Állatbarátok
- Ízisz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Erda niire (Area) írta: hehe... bezzeg a mi ciccünk... van hogy nem látjuk egy napot.
Pár évvel ezelőtt, a fiú cicánk Heves nyáron ellógott. Úgy gondolta szerencsét jár a "nagyvilágban", becsajozik stb. , és itthagyott minket.... 3 hónapra
Én persze elég sokat, aztán eljött az augusztus vége, és Heves újra otthon volt!!!
Bár mióta kutyánk lett, megint feladta az itteni létet, és egy másik házhoz szegődött. De néha azért látjuk
"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Hozsi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Köszönetek: 0
Vikil írta: Mondjuk a macskák nem az aktivitásukrói híresek!
Szóval lusták
Azok, de viszont reggel tök korán fenn vannak, Apa megmozdul az ágyban, a Kandúr Bandi rögtön az ablakban.Mivel általában az ablakon keresztül jön be..
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Silima
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nim: Graf ilyen inaktív?! Vagy csak ha nincsenek vendégek?
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Coralie
- Nem elérhető
Ha már benéztem...Silima írta: Életművészek!
A mi kutyánk ma reggel keresett magának egy kellems kis árnyékos pontot, ott lefeküdt, és elaludt. Azóta az árnyék elmászott, egy kis esőt is kapott, eltelt vagy 10 óra, de a drága meg se mozdult. Pár perce voltam kinn megnézni, hogy él-e még. Megcirógattam az édes kis fülecskéjét, mire az felemelte a fejét, kába pofával rámbámult, képenköpött, majd visszahelyezte magát abba az állapotba, ahogy eddig volt.
És ez nem egyedi eset nálunk...
Hát nem öröm háziállatot tartani!
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Silima
- Nem elérhető
A mi Bajuszunk a mai napot a kanapén volt szíves eltölteni, némi reggeli után...
Életművészek!
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Vikil
- Nem elérhető
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Vikil írta: Mondjuk a macskák nem az aktivitásukrói híresek!
Szóval lusták
A macskák életük 2/3 ad részét átalusszák.
Garfield szerint a legszebb évei azok!
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Vikil
- Nem elérhető
Szóval lusták
- Hozsi
- Nem elérhető
Jah, de gondolj bele, télen-nyáron ott alszik, pedig ilyenkor nyáron kint simán eltud bújni valami növény árnyékába, de ő nem, neki ilyenkor is bent kell aludnia..Vikil írta: Hozsi mért nagy cucc ha a macseszok a fotelban alszanak?? :
Mért nem szoktak ott aludni?
- Vikil
- Nem elérhető
Mért nem szoktak ott aludni?
- Narmo
- Nem elérhető
Összegzés: Mért kell a kutyára pulcsi??? Arra persze amelyik pl. szőrtelen kutyus, persze ő fázik, de ez a pulcsi nem olyan kutyára készült!!
- Hozsi
- Nem elérhető
Silima írta:
Hozsi írta: Nálunk az volt, hogy a cicánk akart inni a vízzel teli gumicsónakból, de megcsúszott és beleesett.Szegény tiszta vzvolt, de az is érdekes volt, hogy így úgy lelapult a szőre, hogy olyan vézna kis állatnak tűnt, hogycsak na..
Az a szép, mikor a jószág feje száraz, vagyis normális méretű marad, a teste meg olyan, mint a hámozott giliszta...
jaja, pontosan!
Ma is ebben a hőségben hol aludt a macskám?A fotelban.
Jó, mi?
- Vikil
- Nem elérhető
és ez egyiknek a szárnyával volt valami és ezért felneveltük
Sajnos a napkban elpusztult :crying: :down: ( 5 évesen)
- Silima
- Nem elérhető
Vikil írta: Silima pedig Magyarországon rengeteg van szerencsére belőlük!
Tudom, csak még én nem láttam soha. Hol itt az igazság?! A kuvikról is azt mondják, hogy hű, de sok van, mindenhol van kuvik, de én még azt se láttam...
Ma reggel viszont az öcsémmel láttunk egy fekete gólyát!! Annyira örültem neki! (Főleg, mióta a fehérgólya-fészket is kiirtották... ) Alig tíz méterre repült fel előttünk a Rábca-ártéren.
- Vikil
- Nem elérhető
- Silima
- Nem elérhető
Nálunk miért nincs sólyom? Bár egyszer a nagymamáék lakása előtti parkban egy srác ráuszított valami madarat a varjakra, de még nagyon kicsi voltam, alig emlékszem rá...
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Nekem sajnos a 2. emeleten csak egy kölcsön Csőrikém van, aki egy katalin papagáj
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Naponta van köztünk testi kontaktus.
Néha összekapnak rajtam, de van amikor egyszerre boldogítom a kettőt.
Mindig örülnek ha látnak, pedig virágot se viszek nekik.
Az egyiket Buksinak hívják a másikat Kajlának.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Szóval témába vágva.
Sólymok: nyüsszzz... annyira szépek... sajna még csak egyszer volt hozzájuk közöm, de az egy elég tartós élmény.
Más: Ma kimenetm a városban lévő elég nagy sétálóparkba, amiről azt kel tudni, hogy egy bazinagy varjúkolónia lakik ott. Barátnőmmel volam, aki varjó/hollómániás, éshát mint kedves kis állatbarátok elkezdtük felszedegetni a varjútollakat. Azoknak a madaraknak, annyira, de annyira csodás tollaik vannak. Én csak három óriási evezőtollatt tartottam meg, de a barátnőm valami huszonöttel a kezében ment haza. Szóval mai állatbarát tevékenység megvolt.
'Is there anybody out there?'
- Silima
- Nem elérhető
Hozsi írta: Nálunk az volt, hogy a cicánk akart inni a vízzel teli gumicsónakból, de megcsúszott és beleesett.Szegény tiszta vzvolt, de az is érdekes volt, hogy így úgy lelapult a szőre, hogy olyan vézna kis állatnak tűnt, hogycsak na..
Az a szép, mikor a jószág feje száraz, vagyis normális méretű marad, a teste meg olyan, mint a hámozott giliszta...
- Hozsi
- Nem elérhető
Silima írta: A mi macskánk egyszer esett bele véletlenül a kerti tóba, és vérig sértődött, mikor kiröhögtük...
az jó lehetett..
Nálunk az volt, hogy a cicánk akart inni a vízzel teli gumicsónakból, de megcsúszott és beleesett.Szegény tiszta vzvolt, de az is érdekes volt, hogy így úgy lelapult a szőre, hogy olyan vézna kis állatnak tűnt, hogycsak na..
- Silima
- Nem elérhető
- elanor1
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Bent áll nyugodtan a kiskádban és élvezi, hogy zuhanyból locsolgatjuk.
Az én volt cicám meg egyszer beugrott hozzám a kádba!!!
- Niph
- Nem elérhető
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Silima
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Mért kell irtani? Nem eszik a rágcsálókat?
Herman Ottó könyve meglehetős régen íródott. (Ő alapította meg a magyarországi ornitológiát, mint olyant.) 1901-ben jelent meg először A madarak hasznáról és káráról.
Idézem: (kékes réti héja)
"Élete módja.
Könnyű, lengeröptű ragadozó madár, mely télire elköltözik; csak magányosan vadászik, és eledelét kizárólag a földről szedegeti föl. Áll pedig a kékes réti héja tápláléka apró emlősökből, kiválóan egerekből, de legkiválóbban mindennemű földön fészkelő madarak fészkének kifosztásából. A rablott tojást kiissza; az apró pelyheseket, tokosokat elnyeli; felszedi a kis nyulat is. Szóval a mezőségen, melyet fáradhatatlanul végigmér és végigkeres, a legkárosabb madarak közé tartozik. És mégis van idő, amikor a kíméletre rászolgál, ti. akkor, amikor a mezei egér felszaporodik; ekkor egyéb ragadozókkal együtt a kékes réti héja is felgyülekezik, nagy mennyiségban pusztítva a gazda nagy ellenségeit: az egerek töméntelenségét.
Egy intéssel többb. hogy okkal-móddal járjunk el."
Ez a könyv tényleg a haszonra és kárra koncentrál. Én nagyon szeretem olvasgatni.
Vikil: nálunk most kutya kapható!
Csufi is szeret fürdeni, a lüke egyszer februárban belement a Cuhába... 8O Látott valami fadarabot úszni, és azt hitte, én dobtam... De a kerti tóba is habozás nélkül ugrik fejest.
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Köszke! A "kabasólyom" név nem jutott az eszembe
Volt egy puli keverék kutyánk, óriási lompos bundával, de amikor megfürdött, nagyon kiábrándítóan nézett ki :quasi:
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Ízisz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Beleteszi a mellsőlábait, a hátsót nem szereti ha bennvan, és úszó mozdulatokat végez!
Kilötyögeti az egészet, de ez nem zavarja. Ha jó idő van, és nekünk is van időnk, egy tóhoz visszük, ahol kedvére úszhat!
"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.