Állatbarátok

Több
19 éve 5 hónapja #262218 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Vikil írta: Történt az eggyik barátunkkal hogy a magyar vizsláját lelötte csak úgy 1állat! :evil: :x aztán beperelte a fickó és iderült hogy valami 5 kutyát lelött már!! A magyar vizslát letagadta mert azért sokat kapott volna! De a többit beismerte! :twisted: :evil:

Az ilyen embereket úgy kéne büntetni, mintha 5 embert lőtt volna meg!

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 5 hónapja #262192 Írta: Vikil
Vikil válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Történt az eggyik barátunkkal hogy a magyar vizsláját lelötte csak úgy 1állat! :evil: :x aztán beperelte a fickó és iderült hogy valami 5 kutyát lelött már!! A magyar vizslát letagadta mert azért sokat kapott volna! De a többit beismerte! :twisted: :evil:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 5 hónapja #262190 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Állatbarátok
hát a mi macskánkat nem kell félteni. Nem hogy elfogadja mástól a kaját, de egyszer elszökött, és mire megtaláltuk, már örökbe volt fogadva.... 8O :lol: :roll:

'Is there anybody out there?'

Több
19 éve 5 hónapja #262187 Írta: .Elessar király.
Erről van szó! Meg aztán ott álltam a kutya mellett, és engem meg sem kérdeztek, hogy szabad e!

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 5 hónapja #262185 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Annyiban értek egyet, hogy senki idegen ne adogasson a kutyámnak kaját. Még a szomszédtól se nagyon szeretem. :? MErt ilyen alapon a kutya később bárki mástól is elfogad ennivalót, és így igen könnyen meg is mérgezhetik. :? :(

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
19 éve 5 hónapja #262184 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Ben: farkaskörme van az uszkárnak is, csak nem látszik a szőrtől.

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 5 hónapja #262176 Írta: .Elessar király.
múltkor az én kutyámnak is adtak valami süteményt, mikor sétáltattam! meg sem kérdezték, hogy szabad e, a hülye kütya meg benyelte az egészet, de szerencsére nem lett semmi baja!

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 5 hónapja #262161 Írta: Ben

.Elessar király. írta: Nekem szerencsére még nem volt ilyen élményben részem.

Nekem volt. Meg Fricivel is ivartalanítás után. Szegény macska össze-vissza botladozott a kábultságtól. :? Csibésznek meg még kiskorában, valahogy tavaly nyáron asszem le kellett műteni a farkaskörmeit. Nem tudom, hogy mindegyik kutyánál van-e, sztem csak a nagyobbaknál. Kötések voltak rajta egy pár napig, de az egyiket persze sikerült leszednie magáról. :P :roll:
Mamámék mesélték kb. áromnegyed órája, hogy ma cigányok lefújták a kutyát valami sprével. :? Szerencsére nem lett semmi baja, de így is prüszkölt, meg öklendezett. :(

Több
19 éve 5 hónapja #262152 Írta: .Elessar király.
Nekem szerencsére még nem volt ilyen élményben részem.

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 5 hónapja #262149 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Állatbarátok
mikor szegény Ari kutyámat el kellett altatni, felébredt az altatóinekció után.... borzasztó volt... :cry:

Több
19 éve 5 hónapja #262147 Írta: .Elessar király.

Niph/Elentári írta:

.Elessar király. írta: Múlt héten jött az állatorvos beoltani a kutyát. De a doki úgy félt tőle, hogy csak a kiskerítésen át merte neki beadni, de persze a kutya megugrott és a tű bennemardt a seggében! 10 percig tartott, mire az állatorvos, nagyapám meg anyám kiszedték szerencsétlenből! 8O :P :!:

Ismerős! Nálunk a kutya mindig kap nyugtató/altató bogyót, Persze nem dől ki töle! Nos az állatorvos nálunk is csak kerítés egyik oldalán, másokon a kutya. Csak úgy adja be neki!!!!!! Kész katasztrófa a kutyánk!!! :x :x :x

Az egészben az a legszebb, hogy a mi kutyánk border collie, ami soha nem harap meg senkit! Na jó, a romákat megugatja! :twisted:
Majd teszek fel róla képeket.

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 5 hónapja #262107 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Állatbarátok

.Elessar király. írta: Múlt héten jött az állatorvos beoltani a kutyát. De a doki úgy félt tőle, hogy csak a kiskerítésen át merte neki beadni, de persze a kutya megugrott és a tű bennemardt a seggében! 10 percig tartott, mire az állatorvos, nagyapám meg anyám kiszedték szerencsétlenből! 8O :P :!:

Ismerős! Nálunk a kutya mindig kap nyugtató/altató bogyót, Persze nem dől ki töle! Nos az állatorvos nálunk is csak kerítés egyik oldalán, másokon a kutya. Csak úgy adja be neki!!!!!! Kész katasztrófa a kutyánk!!! :x :x :x

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
19 éve 5 hónapja #262097 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Vikil írta: És gondolom kicsi cafatokra tépték szét a sünit! :?

Nem, a verekedés hevében megfeldkeztek a sünről, egymást tépték... :roll:

Több
19 éve 5 hónapja #262096 Írta: .Elessar király.
Múlt héten jött az állatorvos beoltani a kutyát. De a doki úgy félt tőle, hogy csak a kiskerítésen át merte neki beadni, de persze a kutya megugrott és a tű bennemardt a seggében! 10 percig tartott, mire az állatorvos, nagyapám meg anyám kiszedték szerencsétlenből! 8O :P :!:

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 5 hónapja #262092 Írta: Woland
Woland válaszolt a következő témában: Állatbarátok
A kis hal megeszi a nagyot, csak valahol hiba kerulhet a taplaleklancba, mint most. Az allatoktol nem varhatjuk el, hogy erzeseik legyenek, oket az osztoneik iranyitjak: enni, pihenni, vedekezni, ugy a testi epseget mint a kolykeit vagy az eledelet, na meg a fajfenntartas

es mit keres egy doglott vadnyul a kolozsvari bentlakasok kozott az ut szelen, majdnem a kozpontban, ?? biztos nem ott utottek el :oops:

Több
19 éve 5 hónapja #262086 Írta: Vikil
És gondolom kicsi cafatokra tépték szét a sünit! :?

Több
19 éve 5 hónapja #262083 Írta: Silima
Még sünökhöz: :lol:
Anyáékhoz az állatorvosi rendelőbe hoztak egy tacskót. Mindkét oldala csupa seb volt, tele szúrásokkal, meg a szája is... Hát mi történt? Kiderült, hogy fogott egy sünt, és halálra rázta... :lol: A hülyéje összeszurkálta vele a saját oldalát! :lol: Aztán pluszban még összeverekedett egy másik kutyával a zsákmányon... :lol:
Szegény sünön ez már nem segít... :(

Több
19 éve 5 hónapja #262053 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Erda niire (Area) írta: üdv!
Nemrég kiruccantuk Szombathelyre egy verseny erejére, és elég rémisztőek voltak az útviszonyok. Valami 10 sün, 3 kisróka. 8O Ezt számláltam, de egy idő után, az útra se mertem nézni.... Előttünk is átfutott egy rókakoma, de lelassítottunk, meg minden. Szegény kicsit bepánikort, mert mindkét oldalról jött kocsi, ő meg vissza akart fordulni. Végül megúszta egyben. :)

Erda:No igen, a sok örült száguldó autós! Most képzeld el én minden vasárnap ezt szoktam látni, már ha az utat bámulon. De egy macsektettem tuti hogy hever valahol.

A cicám hála istenek már jól van, mondhatni meggygyult! Már csak néha tüszög egyet egyet.

Silima! Nem csak te látsz akkor süniket. szombaton este láttam egy tök nagy sünit. A kutyánk full kiváncsi volt rá, de nem ment oda mert tudta ő szívná meg , nem a sün. Akkora volt hogy simán túlért volna a két tenyeremen.....
Le is fényképeztem, de csak egy halom tüske látszik, semmi más. No para nem kapott tőlem szívrohamot.
Miután elmentem onnan és látta hogy tiszta a terep elpucolt tovább, tök gyorsan ment...

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
19 éve 5 hónapja #262049 Írta: Silima

Vikil írta: Silima: hány hetesek a kiskutyák??
Nekünk idén nem lettek kiskutyáink mert áltrhes lett a drágaságom! :evil: :x

A legfiatalabbak 3 hetesek, a legnagyobbakat már lehet lassan vinni: 5,5-6 hetesek.

Több
19 éve 5 hónapja #262043 Írta: Vikil
Silima: hány hetesek a kiskutyák??
Nekünk idén nem lettek kiskutyáink mert áltrhes lett a drágaságom! :evil: :x

Több
19 éve 5 hónapja #261923 Írta: Silima
Anya sokáig szeretett volna struccot vagy emut, de aztán megelégedett a kanárival meg a rozellapapagájjal... :P :)

Ismét reklám következik: ;)
Eladósorba kerültek a kiskutyák, fehér törpeuszkárok, meg tricolor törzskönyves beagle-k! ;) Aki érez magába elég bátorságot, az jelentkezhet priviben vagy Emilben! ;)

Több
19 éve 5 hónapja #261922 Írta: Ben

Vikil írta: Silima:a közeli emutelepről! :D Utána visszavittük :?

Vasadon meg struccfarm van, vagy legalábbis volt anno, nem tudom, működik-e még. :) Van is egy jó darab strucctojásom itthon. :D

Több
19 éve 5 hónapja #261877 Írta: Vikil
Silima:a közeli emutelepről! :D Utána visszavittük :?

Imádta huzogatni a kabát kapucniájának a gumi madzagot! 1szer majdnem kicsapta a szemem :(

Több
19 éve 5 hónapja #261826 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Állatbarátok
üdv!
Nemrég kiruccantuk Szombathelyre egy verseny erejére, és elég rémisztőek voltak az útviszonyok. Valami 10 sün, 3 kisróka. 8O Ezt számláltam, de egy idő után, az útra se mertem nézni.... Előttünk is átfutott egy rókakoma, de lelassítottunk, meg minden. Szegény kicsit bepánikort, mert mindkét oldalról jött kocsi, ő meg vissza akart fordulni. Végül megúszta egyben. :)

'Is there anybody out there?'

Több
19 éve 5 hónapja #261770 Írta: Moon
Moon válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Silima a kedvedért megmondom: spániel! :P

Moon vagyok s a magam útját járom!

Több
19 éve 5 hónapja #261765 Írta: Silima
Moon: de jó! :) Milyen kiskutya? :)

Vikil: emu?! 8O Hogy került az oda? Honnan szökött el?! :)

Több
19 éve 5 hónapja #261760 Írta: Moon
Moon válaszolt a következő témában: Állatbarátok
KAPTAM EGY KISKUTYÁT!!!!! :lol:
FEL VOLTAM HÁBORODVA MIKOR MEGMÉRGEZTÉK A CICÁM, EZÉRT "VEHETTEM" MAGAMNAK EGY KISKUTYÁT!!!
OLYAN CUKI! :P
Ezt jól esett leírni!!! :)

Moon vagyok s a magam útját járom!

Több
19 éve 5 hónapja #261743 Írta: Vikil
Az első fél évben könyörögni kellett neki, hogy egyen, negyed óra volt, míg eljutott a tudatáig, hogy bedobtunk elé egy lisztkukacot. Azt nem tudom, hogy maradt fenn eddig?! Mire rájön, hogy fel kéne mennie levegőért, rég elkékülve megfullad... 8O

Ismerős a helyzet! Valamelyik karácsony elött volt hogy Apa kiment vadászni és talákozott 1 emúval! (kicsit nézhetet fúrcsán)
Szóval hazahozta és megpróbáltuk etetni, de nem evett! :x
rengeteg fajta tápot vettünk neki mire végre rájöttünk hogy szemenkét kell neki odadni! :? az emú olyan ostosa állat hogy nem igaz!!! :(
Ha 1 folyósóba beengednénk ott halna + mert nem jutna eszébe hogy meg kéne fordulnia! :P :D

Több
19 éve 5 hónapja #261732 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Szerintem ha olyan mínuszok röpködnének, mint amilyen egy jégkorszakban illő,azért az állatokat is eléggé megviselné, főleg a mediterrán, trópusi fajokat.. :?

Több
19 éve 5 hónapja #261728 Írta: Ben

Silima írta: Alighanem, egy jégkorszakot az állatok jobban túlélnének, mint mi... amilyen hisztérikus népség bírunk lenni... :? Jó, ez talán túlzás volt...

Szvsz nem... ha az emberiség magára maradna, nem lennének meg a mai világban megszokott technikai mindenfélék, nem biztos, hogy túlélné... :? :roll: [size=9:11cczn7g](talán nem is lenne akkora baj? :oops: :? )[/size]

Silima írta: Azóta Surgyélán meghízott, felélénkült, sose hittem volna, hogy ilyen gyorsan tudja rávetni magát a kajára... :lol:
Mit tesz egy kis társaság... :lol:

Hát igen, a versengés az életben maradásért. :D 8)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.144 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére