Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Több
16 éve 9 hónapja #353639 Írta: Rózsa
Rózsa válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Kérjük, hogy 2007. évben is támogassátok a Magyar Tolkien Társaságot
a személyi jövedelemadó 1 %-nak felajánlásával !

Az MTT adószáma: 18178209-2-42
Köszönettel vesszük szülők, rokonok, ismerősök , szimpatizánsok felajánlását is![/b]

Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 9 hónapja #353488 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
ezt ne feledjétek!

Esgal írta: FIGYELEM! JEGYVÁSÁR!

Elvileg szerdán, azaz január 23-án 16, azaz délután 4 órától a Potala Teapalotában fogok ücsörögni, mondjuk 7-ig, vagy tovább. Ha valaki jegyet akar venni, az jöhet oda, de figyelem! kérek egy emailt mindenkitől, aki szeretne aznap jegyet vásárolni! mert ha véletlenül senki sem szeretne, akkor hiába fáradok, és fizetek magamnak jelentős mennyiségű teát, az pedig senkinek se jó, legkevésbé nekem ;) szóval, jelentkezés után lehet jönni jegyet venni. Ennek már hadd ne találjak ki külön emailt, a farsangoson keresztül lehet jelentkezni. Szóval, farsang2008@tolkien.hu , itt lehet jegyet rendelni.

illetve, hogy ez se kallódjon el:
Mathom díj szavazás: info'kukac'tolkien.hu
Gandalf-díj szavazás: gandalf_dij'kukac'tolkien.hu

Rózsa írta: Mathom-díjat a tagságból kaphat bárki, aki nem elnökségi tag, és sokat tett a Társaságért. Ezt a díjat az elnökség ítéli oda, tehát nekik, az info'kukac'tolkien.hu emailre kell küldeni a nevét annak, akit jelölsz, és egy indolkást hozzá.

Gandalf-díjat az elnökség azon tagja kaphat, akivel a legutóbbi évben a legjobban meg voltatok elégedve, azaz az az ember, aki szerintetek megérdemli.

SZAVAZZATOK!!!

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 9 hónapja #353472 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Csavardi(j)

„De te kihagytad a legfontosabb szereplők egyikét: Csavardi Samut, a rettenthetetlent.
Miért nincs a mesében több arról, hogy ő mit mondott?...
Frodó, ugye, nem jutott volna messzire Samu nélkül?”

A díj a nevét Csavardi Samuról kapta, mert a Samu-típusú emberek azok, akik mindig ott vannak a háttérben, és néha úgy segítenek, hogy közben észre sem vesszük, hogy nélkülük feleannyit sem érnénk el.

A díj célja azon „aktivisták” elismerése, akik a Magyar Tolkien Társaság életében, illetőleg rendezvényein kisebb felelősséggel járó feladatkörökben rendszeresen vagy folyamatosan tevékenykednek, vagy egyszeri alkalommal kiemelkedően teljesítenek, és így az MTT vagy az adott rendezvény alapvető működési feltételeinek biztosításában közreműködnek.

A díj létrehozásának motivációja, hogy eddigi díjaink átfogó szervezői munka elismerésére szolgálnak. Így a szintúgy létfontosságú, ám kisebb feladatokat végző Samu-állhatatosságú „hajócsavar-emberek” kellő méltányolása eddig nem történt meg, holott az ő tevékenységük nélkül bizony az MTT hajója leállna.*

A díj névre szóló oklevélből és az elnevezésére utaló, jelképes csavarból áll.

A díjat a tagság (azaz bármely tag) előterjesztése alapján az elnökség félévente ítéli oda bármely, a fenti érdemekkel rendelkező személy(ek)nek. Nem feltétel, hogy a díjazott a Társaság tagja legyen, azonban nem lehet elnökségi tag (mivel ők döntenek a díjról, és feladatkörük is tartalmazza a folyamatos munkát).

A díj a jelölt konkrét tevékenységének értékelése, tehát egy személy akárhányszor megkaphatja (különböző, vagy különböző időszakokban végzett feladatokért). Egy díjazási időszakban akárhány díj kiadható, a díjak száma semmiképpen nem csökkenti a díjazottak egyéni érdemeit. (Tehát ha például valaki egy olyan félévben kapja meg a díjat, amelyben tíz másik Csavardi(j) is kiosztásra kerül, attól az még ugyanolyan nagy elismerés, mintha az adott félévben egyedüli díjazott lenne.)

Mivel a díj félévente kerül kiosztásra, alapvetően a két díjátadó közti fél év tevékenységei alapján adható ki. Azonban a folyamatos, kitartó munkáért adott díjak esetében figyelembe kell venni a díj megszületését megelőző időszak munkáját is, illetve a későbbiekben azt, ha a jelölt az előző félév(ek)ben nem kapott díjat, de két (vagy több) félévet együttesen tekintve kiérdemelte.

A díjazott személyének előterjesztésére az év bármely szakaszában sor kerülhet, a vezetőségnek küldött e-mail formájában ( info@tolkien.hu ). A javaslatnak tartalmaznia kell a részletes indoklást: ismertetni azt a végzett munkát, amely alapján a jelöltet a jelölő a díjra méltónak találja. Az elnökségnek, amennyiben az adott időszakban nem ítéli meg valakinek a díjat, azt az előterjesztője felé indokolnia kell.

Az elnökség döntését követően az ünnepélyes díjátadásra félévente, az MTT Tavaszi és Őszi Találkozóin kerül sor. A díjátadáson ismertetni kell, hogy a díjazottak mely tevékenységeikért részesülnek a díjban, és ezt röviden az okleveleken is fel kell tüntetni.

Jó munkát, sok Samut kívánunk! :)

[size=9:1r82y07b]*A hasonlat az Égből pottyant esti mesék-sorozat A hajómanó meséje c. darabjából származik, Döbrentei Ildikó tollából.[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 9 hónapja #353467 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Az átjárósok még mindig dolgoznak a VII. kerületi, belvárosi pincehelység megszerzésén. Az önkormányzat illetékes osztálya már 4 hónapja nem képes válaszolni arra, hogy pontosan mennyi pénzért hajlandó eladni, vagy kiadni a kiválasztott pincét - pedig állítólag egyébként lefutott ügy az egész...

Nem tudom, hogy meddig érdemes várni rájuk...

Ha van valakinek alternatív elképzelése, szóljon. (Csak még egyszer az igények: olyan, legalább 3 helyiségből álló lakás, vagy más ingatlan, ahol van egy zárható raktárszoba, egy szoba az irodának/irattárnak, illetve egy nagyobb tér a megbeszéléseknek, próbáknak, testületi üléseknek, közgyűléseknek, kisebb rendezvényeknek. Legyen tömegeközlekedéssel könnyen elérhető helyen pl.: belvárosban, vagy metró állomás közelében.)

Éves szinten 800 ezer Ft-ot tudunk rászánni - ami sajnos szánalmasan kevés, ezért leginkább más szervezettel közösen tudnánk jól működtetni a dolgot...

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
16 éve 9 hónapja #353015 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Laurelen írta:

Gandalf írta: Panda felhívta a figyelmemet, hogy az ex-ELTE Ajtósi épületben is kiadók helységek.

HE???? 8O nekünk azt hazudták hogy lebontják!
kinek a tulajdonában van most az a komplexum?

Dehogy bontják, eladják. (ták)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 9 hónapja #353012 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Gandalf írta: Panda felhívta a figyelmemet, hogy az ex-ELTE Ajtósi épületben is kiadók helységek.

HE???? 8O nekünk azt hazudták hogy lebontják!
kinek a tulajdonában van most az a komplexum?

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
16 éve 9 hónapja #352998 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Gandalf akkor esetleg ennek utána tudnátok járni?

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
16 éve 9 hónapja #352991 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Panda felhívta a figyelmemet, hogy az ex-ELTE Ajtósi épületben is kiadók helységek.

Több
16 éve 9 hónapja #352987 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Rabyn írta: Láttam kitéve egy ablakban, hogy raktár kiadó. Kaszásdülőn lenne (az akghoz egészen közel!:))

Ha akarjátok utána érdeklődőm, hogy milyen raktár mennyiért stb.

Mennyit tudnánk raktárra szánni egyébként?

Privi ment!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
16 éve 9 hónapja #352986 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Láttam kitéve egy ablakban, hogy raktár kiadó. Kaszásdülőn lenne (az akghoz egészen közel!:))

Ha akarjátok utána érdeklődőm, hogy milyen raktár mennyiért stb.

Mennyit tudnánk raktárra szánni egyébként?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 9 hónapja #352766 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
ÁLLÁSAJÁNLAT

Krupiét és részmunkaidős DJ-t keresünk farsangi rendezvényre.

Krupié

Az ideális jelölt:
-tud 1től 10ig, valamint bubitól ászig számolni
-látott már kártyát közelről. nem baj, ha csak magyart, egyelőre az is jó
-szeretne nekünk segíteni a farsangon, és ezért jegykedvezményben részesülni
-nem szeretne a kaszinó elmaradása miatt szomorú, elégedetlen arcokat látni
-előny, ha kedveli Korda Gyurit

Részmunkaidős DJ

Az ideális jelölt:
-hallott már zenét
-látott már rádiót messziről, de előny, ha inkább hallotta
-néha eltalálja, mik a népszerű számok (mindegy, hol)
-ismeri a következő segédeszközök használatát: számítógép, egér, WinAmp, MediaPlayer, vagy hasonló zenelejátszó program, CD, DVD, pendrive (akár vagylagos alapon)
-nem tud élni anélkül, hogy egy óráig ne ő mondja meg, mire táncoljanak és bulizzanak önfeledten a farsangolók
-szeretne a segítségéért ő is kedvezményben részesülni

A jelentkezők bármely pozícióra az esgal kukac frímél pont hu emailcímre küldjék a fényképes önéletrajz
helyett egy sima levelet, hosz szeretnének.

Köszöntem!

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
16 éve 9 hónapja #352743 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Rayan írta:

"türelem tornaterem meg efféle fasságok, Eru az égben, mit követtünk el??"

Moderálja valaki a főoldalra kikerülő cikkeket? Ez iszonyú égő :mrgreen:

Elvileg minden felkerülő cikk csak akkor lesz nyilvános, ha a témakör gazdája engedélyezi. Más kérdés, ha engedélyezés előtt nem veszi a fáradságot, hogy el is olvassa azt, amit engedélyez.
Mondjuk ez nagyon nem MTT téma, szóval itt akár be is lehetne fejezni a kitárgyalását.

Több
16 éve 9 hónapja #352682 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Snuffles írta:

Rayan írta:

Moderálja valaki a főoldalra kikerülő cikkeket? Ez iszonyú égő.

Ezen mondjuk elcsodálkoztam, de jót derültem rajta.

Dettó. Maga a szöveg jó, csak picit talán ki kéne pofozni Snuff zárójeles mondata alapján, ha lesz rá valakinek ideje. ;-) /Fejleharapás előtt: tanács, nem belevau. ;-) /

Több
16 éve 9 hónapja - 16 éve 9 hónapja #352680 Írta: Kincső
Hát sorry, ha lenne normális szerkesztőprogram, és nem cs*né szét a főoldalra feltett wordos szöveget, akkor minden idézet dőlt lenne, de így nem volt rá időm (és nincs is, és még egy hónapig nem is lesz, viszont addigra elmúlik a farsang...) egyesével begépelni a [ i ] [ /i ]-ket. Aki ennyire ráér, küldjön privit és elküldöm neki a fentlévő verziót meg a wordöst, h. belepötyögje a [ i ]-ket. :twisted: :P
(Egyébként pedig a teljes szöveg idézetekből áll, mint az szerintem kiderül a bevezetőjéből is, plusz abból h. naplószerűen dátumozva vannak az összevágott bejegyzések. És egy naplóban sincs idézőjel.)

Ja, és nemtom ki engedélyezte de nagyon gyors volt, még alig fejeztem be a szerkesztgetést már elfogadta. :P (és gondoltam, ha a modiknak nem tetszik, h. csak ennyire van formázva, majd szólnak. ja, és lehet jelentkezni főoldalra modinak. :P )

Több
16 éve 9 hónapja #352679 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

icke írta: Üdvözletem!

Mivel én vettem észre annak idején ama bizonyos égő dolgot (és utána velem ordítozott a magát sértve érzett baráti kör), értelemszerűen én hozom fel :D
De ez mindegy, az az idézőjel akkor is nagyon kéne oda.

icke

Továbbléphetnél... :wink:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 9 hónapja #352678 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Üdvözletem!

Mivel én vettem észre annak idején ama bizonyos égő dolgot (és utána velem ordítozott a magát sértve érzett baráti kör), értelemszerűen én hozom fel :D
De ez mindegy, az az idézőjel akkor is nagyon kéne oda.

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
16 éve 9 hónapja #352675 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Rabyn írta: Icke: úúúgy tudtam, hogy valaki felhozza:DD (majdnem én voltam)

Nekem is volt eszembe' egy pillanat erejéig. :P PP Egyébként csatlakoznék Snuffhoz (zárójeles mondat).

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
16 éve 9 hónapja #352674 Írta: Rabyn
Icke: úúúgy tudtam, hogy valaki felhozza:DD (majdnem én voltam)

Én úgy tudom, hogy valakinek elvileg néznie kéne mi kerülhet fel és mi nem (engedélyezni is kell vagymi)

Több
16 éve 9 hónapja #352673 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Üdvözletem!

Ezen a mondaton tényleg csak nagyon odafigyelve látszik, hogy idézet :)
De én láttam már ennél sokkal égőbbet is a főoldalon, volt is belőle ordítozás az "Óhaj-sóhaj"-topicban :D

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
16 éve 9 hónapja #352672 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Rayan írta:

Moderálja valaki a főoldalra kikerülő cikkeket? Ez iszonyú égő.

Ezen mondjuk elcsodálkoztam, de jót derültem rajta.
(Használjátok egyébként az aposztrófot, vagy valamit, mert így nem poénosnak hatnak a direkt hibák - ha azok -, hanem ügyetlenül megszerkesztett, áttekintetlen cikknek.)

"Well, I'm back."

Több
16 éve 9 hónapja - 16 éve 9 hónapja #352671 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Moderálja valaki a főoldalra kikerülő cikkeket? Ez iszonyú égő :mrgreen:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
16 éve 9 hónapja #352628 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
A képekhez feltettem régebbi dolgokat, például az első Völgyzugoly-tali képeit, az Alakuló konferencia előkészítésről készült képeket, stb. Tisztára MTT-múzeum :) Dik la!

Több
16 éve 10 hónapja #352441 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Leguanember írta: Kedves Érdeklődők!

A Magyar Tolkien Társaság 2008. évi Nagy Nyári Táborának főszervezői csapata jelentkezési pályázatot ír ki a tábori csapatközösségek vezetésére.
A pályázat egyben jelentkezés is a tábor szervezői képzésére, mely 4+2 alkalmas: februártól májusig havonta egy hétvégi 4 órás foglalkozásból áll, valamint két egynapos felkészülésből. Első alkalom 2008. február 23. szombat.

A csapatot vezetni vágyókat kérjük, hogy egy A5-ös oldal terjedelemben írják le, milyen közösségvezetői tapasztalatokkal rendelkeznek, de legfőképp azt, hogy miért szeretnének csapatvezetőként jönni a táborba, a miértbe értve az okokat és a célokat egyaránt.

A pályázatok leadásának módja:
e-mailben, csatolt word fájlként a leguanember’kukac’ tolkien.hu ÉS freemail.hu címekre
A pályázatok beérkezésének határideje:
2008. január 25. 18 óra
Amennyiben 16-nál többen jelentkeztek, az írások alapján döntünk a 16 képzésben résztvevő személyéről.

Várjuk a jelentkezéseket, de kérdéseiteket is!
Az „Emlék-vesztve” MTT Nyári Tábor 2008 főszervezőinek nevében:
Becze Ádám (Leguanember)
képzésvezető

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
16 éve 10 hónapja #351501 Írta: Kincső
Szolgálati közlemény

Ugye senki nem felejtette el, hogy a LEP már 2008. I. negyedévében lesz, tehát MTT tag kedvezmény csak azoknak jár, akiknek 2007. III. negyedév végéig (szeptemberig) rendezve van a tagdíjuk (hiszen ellenkező esetben az alapszabály szerint már felfüggesztettek)?

(Annak, hogy a pártoló tagoknak csak akkor jár-e kedvezmény, ha 2008-ra is befizetik a regisztrációs díjukat, még utána kell járnom.)

12 olyan tagunk van, aki előző negyedévben még aktív volt, mert júniusig (esetenként júliusig/augusztusig) fizetett, de most már felfüggesztetté vált!
Tehát aki a KGY levélben azt olvasta, h. 0, 1 vagy 2 hónap tartozása van, ezért még pont aktív, az most már felfüggesztett! És persze a többi felfüggesztett is úgy kalkuláljon, hogy most már egy negyedévnyivel (gy.k. 3 hónappal :P ) több tartozása van.

Persze a legjobb az lenne, ha mindenki, aktív-nemaktív rendezné a tagdíját legalább 2007. végéig ;)

És itt még egy fontos infó: aki 2008-ra a teljes évi tagdíjat egyösszegben befizeti előre az I. negyedév során(tehát akár a LEPen, vagy bankon max. március 31-ig), az 20% kedvezményt kaphat (ha kéri)!

A LEPen lesz lehetőség személyesen rendezni a tagdíjat, de aki megteszi addig banki átutalással/OTP-s kpbefizetéssel, az nem tartja fel a sort a LEPen, DE(!) mindenképp hozza magával a befizetésről a bizonylatot! ;) :idea:

Több
16 éve 10 hónapja #351386 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Rabyn írta: Nyo írtam az iwiwnek egy üzenetet, hogy közösségként szeretnénk tovább működni.
Mivel a régi felhasználói emilcím nem működött ezért freeamilosra változtattam. Ha esetleg kaphatna egy tolkienest az tökjó lenne:)

Írj Ulmonak ímélt.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 10 hónapja #351356 Írta: Rabyn
Nyo írtam az iwiwnek egy üzenetet, hogy közösségként szeretnénk tovább működni.
Mivel a régi felhasználói emilcím nem működött ezért freeamilosra változtattam. Ha esetleg kaphatna egy tolkienest az tökjó lenne:)

Több
16 éve 10 hónapja #350823 Írta: Rabyn
Én addig nem szeretném átalakítani közösségé ameddig ez tesztfázisban van.
Különben sem találom hol lehet írni a gépháznak:))

Több
16 éve 10 hónapja #350816 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Köszönöm azoknak akik szóltak a CoH naptár vásárlási helyeiről...megszereztem... :D

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 10 hónapja #350636 Írta: Rabyn
Átalakítom amint lesz időm.

Több
16 éve 10 hónapja #350599 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Nagyon jó ötlet...

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.033 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére