George R. R. Martin: A Jég és Tűz Dala - ciklus

Több
13 éve 8 hónapja #396652 Írta: Elendur Parmandil
Ned is élt még egy ideig Robert halála után :P

Death must be so beautiful. To lie in the soft brown earth, with the grasses waving above one's head, and listen to silence. To have no yesterday, and no tomorrow. To forget time, to forgive life, to be at peace. ~ Oscar Wilde

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 8 hónapja #396651 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: George R. R. Martin: A Jég és Tűz Dala - ciklus

Alew írta: Ők még élnek. Már ez is nagy szó.

Jah, különösen a MÉG része nagy :D

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 8 hónapja #396642 Írta: Alew
Alew válaszolt a következő témában: George R. R. Martin: A Jég és Tűz Dala - ciklus

Felagund írta:

Alew írta: Ti mind buták vagytok. Arianne és Margaery.

Alew

Mind a kettő két hülye, manipulatív p*csa... Ha neked ez jön be :D

"Ha a hatalmasok játszmáját játszod, győzöl vagy meghalsz. Nincs középút."

Ők még élnek. Már ez is nagy szó.

Alew

War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.

Több
13 éve 8 hónapja #396638 Írta: Elendur Parmandil

Ery írta:

Elendur Parmandil írta: [És most jön a nagy kérdés: Melyik hölgy alegszimpatikusabb számotokra a könyvekben?

Nehéz kérdés.
Talán a Töviskirálynő...

Jó válasz. :D Nem semmi az öreglány, az biztos. :lol:

Felagund írta:

Alew

Ha már a testi örömöket nézzük, egyetértek Alew-val. :P (Ha a személyiséget, akkor nem.)

Martin szerintem minden szereplőt úgy alakít, hogy előbb-utóbb szerethetőek lesznek. Mindenkinek van olyan jellemvonása, amiért egyszerűen megkedveled, vagy valamiért közel áll hozzád a személyisége, a viselkedése. Például Sansát érthető okok miatt utáltam hosszú ideig, a Kardok viharára pedig már egészen megkedveltem.

Death must be so beautiful. To lie in the soft brown earth, with the grasses waving above one's head, and listen to silence. To have no yesterday, and no tomorrow. To forget time, to forgive life, to be at peace. ~ Oscar Wilde

Több
13 éve 8 hónapja #396637 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: George R. R. Martin: A Jég és Tűz Dala - ciklus

Alew

Our knees do not bend easily

Több
13 éve 8 hónapja #396636 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: George R. R. Martin: A Jég és Tűz Dala - ciklus
Már megerősíthetnék itt a regisztrációmat... :evil:

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Több
13 éve 8 hónapja #396633 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: George R. R. Martin: A Jég és Tűz Dala - ciklus

Elendur Parmandil írta: [És most jön a nagy kérdés: Melyik hölgy alegszimpatikusabb számotokra a könyvekben?

Nehéz kérdés.
Talán a Töviskirálynő...

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
13 éve 8 hónapja #396628 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: George R. R. Martin: A Jég és Tűz Dala - ciklus

Dodiee írta:

Elendur Parmandil írta: És most jön a nagy kérdés: Melyik hölgy a legszimpatikusabb számotokra a könyvekben?

Osha. Ejnye fiúk, nem az volt a kérdés hogy melyikkel gyűrnétek össze a lepedőt, hanem hogy ki a legszimpatikusabb.

Lányfejjel gondolkozol :D
Szerintem ők pontosan erre válaszoltak :D :D:D
(=)

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
13 éve 8 hónapja #396627 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: George R. R. Martin: A Jég és Tűz Dala - ciklus

Elendur Parmandil írta: És most jön a nagy kérdés: Melyik hölgy a legszimpatikusabb számotokra a könyvekben?

Osha. Ejnye fiúk, nem az volt a kérdés hogy melyikkel gyűrnétek össze a lepedőt, hanem hogy ki a legszimpatikusabb.

Több
13 éve 8 hónapja #396618 Írta: Juraviel.Ihuan.Bedvin

Alew

Bölcsen szólt, a Martell-lányok cakompakk kellenének! :D Margaery túl bájolgó nekem, idegesítően. De azért nem üldözném el. :D

Viszont Danybe, Ashába és a Martell-lányokba báj, értelem, vadság és elegancia is szorult. :D A Tyrellek közül a úgyis csak a Töviskirálynő a jó arc, a többi mind "idióta", ő is megmondta. :D

Szerkesztés:

SorozatGuru - Pilotvélemény - 10/9 - Kanyecc

Ő semmit sem olvasott a könyvekből, csak HBO által kiadott anyagokat figyelte és odavan érte. :)

És lákolja Emiliát. :D

Donnie - a premier előtti vetítésről az olvasó szemszögéből

A SorozatPlanet 10/10-es véleménye a premier előtti vetítésről

origo.hu - Interjú Martinnal :)

comment:com - Interjú Sean Bean-nel :)

Elrond: Ónen i-Estel Edain.
Aragorn: Ú-chebin Estel anim.

Több
13 éve 8 hónapja #396614 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: George R. R. Martin: A Jég és Tűz Dala - ciklus

Nehéz kérdés, mert mindegyik. Valamelyik jobban, valamelyik kevésbé! Nincs leg nekem! :D

És Yigritte-re is kíváncsi leszek. Remélem Jon valami belevaló csajt kap ;)

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Több
13 éve 8 hónapja #396612 Írta: Alew
Alew válaszolt a következő témában: George R. R. Martin: A Jég és Tűz Dala - ciklus
Ti mind buták vagytok. Arianne és Margaery.

Alew

War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.

Több
13 éve 8 hónapja #396610 Írta: Dodiee
Jah, a félvér hobbitok meg Isten szeme az éjszakában sziklával és kővel :)

Több
13 éve 8 hónapja #396609 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: George R. R. Martin: A Jég és Tűz Dala - ciklus
Az HBO magyar felirata korrekt volt, nem volt rá panaszunk. :)
A kalózfeliratok már csak ilyenek (lásd: A két toronyét)... :lol:

Több
13 éve 8 hónapja #396607 Írta: Dodiee
Jut eszembe, a netes magyar felirat nem kicsit vicces néhol :D (gondolok itt arra hogy "You always look at your feet before you lie." = "Mindig nézd meg, hogy hova ugrasz!" :D D) Nem tudom az HBO-s milyen volt mert nincs HBO-m :)

Több
13 éve 8 hónapja #396605 Írta: Alyr Arkhon

Elendur Parmandil írta: Az Melisandre? Magamtól nem találtam volna ki. :roll:

A 2. kötet borítójáról.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
13 éve 8 hónapja #396603 Írta: Elendur Parmandil
Az Melisandre? Magamtól nem találtam volna ki. :roll:

Több
13 éve 8 hónapja #396598 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: George R. R. Martin: A Jég és Tűz Dala - ciklus
Második évad! :ugri:

Arra az Asha-Theon részre én is kíváncsi vagyok; azzal nálam elérte, hogy ő legyen a kedvenc akinek-szívesen-a-bőrébe-bújnék szereplőm :)

De mondjuk azt is hozzátenném, hogy az avatarom se véletlenül Melisandre évek óta... :)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
13 éve 8 hónapja #396596 Írta: Elendur Parmandil

Juraviel.Ihuan.Bedvin írta:

Daenerys szerintem egy pozitív karakter, őszintén bántja, ha valakit szenvedni lát. Bizonyos szempontból kedves a körülötte lévőkkel, tehát szeretetre méltó. Ser Jorah Mormont nem véletlen szeretett bele. :)

Asha pedig vérbeli nő, értelmes, okos, vad, elementáris, szexi. :D Szóval, egy igazi nő, akit lehet tisztelni is. :) Van benne mélyen gyengédség is, ez kiderül a Varjakbeli POV-jából.

Szóval mindkettő.

Egyiknek ágyasrabszolgála, a másiknak sóférje leszek. :lol: :oops: :twisted:

Ugyanez.

Sóférj, az valószínűbb. :twisted:

Több
13 éve 8 hónapja - 13 éve 8 hónapja #396595 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: George R. R. Martin: A Jég és Tűz Dala - ciklus
Öö naiv? (mármint emlékszem, hogy erre gondoltam, amikor olvastam. Mivel már nem nagyon emlékszem, hogy mi alapján gondoltam bármit is, nem gondolok semmit :D )

Meg most még belenézek tovább az első részbe, de amit eddig Sansából láttam, az nem volt szép. Most meg olyan érzésem van, h pár év és Arya szebb lesz nála. Na mindegy, részletkérdés.

Ez meg fura volt:
Benjen bácsi (akinek hosszúkás Starkos feje van, jee): A Falon mindig szívesen látunk.
Jon (akinek nyálgép arca lett): Akkor vigyél magaddal!
Ben: Jaj, de hát nem is tudod te, hogy az milyen rossz..

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
Utolsó szerkesztés: 13 éve 8 hónapja által.

Több
13 éve 8 hónapja #396594 Írta: Juraviel.Ihuan.Bedvin

Daenerys szerintem egy pozitív karakter, őszintén bántja, ha valakit szenvedni lát. Bizonyos szempontból kedves a körülötte lévőkkel, tehát szeretetre méltó. Ser Jorah Mormont nem véletlen szeretett bele. :)

Asha pedig vérbeli nő, értelmes, okos, vad, elementáris, szexi. :D Szóval, egy igazi nő, akit lehet tisztelni is. :) Van benne mélyen gyengédség is, ez kiderül a Varjakbeli POV-jából.

Szóval mindkettő.

Egyiknek ágyasrabszolgála, a másiknak sóférje leszek. :lol: :oops: :twisted:

Több
13 éve 8 hónapja #396592 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: George R. R. Martin: A Jég és Tűz Dala - ciklus

Alyr Arkhon írta: (amúgy ha kettejük közül kell választani akkor Asha. Dany egy hisztis tini)

Danyre sok minden jelzőt mondanék, de a 'hisztis' az valahogy pont nem jutott volna eszembe...

Több
13 éve 8 hónapja #396591 Írta: Elendur Parmandil

Alyr Arkhon írta: Azért engem meglepne ha az említett hölgyek nem kérnének beleegyezési jogot...
Az egyiknek sárkánya van, a másiknak fejszéje és teljesen profi ujjtáncos. A helyetekben meggondolnám. :D

Meggondoltam. :P

Alyr Arkhon írta: (amúgy ha kettejük közül kell választani akkor Asha. Dany egy hisztis tini)

Te komolyan acéllal fogsz ezért fizetni... :lol: :twisted:

És most jön a nagy kérdés: Melyik hölgy a legszimpatikusabb számotokra a könyvekben?

Több
13 éve 8 hónapja #396590 Írta: Alyr Arkhon

Felagund írta:

Elendur Parmandil írta: Úgyis döntenünk kell, ki kerül Asha illetve Daenerys kegyeibe! :P Acéllal fizetsz! :twisted:

Elég arannyal... Egy arcnélkülinek :P

Hidd el, annyira sajnálom... *snitt*

:D :D

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
13 éve 8 hónapja #396589 Írta: Alyr Arkhon
Azért engem meglepne ha az említett hölgyek nem kérnének beleegyezési jogot...
Az egyiknek sárkánya van, a másiknak fejszéje és teljesen profi ujjtáncos. A helyetekben meggondolnám. :D

(amúgy ha kettejük közül kell választani akkor Asha. Dany egy hisztis tini)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
13 éve 8 hónapja #396588 Írta: Felagund

Elendur Parmandil írta: Úgyis döntenünk kell, ki kerül Asha illetve Daenerys kegyeibe! :P Acéllal fizetsz! :twisted:

Elég arannyal... Egy arcnélkülinek :P

Több
13 éve 8 hónapja #396586 Írta: Elendur Parmandil
Úgyis döntenünk kell, ki kerül Asha illetve Daenerys kegyeibe! :P Acéllal fizetsz! :twisted:

Több
13 éve 8 hónapja #396585 Írta: Juraviel.Ihuan.Bedvin

Elendur Parmandil írta: Tudod, mennyi erőfeszítésbe telt nekem, hogy énekórán ne kezdjek el a földön fetrengve röhögni??? :twisted:

[...]

Arról ne is... Talán az aranykoronáról. :P

El sem tudom képzelni. :D Hihi! :lol:

Jól, jól van, elgépeltem! :P Vassal fizessek érte? :P :lol:

Több
13 éve 8 hónapja #396584 Írta: Elendur Parmandil

Juraviel.Ihuan.Bedvin írta: Mekkora már a belépője Theonnál. :D Ááá. :D Ekkora oltást, de tényleg, igazi nő. :D Egy baráti hátba veregetés Martinnak ezért. :lol:

Tudod, mennyi erőfeszítésbe telt nekem, hogy énekórán ne kezdjek el a földön fetrengve röhögni??? :twisted:

Juraviel.Ihuan.Bedvin írta: Nem mondtam neki semmit az aranykoránról. :lol:

Arról ne is... Talán az aranykoronáról. :P

Több
13 éve 8 hónapja #396583 Írta: Juraviel.Ihuan.Bedvin

Felagund írta: És Stannist!!!

És Davost!

És Melisandre-t!!! :shock:

Davost és Melisandrét jómagam is mondtam a Junkien, de Asha... :D

Mekkora már a belépője Theonnál. :D Ááá. :D Ekkora oltást, de tényleg, igazi nő. :D Egy baráti hátba veregetés Martinnak ezért. :lol:

________

Amúgy az első részhez. Apa már egyből megutálta Visersyt. Azt mondta, reméli jól megszívja. :D Különösen a 40.000 lovasos megjegyzését nem szívlelte.

Nem mondtam neki semmit az aranykoránról. :lol:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.619 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére