Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Több
16 éve 6 hónapja #358424 Írta: Gandalf

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 6 hónapja #358376 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Lesz alapszabály-módosítás is, ezért muszáj ott lennie a szükséges számú embernek. :!:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 6 hónapja #358369 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Nemtom, de egy apró alapszabály-módosítást is szeretnénk tudtommal, úgyhogy kéne határozatképesek legyünk. Szal gyertek sokan, és időben. Munkaszüneti nap lesz szal negyedóránként fog járni a HÉV, gondolom 00, 15, 30, 45-kor. Jól ki lehet számolni, h. legeslegkésőbb a 9:45-öst biztosan elérjétek.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 6 hónapja #358367 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Kincső (Thilanna) írta: ...ami persze azt jelenti, mint a meghívóban is benne lesz, hogy KILENCTŐL érkezünk ;) Nem 11-kor kezdünk szállingozni, hanem 9-10 között odaérünk! :twisted:

Kérdés: Az, hogy ez tisztújító, azt is jelenti, hogy már alapból határozatképesnek kell lennünk (mint pl alapszabálymódosításkor), vagy lehet újraösszehívás? Csak mert akkor még fontosabb a pontos érkezés, hogy ne kelljen megint órákat azzal tölteni, hogy összevadászgatjuk az embereket.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
16 éve 6 hónapja #358364 Írta: Kincső

Alyr Arkhon írta: Közérdekű közlemény:

Május 1-én Közgyűlés.
Délelőtt 10től.

...ami persze azt jelenti, mint a meghívóban is benne lesz, hogy KILENCTŐL érkezünk ;) Nem 11-kor kezdünk szállingozni, hanem 9-10 között odaérünk! :twisted:

Több
16 éve 6 hónapja #358358 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Közérdekű közlemény:

Május 1-én Közgyűlés.
Délelőtt 10től.
Tisztújítással meg minden.
Most eldöntheted ki legyen az elnökségben.

Helyszín: A Csepel-pláza beli új MTT székhely (amennyiben sikerül elég széket keríteni)

A levelek kimennek a napokban, de szóltam ittis.

A tagokat és pártoló tagokat szeretettel várjuk.

A szimpatizánsokat az esti spontán Beltaine (vagy melyik) tábortüzezésre várjuk. (ez természetesen nem MTT program de ha már egy nnapon van a kettő...)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 6 hónapja #358116 Írta: Kincső

Felagund írta: No és _mennyire_ jó fejek? :D

Vagy ez titkos info?

Egy egész egyharmad évnyi teljes tagdíjnyira :P :twisted: De nem hiszem, h. jogunk lenne kiírni nyilvános fórumra :)

Több
16 éve 6 hónapja #358110 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
No és _mennyire_ jó fejek? :D

Vagy ez titkos info?

Our knees do not bend easily

Több
16 éve 6 hónapja #358109 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

RÓZSA írta: Kinek köszönhetjük, hogy egy Equality Consulting Kft. nevű cég feb.22-én utalt nekünk adományt? :) Nagy pirospont neki!! :dance:

Juj, de jófejek... :D
Lehet, hogy Tolkien-rajongó a KFT vezetője.

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
16 éve 6 hónapja #358079 Írta: Rózsa
Rózsa válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Kinek köszönhetjük, hogy egy Equality Consulting Kft. nevű cég feb.22-én utalt nekünk adományt? :) Nagy pirospont neki!! :dance:

Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"

Több
16 éve 6 hónapja #358054 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Nimdorc a Lassi topicban írta: kedves emberek, akik az elmúlt egy-két héten kaptak tőlünk ímélt!

légyszíves válaszoljatok, legalább annyit, h igen, megkaptam

bármilyen kérdést, kifogást is szeretettel várunk a lassi KUKAC tolkien PONT hu -ra

pls erre reagáljanak akik kaptak tőlünk emailt (a feladó a lassi'kukac'tolkien.hu cím volt) , és ha lehet, ne csak annyival, hogy megkaptam, hanem pls érdemben is! :!:

eddig csak 2-3 válasz érkezett és sokkal több levél ment ki! :!:

köszönet

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 7 hónapja #358043 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
IX: Sci-fi Nap a PeCsában:
starwars.hu/center/hirek/index.php#4373

Mennünk kéne vmi infopulttal és shoppal legalább! Meg táboros reklámokkal.

Több
16 éve 7 hónapja #357616 Írta: Kincső
UTOLSÓ FIGYELMEZTETÉS!!!

Kincső (Thilanna) írta: (...)
És itt még egy fontos infó: aki 2008-ra a teljes évi tagdíjat egyösszegben befizeti előre az I. negyedév során((...) bankon max. március 31-ig ), az 20% kedvezményt kaphat (ha kéri)!

Még ma utalhattok! ;)

Több
16 éve 7 hónapja #357495 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Ah okély:)))

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 7 hónapja #357493 Írta: Kincső
A Kapolcs honlap szerint idén Bűvészetek Völgyének fogják hívni, jövőre újra Művészetek Völgyének. De a BV a nevén, az állami támogatás hiányán és így a közreműködőkre-előadókra fordítható kevesebb pénzen kívül értelmezésem szerint nem különbözik az MV-től. ;)

Több
16 éve 7 hónapja #357491 Írta: Rabyn
Én úgy hallottam, hogy Művészetek Völgye lesz de mivel nincsen rá keret ezért ingyé kértek fel színészeket, előadókat, hogy jöjjenek el. És eddig m indenki vállalt.a

Több
16 éve 7 hónapja #357484 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Off: én már kb. ezer éve nem vagyok hajlandó semmi, egy hónapon túlra beharangozott dolognak hinni. Most amúgy lehet készülni, hogy a következő lépés az lezs, hogy Bűvészetek völgye, vagy Művészetel Völgye? Aztán ha kiderül, hogy áll a bál, lehet dühöngeni.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
16 éve 7 hónapja #357482 Írta: Kincső

Namarie írta:

Rabyn írta: FIGYELEEEM!!! A rádió szerint mégis lesz Kapolcs!!! Olyan szervezetek jelentkezését várják akik NEM kérnek pénzt. Mi szeritem sose kértünk, nem tudom, hogy a jegy a szervezőknek annak számít-e. Szerintem érdemes megpróbálni.

Honnan tudtam, hogy így lesz???? :roll:

Hát azt már egy ideje tudjuk, h. "Bűvészetek Völgye" néven, de lesz... ;) Sőt, mivel megkérdeztem a kapolcs.hu fórumon, én már azt is, h. júl.25.-aug.3. között!

És lassan lehet, h. szervezői csapatunk is lesz! :P 8)
Jelenleg a gyerek- & interaktív játékokra, programokra kellene legjobban fix ember, mert olyan eddig nincs, aki tuti ott is lenne Kapolcson! :P
Az a lényege a dolognak, hogy nem csak a szokásos "gyerekek társasoznak" dolgot szeretném "játék" címszó alatt, hanem egyéb, minél több korosztályt bevonó játékokat, utcáról becsalogató programokat is (kalandjáték, stb.). Szóval most egy kreatív embert szeretnék, aki kitalálja pontyosan mik legyenek ezek (persze nem egyedül), és ott tud lenni és ezért vállalja ennek "fő"-szervezését :twisted:

Több
16 éve 7 hónapja #357480 Írta: Namarie

Rabyn írta: FIGYELEEEM!!! A rádió szerint mégis lesz Kapolcs!!! Olyan szervezetek jelentkezését várják akik NEM kérnek pénzt. Mi szeritem sose kértünk, nem tudom, hogy a jegy a szervezőknek annak számít-e. Szerintem érdemes megpróbálni.

Honnan tudtam, hogy így lesz???? :roll:

Több
16 éve 7 hónapja #357477 Írta: Rabyn
FIGYELEEEM!!! A rádió szerint mégis lesz Kapolcs!!! Olyan szervezetek jelentkezését várják akik NEM kérnek pénzt. Mi szeritem sose kértünk, nem tudom, hogy a jegy a szervezőknek annak számít-e. Szerintem érdemes megpróbálni.

Több
16 éve 7 hónapja #357476 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Igen, a mostani pályázatok közül tényleg ez legérdekesebb nekünk, de szerintem a következőkkel is nyerhetünk valamennyi pénzt, amit hasznosan el bírnánk költeni:
- civil szervezetek kapacitásfejlesztésének, képzésének támogatása (a belső vezetőképzés) www.nca.hu/?page=tender/details& ... end_id=309
- hazai szakmai tanulmányutak támogatása (más egyesületekkel vagy szakmai szervezetekkel való együttműködés, tapasztalatszerzés - pl a természetvédelem vagy a tehetséggondozás területén) www.nca.hu/?page=tender/details& ... end_id=312
- stratégiai tervezés támogatása (a természetvédelmi, illetve a tehetséggondozó programok alapos kidolgozása) www.nca.hu/?page=tender/details& ... end_id=322
- határon átnyúló civil kapcsolatok támogatása (a nemzetköz Tolkien Társaságokkal való intenzív együttműködés) www.nca.hu/?page=tender/details& ... end_id=316

Akkor most már csak kellene néhány ember, aki segít a pályázatok összeállításában...

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
16 éve 7 hónapja #357406 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Az NCA kiírta a nyomtatott sajtótermék fejlesztésének és létrehozásának támogatását célzó pályázatot. Leadási határidő2008.05.21.elektronikus úton nem lehet sajnos leadni. Nézzétek át kérlek!

Tudnivalók ITT

Ha ez sikerül, akkor a Lassival többet nem lesz gond.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
16 éve 7 hónapja #357274 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Én is kérnék haladékot a születésnapszervezésre, ha eddig nincs más jelentkező rajtam kívül. Még folyamatban az emberek összerántása...

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
16 éve 7 hónapja #357257 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Az NCA pályázat sikeresen beérkezett. Lehet szurkolni.

Más.

A tavalyiakból kiindulva remélhetően idén is meghirdetik az interneten való megjelenés ill. a nyomtatott sajtótermékek létrehozását segítő pályázatokat. Tavaly június ill. július közepe volt a határidő. Tekintve, hogy az egy eléggé elfoglalt időszak, hasznos lenne, ha most elkezdenénk előkészíteni.

A tavalyi linkek:
Internet
Újság

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
16 éve 7 hónapja #357163 Írta: Kincső
Szeretnék haladékot kérni a Kapolcs-pályázattal kapcsolatban, mivel a bizonytalanság miatt csak vasárnap (16-án) tudtam elkezdeni megkeresni az embereket, és még nem mindenki adott választ.

(Aki nem kapott tőlem mailt de szeretne vmit szervezni továbbra is csápoljon, meg ha netán lenne más pályázó, az is...)

Több
16 éve 7 hónapja #356865 Írta: Kincső
Kapolcs.

Az a helyzet, hogy én abban az esetben szeretnék pályázni, ha a konkrét részfeladatokra (és nem csak a 2-3 legnagyobb területre) elfogadják a szervezői felkérésemet emberek, ill. jelentkeznek ré, mert szerintem ez a szervezés csak egy jó csapatban működhet.

Ma kiküldtem jópár e-mailt ezzel kapcsolatban, amire kérnék mielőbbi választ, de ezért szeretném kérni, hogy aki bármilyen szervezői posztra érez affinitást (színpadi blokk, kézműves, gyerekprogramok, "interaktív" közönségbevonó programok, ismeretterjesztés, árusítás, infópult, dekoráció/helyszíni tájékoztató reklám), az keressen meg mielőbb!

És továbbra is kérem, hogy ha lenne más pályázó, az is keressen meg!

(Mint tudjuk, a pályázat határideje március 21...)

Több
16 éve 7 hónapja #356731 Írta: Gandalf

Több
16 éve 7 hónapja #356729 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Még utóbb a Művészetek Völgyéből Fantasy Völgy lesz...... :roll: ......ott a helyünk!

Egyébként ahogy elolvastam az egész tájékoztatók a www.kapolcs.hu-n az az érzésem volt, ohgy kicsit eröltetett ez a "nem lesz MV ...de más néven lesz". Vagy csak én látom így? :roll:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 7 hónapja #356725 Írta: Namarie

Leguanember írta: Érdemes egészében elolvasni Márta István sajtótájékoztatójának anyagát.

kapolcs.hu

Fenomenális!

És hajrá, igazán izgalmas és érdekes lehetőség előtt állunk, nemcsak mi itt, hanem mindenki, aki idén a Völgybe jönne.

Más topikba írtam, de most igazán ott a helyünk! Ha a mágikus dolgokról van szó, azt hiszem, eléggé érintettek vagyunk. :P

Több
16 éve 7 hónapja #356720 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Érdemes egészében elolvasni Márta István sajtótájékoztatójának anyagát.

kapolcs.hu

Fenomenális!

És hajrá, igazán izgalmas és érdekes lehetőség előtt állunk, nemcsak mi itt, hanem mindenki, aki idén a Völgybe jönne.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.873 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére