Állatbarátok

Több
19 éve 4 hónapja #259962 Írta: Ízisz
Ízisz válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Erda niire (Area) írta: hehe... bezzeg a mi ciccünk... van hogy nem látjuk egy napot. :roll:

Pár évvel ezelőtt, a fiú cicánk Heves nyáron ellógott. Úgy gondolta szerencsét jár a "nagyvilágban", becsajozik stb. , és itthagyott minket.... 3 hónapra

Én persze :cry: elég sokat, aztán eljött az augusztus vége, és Heves újra otthon volt!!! :D

Bár mióta kutyánk lett, megint feladta az itteni létet, és egy másik házhoz szegődött. De néha azért látjuk ;)

"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 4 hónapja #259957 Írta: Hozsi
Hozsi válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Vikil írta: Mondjuk a macskák nem az aktivitásukrói híresek! :P :?
Szóval lusták :!: 8)

Azok, de viszont reggel tök korán fenn vannak, Apa megmozdul az ágyban, a Kandúr Bandi rögtön az ablakban.Mivel általában az ablakon keresztül jön be.. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 4 hónapja #259940 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Állatbarátok
A macskánál nem baj, ha egy napig nem látod. Úgy értem, attól még vaószínűleg nincs elveszve vagy elgyúrva az úton... :( Tudnak vigyázni magukra! ;)

Nim: Graf ilyen inaktív?! :roll: Vagy csak ha nincsenek vendégek? ;) :P :D

Több
19 éve 4 hónapja #259939 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Állatbarátok
hehe... bezzeg a mi ciccünk... van hogy nem látjuk egy napot. :roll:

'Is there anybody out there?'

Több
19 éve 4 hónapja #259937 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Silima írta: Életművészek! 8) :D

Ha már benéztem...
A mi kutyánk ma reggel keresett magának egy kellems kis árnyékos pontot, ott lefeküdt, és elaludt. Azóta az árnyék elmászott, egy kis esőt is kapott, eltelt vagy 10 óra, de a drága meg se mozdult. Pár perce voltam kinn megnézni, hogy él-e még. Megcirógattam az édes kis fülecskéjét, mire az felemelte a fejét, kába pofával rámbámult, képenköpött, majd visszahelyezte magát abba az állapotba, ahogy eddig volt.
És ez nem egyedi eset nálunk...
Hát nem öröm háziállatot tartani! :wink:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 4 hónapja #259934 Írta: Silima
Hozsi, az általam ismert macskák odavannak a melegért. Mikor az embereknek térdig lóg a nyelvük a 40 fokban, akkor a cica benn fekszik a napon álló üres öntözőkannában... Biztos írtam már. :oops:
A mi Bajuszunk a mai napot a kanapén volt szíves eltölteni, némi reggeli után...
Életművészek! 8) :D

Több
19 éve 4 hónapja #259926 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Az én macsom, Frici meg tisztára, mint egy barométer. :D Tegnap hanyatt fekve, kinyújtózva feküdt a fűben, ma már az ajtó előtt a kisszéken fekszik összekuporodva. :)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
19 éve 4 hónapja #259911 Írta: Vikil
Vikil válaszolt a következő témában: Állatbarátok
A macskák szépek + minden de inkább a kutyák, lovak vagy a delfinek :!: :twisted:

Több
19 éve 4 hónapja #259910 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Vikil írta: Mondjuk a macskák nem az aktivitásukrói híresek! :P :?

A macskák életük 2/3 ad részét átalusszák.
Garfield szerint a legszebb évei azok! :lol:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 4 hónapja #259908 Írta: Vikil
Mondjuk a macskák nem az aktivitásukrói híresek! :P :?

Több
19 éve 4 hónapja #259886 Írta: Hozsi

Vikil írta: Hozsi mért nagy cucc ha a macseszok a fotelban alszanak?? :?:
Mért nem szoktak ott aludni?

Jah, de gondolj bele, télen-nyáron ott alszik, pedig ilyenkor nyáron kint simán eltud bújni valami növény árnyékába, de ő nem, neki ilyenkor is bent kell aludnia.. :lol:

Több
19 éve 4 hónapja #259877 Írta: Vikil
Hozsi mért nagy cucc ha a macseszok a fotelban alszanak?? :?:
Mért nem szoktak ott aludni?

Több
19 éve 4 hónapja #259872 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Tegnap este sétáltattam "Cicát", a hőst. Elballagtunk egy állatkereskedés előtt és megvizslattuk a kirakatot. Elszörnyülködtetett egy érdekesen kinéző kutyapulcsi, amely rózsaszín és olajzöld színekben pompázott.. Valahogy.. utána rögtön rávetítettem "Cicára", de valahogy nem hiszem, hogy jó ötlet lenne 1. Egy kutyapulcsi 2. Egy rózsaszín-olajzöld színű..

Összegzés: Mért kell a kutyára pulcsi??? Arra persze amelyik pl. szőrtelen kutyus, persze ő fázik, de ez a pulcsi nem olyan kutyára készült!! :roll:

Több
19 éve 4 hónapja #259868 Írta: Hozsi

Silima írta:

Hozsi írta: Nálunk az volt, hogy a cicánk akart inni a vízzel teli gumicsónakból, de megcsúszott és beleesett.Szegény tiszta vzvolt, de az is érdekes volt, hogy így úgy lelapult a szőre, hogy olyan vézna kis állatnak tűnt, hogycsak na.. :)

Az a szép, mikor a jószág feje száraz, vagyis normális méretű marad, a teste meg olyan, mint a hámozott giliszta... :lol:

jaja, pontosan! :lol:
Ma is ebben a hőségben hol aludt a macskám?A fotelban.
Jó, mi? :lol:

Több
19 éve 4 hónapja #259864 Írta: Vikil
Képzeld (nem azért hogy most piszkáljalak) apa már mentett kuvikokkat
és ez egyiknek a szárnyával volt valami és ezért felneveltük :D :P
Sajnos a napkban elpusztult :evil: :cry: :crying: :down: ( 5 évesen)

Több
19 éve 4 hónapja #259844 Írta: Silima

Vikil írta: Silima pedig Magyarországon rengeteg van szerencsére belőlük! :D

Tudom, csak még én nem láttam soha. :( Hol itt az igazság?! A kuvikról is azt mondják, hogy hű, de sok van, mindenhol van kuvik, de én még azt se láttam... :(

Ma reggel viszont az öcsémmel láttunk egy fekete gólyát!! :D Annyira örültem neki! (Főleg, mióta a fehérgólya-fészket is kiirtották... :x ) Alig tíz méterre repült fel előttünk a Rábca-ártéren. :)

Több
19 éve 4 hónapja #259801 Írta: Vikil
Silima pedig Magyarországon rengeteg van szerencsére belőlük! :D

Több
19 éve 4 hónapja #259786 Írta: Silima
Köszönjük, Alyr :lol: :)

Nálunk miért nincs sólyom? :( Bár egyszer a nagymamáék lakása előtti parkban egy srác ráuszított valami madarat a varjakra, de még nagyon kicsi voltam, alig emlékszem rá... :(

Több
19 éve 4 hónapja #259766 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Én azt bírom (már töbször is láttam) amikor Bp közepén, a 2. kerületben Moszkva téren felszáll egy terepnavis tetovált kopasz pasi az 56os villamosra egy sólyommal a karján (mármint asszem, h sólyom volt. Én naon nem vok ornitológus. Szóval vmi nagy ragadozó madár), és mittomén meddig utazott vele (én előbb leszálltam).

Nekem sajnos a 2. emeleten csak egy kölcsön Csőrikém van, aki egy katalin papagáj

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
19 éve 5 hónapja #259686 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Két nő van az életemben akik nagyon fontosak nekem.
Naponta van köztünk testi kontaktus.
Néha összekapnak rajtam, de van amikor egyszerre boldogítom a kettőt.
Mindig örülnek ha látnak, pedig virágot se viszek nekik.

Az egyiket Buksinak hívják a másikat Kajlának.

;) :D :D

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 5 hónapja #259680 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Állatbarátok
uh... nem jövök pár napot, és máris hozzászóláshegyek.. na nem mintha baj lenne... :D ([size=9:2ethqgsh]ja, és kicsit törölgettem, kitörölgettem, bocsi.. :roll: :oops: )[/size]
Szóval témába vágva.

Sólymok: nyüsszzz... annyira szépek... sajna még csak egyszer volt hozzájuk közöm, de az egy elég tartós élmény. :)

Más: Ma kimenetm a városban lévő elég nagy sétálóparkba, amiről azt kel tudni, hogy egy bazinagy varjúkolónia lakik ott. Barátnőmmel volam, aki varjó/hollómániás, éshát mint kedves kis állatbarátok elkezdtük felszedegetni a varjútollakat. Azoknak a madaraknak, annyira, de annyira csodás tollaik vannak. Én csak három óriási evezőtollatt tartottam meg, de a barátnőm valami huszonöttel a kezében ment haza. :D Szóval mai állatbarát tevékenység megvolt.

'Is there anybody out there?'

Több
19 éve 5 hónapja #259665 Írta: Silima

Hozsi írta: Nálunk az volt, hogy a cicánk akart inni a vízzel teli gumicsónakból, de megcsúszott és beleesett.Szegény tiszta vzvolt, de az is érdekes volt, hogy így úgy lelapult a szőre, hogy olyan vézna kis állatnak tűnt, hogycsak na.. :)

Az a szép, mikor a jószág feje száraz, vagyis normális méretű marad, a teste meg olyan, mint a hámozott giliszta... :lol:

Több
19 éve 5 hónapja #259661 Írta: Hozsi

Silima írta: A mi macskánk egyszer esett bele véletlenül a kerti tóba, és vérig sértődött, mikor kiröhögtük... :lol:

az jó lehetett.. :lol:
Nálunk az volt, hogy a cicánk akart inni a vízzel teli gumicsónakból, de megcsúszott és beleesett.Szegény tiszta vzvolt, de az is érdekes volt, hogy így úgy lelapult a szőre, hogy olyan vézna kis állatnak tűnt, hogycsak na.. :)

Több
19 éve 5 hónapja #259654 Írta: Silima
A mi macskánk egyszer esett bele véletlenül a kerti tóba, és vérig sértődött, mikor kiröhögtük... :lol:

Több
19 éve 5 hónapja #259591 Írta: elanor1
elanor1 válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Az unokatesóm sziámi cicája meg egyszerűen odavan a fürdésért!
Bent áll nyugodtan a kiskádban és élvezi, hogy zuhanyból locsolgatjuk.
Az én volt cicám meg egyszer beugrott hozzám a kádba!!!

Több
19 éve 5 hónapja #259564 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Ha már a kutyáknál tartunk! A mi kutyánk is szeret fürödni, de csak sajátos módon. Azaz fogja a vizes edényét(inkább vödör mert akkora a feje :twisted: ) Beledugja a fejét egészen a füléig, utána elfut. aztán a fűbe letörli magáról a vizet és abba hempereg. Aztán kezdi előlről az egészet. :twisted: :P Normális???? :P :?:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
19 éve 5 hónapja #259522 Írta: Silima

Alyr Arkhon írta: Mért kell irtani? Nem eszik a rágcsálókat?

Herman Ottó könyve meglehetős régen íródott. (Ő alapította meg a magyarországi ornitológiát, mint olyant.) 1901-ben jelent meg először A madarak hasznáról és káráról.
Idézem: (kékes réti héja)
"Élete módja.
Könnyű, lengeröptű ragadozó madár, mely télire elköltözik; csak magányosan vadászik, és eledelét kizárólag a földről szedegeti föl. Áll pedig a kékes réti héja tápláléka apró emlősökből, kiválóan egerekből, de legkiválóbban mindennemű földön fészkelő madarak fészkének kifosztásából. A rablott tojást kiissza; az apró pelyheseket, tokosokat elnyeli; felszedi a kis nyulat is. Szóval a mezőségen, melyet fáradhatatlanul végigmér és végigkeres, a legkárosabb madarak közé tartozik. És mégis van idő, amikor a kíméletre rászolgál, ti. akkor, amikor a mezei egér felszaporodik; ekkor egyéb ragadozókkal együtt a kékes réti héja is felgyülekezik, nagy mennyiségban pusztítva a gazda nagy ellenségeit: az egerek töméntelenségét.
Egy intéssel többb. hogy okkal-móddal járjunk el."
Ez a könyv tényleg a haszonra és kárra koncentrál. Én nagyon szeretem olvasgatni. :)

Vikil: nálunk most kutya kapható! :P :) ;)

Csufi is szeret fürdeni, a lüke egyszer februárban belement a Cuhába... 8O Látott valami fadarabot úszni, és azt hitte, én dobtam... :P :lol: De a kerti tóba is habozás nélkül ugrik fejest. :roll:

Több
19 éve 5 hónapja #259471 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Silima!
Köszke! A "kabasólyom" név nem jutott az eszembe :oops:

Volt egy puli keverék kutyánk, óriási lompos bundával, de amikor megfürdött, nagyon kiábrándítóan nézett ki :quasi:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 5 hónapja #259467 Írta: Ízisz
Ízisz válaszolt a következő témában: Állatbarátok
40 kg-os, kan, januárban volt 1 éves! :P

Beleteszi a mellsőlábait, a hátsót nem szereti ha bennvan, és úszó mozdulatokat végez! :lol:

Kilötyögeti az egészet, de ez nem zavarja. Ha jó idő van, és nekünk is van időnk, egy tóhoz visszük, ahol kedvére úszhat!

"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "

Több
19 éve 5 hónapja #259466 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Csibész rengeteget fürdik a kitett bádogteknőbe. A meleg vizet nem szereti, a hideget viszont egyenesen imádja! :D Legalább 20 liter vizet kipancsol, ha elkezd fürdeni. :D Mellső lábaival beleáll a teknőbe, aztán néz rám, hogy emeljem bele a hátsó lábait, pedig bele bírna menni egyedül is. :D Frici szőrét tegnap lekeféltem, jó öklömnyi macskaszőr jött le róla, iszonyatosan vedlik, és vsz egész nyáron ezt fogja csinálni. Egyedül télen nem vedlik, akkor szép dús a bundája. :) Tegnap fogott egy egeret. 8) Játszott vele egy negyed órát, aztán szépen elropogtatta. Pedig kisegér aranyos. :)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.063 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére