Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Több
17 éve 1 hónapja #343595 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Rabyn írta: Szóval emberek VAN aki felismeri a pólónkat és tudja, hogy Létezük és csodálattal néz azokra akik tagok:))

Én evvel pontosan így vagyok... ;-) :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 1 hónapja #343592 Írta: Kisvakond
Kisvakond válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Rabyn írta:
Szóval emberek VAN aki felismeri a pólónkat és tudja, hogy Létezük és csodálattal néz azokra akik tagok:))

Nem véletlenül!!! :wink:

Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 1 hónapja #343459 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Tudom, hogy ez most off lesz de szerintem tökéletesen ideillő hiszen a Társaságnak szólt a dolog:)

Történt ugyanis, hogy ma Mtt-s pólóban mentem be az egyetemre és abban mászkáltam. Az egyik csoporttársam amikor meglátta megkérdezte, hogy tagja vagyok-e a társaságnak (de előtte két percig meredt a pólóra) mondtam neki, hogy igen persze. Erre leborult előttem és mint egy isten előtt szokás hajlonogott párat:)) Aztán megkérdezte, hogy a nyelveket mennyire tudom. Mondtam, hogy semennyre de megemlítettem neki a kurzust, hogy lesz jövő félévben is és vegye fel:)

Szóval emberek VAN aki felismeri a pólónkat és tudja, hogy Létezük és csodálattal néz azokra akik tagok:))

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 1 hónapja #343403 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Köszönöm szépen a pontosításokat, és elnézést ha esetleg a kelleténél erősebben sikerült kifejeznem, hogy a jövendőbeli szervezők szeretnék azért a véleményüket hallatni, azon egyszerű oknál fogva, hogy néhány ember (akár átmeneti) kiesése is komoly gondokat okozott eddig.

Örülök, ha előre tervez a vezetőség, mert tényleg nagyon hasznos, és örülök, hogy számol a TLVvel.

Mindazonáltal bátorkodom megismételni azon megjegyzésemet, hogy Konferencia és a TLV döntő szervezőgárdája tudomásom szerint egyáltalán nem fedi egymást (sőt a célközönsége sem igen), így nem lenne probléma, ha mindkettő áprilisban lenne. :arrow: Én egy április 19/20. vagy 26/27. hétvégét javasolnék az utóbbira. :idea:

Hamarosan fogok körbeküldeni egy javaslatot-tervezetet a TLV idei lebonyolítására, mindazoknak, akik jelezték szervezői affinitásukat, plusz természetesen a vezetőségnek. Talán ha tisztábban látszanak a feladatkörök, egyszerűbben találunk főszervezőt is... :wink:

[size=9:ycpi8rjj]Ja, és attól hogy kis hányada érettségizik a versenyzőknek, etikátlan lenne kizárni a döntőből azon érettségizőket, akkor is ha csak egyetlen csapatról lenne szó, akik korábban becsülettel végigcsinálták a fordulókat.[/size]

Más: ha jól tudom, volt arról is szó, hogy ha nem mondd le senki és nincs más sürgős döntenivaló sem, akkor nem muszáj őszi KGY-t tartani. Értsem úgy, hogy eldöntöttétek, hogy mégis lesz mindenképpen, vagy ez még nem biztos? (a tagdíjlevelek miatt kérdem)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 1 hónapja #343400 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Leguanember írta: a múlt tanulságain alapuló tervezés, mely tulajdonságot egyébiránt szokták emlegetni, mint az emberi faj egyik egyedülálló jellemzőjét az állati világban.

[size=9:2rsfix6o]Erre ugyan egyes etológusok azt mondanák, hogy nem igaz, de oda se neki ;) [/size]

Our knees do not bend easily

Több
17 éve 1 hónapja #343381 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Tisztelt Tagtársak és egyéb Lények!

Elnézést a kavarodásért, aminek hátterét Ádám pontosan megvilágította.
A közölt lista egy rendezvénynaptár, amelynek az időpontjai a tervezést szolgálják. A végleges időpontokat majd az egyes rendezvényekre vonatkozó pályázatok kiírásákor, illetve a rendezvények meghirdetésekor fixáljuk. Ott és akkor minden észrevételt, tanácsot, javaslatot igyekszünk beépíteni - de már most jelzem, hogy fontos szempontnak tartjuk a különböző események "egymásra szervezésének" elkerülését.

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
17 éve 1 hónapja #343315 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Tisztelt Tagság!

Látom, beindult a pánikkeltés és az egymásra mutogatás. Többféle szempont elhangzott már az alábbiakban, szükség van a tisztábban látásra így is.
Mivel Alyr a közösségért, valamint a pályázatokért felelős elnökségi tag, ezért logikus, hogy őt kértük meg, írja ki - ha még nem is a pályázatokat - a jövő évi rendezvénynaptárat. Mivel neki előbb el kellett jönnie a tanácskozásról a vonata miatt, mivel messzi földön lakik, ezért csak jegyzetben kapta meg, amit beírt a kérésnek megfelelően, ám - érthető módon, de sajnálatosan - kissé hiányosan.
Felügyelő bizottsági tagként nem az én tisztem, de mivel végig ott voltam, és jegyzeteltem is, ezért bátorkodom kiegészíteni az alább felvázoltakat.

1. Nálunk kevésbé aktív egyesületeknél is alapvető, hogy terveznek a jövőre, sőt, még a tagságot is előre tájékoztatják róla, hogy mi várható, hogyan készüljenek erővel, idővel az új esztendőre. Ezek az egyesületek a honlapjukra fel szokták tölteni ezt az ún. rendezvénynaptárat pl. pdf formátumban, de nem átallanak kérdőjeleket használni, vagy a címbe írni, hogy tervezetről van szó.

2. Mivel öt éve működik a kis társulatunk, akármennyire is igyekszünk elfelejteni, elveszni hagyni a sokéves tapasztalatokat, hiábavaló az ellenállás: az elnökség sorai közé beférkőzött az előrelátás, a múlt tanulságain alapuló tervezés, mely tulajdonságot egyébiránt szokták emlegetni, mint az emberi faj egyik egyedülálló jellemzőjét az állati világban.

3. Arra vetemedett tehát a vezetőség, hogy a munkát, szervezést megkönnyítendő összeírja, áttekinthetővé teszi, hogy milyen programokkal számolhatunk a következő tárgyesztendőre.

4. Megint nem lett körültekintően kommunikálva egy döntés, azonnal indulatokat gerjesztve, lehetne mán tanulni ebből.

5. Végül jelezném, hogy mit kell másképp érteni, figyelem!

Alyr Arkhon írta: Az MTT rendezvénynaptára a 2007/08as évadra.

Okt 20-23 KÖMF (ami már KÖMT - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó)
Okt 31. Hallowe'en*
Nov 24 KGY+GOMUNCS - Azaz amennyiben nem gyűlik össze elég ember a Közgyűlésre akkor Gondolatok Munkacsoport megbeszélünk mindenkivel akit érdekel, a társaság jövőjéről meg minden. EZT NEM OLVASTÁTOK!! TERMÉSZETESEN MINDEN RENDES TAGUNK MEGJELENIK A KÖZGYŰLÉSEN, AZTÁN PEDIG GOMUNCSOLUK EGY FERGETEGESET.
Szó se volt itt opcióról, Gomuncs mindenképpen lesz, témajavaslatok az ismert topikban.

Dec 14 MTT karácsony* - Az eddigiektől eltérően nem téli tali (persze azt is lehet szervezni ha akar valaki) hanem karácsonyozás
Jan 5 LEP 2009-ben nagy örömünkre illő napon köszönthetjük a Professzort, még ezt a 2008-as évet ki kell böjtölni.
Feb 2 Farsang Végre-végre illene, kellene nagyböjt előtt megejteni. 2008 húsvétja majdnem a lehető legkorábban van, talán nagypéntek a holdtölte, hát így jártunk.
Márc 14-16 Tavaszi tali ("JÖTT" nevű) Ha vki jó nevet ad a rendezvénynek JRRT mozaikszóra, akkor is mellette vagyunk.
Ápr 11/12/13 Konferencia (vagy-vagy)
Máj 1: Tavaszi tisztújító KGy
Máj 17/18 TLV döntő Ádám volt, aki kalkulált az időponttal a versenyzők és a szervezők véleményére emlékezve, de hat fordulóval számolva, a jelenlegi állást figyelembe véve. Lehet diszkutálni. jegyzet: Már az örvendetes, hogy szerepel a tervezetben, eh.
Júni 14/15/16 MTT szülinap (egy estés koccintós) Lehet orgia is, de csak egy estés.
Júl 4-13 Tábor (a 0. nap harmadika) Próbáljuk ki ilyen korán, Kapolcs miatt főként.
Kapolcs: valsz aug első hete. de pályázni kell

A két csillagozott rendezvény csak akkor kerül megrendezésre ha van a szervezésére pályázónem pályázó, hanem jelentkező, ezekre nincs, nem lesz kiírva pályázat, természetesen a többire is is nélkül értendő kell pályázni, de azokat mindenképpen szeretnénk megtartani.

Most már jobb fényben-színben tűnik fel a helyzet?

Nagy reménységgel:
Ádám

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
17 éve 2 hónapja #343255 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Kincső (Thilanna) írta: Oké, nem látom azokat akik ilyen feltételekkel vállalják a szervezést... eleve kevés az ember, miért kell kizárni azokat akik legalább szívesen csinálnák? És a konferencia és a TLV szervezői közt nemhiszem, hogy lesz átfedés, tehát miért nem lehet áprilisban? A LEP és a Farsang közti baromi rövid idő nem zavart senkit, pedig ott szervezőemberben és szervezési időben is lesz átfedés...

Még én sem látom, és tudom, hogy nagyon szeretnél szervezni, de azért előbb nézzük meg, hogy a szervezőknek (egyébként kérdésírónak én is jelentkeztem asszem, csak a miheztartás végett) mekkora hányada érintett az érettségiben, és ami még fontosabb, a versenyzőknek mekkora hányada lehet érintett az érettségiben.
Érettségi szünet után mindenképp késő van, mert az év vége (ami kb júni közepén szokott lenni a közoktatásban) mindnekire vonatkozik, utolsó dolgozatok, miegymás és utána meg már nagyon nehéz mozgósítani az iskolai alapú csapatokat.
Előtte meg elég sűrű a program szervezési szempontból meg a megfelelő számú fordulónak is le kell mennie.

De. Továbbra is mondom, ezeket nem véstük kőbe, nem öntöttük aranyba, nem foglaltuk törvénybe, indokolt esetben változattunk rajta, csak tessék indokolni, javasolni egy alternatívát meg ilyenek.

Ez a LEPen és a táboron kívül minden programra vonatkozik. (azokat eléggémód lefixáltuk tudtommal)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 2 hónapja #343016 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Kincső (Thilanna) írta: Oké, nem látom azokat akik ilyen feltételekkel vállalják a szervezést... eleve kevés az ember, miért kell kizárni azokat akik legalább szívesen csinálnák? És a konferencia és a TLV szervezői közt nemhiszem, hogy lesz átfedés, tehát miért nem lehet áprilisban? A LEP és a Farsang közti baromi rövid idő nem zavart senkit, pedig ott szervezőemberben és szervezési időben is lesz átfedés...

Kincső, könyörgöm, senki sem akar kizárni senkit, ne vegyétek ellenetek irányuló támadásnak! Egyszerűen arról van szó, hogy próbáltak egy időrendet összerakni vezetőségin. És mivel az idei évben gond volt, hogy vizsgaidőszakban nehezen lehetett a döntő idején ozgósítani az egyetemistákat a vizsgaidőszak miatt, ezért korábbra került a döntő, figyelembe véve, hogy szabadtéri rendezvény.
Emberek, ez megkösszíteni szándékozott a munkát, nem "hűű, szúrjunk ki másokkal, mert az jóó" szándékkal. Valamit itt a döntőről van szó-miért jelentené ez azt, hogy aki szívesen csinálta eddig, és a továbbiakban is szívesen csinálná, ki van zárva?

A farsangazért van idén korán, hogy végre egyszer ne nagyböjtben legyen. Pech, hogy idén korán van húsvét.

Több
17 éve 2 hónapja #342989 Írta: Felagund
Én ugyan (emberi számítás szerint) idén diplomázok, de határozott szándékomban áll segíteni a TLV lebonyolításában...

Több
17 éve 2 hónapja #342987 Írta: Kincső
Oké, nem látom azokat akik ilyen feltételekkel vállalják a szervezést... eleve kevés az ember, miért kell kizárni azokat akik legalább szívesen csinálnák? És a konferencia és a TLV szervezői közt nemhiszem, hogy lesz átfedés, tehát miért nem lehet áprilisban? A LEP és a Farsang közti baromi rövid idő nem zavart senkit, pedig ott szervezőemberben és szervezési időben is lesz átfedés...

Több
17 éve 2 hónapja #342977 Írta: Menelvagor
Menelvagor válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Gandalf írta: .....A TLV iskolásoknak lett szervezve, akik közül nem mindenki érettségizik, sőt, sztem kis része TLV-zik az érettségizőknek....

de nekem pont...... :oops: :cry: :bawling:

Több
17 éve 2 hónapja #342974 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
A TLV iskolásoknak lett szervezve, akik közül nem mindenki érettségizik, sőt, sztem kis része TLV-zik az érettségizőknek. A szervezők közül meg csak az vállalja, akinek lesz erre is ideje és energiája.

Igyekesztünk úgy elosztani a HIVATALOS MTT PROGRAMOKAT, hogy ne lógjanak egymásba, igazodni KELLETT a többi rendezvényünkhöz!

EGYETLEN MTT-S RENDEZVÉNYNÉL SEM KÉRDEZTÜK MEG A LEENDŐ PÁLYÁZÓKAT, mégis mindegyik időpontját meghatároztuk. Hogy irányadó legyen a szervezők számára.

Több
17 éve 2 hónapja #342962 Írta: Felagund

Alyr Arkhon írta: TLV: az alapján döntöttünk, hogy a versenyzők kérték, hogy mindenképpen iskolaidőben legyen a vége (tehát a tanévzárók előtt). Ezután számolgattunk hány forduló legyen, és mi lenne optimális. Így sikerült, de ha nagyon nem jó, javasoljatok mást.

Az érettségi szünet már neccesen iskolaidő...

Több
17 éve 2 hónapja #342957 Írta: Kincső
A tavalyi értékelő megbeszélésen az április hangzott el, mint talán optimális döntő időpont, pont az érettségi és évvégi hajtás miatt. Mi azt tapasztaltuk h. 4 vagy 5 forduló elég lenne, így ha novemberben vagy decemberben tudunk kezdeni, akkor az kifut márciusig. És igen, talán praktikus ötlet megkérdezni azokat, akik elvállalják a szervezést, hogy mit gondolnak. Vagy lesz vezetőségi tag a szervezők közt? Annak örülünk :twisted: :wink: Tudomásom szerint eddig nincs főszervező, és kb. 4-5 ember mondta biztosra, másik 4-5 besegítősre, de Newra gyűjtötte a neveket. Szóval Panninak nagyonis igaza van... :roll:

Több
17 éve 2 hónapja #342956 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Bocsánat a belevauért, DE:

A TLV-t illetően elsősorban emberek kellenek, akik megszervezik a versenyt... Ha nincs elég ember, akkor teljesen fölösleges a döntő időpontjáról vitakozni... :roll:

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
17 éve 2 hónapja #342948 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Alyr, szerintem biztosat egy kisebbfajta brainstorming után tudunk/tudnak mondani, addig nemigen. (Ezt persze jobb lenne minél hamarabb megejteni, már elnézést h kéretlenül dumálok bele. :) )

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 2 hónapja #342947 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
TLV: az alapján döntöttünk, hogy a versenyzők kérték, hogy mindenképpen iskolaidőben legyen a vége (tehát a tanévzárók előtt). Ezután számolgattunk hány forduló legyen, és mi lenne optimális. Így sikerült, de ha nagyon nem jó, javasoljatok mást.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 2 hónapja #342936 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Akkor én nekiláttam Helovín helyszínt keresni, mert az a leghúzósabb. Egy ötlet már van, meg az est egész koncepciójára is.

need more brainz. yourz. now.

Több
17 éve 2 hónapja #342927 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Rabyn írta: Más ötlet TLV időpontra?

Szerintem április első fele mondjuk, az még elfogadható, egy rövidebb versennyel, max. 5, inkább 4 fordulóval. Szigorúan szvsz.

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 2 hónapja #342922 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Más ötlet TLV időpontra?

Aeglos: Akkor nem lesz...

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 2 hónapja #342921 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
ööö.. a TLV döntő pont azért került hamarabbra, hogy a vizsgaidőszak ne zavarjon be.. :?

Több
17 éve 2 hónapja #342894 Írta: Menelvagor
Menelvagor válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Felagund írta: A május 17-18-as TLV döntő már csak azért sem szerencsés, mert az az érettségi időszak kellős közepe. Nem tudom, hogy a TLV-s emberkék (úgy szervezők, mint résztvevők) mennyire érintettek az érettségiben... :?

Nem örülnék neki ha akkor lenne......... nekem idén van az érettségim :roll:

Több
17 éve 2 hónapja #342888 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Gandalf írta: Gillz, Helovínra nincs pályázat, meg a Karácsonyi Estre sem, e kettőt aki akarja, az már kezdheti is megszervezni! :wink: Egyedül a dátumok vannak lefixálva előre.

Akkor vagy ma jelentlkezzen valaki, és kezdje el szervezni, vagy az elnökség jelöljön ki valakit a feladatra, mert különben NEM LESZ.

Az is lehet, hogy valamelyik elnökségi tag lefoglal egy helyszínt (ha nincs jobb, az Ipartestületit) és akkor a programot már ráér később is megcsinálni.

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
17 éve 2 hónapja #342869 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Gillz, Helovínra nincs pályázat, meg a Karácsonyi Estre sem, e kettőt aki akarja, az már kezdheti is megszervezni! :wink: Egyedül a dátumok vannak lefixálva előre.

Több
17 éve 2 hónapja #342812 Írta: Felagund
A május 17-18-as TLV döntő már csak azért sem szerencsés, mert az az érettségi időszak kellős közepe. Nem tudom, hogy a TLV-s emberkék (úgy szervezők, mint résztvevők) mennyire érintettek az érettségiben... :?

Több
17 éve 2 hónapja #342801 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Helovínt akkor ma kiírjátok, a határidő holnap, és holnapután döntötök, hogy még időben legyen terem foglalva? ;)

need more brainz. yourz. now.

Több
17 éve 2 hónapja #342786 Írta: Kincső
Oké, szóval determináltátok, hogy a TLV áprilisig (vagy esetleg márciusig, hogy sok idő legyen az utolsó fordulót javítani) tartson? Ja és ugye tudjátok hogy érettségi időszak közepén elfelejthetitek, h. én döntőt szervezzek? (Tudom hogy nem vagyok esszenciális deígy nagyon segíteni sem fogok tudni az új főszervezőnek, mert bár idén sokat hibáztam legalább levontam a tanulságokat h. mit nem szabadott volna és mit kellett volna.)

Több
17 éve 2 hónapja #342781 Írta: Alyr Arkhon
Az MTT rendezvénynaptára a 2007/08as évadra.

Okt 20-23 KÖMF (ami már KÖMT - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó)
Okt 31. Hallowe'en*
Nov 24 KGY+GOMUNCS - Azaz amennyiben nem gyűlik össze elég ember a Közgyűlésre akkor Gondolatok Munkacsoport megbeszéálünk mindenkivel akit érdekel, a társaság jövőjéről meg minden.
Dec 14 MTT karácsony* - Az eddigiektől eltérően nem téli tali (persze azt is lehet szervezni ha akar valaki) hanem karácsonyozás
Jan 5 LEP
Feb 2 Farsang
Márc 14-16 Tavaszi tali ("JÖTT" nevű)
Ápr 11/12/13 Konferencia (vagy-vagy)
Máj 1: Tavaszi tisztújító KGy
Máj 17/18 TLV döntő
Júni 14/15/16 MTT szülinap (egy estés koccintós)
Júl 4-13 Tábor (a 0. nap harmadika)
Kapolcs: valsz aug első hete. de pályázni kell

A két csillagozott rendezvény csak akkor kerül megrendezésre ha van a szervezésére pályázó, természetesen a többire is kell pályázni, de azokat mindenképpen szeretnénk megtartani.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 2 hónapja #342613 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Kispajtások!!! Fontos!!!

A mai Tolkien-megemlékezés a rusnya idő miatt nem a Margitszigeten lesz, hanem a Potala Teapalotában (Jókai u. 20.), az emeleti párnás szeparéban, 19:00 órai kezdettel.

Találkozó tehát nem a Margit-szigeten, hanem az Oktogonon, a BurgerKing előtt, 18:30-tól.

Hozzatok magatokkal gondolatokat, idézeteket, verseket Tolkien Professzor emlékére.

Szeretettel várunk mindenkit!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.903 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére