Star Wars

Több
19 éve 6 hónapja #254025 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Star Wars
origo.hu/filmklub/20050426star.html

Nocsak, nocsak. :D A kérdőív egyáltalán nem nehéz, nosza kitölteni! ;)

Más: A Celebration III-on elhangzott néhány szó az állítólagos sorozatról. Ezek a III. és IV. részben játszódnának. A starwars.hu-n van róla egy cikk, de Cerebrum mellon, ezt külön beidézem:

A Celebration III-on, az autogramosztó asztaloknál az előtrilógiában Aayla Securát alakító Amy Allen is megosztott a rajongókkal egy ehhez kapcsolódó információt. Elmondta, hogy a mozivásznon nem látjuk meghalni, ezért reméli, hogy Lucas szerepet ad neki a sorozatban - néhány szót már váltottak is ennek lehetőségeiről.

;) :) Ollé! :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 6 hónapja #254023 Írta: Ben

Bomarr írta: "Egy kicsit félreírtam a kérdést... Szóval arra gondoltam, h. a droidok, R2D2 és C3PO még az "eredeti" trilógiában is szerepelnek, holott ha az űrhajók annyit változtak az ep1 óta, akkor furcsa, h. huszonakárhány évvel később, még mindig ugyanolyan r2-es és protokoldroidokat használnak, mint korábban. "

De senki nem mondja, hogy olyan protokol-droidokat használnak, mint amilyen 3PO :wink: Ő egy lejárt tipus... de ha már a visszatérő dolgoknál tartunk.. Boba Fett is ugyanazzal a járgánnyal szántja a galaxist, amivel az apja jó huszon-akárhány éve. Tatooine is ugyanugy néz ki, Owenék ugyanugy élnek... szoval nem minden cserélödik le... söt a Lázadók elég ingyenélők, igy nem csoda, hogy régi R2-eseket használnak. De a regények szerint vannak náluk már sokkal fejlettebb asztro-droidok.

Szerintem az új stílus főleg a katonai hatékonyságra törekszik, katonás rendet sugároz (szürke, komor falak) akárcsak a Birodalom társadalmi rendszere (értsd: mindenféle birodalmi tisztek, talpnyalók), míg a Köztársaságban inkább a művésziesség kapott hangsúlyt, lásd naboo-i cirkálók. :) Egyébként a birodalmi stílusjegyeket a III. részben is láthatjuk majd. ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 6 hónapja #253876 Írta: Bomarr
Bomarr válaszolt a következő témában: Star Wars
"Egy kicsit félreírtam a kérdést... Szóval arra gondoltam, h. a droidok, R2D2 és C3PO még az "eredeti" trilógiában is szerepelnek, holott ha az űrhajók annyit változtak az ep1 óta, akkor furcsa, h. huszonakárhány évvel később, még mindig ugyanolyan r2-es és protokoldroidokat használnak, mint korábban. "

De senki nem mondja, hogy olyan protokol-droidokat használnak, mint amilyen 3PO :wink: Ő egy lejárt tipus... de ha már a visszatérő dolgoknál tartunk.. Boba Fett is ugyanazzal a járgánnyal szántja a galaxist, amivel az apja jó huszon-akárhány éve. Tatooine is ugyanugy néz ki, Owenék ugyanugy élnek... szoval nem minden cserélödik le... söt a Lázadók elég ingyenélők, igy nem csoda, hogy régi R2-eseket használnak. De a regények szerint vannak náluk már sokkal fejlettebb asztro-droidok.

Több
19 éve 6 hónapja #253853 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Star Wars
Sajnos a könyvváltozatból kimaradtak a vukis részek, amik a filmben benne vannak. :(

Több
19 éve 6 hónapja #253849 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Star Wars

Bomarr írta: Drasztikus változáson mentek keresztül? A Naboo-i vadászgépek pont olyanok az elején, mint az ep.1-ben. A Köztársasági hajókból nem sokat láttunk az elöző részben, de amit láttunk azok nem voltak túl csili-vilik(a változás inkább ott van, hogy most kissebb hangsúlyt kapnak a Naboo-i gépek/ kultúra). A Kereskedelmi Föderáció űrhajói például már az ep.1-ben is inkább a szürkés-régi trilógiás irányvonalba huztak.

Egy kicsit félreírtam a kérdést... :) Szóval arra gondoltam, h. a droidok, R2D2 és C3PO még az "eredeti" trilógiában is szerepelnek, holott ha az űrhajók annyit változtak az ep1 óta, akkor furcsa, h. huszonakárhány évvel később, még mindig ugyanolyan r2-es és protokoldroidokat használnak, mint korábban.

Ecthelion írta: Játszott valaki a Jedi Knight III: Jedi Acadamy c. játékkal? Én lehet, hogy a napokban kölcsön kapom, és érdekelne a story, meg maga a játékélmény, hogy jó- e vagy rossz. A második részt végig nyomtam, az nagyon bejött.

Academy-ben az az egyedüli pozitívum, h. lehet két fénykardod és duplapengés fénykardod is, illetve vannak benne klassz kombók, plussz a végén akár a Sötét Oldalon is befejezheted a játékot, de amúgy hangulatilag (ahogy Ben mellon is írta :wink: ) az Outcast sokkalta jobb...

[size=9:25s9ouuz]Ráadásul Academyben nekem nem mükszik a darabolós kód... :evil: [/size]

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
19 éve 6 hónapja #253827 Írta: Ben

Ecthelion írta: Játszott valaki a Jedi Knight III: Jedi Acadamy c. játékkal? Én lehet, hogy a napokban kölcsön kapom, és érdekelne a story, meg maga a játékélmény, hogy jó- e vagy rossz. A második részt végig nyomtam, az nagyon bejött.

Én játszottam. Meg Cerebrum is. :) Szerintem jó játék, bár hangulatilag, ill. történetileg kevésbé van (magyaros szóval :D ) SW-feelingje, mint elődjének, az Outcastnak volt, de a pályák változatosak, több szörny van, járművek, meg ilyen. Könnyebb az Outcastnál. :)

Fénykardokra visszatérve: nem attól függ a penge színe, hogy mester, vagy padawan-e az illető Jedi, ez abszolúte ízlés dolga. A benne lévő kristály adja penge színét (ez elvileg lehet, zöld, narancs, sárga, kék, lila). A tanítvány kezdetben gyakorlókardot használ, aztán, amikor befejezte a tanulást, elkészíti saját, egyedi fénykardját, amelynek markolata legtöbbször hasonlít mestere kardjának markolatához. :) Anakin úgy látszik ez alól szintén kivétel. :P A kristályokat a Jedik az Ilumon lévő ősi templomukból szerzik be. (az Ilum látható a Clone Wars első szériájában :) ) Meg persze ha elveszik a kard, akkor is újat kell csinálni. :)

Több
19 éve 6 hónapja #253811 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: Star Wars
Játszott valaki a Jedi Knight III: Jedi Acadamy c. játékkal? Én lehet, hogy a napokban kölcsön kapom, és érdekelne a story, meg maga a játékélmény, hogy jó- e vagy rossz. A második részt végig nyomtam, az nagyon bejött.

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
19 éve 6 hónapja #253789 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Star Wars
Lehet, hogy függ attól, hogy éppen van-e padavanja...

(egyébként a lézerek (azaz az ágyúlövedékek) színe is érdekes, a régi részekben a jóké piros volt, a gonoszaké zöld/kék, a Baljós Árnyakban ez megfordult, de ott már a kézifegyvereknél is megfigyelhető volt a másfajta szín)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 6 hónapja #253788 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Star Wars

Alyr Arkhon írta: Fénykard színéről:
Úgy vettem észre, hogy általában a mesternek van zöld, a padavannak kék.
Persze vannak kivételek, pl Obi-wan...

Mace Windué lehet hogy valami személyes okból lilásrózsaszín, pl mert ő nyerte a legutóbbi vívóversenyt, vagy mittomén... :D

Elég sok kivétel van :D
Dehát a kivétel erősíti a szabályt.
Meg gondolj bele, hogy aki most mester, az egyszer tanítvány volt. És nem jellemző, hogy új kardot készítenének, hacsak nem megy tönkre vagy nem vesztik el (pl Obi-Wan elég sokszor csinált kardot)
Ha jól emlékszem, Shaak Ti-nek is kék kardja van, pedig ő is mester, ráadásul piszok jó Jedi :)

Több
19 éve 6 hónapja #253779 Írta: Alyr Arkhon
Fénykard színéről:
Úgy vettem észre, hogy általában a mesternek van zöld, a padavannak kék.
Persze vannak kivételek, pl Obi-wan...

Mace Windué lehet hogy valami személyes okból lilásrózsaszín, pl mert ő nyerte a legutóbbi vívóversenyt, vagy mittomén... :D

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 6 hónapja #253774 Írta: cortez71
Nekem is megvan a könyv, de én még nem olvashatom :cry: :cry:
Hülye magyarversenyre kell készülni :( .
Az íróra visszatérve: én ezelőtt Matthew Stovert nem ismertem :oops: Eddig ugye két SW regényt írt, de egyik sem jelent meg magyarul. Viszont sokan dicsérik a műveit, már most kíváncsi vagyok, hogy mennyiben jobb Salvatorénál.
De azért továbbra is Gyűrűk Ura RULZ! :)

Több
19 éve 6 hónapja #253772 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Star Wars
A könyvről annyit, hogy Direkt nem akartam megvenni a könyvet, nehogy abba a kísértésbe essek, hogy elolvassam a film megnézése előtt. De sors másképp akarta!
Tegnap délután megkésett születésnapi [size=9:2fme89u8](múlt hétem volt)[/size] ajándékként az egyik barátom meglepett vele. Rám az a jellemző, hogy ha egy jó könyvet kapok (ráadásul az egyik kedvenc sorozatomból), akkor pillanatok alatt elolvasom. Hát a Sith-ek bosszújának 2 óráig tudtam ellenállni, utána egyhúzamban elolvastam [size=9:2fme89u8](ennek következtében most egy kicsit, nagyon, de nagyon álmos vagyok)[/size].
Nem mondok róla semmit, csak annyit, hogy véleményem szerint ez az eddigi legjobb SW történet, és a könyv is kenterbe veri az összes eddig megjelentett!!!

Egyébként a regény írójával van egy interjú a starwars.hu-n ( ITT ). El lehet olvasni semmi konkrét nem derül ki a történetről.

A fénykard pengéjének a színéről meg csak annyit, hogy a Klónok előtt a tvben volt egy félórás film, arról hogyan készült a SW2. Abban volt egy jelenet, amiben Samuel L. Jackson megkérdezi Lucast, hogy mi az oka a fénykardok színének. Ott Lucas mondta, hogy a jóknak zöld, ill. kék, a gonoszoknak piros a kard pengéje. És még mosolyogva hozzátette, hogy "neked [size=9:2fme89u8] (mármint Jacksonnak)[/size] lehet másmilyen színű". Mint kiderült, ezt Lucas poénnak szánta (legalább is én így értelmeztem), de Jackson komolyan vette, és azt mondta, jó neki akkor lila lesz. És a végén az is lett.

Több
19 éve 6 hónapja #253737 Írta: Ecthelion

Nelossel írta:

Ecthelion írta: Erről honnan lehet bővebb infót szerezni, ez engem is érdekel :D :P

A harcmódokról itt olvashatsz:

www.starwars.hu/enciklopedia/vilaga/?pag...di/aloldal_alcim.htm

Köszi ;)
Lehet, hogy hüye kérdés, de ezek a cikkek mennyire fan-fictionök?
Ja és szombaton RTL Klub: Baljós Árnyak 20:20-kor. És lesz Klónok Támadása is valamikor, de arra még nem tettek ki dátumot.

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
19 éve 6 hónapja #253734 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: Star Wars

Ecthelion írta: Erről honnan lehet bővebb infót szerezni, ez engem is érdekel :D :P

A harcmódokról itt olvashatsz:

www.starwars.hu/enciklopedia/vilaga/?pag...di/aloldal_alcim.htm

Több
19 éve 6 hónapja #253733 Írta: Ecthelion

Ben Kenobi írta:

Ecthelion írta: Az tudom, hogy a kristálytól függ, csak azt hittem lehet valamilyen kiváltsága Windu mesternek, amiért ő használt egyedül lila kardot. De mostmár tudom, hogy nem :D .
Egyébként a lila kard nagyon durva szvsz :D Mármint jó :D

A szín spec. semmi kiváltságot nem ad. Viszont az érdekes, hogy Mace a Forma VII. nevezetű harcmódot használja, ami már közel áll a SIthek felfogása szerinti test-test elleni harchoz. :)

Erről honnan lehet bővebb infót szerezni, ez engem is érdekel :D :P

Több
19 éve 6 hónapja #253727 Írta: Ben

Ecthelion írta: Az tudom, hogy a kristálytól függ, csak azt hittem lehet valamilyen kiváltsága Windu mesternek, amiért ő használt egyedül lila kardot. De mostmár tudom, hogy nem :D .

A szín spec. semmi kiváltságot nem ad. Viszont az érdekes, hogy Mace a Forma VII. nevezetű harcmódot használja, ami már közel áll a SIthek felfogása szerinti test-test elleni harchoz. :)

Több
19 éve 6 hónapja #253724 Írta: Ecthelion
Az tudom, hogy a kristálytól függ, csak azt hittem lehet valamilyen kiváltsága Windu mesternek, amiért ő használt egyedül lila kardot. De mostmár tudom, hogy nem :D .

Több
19 éve 6 hónapja #253709 Írta: cortez71

Ecthelion írta:

olorin.papa írta:

Ecthelion írta: miért volt Mace Windunak lila fénykardja? Mármint a történet szerint ír erről vmit a könyv? Azt tudom, hogy a filmben miért volt az :D Melyik kiadónál jelent meg a könyv?

:P Nagyon egyszerű!

Amikor a színész (Mace Windu) nem jut eszembe a neve, kérdezte a trűkkösöket, hogy a gonoszoknak vörös a jóknak kék a kardja, és miért van ez, akkor azt a választ kapta, hogy így sikerűlt. Bármilyen lehet?-kérdezte. Bármilyen!-mondták. Akkor az enyém lehet lila?-kérdezte. Miértne?-válaszolták. :P És lőn! :lol:

Kösz, de mint ahogy írtam ezt már tudtam. Arra voltam kivácsni, hogy van-e valami különös szerepe, mármint a történet szerint? (Esetleg valamilyen kiváltság vagy hasonló) Vagy ezzel nem foglalkozott a könyv írója?

Nem, a fénykardoknak nincs specialitása, a szín meg ugye a kristályoktól függ. Maga a kristály nem ad semmi attribútumot vagy speckó képességet. Az a KOTORban lett kitalálva. Egyszerűen csak Samuel L Jacksonnak bejön a lila szín. Ennyi :D :lol:

Több
19 éve 6 hónapja #253703 Írta: Ecthelion

olorin.papa írta:

Ecthelion írta: miért volt Mace Windunak lila fénykardja? Mármint a történet szerint ír erről vmit a könyv? Azt tudom, hogy a filmben miért volt az :D Melyik kiadónál jelent meg a könyv?

Amikor a színész (Mace Windu) nem jut eszembe a neve, kérdezte a trűkkösöket, hogy a gonoszoknak vörös a jóknak kék a kardja, és miért van ez, akkor azt a választ kapta, hogy így sikerűlt. Bármilyen lehet?-kérdezte. Bármilyen!-mondták. Akkor az enyém lehet lila?-kérdezte. Miértne?-válaszolták. :P És lőn! :lol:

Kösz, de mint ahogy írtam ezt már tudtam. Arra voltam kivácsni, hogy van-e valami különös szerepe, mármint a történet szerint? (Esetleg valamilyen kiváltság vagy hasonló) Vagy ezzel nem foglalkozott a könyv írója?

Több
19 éve 6 hónapja #253701 Írta: Alyr Arkhon

olorin.papa írta:

Samuel L. Jackson

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 6 hónapja #253696 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Star Wars

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 6 hónapja #253694 Írta: Ecthelion
Nem, sajnos a klónok támadását nem olvatsam :( Viszont az első részt igen :) Viszont volna egy kérdésem is: miért volt Mace Windunak lila fénykardja? Mármint a történet szerint ír erről vmit a könyv? Azt tudom, hogy a filmben miért volt az :D Melyik kiadónál jelent meg a könyv?

Több
19 éve 6 hónapja #253690 Írta: cortez71

Ecthelion írta:

cortez71 írta: Jó hír, SW rajongók! Tegnap megjelent a Star Wars III - A Sithek bosszúja könyvváltozata. Na, ki olvassa el a film előtt? :) 8)

A film előtt semmiképp :lol: utána talán igen.
Mennyivel mond többet majd a könyv, mint a film, lehet erről valamit tudni?

Klónok támadását olvastad? Abban pl sok extra rész van benne, ezért is csalódtak sokan a filmben, ugyanis a könyv néhány fejezete kimaradt. Nem lesz ez máshogy most sem. Én ma vettem meg a könyvet, de még nem olvashatom :( - de a borítója szép!! :D

Több
19 éve 6 hónapja #253663 Írta: Ecthelion

cortez71 írta: Jó hír, SW rajongók! Tegnap megjelent a Star Wars III - A Sithek bosszúja könyvváltozata. Na, ki olvassa el a film előtt? :) 8)

A film előtt semmiképp :lol: utána talán igen.
Mennyivel mond többet majd a könyv, mint a film, lehet erről valamit tudni?

Több
19 éve 6 hónapja #253607 Írta: cortez71
Jó hír, SW rajongók! Tegnap megjelent a Star Wars III - A Sithek bosszúja könyvváltozata. Na, ki olvassa el a film előtt? :) 8)

Több
19 éve 6 hónapja #253592 Írta: Bomarr
Bomarr válaszolt a következő témában: Star Wars
"1. Az hogy van, h. Jango Fett azt mondta Obi-Wannak a Kaminon, h. Lord Tyrannus (azaz Dooku) adta a megbízást a klónhadsereg felállítására, a geonosisi csata alatt meg Dooku azt mondja, h. nem érti, h. a jedik honnan tettek szert egy ekkora seregre? "

A film végén jól látható/hallható, hogy a Sitheknek pont a háború kirobbantása volt a lényeg (ugy ezt mondja Sidious). Dooku természetesen nem gondolja komolyan a Szeparatisták vezetését; ez csak része a tervnek. Dooku meglepődése természetesen csak szinészkedés, ami az ottani Szeparatista vezetőknek szól.

"2. Dooku miért árulja el Obi-Wannak, h. Sidious ott ármánykodik a szenátusban a jedik orra előtt?"

Obi három dolgot tehet ennek az információnak a birtokában és mindegyik a Sithek malmára hajtja a vizet. Az első, hogy meggyőzik Dooku érvei a Köztársaság romlottságáról és átáll, ezzel is növelve a jedik széthuzását. A második, hogy megosztja ezt az információt a jedikkel (ami megtörténik a film végén), és ezzel bizonytalanságot kelt a Köztársaságon belül. Windu ugy reagál erre ugyebár, hogy szemmel kell tartaniuk a Szenátust. Ez nagyon fontos elem lesz, majd az ep.3-ban (lett volna egy harmadik kifutása is a történetnek... hogy Obi simám meghal az arénában... természetesen ez se jött volna rosszul a Sitheknek :) )

"3. Hogy lehet, h. az ep1 óta az űrhajók drasztikus változáson mennek át, a droidok (gondolok én most R2-re és C3PO-ra) meg semmit nem változnak? "

Drasztikus változáson mentek keresztül? A Naboo-i vadászgépek pont olyanok az elején, mint az ep.1-ben. A Köztársasági hajókból nem sokat láttunk az elöző részben, de amit láttunk azok nem voltak túl csili-vilik(a változás inkább ott van, hogy most kissebb hangsúlyt kapnak a Naboo-i gépek/ kultúra). A Kereskedelmi Föderáció űrhajói például már az ep.1-ben is inkább a szürkés-régi trilógiás irányvonalba huztak.

"4. Miért kell egyensúlyt hozni az Erőbe? Hisz' a jedik (noha a számuk jelentősen megfogyatkozott) még így is túlsúlyban vannak a sithekhez képest, akikből alapból ugye csak kettő lehet..."

Lucas azt mondta, hogy akkor jön el az Egyensúly, ha minden Sith meghal. És Vader akkor hozza el az Egyensúlyt, amikor az ep.6-ban leveti Palpit az aknába... hogy ez miért fontos a jediknek? Nem hinném, hogy pusztán azért nyugton kéne érezzék magukat, mert a sithek kevesen vannak. Az ep.3-ban ha jól tudom lesz egy jelenet, ahol Palpi a Sithek múltjáról mesél Anakinnak. Ez majd azt hiszem segit tisztábban látni ez ügyben :)

Több
19 éve 6 hónapja #253587 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Star Wars
No, ma újra megnéztem az ep2-t és felmerült bennem pár kérdés:

1. Az hogy van, h. Jango Fett azt mondta Obi-Wannak a Kaminon, h. Lord Tyrannus (azaz Dooku) adta a megbízást a klónhadsereg felállítására, a geonosisi csata alatt meg Dooku azt mondja, h. nem érti, h. a jedik honnan tettek szert egy ekkora seregre?

2. Dooku miért árulja el Obi-Wannak, h. Sidious ott ármánykodik a szenátusban a jedik orra előtt?

3. Hogy lehet, h. az ep1 óta az űrhajók drasztikus változáson mennek át, a droidok (gondolok én most R2-re és C3PO-ra) meg semmit nem változnak?

4. Miért kell egyensúlyt hozni az Erőbe? Hisz' a jedik (noha a számuk jelentősen megfogyatkozott) még így is túlsúlyban vannak a sithekhez képest, akikből alapból ugye csak kettő lehet...

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
19 éve 6 hónapja #253365 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: Star Wars
Én úgy olvastam pár éve a neten, hogy Timothy Zahn trilogiája

Thrawn Trilogy:
1. Heir To the Empire - A birodalom örökösei (magyar megjelenés 1991. Valhalla Páholy)
2. Dark Force Rising - Sötét erők ébredése (mj 1992. VP)
3. Last Command - Az utolsó parancs (mj 1993. VP)

a George Lucas által elismert folytatás, vagyis a 7-8-9. Ep!
Ezt még a múlt században 8) olvastam, amikor még Lucas sem zárkózott el a folytatás megrendezésétől, még a Baljós árnyak előtt... hogy mennyi az igazság benne, azt nem tudom, mindenesetre jó trilógia!

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."

Több
19 éve 6 hónapja #253333 Írta: Ecthelion

Ben Kenobi írta:

Ecthelion írta: Kenobi: Tudom hogy értetted, csak ez enegem már régóta érdekel, hogy bárki írhat "Star Wars"-t, ha fizet pl. jogdíjat ???

Ezt nem tudom. :P Írj mailt Lucaséknak. :D

Azt kihagyom :D :D off vége

Több
19 éve 6 hónapja #253332 Írta: Ben

Ecthelion írta: Kenobi: Tudom hogy értetted, csak ez enegem már régóta érdekel, hogy bárki írhat "Star Wars"-t, ha fizet pl. jogdíjat ???

Ezt nem tudom. :P Írj mailt Lucaséknak. :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.695 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére