Tánc

Több
18 éve 6 hónapja #291936 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Tánc
Heh... Pink Bastard, ha valaki olvasott régebben kiccsajmegmalacot...

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 6 hónapja #291928 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Tánc

Áfonya írta:

Laurelen írta: ladis, erről most egy 80s évek eleji, sötét, fekete-fehér amerikai képregény jut eszembe...látom a kockákat...

Sin City 2..? :D :twisted: 8)

Igen, csak Yellow Bastard = Pink Rabbit

8O

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 6 hónapja #291903 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Tánc

Laurelen írta: ladis, erről most egy 80s évek eleji, sötét, fekete-fehér amerikai képregény jut eszembe...látom a kockákat...

Sin City 2..? :D :twisted: 8)

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
18 éve 6 hónapja #291899 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Tánc
Hoppá! Ha Vewy írja D húrra, akkor rajtam is múlik a dolog, merthogy tartozom neki eggyel. Utánajárok az ügynek.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 6 hónapja #291890 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: Tánc
Húwazeg, kinyomtatooom!!!

Már másodszor röhögöm betegre magam ezen a pár oldalon. Míriel kérlek még hétvégéig ne törölj, nekem ez így, ebben a formában kell!!! Publikálom :D

Vewy: elismerésem. De tényleg, az az ukrán... potyognak a könnyeim.

Amúgy Ladis, részemről rendben, szeretnék édesnégyest Veled, a stukkerrel meg a babakocsival (vagymi). Ők is táncolni fognak?

Más: flamencos lányocskák, mint már tudjátok, a következő remekművünk egy tango lesz. Nem argentin, mert Vewy írja D-húrra. Na jó, talán nem. Ja, és meg kell tanulnunk a 3. coplát - ez már presztizskérdés. No meg az is, hogy kiköszörüljük azt az aprócska csorbát, h a táncesten még véletlenül se sikerült együtt mozognunk. :)

Kéxemű haverunkkal épp azon buzgólkodunk, hogy némi-nemű fellépést hajtsunk fel a nyárra. Mármint nekünk. Sőt, ha nem vigyáztok még formáció-szerű alakzatot öltünk. Felhajtottunk 1 profibb tapsolós-srácot, Petit, Zsu pedig énekessé avanzsál, ugye? :D Na rendben, ha jó kislány lesz, táncolhat is velünk...

Nyüfi és Gabilány, próbaidőpont egyeztetés: a héten melyik du értek rá stablian? Mírc, kérlek nyilatkozz terveidről a jövőt illetően, mert ha most tényleg komolyan kezdünk el ezzel foglalkozni, akkor szeretném tudni, hogy részt vennél-e a dologban. Az igen válasz elég sok gyakorlást von maga után... Többiekkel már egyeztetve kb.

Ja, és FLAMENCO KLUB pedig hamarosan láthatáron. Péntek vagy szombat 1-2 héten belül. Időben informállak Benneteket.

Noszóval: időpont kéretik Tőletek, és bocsánat mindenki mástól, hogy elöntöm a topicot ilyen magánabb jellegű infokkal. Csakhát ki tudja, lehet, h tényleg lesz belőlünk valami? :)

Puszi J.

argh

Több
18 éve 6 hónapja #291866 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tánc

Laurelen írta: Narb, ladis féle agybeteg világmegváltó projekt lentebb olvasható:)

Meg a Moondance-szarvasvadászat is (az leghamarabb augusztusban kezdődne) :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 6 hónapja #291865 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Tánc

Laurelen írta: más, én lehet, hogy megtérnék a kevésbé társadalomkritikai, okkultista hajlamú táncokhoz...

Mint például hallucinogén eksztázisban kivitelezett megsemmisülés sámándobra és vijjogásra?

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 6 hónapja #291862 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Tánc
Narb, ladis féle agybeteg világmegváltó projekt lentebb olvasható:)

ladis, erről most egy 80s évek eleji, sötét, fekete-fehér amerikai képregény jut eszembe...látom a kockákat...

más, én lehet, hogy megtérnék a kevésbé társadalomkritikai, okkultista hajlamú táncokhoz...

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
18 éve 6 hónapja #291855 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Tánc
Üdv mindenkinek!
Most, hogy az életem kicsit lazább lett, szeretnék csatlakozni a táncos társasághoz.
Van nektek olyanotok, hogy állandó próba? Vagy a különböző projektekhez vannak a próbák? Lenne olyan projekt a közeljövőben, aminek keretébe az én fejem is beleférne? (Társastáncot tanultam három évig, de szeretnék más műfajba is belekóstolni)
Köszi

NArb

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Több
18 éve 6 hónapja #291814 Írta: Míriel
Míriel válaszolt a következő témában: Tánc
Megtisztelő, h a főgonosz szerepét Nekem szánjátok ^^ Lehetek fehérben? Egyszer úgy játszanék egy fehér cuccot, aki gonosz ^^

Vagy... izé, babaruhában legyek gonosz ördög?

3 napra elutazom, addig bírjátok ki nélkülem valahogy :wink:

Úgy érzem, tele van a szám földdel.

Több
18 éve 6 hónapja #291747 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Tánc

Ladis írta: Kell 4 zseblámpás: Aeglos, Iru, Áfi, és nemtomki...

8O Angwen nem nemtomki! :twisted:
Azért nem világítok akárkivel! :mrgreen:

[size=9:3rfghkcl](a babának miért kell meghalnia? :o h: )[/size]

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
18 éve 6 hónapja #291745 Írta: Ladislas
Ladislas válaszolt a következő témában: Tánc
:evil3: :biggrin2: :clown: :up:
Lau: Asszem értem mire gondolsz :roll: ... Ezt még átgondolom, az ötleteidről meg beszélünk...
Aeglos: Abban igazad van, hogy több tánc, az több tánc, és hogy baromi nehéz ennyi embert együtt mozgatni... És valószínű marad is ez a koncepció... ha van rá kereslet, lesz még egy tánc, ezt meg meghagyjuk limitálva... az is lehet beteg tőlem, ez csak tőleteg függ. De szerintem arra jelentkezni ráér majd szeptemberben, mivel biztos, hogy a többieknek is rengeteg ötlete van, és megint annyi táncot, mint esten, már nem fogunk tudni egyszerre gyakorolni...
Vewy: :lol: Bocs, de elképzeltem egy kamionsofőrt és összevetettem veled... Nehehem... :D .... Nem válalod be a rózsaszín mankós nyulat? :szépennéz:
A zenéje viszont (ne sírjatok nagyon!) változni fog.... másra táncoljuk :cry: ... :lol: ... majd, ha készen lesz, elküldöm msnen.
Tehát lesznek benne közös részek, táncok, emebeteg zseblámpás megvilágítások és pózok... és lesz 4db történeti blokk is.
1. A nyagyvárosi történeti blokkja (csak egy csöppet mésképp): Lau, Brandír, Vewy
2. A babakocsis családi dráma, melyben én kinyírom a gyereket, erre egnem megölnek, majd öngyilkos lesz Julcs :twisted: ... szóval halál a népre! : Julcs, babakocsi, stukker, én
3. Az elmegyógyintézet, halus kislány összetűzése az agresszív ápolónővel, majd együtt mulatás a képzelt baráttal... Gillz, Esgal, Cica
4. Az ördög és az apáca találkozása... Loth, Míriel
Kell 4 zseblámpás: Aeglos, Iru, Áfi, és nemtomki...

Esszerint, aki kimaradt, az ősszel majd megnézi, hogyan áll idővel és energiával, és akkor készíthetünk egy másik táncot... jó, lehet elmebeteg az is, de ahhoz azért ragaszkodom, hogy szép legyen, jól, táncszerűen nézzen ki :P ...

Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!! :evil:

Több
18 éve 6 hónapja #291718 Írta: Vewy
Ez esetben leszek brazilsorozatfüggő drogos takarítónő, Ladis, csak még mielőtt felvetnéd. :lol:

Vagy társalkodónőkkel barátkozó alkoholista ukrán kamionsofőr. Az jó is, mert társalkodónő már van.

Több
18 éve 6 hónapja #291715 Írta: Loth
Loth válaszolt a következő témában: Tánc

Nólindir írta: Nyüfi (ragyogva): Ööö, persze. Ti is nyulak lesztek??[/color]

:mrgreen:

csak h pontosítsam a történetet: ez után a kedves és naív kérdésem után árulták csak el az eltáncolandó nyúl színét..és a piros lufit (az lett volna a mankó helyett)...és ezt fogadtam kissé..khm..rosszul

Ladis: hát persze h eltáncolom az őrült/agresszív mittudoménmilyen apácát...de nem leszek másban is nyúl, mert azt már nem tudnám lemosni magamról...bár így is nehéz lesz...ááá ez marad meg rólam az utókornak :crap:

"Víg volt Tom Bombadil, mint a madár dalolt,
kabátja hupikék, csizmája sárga volt..."

Több
18 éve 6 hónapja #291683 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Tánc
Ladis, semmiért se darabold szét! Annyira jó volt az eredeti ötlet!
Valósítsátok meg úgy, ahogy eredetileg elképzelted!

Legfeljebb kitalálunk egy Roxanne jellegű cuccot is amiben sokan táncolnak, nagyon látványos, viszonylag könnyen begyakorolható, és jól mutat! Ha ennyire beteg mindenki, tőlem lehet kortárs is. :D
Jobb, ha több tánc van a tarsolyban ha eljön az idő úgyis... :mrgreen:

Amennyiben maradna a legutolsó verzió természetesen elvállalom az elemlámpás szerepet.

Julcsi: nagy megkönnyebbülés újra a régi avatarod látni! :D Az a Yavanna fej kissé bomlott hatást keltett... :twisted:

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
18 éve 6 hónapja #291680 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Tánc
tehát van egy komplett lelkes táncolni vágyó bagázs, aki ott lesz minden próbán kivétel nélkül és otthon halálra gyakorja magát, jól értem? HALLELUJA! imáim meghallgattattak:D
ebben az esetben, szívem lenne néhágy ötletem, ami remélem passzol majd a kompozícióhoz:D
A rózsaszín mankós nyúl kalandjai...második fejezet...

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
18 éve 6 hónapja #291675 Írta: Ladislas
:twisted: :D :twisted: :P
Hát igen... ezek a reakciók tényleg viccesek... De semmi nem viszi el Lothtól a pálmát: Ti is nyulak lesztek? :lol:
Én is ettől tartottam... figy, ha mindenki ilyen beteget akar táncolni, ennyien hol férünk el? És ennyi embernek hogy lesz lehetősége összeegyeztetni akár egy időpontot is? Nos, már nem tom mit csináljak, de ígérem gondolkodom rajta, hogy hogyan oldjuk meg, hogy minnél többen táncolni tudjatok benne... esetleg lesz egy tánckar... már nem lehet több történetet kitalálni, mert így is szét lesz darabolva... asszem ezt tudom felajánlani... :roll: Még gondolkodom...
Üdv: Lad :wink:

Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!! :evil:

Több
18 éve 6 hónapja #291661 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Tánc
csak akkor úgy kell meghirdetni, hogy 18 éven felülieknek :D

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 6 hónapja #291639 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Tánc
Ez az utóbbi két-három oldal mókás :D
egyébként én is szeretnék valami beteg táncban lenni! *szépennéz*
ahogy elnézem annyi ember szeretne, hogy simán lehetne valami nagy produkciót csinálni belőle (képzeljétek el ahogy ilyen agresszív gyilkos apácák meg őrült ápolónők meg babakocsis gyerekgyilkosok szaladgálnak a színpadon, de tömegben :mrgreen: )

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
18 éve 6 hónapja #291626 Írta: Julcsi_
Ja, és csak hogy elárasszam itt a topikot, még megosztom veletek, hogy a nyulas táncról pl. Nyüfi nem is tudta, hogy annak az a címe, meg az első sora (ugye?), hogy "I'm a rabbit... stb."

Szóval Ladis. Legközelebb legalább indokold meg szegénynek, ha már ilyet kérsz tőle. Tudod, hogy meglepődött, mikor táncest után közöltem vele??? :)

argh

Több
18 éve 6 hónapja #291625 Írta: Julcsi_

Ladislas írta: Elképzeltem ki mit tudna a legjobban eljátszani a szerepek közül, kinek mi állna a legjobban.

Hehh... mindig imádtam gyerekeket gyilkolni! :biggrin2:
Biztos tényleg az állna a legjobban. No meg a babakocsi. Sőt. Szeretnék még egy rákötött papírsárkányt is!

Ja, és csak hogy tudjátok: hülyére röhögtem magam az elmúlt két lapon. Ezek a reakciók... LOL.

argh

Több
18 éve 6 hónapja #291624 Írta: Julcsi_

Loth írta: [size=9:nlzyhzh9](ez csak az első, spontán döbbenet volt...ha jól emlékszem a múltkor is valahogy így reagáltam a nyúlra[/size]:mrgreen: )

Nem igaaaaaz!!!!
Inkább megosztom Veletek a nyúlra reagálás igaz történetét:

Helyszín: táncpróba

Ladis: Ööö, Julcsi, van ez a Nagyvárosi Tragédia... tudod... Nos arra gondoltam, megjelenne benne a Sors... mint rózsaszín nyúl... éééés...
Julcsi (tárgyilagosan): Szívem. Esélytelen, hogy én rózsaszín nyúl legyek.

5 perc múlva Nyüfi fél órás késéssel beesik.

Nyüfi (lihegve): jaaj... huhh... bocsbocs... a 86-os... megint bedugul... de ígérem, soha többet nem jövök 86-ossal...
Ladis: Ó, semmi baj. Még csak most kezdjük úgyis. Ja, amúgy akartam valamit kérdezni Tőled... (óvatosabb hangnemre váltva) Nem szeretnél mondjuk nyúl lenni? Tudod... aranyos kicsi nyuszi. Olyan kis... rózsaszín. Táncban. (reménykedve néz) Hm?
Nyüfi (ragyogva): Ööö, persze. Ti is nyulak lesztek??

:mrgreen:

argh

Több
18 éve 6 hónapja #291622 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Tánc
Kincső: A Moondance engem is érdekel! valamennyire tudok táncolni.. :) Ladis:ha kell még ember a táncodhoz, és megpróbálnám azt is szívesen;) lelekesedés az van nálam is.... ;)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
18 éve 6 hónapja #291606 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Tánc
én szívesen bevállalom ami kell, csak majd kérek pontos infokat, meg ilyenek, de ez még úgyis a jövő zenéje.
beteg táncban még úgyse táncoltam, nem lenne rossz..
szóval a lelkesedés megvan :D

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
18 éve 6 hónapja #291602 Írta: Kincső

Feanor Faelivrin írta: akkor akár én is lehetek szarvas?

Üdv: A Titkos Beszivárgó

Ha tudsz táncolni :twisted: szóval azért tánc kell legyen :wink: és elvileg Laids egyszer már azt mondta, benne lenne.

[size=9:115epqx8]de a jelkezéseket úgy kérem, h. leghamarabb augusztustól kezdődne a "projekt", ME-re, szal ne csak lelkesedés legyen, hanem komolyan gondoljátok át plíz, h. belefér-e októberig :wink: [/size]

Több
18 éve 6 hónapja #291600 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: Tánc
akkor akár én is lehetek szarvas?

Üdv: A Titkos Beszivárgó

"A mosoly a leger

Több
18 éve 6 hónapja #291596 Írta: Kincső

Aeglos írta: Kincső mi is az a Moondance? Érdekel...
(ha még mindig kell vadász vagy nemtom hogy volt)

Nigthwish: Moondance című számára egy szarvasvadászat című tosz. Nem nehéz, de a zene gyors, és úgy 3p. És meg kell keresnem a papírt, amire a koreográfiát írtam :D amin persze lehet változtatni, ha jobb ötletek akadnak :P 4 vadász és egy szarvas szükségeltetik hozzá. (ja és a szarvas azt táncol amit akar, azt rábízom :) )

Több
18 éve 6 hónapja - 18 éve 6 hónapja #291595 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Tánc
Kérdés: a lámpázók is lehetnek beteg beöltözősök, vagy csak szürkén olvadjunk a háttérbe? :D

u.i: a Safri Duo-s számot még mindig nem találtam meg, ugyanis van nekik vagy egy albumnyi... cím? :roll:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
18 éve 6 hónapja #291593 Írta: Vewy

Ladislas írta:
Loth: ...nem egyszerű apácáról van szó... hanem egy nagyon agresszív, betegesen fanatikus apácáról stukkerrel... na jó, azt csak közben szerzi meg a padlóról :D ...

Vazz :D ezeket tanítják nálatok, vagy a buszon ülve jut eszedbe? :D :D :D

Több
18 éve 6 hónapja #291584 Írta: Ladislas
Oké!
Ha mindenki ilyen beteg, abnormális őrült... akkor mindenkit beteszünk még bele... de! Aki csak egyetlen egy próbán nem lesz majd ott, az halál fia! További szerepek: Mírc- baba-, Esgal- ápolónő-, Cica- lehetnél szakadt kiscsaj, csíkos meg hullahopp ...-, Vevy- uff... sajnos az én fantáziám is véges, segíts! Mi szeretnél lenni?... ÁÁÁÁÁÁáááá! Megvan, ha gondoljátok, Loth maradhat rózsaszín mankós nyúl, és te lehetnél akkor apáca!!! Akkor ez lesz egy szupra produkció, esetleg kibővítve 10percre... és nem lesz lightos, csak beteg. 9en leszünk... az jóóóó!!! :twisted: Viszont akkor további 4emberre van szügségem világítani: Áfi, Aeglos?, Iru?, Angwen?...nem tom, ki válalná be? Jó lesz, érdekes lesz!
Üdv: Lad

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.801 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére