Állatbarátok

Több
19 éve 5 hónapja #261226 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Alyr Arkhon írta: Egyébként a kutyaviadalt különösen gonosznak tartom, mert szegény kutyok nem tehetnek semmiről, és így egész életükben harcra vannak nevelve. A gladiátorok legalább tudták mit csinálnak.

OFF a gladiátorok is harcra voltak nevelve :)

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 5 hónapja #261218 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Alyr Arkhon írta:

Vikil írta: Ez mind szép és jó hogy a kutyáknak ösztöneik vannak +minden, de
ha a kutyuk harcolni akarnak azt lerendezik valahól máshól, de itt nem arról van szó!!

Én nem a kutyuk ösztöneiről ebszéltem hanem az ember ösztöneiről.

Ha az emer ösztöne a harc, akkor verekedjen ő, de ne az állatokat (teljesen mindegy, hogy kutya vagy kakas vagy hal) kínozza a saját örömére!...
Csak egy ötlet... :evil:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 5 hónapja #261197 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Vikil írta: Ez mind szép és jó hogy a kutyáknak ösztöneik vannak +minden, de
ha a kutyuk harcolni akarnak azt lerendezik valahól máshól, de itt nem arról van szó!!

Én nem a kutyuk ösztöneiről ebszéltem hanem az ember ösztöneiről.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 5 hónapja #261195 Írta: Vikil
Vikil válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Ez mind szép és jó hogy a kutyáknak ösztöneik vannak +minden, de

Több
19 éve 5 hónapja #261193 Írta: Alyr Arkhon
Teljesen természetes ösztönöket elégít ki, az ókori Rómában sem azért voltak olyan népszerűek a gladiátorviadalok, mert olyan gonoszak voltak az emberek.
Az embernek lételeme a harc, az evolúció során megszokta, és így nem is mond le róla.

Egyébként a kutyaviadalt különösen gonosznak tartom, mert szegény kutyok nem tehetnek semmiről, és így egész életükben harcra vannak nevelve. A gladiátorok legalább tudták mit csinálnak.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 5 hónapja #261189 Írta: Vikil
Vannak olyan emberek kik azt szeretik!! :evil:
Ez rémisztő! Mit csinálna 1 ilyen ember 1 másik emberrel?? (de ez állatos topik)

Több
19 éve 5 hónapja #261183 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Úgy is fogalmazhatnánk, ennyire visszataszító csak az ember lehet... :roll:
[size=9:l64qels7](talán számunkra éppen azért, mert mi is emberek vagyunk. :look:)[/size]

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 5 hónapja #261140 Írta: Silima

olorin.papa írta:

Vikil írta: Mi a véleményetek a kutyaviadalokról?? :?

:eek2: :dead: :down: :rmad2:

Pontosan. :x

Visszataszító néha az ember!! :evil:

Több
19 éve 5 hónapja #261123 Írta: elanor1
elanor1 válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Kutyaviadal: akik ezt rendezik, kívánom, hogy kerüljenek be a verekedő kutyák közé, majd meglátják, milyen érzés....

Több
19 éve 5 hónapja #261118 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Állatbarátok

:eek2: :dead: :down: :rmad2:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 5 hónapja #261117 Írta: Vikil
Azok az emberek kik ezt művelik élvezik azt hogy a kutyák addig harcolnak míg bele nem halnak!! :x Ja, és fogadnak is!!

Több
19 éve 5 hónapja #261072 Írta: Silima

Mi lenne?! :x Sok variánst nem tudok elképzelni! :evil:

Több
19 éve 5 hónapja #261071 Írta: Vikil
Rengeteg féle módon tudják bántani az állatokat legyen az macs vagy kutya az ilyen embereknek mindegy!! :evil: :x És az a legrosszabb hogy élvezik az egészet!
Mi a véleményetek a kutyaviadalokról?? :?

Több
19 éve 5 hónapja #261068 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Ring: a cica valószínűleg inkább egész életének szenvedését adta bele abba a kiáltásba és hörgéseb. Én segédkeztem egyszer állatorvosnál (állatorvosira készülök), aholis el kellett altatni egy kiscicát. Akkor mesélte nekem a dokibá, h ezek az altatószerek (mmint mérgek) mind altatóval (szundiztatóval) vannak keverve, vagyis csakis azután puszlik el, miután már elaludt.
A cica, amint írtad, rettentő állapotban volt, és valószínűleg az állapotának okai emberek voltak. Vagyis szvsz az embereknek szóltak ezek a hangok, és nem a plusz fájdalomnak.

Macskafarkáról - és olyan vandálságról hallottatok már, h lesavazzák egy cicc farkát? Annyira vandálok az emberek! Szegénykének az összes szőr leégett a farkincájáról, és .... Én szerencsélre már csak "gyógyult" állapotban láttam. (szőr természetesen már nem nő vissza, meg deformálódott is a farkincája) Ezek a dolgok ki tudják hozni belőlem az állatot. Megtenném ugyanezt azzal aki bántotta a cicust.

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
19 éve 5 hónapja #261064 Írta: Silima

Ancalima Anarórë írta: Silima, nem lehet, hogy van a környéketeken egy kabasólyom, egy kerecsensólyom, meg egy vörös vércse? :lol:

:)
Akit már ráraknak az 50 forintosra, az 1) nem túl gyakori 2) nem ereszkedik le hozzánk. :)

Kaba? Lehet, hogy van, caak nem nagyon mutatkozik. :( Apa vörös vércsét látott, ez bizonyos.

Több
19 éve 5 hónapja #261061 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Silima, nem lehet, hogy van a környéketeken egy kabasólyom, egy kerecsensólyom, meg egy vörös vércse? :lol:

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 5 hónapja #261058 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Állatbarátok

elanor1 írta:

Alyr Arkhon írta:
Az én Csicsi kutyám

Az én cicámat is Csicsinek hívják... Sokan mondták már, hogy inkább kutyanév, de cicc helyett lehet így hívogatni: Csiccs... :D

Biztos aranyos kis csicsa lehet. :D :D (bocs, nem bírtam megállni :D )

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
19 éve 5 hónapja #261056 Írta: Silima

Alyr Arkhon írta:

Silima írta: Tegnap öcsémmel kimentünk madarat lesni. Apa beharangozta, hogy látott egy naaagy madarat. Csinált róla fotót. Nagy volt? Nagy. Akkor kerecsensólyom. (Rossz minőségű volt a fotó, meg messze volt.) Másnap közölte, hogy mégis kabasólyom, mert meghallgatta a hangját a neten... :? Nem szólok be, hogy a kaba egy kicsit másmilyen mégis az apám...
Öcsivel kimegyünk, meglessük - vörös vércse. :) Olyan naggyon nagy volt, ugye... :P :)
Láttuk pockot enni. :)

Nem lehet hogy alakváltó?

Dehogynem, én is erre gondoltam... :) :look: :tongue: :deal: Sőt! :P :)
Pedig már megörültem, hogy kerecsen van a környéken... :) (bár azért fura lett volna.. 8O ) De sebaj. :)

Több
19 éve 5 hónapja #261054 Írta: Alyr Arkhon

Silima írta: Tegnap öcsémmel kimentünk madarat lesni. Apa beharangozta, hogy látott egy naaagy madarat. Csinált róla fotót. Nagy volt? Nagy. Akkor kerecsensólyom. (Rossza minőségű volt a fotó, meg messze volt.) Másnap közölte, hogy mégis kabasólyom, mert meghallgatta a hangját a neten... :? Nem szólok be, hogy a kaba egy kicsit másmilyen mégis az apám...
Öcsivel kimegyünk, meglessük - vörös vércse. :) Olyan naggyon nagy volt, ugye... :P :)

Nem lehet hogy alakváltó?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 5 hónapja #261053 Írta: Silima
Tegnap öcsémmel kimentünk madarat lesni. Apa beharangozta, hogy látott egy naaagy madarat. Csinált róla fotót. Nagy volt? Nagy. Akkor kerecsensólyom. (Rossza minőségű volt a fotó, meg messze volt.) Másnap közölte, hogy mégis kabasólyom, mert meghallgatta a hangját a neten... :? Nem szólok be, hogy a kaba egy kicsit másmilyen mégis az apám...

Több
19 éve 5 hónapja #261045 Írta: elanor1
elanor1 válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Alyr Arkhon írta:
Az én Csicsi kutyám

Az én cicámat is Csicsinek hívják... Sokan mondták már, hogy inkább kutyanév, de cicc helyett lehet így hívogatni: Csiccs... :D

Több
19 éve 5 hónapja #261043 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Alyr Arkhon írta: Silima: Ha ivartalanítva van a macs akkor nem mászkál el annyit és főleg nem verekszik annyit. Nem hajtják a hormonok.

Mi is ilyen megfontolásból ivartalanítottuk ki Fricit. Előző macsaink java része tavasszal, vagy ősszel pusztult el a kóborlások miatt. :( Területét védeni védi, de nem kóborol a lányok után. :) )

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
19 éve 5 hónapja #260976 Írta: Alyr Arkhon
Ring: még most sem értem hogy kiálthatott fel fájdalmában a macs az altatástól. Akkr elvileg nem érez semmit, csak elalszik.
Se felkiáltás, se semmi ilyen.
Persze lehet hogy pont ez a cicc allergiás volt az injekció valamelyik összetevőjére.

Silima: Ha ivartalanítva van a macs akkor nem mászkál el annyit és főleg nem verekszik annyit. Nem hajtják a hormonok.

Az én Csicsi kutyám élvezte ha oltják. Ott volt annyi ember és mind vele foglalkozott. Kész paradicsom.
A mostani bagázsból Kajla halálra rémül ha egynél több felnőtt férfi közelít felé (azaz én h lefogjam és a doki a tűvel) főleg ha hosszú kabátban van. (ha megtalálom azt aki miatt ez a félelme van, az az illető nagyon meg fogja járni)
Buksi kutya, aki egyébként legkevésbé sem zavartatta magát ilyesmikért, legutóbb jól rámorgott a dokira, hogy mindneki tudja, ő a falkavezér. Hiába, a hatalom mámora vagymi... :) )

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 5 hónapja #260964 Írta: Silima

Ringbearer írta: ez nálunk is ismerős.
Nekünk a mi európai vöröscirmosunknak nevezetesen Kacornak eltörött a
farka, aminek az lett a következméyne, hogy ivartalanítattuk...

Hömm... Mi az összefüggés? 8O ... :?: :roll:

Vikil, nincs bajom a kutyákkal, csak a mieinkből indulok ki, akik már egy szimpla oltástól sikoltva vágják magukat a földhöz... :? [size=9:3n9zp7c1]Ölebek nem rúlz!! :x [/size] Az életképes kutyákat nagyon szeretem!!

Több
19 éve 5 hónapja #260961 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Vikil írta: Az altatás nem fálydalmas!! Nem értem hogy lehetet ez!!

[size=9:er6jnr9u]Ne haragudj... Nem szívesen, de ajánlanám ezt: hejes.szerver.org/ Lehet törölni, flém meg minden, de asszem közérdekről beszélünk... :oops: [/size]

Egen, a kutya pontosan addig sajnáltatja magát, míg meg nem látja az állatorvost. Abban a pillanatban tökéletesen egészségesnek nyilvánítja magát, és már menne is haza... :D :oops: :D

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 5 hónapja #260960 Írta: Hozsi
Hozsi válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Silima írta:

Vikil írta: Kész csoda hogy él az a macsesz!! Elég horrorisztikus lehetet!!

Ez a jó a macskákban, hogy nem dobják fel a tappancsukat egy ilyenért. Nem is hagyják el magukat. A kutya sajnáltatja magát.

Pontosan!Na Vikil, hallod? :P
A mi öreg cicánknak alig van farka, de megvan.

Több
19 éve 5 hónapja #260959 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Állatbarátok
ez nálunk is ismerős.
Nekünk a mi európai vöröscirmosunknak nevezetesen Kacornak eltörött a
farka, aminek az lett a következméyne, hogy ivartalanítattuk...

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
19 éve 5 hónapja #260955 Írta: Vikil
Tisztelet a kivételnek!!

Több
19 éve 5 hónapja #260954 Írta: Silima

Vikil írta: Kész csoda hogy él az a macsesz!! Elég horrorisztikus lehetet!!

Ez a jó a macskákban, hogy nem dobják fel a tappancsukat egy ilyenért. Nem is hagyják el magukat. A kutya sajnáltatja magát.

Több
19 éve 5 hónapja #260950 Írta: Vikil
Kész csoda hogy él az a macsesz!! Elég horrorisztikus lehetet!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.152 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére