584 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére