Star Wars

Több
19 éve 6 hónapja #255045 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Star Wars

Cerebrum írta:

Alyr Arkhon írta: Nagyon is érezte.
De nem akart neki lehetőséget adni a sok vívódásra. Ha megnézed/hallgatod, nagyonis elhamarkodva, mintegy ok nélkül jelenti be, hogy "Tudnod kell, apád már végképp az enyém" meg hasonlókat... Ezt legalább annyira szánja Vadernek mint Luke-nak.

Igen, ez igaz... A villámozás hevében meg ezek szerint annyira elragadtatta magát, h. se nem látott, se nem hallott... :D

S itt látszott meg a Sithek gyengesége. A hirtelen harag a vesztüket okozta. :)
[size=9:8xhvsze2](OFF: szvsz ez a való életben is vhogy így működik)[/size]

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 6 hónapja #254759 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Star Wars

Alyr Arkhon írta: Nagyon is érezte.
De nem akart neki lehetőséget adni a sok vívódásra. Ha megnézed/hallgatod, nagyonis elhamarkodva, mintegy ok nélkül jelenti be, hogy "Tudnod kell, apád már végképp az enyém" meg hasonlókat... Ezt legalább annyira szánja Vadernek mint Luke-nak.

Igen, ez igaz... A villámozás hevében meg ezek szerint annyira elragadtatta magát, h. se nem látott, se nem hallott... :D

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 6 hónapja #254751 Írta: Gandalf

Több
19 éve 6 hónapja #254725 Írta: Ben

Felagund írta:

Bomarr írta: Boss Nass nem fejvadász, mert ő a gungák vezetője :)

Bár, ettől még...
Ki tudja? :lol:

Hát igen... ki tudja, mi rejlik a tisztes felszín alatt. Lehet, hogy ő Sidious? Kb olyan rondán néz ki. :D :D Na jó, ez már OFF :P :)

Több
19 éve 6 hónapja #254694 Írta: Mayra
Mayra válaszolt a következő témában: Star Wars
Mindenkinek hálás köszönetem és remélem nyerek is valamit a segítségetekkel nem csak tapasztalatot mint oly sokszor!

Üdv! Mayra a tündehölgy :wink:

Csak a hegyeket nézzem és a felhőket láttom, amint tova szállnak egy arany sugáron!

Több
19 éve 6 hónapja #254693 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Star Wars
Mindenesetre a többi három garantáltan fejvadász, így tehát kizárásos alapon is ő marad az egyetlen.
Érdemes a starwars.com Databankjét átböngészni, ha az ember nem biztos valamelyik válaszban... nem szokott hagyni kétségeket. ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 6 hónapja #254687 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Star Wars

Bomarr írta: Boss Nass nem fejvadász, mert ő a gungák vezetője :)

Bár, ettől még...
Ki tudja? :lol:

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 6 hónapja #254684 Írta: Bomarr
Bomarr válaszolt a következő témában: Star Wars
Boss Nass nem fejvadász, mert ő a gungák vezetője :)

Több
19 éve 6 hónapja #254675 Írta: Mayra
Mayra válaszolt a következő témában: Star Wars
Valaki tudná a választ erre a kérdésre?
Melyikük nem fejvadász?
1. Zuckuss
2. IG-88
3. Zam Wesell
4. Boss Nass

Nagyon örülnék ha valaki tudná, mert szeretnék jegyet nyerni a film vetítésre és a tíz kérdésből csak ez az egy fogott ki rajtam!
Ha valakit érdekel az origo filmes oldalán található a játék és május 15 a határidő!

Előre is köszi bárkinek aki segít!
Üdv! Mayra a tündehölgy :wink:

Csak a hegyeket nézzem és a felhőket láttom, amint tova szállnak egy arany sugáron!

Több
19 éve 6 hónapja #254627 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Star Wars
Nagyon is érezte.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 6 hónapja #254588 Írta: Cerebrum

cortez71 írta: Hjaj, nagyon nem tudtok ráhangolódni az SW-s RPGkre... Mi lesz velünk? :lol:

Amúgy a történetére még kíváncsi is volnék, de elunom az agyam azokon a vég nélküli fecsegéseken (értsd: dialógusokon :D ), és ezt sajna nem ellensúlyozzák az akciórészek sem, mert ott nem én harcolok, hanem a gép... :? Ráadásul a grafikája nem egy nagy valami, ehhoz képest meg elég nagy a gépigénye... No nem baj, helyette inkább százhuszonhatodszorra is végigviszem a Jedi Academy-t... :)

Amúgy, h. ne legyek ennyire OFF (na jó, fél-OFF), eszembe jutott, h. Sidious hogyhogy nem érezte meg Vaderen, h. dulakodik benne a "világos" és a "sötét" oldal? Már úgy értem az ep6-ban...

Ja, Ben, tényleg a Racer is nagyon állat!!! :D

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
19 éve 6 hónapja #254504 Írta: Ben
Na, ha már játékok: Jedi Outcast sztem a legjobb, Academy is jó, anno játszottam a Racerrel, nekem az is bejött, meg a Phantom Menace is (akkor, ma már nem :D ). Szívesen kipróbálnám a Battlefrontot, meg a Republic Commandot, csak nem viszi a gépem egyiket se. :( :roll:

Ja, és fent van a sw.com-on a Battle of Heroes videoklipje:
www.starwars.com/episode-iii/rel ... er/10.html
Rúlz! :)

Több
19 éve 6 hónapja #254481 Írta: Ardathon
Ardathon válaszolt a következő témában: Star Wars

cortez71 írta:

TharThalion írta:

Cerebrum írta: FÉL-OFF: Felraktam a KOTOR 2-t, aztán gyorsan le is szedtem. Valahogy a Jedi Outcast-Academy vonal után nem nagyon tudtam díjazni ezt a fajta játékmenetet... :evil: Most már legalább tudom, h. RPG játékot többet az életben nem rakok fel... :roll:

Szerintem a Jedy Akcademy-nél nincs jobb játék a Star Wars-ok közül de azért a Batlefront sem ross. A KOTOR sorozat pedig kifezezettem rossz. Szerintem. :gimliaxe:

Hjaj, nagyon nem tudtok ráhangolódni az SW-s RPGkre... Mi lesz velünk? :lol:
Szerintem meg a Jedi Academynál sokkal összetettebb és érthetőbb a KOTOR... Kb ilyen a LOTR: The Third Age története is, és én azt személy szerint nagyon élveztem, ugyanúgy, mint az SW: KOTOR-t.

Szerintem az Academy inkább egy kaszabolós de élveszhetöbb ezzel szemben a KOTOR sorozathoz inkább sok logika kell és rengeteg angol tudás.
:gimliaxe:

"Ha bajnok akarsz lenni edz is annyit mint egy bajnok!!!"

s6.bitefight.hu/c.php?uid=30021

Több
19 éve 6 hónapja #254478 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Star Wars

TharThalion írta:

Cerebrum írta: FÉL-OFF: Felraktam a KOTOR 2-t, aztán gyorsan le is szedtem. Valahogy a Jedi Outcast-Academy vonal után nem nagyon tudtam díjazni ezt a fajta játékmenetet... :evil: Most már legalább tudom, h. RPG játékot többet az életben nem rakok fel... :roll:

Szerintem a Jedy Akcademy-nél nincs jobb játék a Star Wars-ok közül de azért a Batlefront sem ross. A KOTOR sorozat pedig kifezezettem rossz. Szerintem. :gimliaxe:

Hjaj, nagyon nem tudtok ráhangolódni az SW-s RPGkre... Mi lesz velünk? :lol:
Szerintem meg a Jedi Academynál sokkal összetettebb és érthetőbb a KOTOR... Kb ilyen a LOTR: The Third Age története is, és én azt személy szerint nagyon élveztem, ugyanúgy, mint az SW: KOTOR-t.

Több
19 éve 6 hónapja #254477 Írta: Ardathon
Ardathon válaszolt a következő témában: Star Wars

"Ha bajnok akarsz lenni edz is annyit mint egy bajnok!!!"

s6.bitefight.hu/c.php?uid=30021

Több
19 éve 6 hónapja #254444 Írta: Cerebrum
FÉL-OFF: Felraktam a KOTOR 2-t, aztán gyorsan le is szedtem. Valahogy a Jedi Outcast-Academy vonal után nem nagyon tudtam díjazni ezt a fajta játékmenetet... :evil: Most már legalább tudom, h. RPG játékot többet az életben nem rakok fel... :roll:

Több
19 éve 6 hónapja #254369 Írta: Ben

Cerebrum írta: Tyű, ahogy SPOILER Windu egyre gyengül Sidious villámaitól, ill. mikor Sidious a falhoz csapja YodátSPOILER az nagyon ütős!

Meg SPOILER! az Anakin és Obi-Wan közötti párbaj gyorsasága nagyon szédítő. :) A klónok sztem ebben a részben tök jól néznek ki páncélzatra, Kashyyyk rúlz, Utapau is, Jedi csillagvadász meg az ARC-170-es klónvadász is. :D SPOILER!

Több
19 éve 6 hónapja #254367 Írta: Cerebrum
Tyű, ahogy SPOILER Windu egyre gyengül Sidious villámaitól, ill. mikor Sidious a falhoz csapja YodátSPOILER az nagyon ütős!

Több
19 éve 6 hónapja #254365 Írta: Ben

Cerebrum írta: Te jó ég, ez a 7 perces trailer atom durva!!! 8O

Van egy olyan sanda gyanúm, h. ez a rész lesz a legkirályabb a 6 közül...

Hát igen, csöppet ütős. :) Ennek alapján pörgős lesz, és elég komor hangulatú (ah ezt eddig is tuduk), de tuti nagyon jó lesz! :D

Több
19 éve 6 hónapja #254364 Írta: Cerebrum
Te jó ég, ez a 7 perces trailer atom durva!!! 8O

Van egy olyan sanda gyanúm, h. ez a rész lesz a legkirályabb a 6 közül...

Több
19 éve 6 hónapja #254356 Írta: Ben

Cerebrum írta: Az enyémben nem beszél az öreg Obi-Wan... :roll:

Hmm. Akkor szerintem az, amit Dín belinkelt, nem a Battle Of Heroes videoklipje. :) Nekem a videoklip sem müxik, meg a Dín által belinklet videó sem. Viszont van másik két videóm, az egyik a C3-on levetített 7 perces Ep3 előzetes, amit már említettem, a másik meg a 6 epizódot összefoglalja, de nagyon jó. :) Itt megtalálható mindkettő. ;) (aporpó: ha valaki tud linket a Battle of Heroes videoklipjéhez, pls linkelje ide!)

Más: annak a furcsa lényneg, amin Obi-Wan az Utapaun lovagol, nem boga a neve, a fogatókönyv "dragonlike lizard", azaz sárkányszerű gyíkként említi, a Boga az annak az egy állatnak a neve, amit Obi-Wan kiválaszt. :)

Több
19 éve 6 hónapja #254349 Írta: Cerebrum
Az enyémben nem beszél az öreg Obi-Wan... :roll:

Több
19 éve 6 hónapja #254338 Írta: Ben

Cerebrum írta: Láttátok azt a trailert, amit Dín szúrt be? Nagyon állat, a végén még az ep1-ből és 2-ből is vannak igencsak idevágó részek... Ja, és persze látható benne pár új rész is, az különösen király, ahogy SPOILER ON Obi-Wan kiszaltózik a siklójából és kettévág egy droidot. :) Illetve ahogy Anakin és Obi-Wan között szinte egymásnak feszül az Erő, mikor összecsapnak. SPOILER OFF

Jaj, ilyenkor mindig nagyon ráindulok a Jedi Academy-re... :) Most Jaden nálam pont úgy néz ki, mint Aayla... :D

Sjanos nekem nem müxik. Leszedtem a Dín-féle helyről, egy másikról is, átküldték msnen, egyik se müxik. :cry: Csak MP3-ban van meg, de az alapján tényleg nagyon jó lehet. Ahogy a zene megy, s közben az idős Obi-Wan beszél... 8)

Több
19 éve 6 hónapja #254327 Írta: Cerebrum
Láttátok azt a trailert, amit Dín szúrt be? Nagyon állat, a végén még az ep1-ből és 2-ből is vannak igencsak idevágó részek... Ja, és persze látható benne pár új rész is, az különösen király, ahogy SPOILER ON Obi-Wan kiszaltózik a siklójából és kettévág egy droidot. :) Illetve ahogy Anakin és Obi-Wan között szinte egymásnak feszül az Erő, mikor összecsapnak. SPOILER OFF

Jaj, ilyenkor mindig nagyon ráindulok a Jedi Academy-re... :) Most Jaden nálam pont úgy néz ki, mint Aayla... :D

Több
19 éve 6 hónapja #254275 Írta: Ben

Cerebrum írta: Ha már szóba került a JA, találtam egy jó kis oldalt:

jediknight2.filefront.com/

Van darabolós mod is, szóval végre valahára ez is működik... :) Meg van Yodás mod, bár elég szokatlan a kisöreggel játszani... :)

Akkor ajánlanék még egy oldalt:
jedimoves.com

Nagyon jó oldal, rengeteg modellel, meg ilyenekkel. :)

Több
19 éve 6 hónapja #254268 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Star Wars

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
19 éve 6 hónapja #254247 Írta: Cerebrum
Ha már szóba került a JA, találtam egy jó kis oldalt:

jediknight2.filefront.com/

Van darabolós mod is, szóval végre valahára ez is működik... :) Meg van Yodás mod, bár elég szokatlan a kisöreggel játszani... :)

Több
19 éve 6 hónapja #254127 Írta: Ben

Gandalf írta:

Cerebrum írta:

Ben Kenobi írta: A Celebration III-on elhangzott néhány szó az állítólagos sorozatról. Ezek a III. és IV. részben játszódnának. A starwars.hu-n van róla egy cikk, de Cerebrum mellon, ezt külön beidézem:

A Celebration III-on, az autogramosztó asztaloknál az előtrilógiában Aayla Securát alakító Amy Allen is megosztott a rajongókkal egy ehhez kapcsolódó információt. Elmondta, hogy a mozivásznon nem látjuk meghalni, ezért reméli, hogy Lucas szerepet ad neki a sorozatban - néhány szót már váltottak is ennek lehetőségeiről.

;) :) Ollé! :D

Remek, remek! :wink: :) De most hogy is van ez? Mégis maradnak jedik életben Obi-Wan-on és Yodán kívül?

Hát nem muszáj az összesnek rögtön a Sith-ek bosszújában meghalni! A lényeg, hogy az Új remény idejére már csak ketten maradjanak: Obi és Yoda. :twisted: Van 20 éve Palpinak és Vadernek a megmaradt Jediket felkutatni és kinyírni. És a sorozat tudtommal e két rész között játszódik majd.

Pontosan. :) Lehet, hogy mégsem lesz olyan rossz ez a tévésorozat? Will see... :)

Megnéztem a C3-on levetített 7 perces előzetest (persze, h nem bírtam megállni :P ), nagyon jó! 8O :D Cska kár, hogy kalózminőség és nincs nagyon hang. De élvezhető. :)

Több
19 éve 6 hónapja #254066 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Star Wars

Cerebrum írta:

Ben Kenobi írta: A Celebration III-on elhangzott néhány szó az állítólagos sorozatról. Ezek a III. és IV. részben játszódnának. A starwars.hu-n van róla egy cikk, de Cerebrum mellon, ezt külön beidézem:

A Celebration III-on, az autogramosztó asztaloknál az előtrilógiában Aayla Securát alakító Amy Allen is megosztott a rajongókkal egy ehhez kapcsolódó információt. Elmondta, hogy a mozivásznon nem látjuk meghalni, ezért reméli, hogy Lucas szerepet ad neki a sorozatban - néhány szót már váltottak is ennek lehetőségeiről.

Remek, remek! :wink: :) De most hogy is van ez? Mégis maradnak jedik életben Obi-Wan-on és Yodán kívül?

Hát nem muszáj az összesnek rögtön a Sith-ek bosszújában meghalni! A lényeg, hogy az Új remény idejére már csak ketten maradjanak: Obi és Yoda. :twisted: Van 20 éve Palpinak és Vadernek a megmaradt Jediket felkutatni és kinyírni. És a sorozat tudtommal e két rész között játszódik majd.

Több
19 éve 6 hónapja #254063 Írta: Cerebrum

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.784 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére