- Köszönetek: 0
George R. R. Martin: A Jég és Tűz Dala - ciklus
- Elendur Parmandil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
MELISANDRE FTW!!!
Death must be so beautiful. To lie in the soft brown earth, with the grasses waving above one's head, and listen to silence. To have no yesterday, and no tomorrow. To forget time, to forgive life, to be at peace. ~ Oscar Wilde
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
És Davost!
És Melisandre-t!!! :shock:
Our knees do not bend easily
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Elendur Parmandil
- Nem elérhető
Egyetértek, de az első epizód fényében mondhatom, hogy csaknem minden eddigi színész tökéletes, úgyhogy nagyon nem tudnak mellélőni.Juraviel.Ihuan.Bedvin írta: Tehát látni fogom képernyő Ashát! Nekem aztán valami überbrutálhelyeslányt válasszanak, mert ő ez egyik legkirályabb karakter!
Még feleségnek is elfogadnék egy ilyen lányt! No, nem só-felesének, mert ugysenem hagyná!
Aztsenem hagyná, hogy feleségül vedd.
Tényleg, a vas szülöttét el lehet venni sófeleségként? (Szerintem nem...)
Death must be so beautiful. To lie in the soft brown earth, with the grasses waving above one's head, and listen to silence. To have no yesterday, and no tomorrow. To forget time, to forgive life, to be at peace. ~ Oscar Wilde
- Juraviel.Ihuan.Bedvin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Felagund írta: A nap nagy jó híre, hogy az HBO megrendelte a második évadot is!!!
A vártnál gyengébb amerikai nézőszámok mellett (4,2 millió nézű vasárnaptól keddig) úgy néz ki, hogy Európában kifejezetten jól teljesített a sorozat!
A brit Sky csatornán a premiert 743 ezren nézték, ami majdnem kétszerese az HBO előző nagy dobásának számító Boardwalk Empire nézőszámának (ami viszont Amerikában sokkal jobban nyitott...)
Hallottam!
Tehát látni fogom képernyő Ashát! Nekem aztán valami überbrutálhelyeslányt válasszanak, mert ő ez egyik legkirályabb karakter!
Még feleségnek is elfogadnék egy ilyen lányt! No, nem só-felesének, mert ugysenem hagyná!
Elrond: Ónen i-Estel Edain.
Aragorn: Ú-chebin Estel anim.
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Rabyn írta: Tegnap azon gondolkodtam, hogy mekkora nagy darab ember lehet, aki Drogot játssza, vagy a csaj nagyon kicsike. Megnéztem most és a pasas 1,95 magas. A csajt olyan 1,60nak tippelem, szal már értem mért volt ez az érzésem. Amúgy nekem is feltűnt, hogy ahhoz képest, hogy 16 évesnek kellene lennie, nem kicsit rendelkezik asszonyi idomokkal.
Nekem egyelőre nem tetszik Jon. Túl bamba feje van. Sőt az összes Stark gyerek közül csak Arya és Bran tetszenek, de Arya jobban.
A Lannisterek szvsz jól lettek kiválasztva, Cersei a könyvben sem mosolyog túl sokat. Illetve Viseryssel is meg vagyok elégedve.
Az összbenyomás az, hogy jó,, mikor lesz folytatás?
Momoa úr a Baywatchban futott be, félszeg kis "selyemfiús" külsővel .
Aztán ő lesz az új Conan. Nagyot fordult a világ
(TÉNYLEG ő lesz az új Conan...Bemutató augusztusban)
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Rabyn
- Nem elérhető
Nekem egyelőre nem tetszik Jon. Túl bamba feje van. Sőt az összes Stark gyerek közül csak Arya és Bran tetszenek, de Arya jobban.
A Lannisterek szvsz jól lettek kiválasztva, Cersei a könyvben sem mosolyog túl sokat. Illetve Viseryssel is meg vagyok elégedve.
Az összbenyomás az, hogy jó,, mikor lesz folytatás?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Elendur Parmandil
- Nem elérhető
Az összbenyomásom az, hogy ez jó. Rohadt jó. Szinte tökéletesen eltalálták a szereplőket, a hangulatot, a ruhákat... A helyszínek gyönyörűek.
A színeszekről
Mark Addyvel kapcsolatban a "You go fat." - mondat elhangzása óta problémáim nem voltak, azt hiszem, nem is lesznek. Ahogy teljesen figyelmen kívül hagyja Cersei-t, mikor az kéri, hogy ne menjen le a kriptába... Nagyszerű. A Lyanna szobránál játszódó jelenet szerencsés, így az ember nem csak iszákos, dagadt nőcsábászként azonosítja a királyt.
Michelle Fairley-t már nem tartottam annyira jó választásnak, szerencsére ő is rám tudott cáfolni. Kiválóan be tudja mutatni Catelyn elkötelezettségét a gyerekei és férje iránt, illetve az erejét és cselekvőkészségét is.
Sean Bean az Sean Bean. Körszakállas, komor, kardokkal hadonászik. Nagyon tetszik, ahogy az egyik pillanatban a gyerekeivel együtt tud nevetni, a másikban pedig hidegen kivégez valakit.
Sophie Turner és Maisie Williams hihetetlenek. "Would you please shut up???", vállvonogatás, kajacsata... Sansa áradozása Joffreyról, Arya, ahogy porig alázza Brant... Ügyes, tehetséges gyerekek, szuperül alakítják a szerepüket.
Robb és Jon gyengébb pontok. Nekik ugyan szerepük sincs nagyon az elején, remélem, fejlődnek majd.
Peter Dinklage... Nem lehet mit mondani. Ez az ember Tyrion, és kész.
Sem Coster-Waldau, sem Lena Headey nem gyakorolt rám nagy benyomást, Headey mindenesetre megfelelően játssza Cersei-t.
Momoáról az volt a benyomásom, hogy nagy. A pasas egyszerűen egy rohadt kolosszus. Szerintem ő valóban olyan, mint ahogyan Drogót jellemzik a könyvben: egy hatalmas, kecses vadállat.
Harry Lloysd isteni. Egyszerűen beleszerettem. Hihetetlen jól alakítja Viseryst, a hangulatváltozásai, az arca, mikor a dothrakikra néz, ahogy a húgával bánik; tökéletes.
Emilia Clarke-ot meg imádom, nem tudok elfogulatlanul beszélni róla.
Negatívumok
Joffrey. Sansa mellett gyereknek látszik, vicces volt, ahogy a lány előadta, mennyire epedezik azért a kis nyápicért. Elég hihetetlen. A többieket is érthető okokból az eredeti életkornál idősebb színészek játsszák, találhattak volna valami helyesebb ifjút is Jack Gleeson helyett.
A Véreb. Ne vicceljünk már. Úgy kéne kinéznie, mint Dentnek a Sötét Lovagban, az istenek szerelmére, nem mint valakinek, akit a fodrásza részegen nyírt meg, illetve akinek a Halloweenkor az arcára ragasztott agytekervények a fején maradtak!
Theon. Allennek olyan az arckifejezése, hogy ösztönből meglegyinteném egy buzogánnyal, eddig oké, de Theonnak valahol mélyen jóképűnek kéne lennie...
Pentos. Sokkal színpompásabbnak, egzotikusabbnak képzeltem el, ez pedig kicsit sivárnak hatott. A kosztümök sem lettek olyan gazdagok, kirívóak. Westeros kulturálisan valamilyen szinten egységes, a ruházat, fegyverzet is csak kis eltéréseket mutat, a Kelet sokszínűségét, diverzitását,ellentétességét a Hét Királysággal; mindezt Pentos-szal be lehetett volna mutatni. (Szvsz ) Illyrio a másik része, örültem volna, ha tényleg sárga a szakálla.
Dany nászéjszakája. Az a hangulat jellemezné, ami itt is jól megvolt abban, ahogy Drogo letörölte Dany könnyeit. Ez megmutatná, hogy ő is ember, emberi érzelmekkel, nem csak az a barbár, aminek a többiek (pl. Viserys) látja őt. Sajnos, ez nem jött össze...
Kár, hogy a Targaryen-testvéreknek nem lila a szeme, mindenesetre így is nagyszerűek
Az HBO pedig nem is lett volna hű önmagához, ha nem kapatja le Jonról, Robbról és Theonról a felsőjüket az első húsz percben.
De elég a szőrszálhasogatásból! A színészek 99%-a tökéletes, Deres lélegzetelállítóan szép, a zene is tetszik, a farkaskölykök eszméletlenül cukik , Viserys megszólalásain és arcán többször a földön fetrengve röhögtem, örüljünk a fejünknek, jó ez!
- Felagund
- Nem elérhető
A vártnál gyengébb amerikai nézőszámok mellett (4,2 millió nézű vasárnaptól keddig) úgy néz ki, hogy Európában kifejezetten jól teljesített a sorozat!
A brit Sky csatornán a premiert 743 ezren nézték, ami majdnem kétszerese az HBO előző nagy dobásának számító Boardwalk Empire nézőszámának (ami viszont Amerikában sokkal jobban nyitott...)
- Felagund
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
Gandalf írta: Öööö...
www.magyarszinkron.hu/index.php? ... nid=172934
Jobb az a felirat.
Jah
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Felagund
- Nem elérhető
Dodiee írta: Hogy kell regelni arra az oldalra azt mondjad meg nekem postafordultával most
A fórumon keresztül
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Felagund
- Nem elérhető
- zs.gothpunk
- Nem elérhető
A 393. oldalon még csak megsérült (497 oldalas változatban, PDF).Felagund írta:
Igen :PA harmadik negyedében Khal Drogo már haldoklik [/spoiler:2rey7syo]
Valóban, bár a hangsúly nem a családján, hanem a szerepén volt.Felagund írta: Továbbá nem Tully-lány, hanem Stark-lány
Oké, ettől még az aggodalma jelen van, ahogy meg is jelent a filmben.Felagund írta:
Ezen kívülmég csak nem is a Lannisterek ölték meg Jon Arrynt [/spoiler:2rey7syo]
Felagund írta: Zsolt-Zsolt, ez nem a te napod
Azért örülök, hogy vannak eredeti gondolataid is, nem csak a kánon visszabüfizése.
- Felagund
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
Juraviel.Ihuan.Bedvin írta: ...
Persze, de valamiért mégiscsak beleszeret, és ha tökös keménylegénynek akarják beállítani (mint ahogy az is) akkor rossz sorrend először köcsögnek és utólag szerelmes lovagnak beállítani, szerintem hiteltelen. Így nincs meg a "jófej azért meg szeret, csak hát ilyen a vére" jelleg.
- Juraviel.Ihuan.Bedvin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Alyr Arkhon írta: [...]
Nos, nekem a főcím nagyon tetszett. Azután még jobban, hogy a junkien Nereus megfigyelését olvasva megnéztem, és tényleg ott van az, hogy a Targaryenek meghódítják Westerost, majd a szarvas felkel ellene, végül pedig az állatok mind behódolnak neki.
A későbbi CGI-lényekhez és ábrázoláshoz. Azért ne feledjük, hogy egy filmhez képest majd fapadosak lesznek. Itt nem lesz annyi pénz, mint pl. a Narnia esetében az oroszlán ábrázoláshoz. Szóval szerintem ezt problematikus felróni neki.
A white walkersek tekintetében már beszéltünk két hete és egyet is értettünk. Ez volt számomra leginkább a negatív pont, de mivel ezt már kitárgyaltunk, nem akartam még egyszer leírni.
Ájh, máshol is olvastam a lila szem (valaki még a Lannisterek szeméből is hiányolta az aranyszínt) hiányát - kérem, ez csak a rajongóknak számít, és mivel számos olyan néző lesz (ők vannak többségben szerintem), akik nem olvasták a könyveket, a szemszín fogja legkevésbé érdekelni őket.
A nászéjszakát tényleg elcseszték, de Dany a szelet adtad nekem jelenetét is.
Viszont a könyvben is írják:
Mégis minden éjjel, röviddel hajnal előtt, Drogo bejött a sátrába, felébresztette a sötétben, hogy ugyanolyan kérlelhetetlenül magáévá tegye, ahogyan nappal a lovát uralta. Mindig hátulról kapta el, dothraki szokás szerint, amiért a lány hálás volt, mert így ura nem láthatta az arcát áztató könnyeket, a párnájával pedig el tudta fojtani fájdalmas kiáltásait.
Szerintem a sorozatban úgy akarják megvalósítani a gyengédséget közöttük, hogy az elején barbár és bunk@ módon bánik a feleségével, majd ez szép fokozatosan átalakul mindkettejük részéről.
A könyvben sem mutattak sokat Pentosból, inkább Braavos lett bemutatva. A könyvben is a határban játszódik egy "kastélyban" az esküvő, előtte pedig Illyrio házában. Pentost szerintem majd tudjátok kinek a szemével láthatjuk tudjátok hol.
A pentosi képsorokon egyértelműen érződött az idegenség, a más környezet.
Elrond: Ónen i-Estel Edain.
Aragorn: Ú-chebin Estel anim.
- Dodiee
- Nem elérhető
Jó az Zsolt posztnak is, kösziFelagund írta:
Dodiee írta: Egyébként én emlékszem rosszul, hogy Daenerysék násza kb. a könyv harmadik negyedében történik csak meg?
Amúgy mindig ilyen fogyatékos arcú volt a "" emotikon? Fura.
Engem nagyon zavart hogy nemcsak kimaradt Dany és Drogo komplett nászéjszakája a masszírral meg egyáltalán, Drogo gyengédségével, de egyenesen arra utaltak hogy Drogo egy állat aki csak azt tudja mondani h "nem, nem" utána meg megdönti szegény síró feleségét, a bunkója! Most ezek után hogy akarnak oda eljutni hogy Dany beleszeret?
- Felagund
- Nem elérhető
zs.gothpunk írta:
Dodiee írta: Egyébként én emlékszem rosszul, hogy Daenerysék násza kb. a könyv harmadik negyedében történik csak meg?
Továbbá nem Tully-lány, hanem Stark-lány
Zsolt-Zsolt, ez nem a te napod
De abban egyetértünk, hogy Cersei a nagyon nagy kaliberű MILF kategória
Korkülönbség okán azonban én inkább továbbra is Daeneryst választanám
- zs.gothpunk
- Nem elérhető
Elrángatták Északra, a "férje" nyíltan henyél mindenféle szolgálóval, Tully-lány sírjánál járnak és annál a régi barátnál, akivel együtt fegyverhordozóskodott az a férj, aki ellen áskálódnak és megölték épp az apaként tisztelt Segítőt, ráadásul épp kijelentette Robert, hogy a fiúk ehhez az északi lánykához fog hozzámenni. Tökéletesen érthető, hogy kényszeredett a mosoly, amit mindehhez vág, ráadásul ő ugye nem olyan könnyelmű, mint Jaime, ergo nem csoda, hogy az ő társaságában sem tud feloldódni. Külsőre meg 10/10, nem csoda, hogy a legszebb nőnek tartják Westeroson, de persze ez egyéni ízlés kérdése, amiről ugye tudom, hogy az enyém tökéletes, mindenki aki másként gondolja, annak meg szar.Dodiee írta: Viszont én is hiányoltam Cerseiből azt a bájolgást és bűbájosságot amit az elején nyomat, én Sansa helyében annyira nem varázsolódtam volna el tőle. Mindig úgy néz ki mint akinek fáj valami, a mosolyai is kényszeredettek, még akkor is mikor Jaimevel beszél.
Zsófi mondta, és igaza van, hogy nem nagyon rugaszkodtak el a film rendezői, forgatókönyvírói a könyvtől, ami jelen esetben kissé színtelenné tette valahogy a filmet. Úgy érzem, kifejezetten nem tett jót Martin bábáskodása (producer volt ugyanis), egyszerűen nem mertek belenyúlni eléggé a történetbe, nem nagyon lett igazi dramaturgiája a filmnek. Nem csoda, mert túlságosan is sokat akartak bezsúfolni abba a 60 percbe. Egyébként én emlékszem rosszul, hogy Daenerysék násza kb. a könyv harmadik negyedében történik csak meg?
- Dodiee
- Nem elérhető
A többivel kapcsolatban meg annyit, hogy megvárom a következő részt. Vannak halovány alakítások, de volt akit tényleg csak villanásszinten láttunk, ilyen "jegyezd meg az arcát mert később fontos lesz" jelleggel. Viszont én is hiányoltam Cerseiből azt a bájolgást és bűbájosságot amit az elején nyomat, én Sansa helyében annyira nem varázsolódtam volna el tőle. Mindig úgy néz ki mint akinek fáj valami, a mosolyai is kényszeredettek, még akkor is mikor Jaimevel beszél.
- Esgal
- Nem elérhető
Általános vélemények és random impressziók:
A tengerentúl nekünk se tetszett annyira, mindenki elég fakónak, színtelennek, semmilyennek érezte. A dothraki esküvőnél is durvábbra számítottunk - egy átlag Spartacus-részhez képest ez nem volt semmi sem. Azért nem voltak ezek rosszak, csak annyira nem is jók.
Emilia Clarkeról a jelenlévő férfiak véleménye az volt, hogy kicsit talán asszonyosabb alkat a kelleténél a lányok meg úgy gondolták, lehetne kecsesebb. Szerintem meg Eryék tévéje torzít - ezért látszott a többi figura is kicsit nehézkesnek, tömzsinek nekem. Az északiaknál eleinte azt gondoltam, a bunda teszi... szóval, az egész okfejtésből azt akarom kihozni, hogy a látványt a körülmények miatt én még nem pontoznám sehova
Robbról megállapítottuk, hogy nagy valószínűséggel Steven "1000face" Segal színészképzőjében végzett, az idő nagy részében csúful nézett, összefont karokkal. Hasonló volt a helyzet Jonnal, csak ő "mindjártelsírommagam mertnemszeretsenki" ábrázolattal nyomta... oké, voltak villanásaik, de őszintén remélem, hogy később kicsit többet mutatnak majd. Annál is inkább, mert Jon sokunk szerint nincs igazén jól eltalálva, szóval nagyon kéne az az alakítás, hogy emberszámba vegyük
A rémfarkaskölykök cukik (Mindig volt, aki felnyüszített, ha jött egy.) A dothraki férfiak meg... eye candy (Mindig volt, aki felsóhajtott, ha jött Khal Drogo.)
Joffreyt sokan fiatalabbnak találták a kelleténél - szerintem elmegy, pláne, hogy ha jól rémlik, a könyvben is alacsonyabb Sansánál. Egyébként a srác szerintem olyan, mint egy korai Malfoy (még a komolyabb gyilkosságok meg Sötét Jegy előtt - semmi dráma, csak egy kis elemi gonoszság, tahóság, és üss-meg-fej).
Főcímről elég visszafogottan nyilatkozott mindenki, de legtöbben óvatosak vagyunk. Az ötlet a fogaskerekekkel jó, de láttunk már szebb animációt, szóval picit elkezdtünk félni a sárkányoktól, hogy majd milyenek lesznek
Egyébként én személy szerint még a szerkesztést emelném ki. Szép lassan csordogál a film, mindenki bemutatódik, és ekkor a végén, az utolsó két percben a laikus, nem olvasó néző rögtön kap két bmeget - egy furcsa testvérkapcsolatot, na meg egy lazán, hidegvérrel elkövetett gyerekgyilkosságot. Ez így fasza, szerintem.
Még egy személyes észrevétel: néhány kisebb szereplőt nehéz volt kiszúrni. Hodoron kívül Rickont se szúrtam ki, vagy Sandor, akiből először csak a sisak látszott, az meg utólag tűnt fel, hogy Tyrion vele beszélgetett az egyik jelenetben. De mindegy, felírom ezt is a képtorzítás számlájára
Nálam eddigi kedvencek: az összes Lannister, Viserys (na nem a karakter, de a színész zseniális, amennyiben tényleg kedvem volna nyakon vágni egy zsiguli-féltengellyel), Sansa (okot lásd az imént), és persze Arya
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Felagund
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Amúgy nem Underage Sex-ről beszélek hanem underage-nak _tűnő_ről...
Látszik, hogy még sose pereskedtél felbőszült anyukákból álló amerikai gyermekvédelmi szervezetekkel
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Felagund írta:
Alyr Arkhon írta: - Daenerys csukott szemmel se 15 éves. Vagy 13. Vagy szóval 20 alatt akármennyi... És NEM LILA A SZEME!!!
PRATT
Underage sex bemutatásáért még az HBO is kapna a nyakába a mindenféle hatóságoktól, gondolom még a látszatot is el akarták kerülni
A lila szem meg tényleg másodlagos szerintem, egyébként próbálkoztak kontaktlencsével, de nagyon zavaró volt a színészeknek, így végülis elvetették...
Pedig szerintem nem ártott volna egy kis CGI-t rászánni a lilára...
Amúgy nem Underage Sex-ről beszélek hanem underage-nak _tűnő_ről...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Felagund
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: - Daenerys csukott szemmel se 15 éves. Vagy 13. Vagy szóval 20 alatt akármennyi... És NEM LILA A SZEME!!!
PRATT
Underage sex bemutatásáért még az HBO is kapna a nyakába a mindenféle hatóságoktól, gondolom még a látszatot is el akarták kerülni
A lila szem meg tényleg másodlagos szerintem, egyébként próbálkoztak kontaktlencsével, de nagyon zavaró volt a színészeknek, így végülis elvetették...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- A főcím, amitől itt sokan el vagytok ájulva, nem tetszett annyira. Egészen olyan volt mint egy közepesen régi stratégiai játék introja.
-A prológus, nos, Felagund jól összefoglalta a dolgot, annyit tennék hozzá, hogy szeretnék tüntetni a Mások őket megillető jogaiért. Könyörgöm, _White_ walkers és nem is kardoztak a jégkardokkal...
- Szereplők: Eddig elég pozitív minden szereplő, de
- Daenerys csukott szemmel se 15 éves. Vagy 13. Vagy szóval 20 alatt akármennyi... És NEM LILA A SZEME!!!
- Khal Drogo kicsit túl csendes. És a könyvben egyébként egészen gyengéd nászéjszakát eléggé eltolták
- Ned Stark nem rossz, de egy kicsit legalább különbözhetne Boromirtól...
Helyszínek:
- A pentosi - dothraki rész rettentően fura volt, nem éreztem a hátteret, nem éreztem azt, hogy ott élnek ezek az emberek... a dothraki esküvőn minden tök tiszta volt, mintha csak úgy odarakták volna őket hirtelen, nem volt alapja a dolognak, nem éreztem élőnek... (Deres ezzel szemben nagyon jól sikerült, elhittem, hogy azok az emberek ott élnek már régóta)
- Deres egy direkt megépített mászófal? Ami viszont még nagyon tetszett: Van arca a szívfának!
- Királyvár - amit eddig láttunk belőle jó, a Fal szintén.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Felagund
- Nem elérhető
Juraviel.Ihuan.Bedvin írta: Ágyasrabszolgák akarunk lenni, most rögtön, Emiliával.
Én jobb szeretném őt szerető hitvesnek
(számos előnye van ennek az állapotnak )
- Felagund
- Nem elérhető
Juraviel.Ihuan.Bedvin írta:
Felagund írta: Ma kicsit tesztelgettük a fórumot, ennek keretében adminból moderátor lettem, és nap végére az is maradtam, folyományaképpen sajnos nem tudok regisztrációt elfogadni, bocsi, meg kell várnod Straphét holnap reggel...
Ok-ok.
Ha nem bánod, a véleményed lehet kölcsönveszem a PC Dome fórumára a topikomba. Nagyon tetszett, hihi.
No problem