Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Több
17 éve 2 hónapja #340783 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Rabyn írta: Tegnap felmerült az ötlet, hogy csináljunk filmklubbot az mttn belül. Szeretnék hozzá kérni egy topicot:) (akár ide akár közösségbe bár asszem aközösségbe jobban illene)

A topicigénylésnek még mindig ugyanaz a menete: tessék írni a moderátoroknak, majd ők megszavazzák. Szvsz meg fogják (fogjuk) szavazni.
Várjuk a mailt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 2 hónapja #340779 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Tegnap felmerült az ötlet, hogy csináljunk filmklubbot az mttn belül. Szeretnék hozzá kérni egy topicot:) (akár ide akár közösségbe bár asszem aközösségbe jobban illene)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 2 hónapja #340776 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Talán nem egészen illik ide, de valamilyen szinten talán mégis az MTT-t fogom képviselni, szóval mégis:

"Ezúton jelezném mindenkinek, hogy feltűnök a Cool TV Cool Party című műsorában holnap, (22-én) valamikor (Különböző rajongókkal lesz ilyen interjúszerűség, szándékaik szerint én képviselném a GyU-fanokat :D ) fél öt után

Jó, tudom, színvonaltalan a TV, meg a műsor, de hát, ez van, "ha hínak, menni köll", majd osztom a kultúrát :mrgreen:

KÉNE VISZONT MONDJUK MTT-S PÓLÓ ELÉG SÜRGŐSEN!!! LÉGYSZI HÍVJON, AKI KÖLCSÖN TUD ADNI EGY L-ES MÉRETŰT!!!"

Our knees do not bend easily

Több
17 éve 2 hónapja #340527 Írta: Ulmo

Encsi írta:

Nóli i linantea írta: Próbáljátok mIRCcel. A főoldalról nekem sem jön be...
Ha meg piros ikszed van, akkor valszeg telepítened kéne a javát.

Ok, köszi! :)

Két dolog:

1: el kellene olvasni a chatről szóló kis információhalmazt, itt: KLIKK IDE
2: a chattel kapcsolatos problémákat talán inkább a Beszélgetősben, vagy az Óhaj-sóhajban vesézzétek ki, vagy máshol, de NE ITT. Köszöntem.

Több
17 éve 2 hónapja #340526 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Nóli i linantea írta: Próbáljátok mIRCcel. A főoldalról nekem sem jön be...

Ok, köszi! :)

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 2 hónapja #340525 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Próbáljátok mIRCcel. A főoldalról nekem sem jön be...

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 2 hónapja #340521 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Banyek, nekem se jön be :?
Csak az emotikonok, meg egy kis piros ix a bal fölső sarokban :(

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 2 hónapja #340517 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Én még addig se jutottam el, hogy lassan is,de bejöjjön... :(

Több
17 éve 2 hónapja #340512 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
nekem nem jön be...
Biztos lúzer vagyok, de lassú, mint a dög.

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
17 éve 2 hónapja #340457 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Klassz, végre lesz min lógni egész nap :)
Remélem lesz újra Papsajt.

Thereon, a vándorló varázsló

Több
17 éve 2 hónapja #340448 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Dehogynem, tegnap meséltem neki róla ebédszünetben :D

code a rat the monster on doom in it

Több
17 éve 2 hónapja #340447 Írta: Ulmo

Phaedra/Namarie írta:

Rabyn írta: VALAKI TEGYE KI A FŐOLDALRA HOGY VAN ÚJRA CSET!!! ELÉRHETŐ A FŐOLDALRÓL IS!!!!!!

HURRÁÁÁÁ!!!!! KÖSZÖNJÜK ULMO ÉS SVIN!!!!

Maradjunk annyiban, hogy Svindler erről nem is tud :)

Több
17 éve 2 hónapja #340440 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Rabyn írta: VALAKI TEGYE KI A FŐOLDALRA HOGY VAN ÚJRA CSET!!! ELÉRHETŐ A FŐOLDALRÓL IS!!!!!!

HURRÁÁÁÁ!!!!! KÖSZÖNJÜK ULMO ÉS SVIN!!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 2 hónapja #340434 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Lehetséges, hogy megint az egészet félreértettem de ha nyárvégére vagyis augusztus környékére kész lesz a Lassi akkor azt majd hol lehet átvenni? :roll:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 2 hónapja #340358 Írta: Rabyn
VALAKI TEGYE KI A FŐOLDALRA HOGY VAN ÚJRA CSET!!! ELÉRHETŐ A FŐOLDALRÓL IS!!!!!!

Több
17 éve 2 hónapja #340136 Írta: Attila

Gandalf írta:

Attila írta: Értem! Mikorra lesz kész vagy már kész van a júliusi hírlevél???? :roll:

Nincsen júliusi Hírlevél, szeptember elején lesz egy összevont nyári, ahogy előre ígértük! :wink:

Ja értem...ezt nem tudtam :roll: :roll:
Ami az ez iránti tudatlanságomat mutatja... :)

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 2 hónapja #339741 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Attila írta: Értem! Mikorra lesz kész vagy már kész van a júliusi hírlevél???? :roll:

Nincsen júliusi Hírlevél, szeptember elején lesz egy összevont nyári, ahogy előre ígértük! :wink:

Több
17 éve 2 hónapja #339715 Írta: Rabyn
Icke: én úgy tudom lesz és már valami 100an jelentkeztek rá.

Több
17 éve 2 hónapja #339678 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Gera Bea írta: Sziasztok!keresem papai olorint :cry: tud valaki segíteni? :? Nagyon megköszönném :P

Írj neki privit! Ha belép, látni fogja. :)

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
17 éve 2 hónapja #339676 Írta: Gera Bea
Gera Bea válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Sziasztok!keresem papai olorint :cry: tud valaki segíteni? :? Nagyon megköszönném :P

Tarkakutya

Több
17 éve 2 hónapja #339644 Írta: Attila
Értem! Mikorra lesz kész vagy már kész van a júliusi hírlevél???? :roll:

Több
17 éve 2 hónapja #339642 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Nem. Ez egy újabb.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
17 éve 2 hónapja #339639 Írta: Attila

Ery írta: No emberek! Az NCA ismét döntött.

Az MTT ismét azon szerencsések között van, akik nyertek!
Méghozzá 400.000,- ot ismét!

Ez az a múltkori 400.000 Ft aminek az elköltéséről az elnökség fog dönteni és ezt az MTT tavalyi évre szóló kiegészítő pályázatán nyerte?

Több
17 éve 2 hónapja #339638 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
köszönet érte Ankalimonnak, hogy beadta :cheers: meg az NCA-nak hogy megítélte :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 2 hónapja #339631 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
No emberek! Az NCA ismét döntött.

Az MTT ismét azon szerencsések között van, akik nyertek!
Méghozzá 400.000,- ot ismét!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
17 éve 2 hónapja #339521 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Üdvözletem!

Érdeklődnék, hogy mi a jelenlegi helyzet/álláspont az ELTE-n tartandó előadássorozattal kapcsolatban. Ilyenekre lennék elsősorban kíváncsi, hogy tematika, előadások mennyisége és hossza, tervezett előadók, számonkéréssel kapcsolatos álláspont, stb.

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
17 éve 3 hónapja #339237 Írta: Attila
A 4. évfolyam/ 1. szám nem volt a Völgybe. Szóval azt meg lehet rendelni? Illetve várhatólag a 2. évfolyam/ 1. számát mikortól lehet majd megrendelni??? :roll: :roll: :roll:

Több
17 éve 3 hónapja #339194 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
A 2007-es első szám még nyáron megjelenik, a régi mostoha feltételek mellett, az átmeneti állapot keretei között.

Amennyiben megtörténik a hivatalos felkérés az új szerkesztőség részére (aminek elsődleges feltétele, hogy megállapodás szülessen az egyszemélyi felelősséget vállaló főszerkesztő személyéről), és ők azonnal munkába állnak, akkor az ígéretek szerint valamikor októberben lesz lapzárta, és vélhetően november körül jelenik meg a 2007/2-es szám.

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
17 éve 3 hónapja #338339 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Leguanember írta:

Orsie / Fraktál írta:

Leguanember írta: Miért nincs kész a LASSI?

A Lassi tabori kulonszama kb tabori talira lesz meg es meg dolgozunk rajta, mint ujonnan felkert Lassi szerkesztoseg (Nimdorc, Momo, en.) A legkozelebbi normal szam pedig oktoberben jon majd.

turelmet kerunk, en kulfoldon vagyok es innen is probalok foglalkozni vele de a tobbiek rajta vannak es amint hazaerek en is, keszre pofozzuk. ehez meg egy par dologra es idore szuksegunk van.

Köszi szépen a beszámolót, és ezek szerint gratulálhatok egy elfogadott felkéréshez nektek!
Viszont amiket írsz, azok már következő lapszámok, hiszen volt készen egy tavaszra, ami két cikkre várt még, hogy megjelenhessen az MTT szülinapra. Ezzel mi a helyzet? Vagy az októberi lesz nyolcvan oldalas? Nem gúnyolódni akarok, csak az anyag ne vesszen el, ami bekerült volna, még ha nem is mind aktuális már.

Jó munkát, sok sikert, Orsie és csapata!

hmm, az elozo lapszamokrol sajnos nem tudok nyilatkozni, az meg nem a mi hataskorunk, mindenesetre ha kiderul, hogy az elozobol kovetkezo lesz akkor megszerezzuk ami ahhoz mar megvan es lesz egy gigantikus oktoberi szam :)
egyelore minden tenykedesunk meg kezdeti es nemhivatalos (bar felkertek es elfogadtuk csak meg egy par operativ dolgot kell tisztazni :) )de rajta vagyunk :) csak legyek mar otthon. :)

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
17 éve 3 hónapja #338326 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Orsie / Fraktál írta:

Leguanember írta: Miért nincs kész a LASSI?

A Lassi tabori kulonszama kb tabori talira lesz meg es meg dolgozunk rajta, mint ujonnan felkert Lassi szerkesztoseg (Nimdorc, Momo, en.) A legkozelebbi normal szam pedig oktoberben jon majd.

turelmet kerunk, en kulfoldon vagyok es innen is probalok foglalkozni vele de a tobbiek rajta vannak es amint hazaerek en is, keszre pofozzuk. ehez meg egy par dologra es idore szuksegunk van.

Köszi szépen a beszámolót, és ezek szerint gratulálhatok egy elfogadott felkéréshez nektek!
Viszont amiket írsz, azok már következő lapszámok, hiszen volt készen egy tavaszra, ami két cikkre várt még, hogy megjelenhessen az MTT szülinapra. Ezzel mi a helyzet? Vagy az októberi lesz nyolcvan oldalas? Nem gúnyolódni akarok, csak az anyag ne vesszen el, ami bekerült volna, még ha nem is mind aktuális már.

Jó munkát, sok sikert, Orsie és csapata!

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.911 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére