Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
- Orsie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Leguanember írta: Miért nincs kész a LASSI?
A Lassi tabori kulonszama kb tabori talira lesz meg es meg dolgozunk rajta, mint ujonnan felkert Lassi szerkesztoseg (Nimdorc, Momo, en.) A legkozelebbi normal szam pedig oktoberben jon majd.
turelmet kerunk, en kulfoldon vagyok es innen is probalok foglalkozni vele de a tobbiek rajta vannak es amint hazaerek en is, keszre pofozzuk. ehez meg egy par dologra es idore szuksegunk van.
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
www.cyberpress.hu/article.php?id=8517
:szipp:
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Leguanember
- Nem elérhető
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
gillz írta: A cserkészcsapatos összeműködést a Kreatív Őszi Talitól teljesen függetlenül gondoltam Nyilván nem az egész társaságot mezgmozgató eseményről lenne szó. Az időpontot azért kérdeztem, hogy mikor nincs keresztbeszervezés...
jaaa, oké, azt hittem hogy ahhoz szeretnéd így adaléknak
de akkor már minden stimtt
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Namarie
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Melyikre mivel lehet jelentkezni?
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Gandalf
- Nem elérhető
A főszervezését voltam olyan hülye, hogy elvállaltam, ahogy Milendoria is mondta, egy kreatív-alkotó rendezvényt szeretnénk, amolyan Őszi Tali összevonva a Művészeti Esttel, megspékelve némi Középfölde-fesztivál hangulattal (pl. én egy keretjátékra gondoltam). Akár rendeket is csinálhatunk, hogy ne csak fellépések, előadások legyenek, hanem alkotó foglalkozások is.
Megbeszélés Kapolcs után, várunk minden ötletelőt és segíteni vágyót! Addig is készüljetek mindenféle szép és jó produkcióval!
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Furi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Furi
- Nem elérhető
- Ben
- Nem elérhető
Szerintem konkrét időpontot még a szervezők sem tudnak, ha lesznek pontosabb infok, akkor valsz kap külön topikot is a dolog. (ha jól sejtem, legkorábban is szeptember vége-október eleje, de ebben abszolút nem vagyok releváns, úh abba is hagytam a szájtépést)
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Furi
- Nem elérhető
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- gillz
- Nem elérhető
fqqdk írta: gillz: ezt érthetem úgy, hogy kiváló alkalom lenne a szabályrendszer finomításainak tesztelésére?
hm.
akár. de valahogy integrálni kellene egyebeket is, mint pl. ütőfával való csépelése egymásnak
- fqqdk
- Nem elérhető
code a rat the monster on doom in it
- gillz
- Nem elérhető
Merthogy felmerült egy ötlet: a 433-as cserkészcsapattal közösen lehetne egy egymás ellen harcolós, élő szerepjáték jellegű erdőben-sátorban alvós hétvégét megejteni az ősszel. Mindkét oldalról olyan 30 emberrel, akik vállalják az ezzel járó ... kellemetlenségeket
Ha netán van rá kapacitás emberben és időben, (meg a másik oldalról is, amire majd Szú kérdez rá a cserkészeknél) akkor a lebonyolítást vállalnám (segítséggel) a mi oldalunkról
Az első kérdés az az, hogy van-e rá idő (optimálisan október lenne, leginkább az eleje, hogy ne legyen rossz idő, de felkészülésre meg legyen elég).
- Rózsa
- Nem elérhető
Bejegyezte a Fővárosi Biróság az MTT székhelyváltozását. Aki a jövőben az MTT-nek vásárol, a számlákat ezentúl a következő cimre kérje:
MAGYAR TOLKIEN TÁRSASÁG
1203 BUDAPEST Török Flóris u. 19.
Köszönöm: Rózsa
Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Nóli egészen konkrétan oly módon gondolta, hoyg ez nem kis munka, és nem felszólítani kell rá embereket, hanem elvállalni, esetlegesen segítséget kérni hozzá.Melyanna írta:
Kedves Attila,Attila írta: Oh neeeem. Nekem erre most nem igazán van időm. Bevagyok táblázva szereplésekkel jövő júliusig. Ha kéred küldök Priviben egy részletezést ezzel kapcsolatba.
azt hiszem, Nóli nem gondolta egészen komolyan... :clown:
A programtervezetet köszi most nem kérem.
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Melian
- Nem elérhető
Kedves Attila,Attila írta: Oh neeeem. Nekem erre most nem igazán van időm. Bevagyok táblázva szereplésekkel jövő júliusig. Ha kéred küldök Priviben egy részletezést ezzel kapcsolatba.
azt hiszem, Nóli nem gondolta egészen komolyan... :clown:
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Hajrá! Csak szólj ha elkészülAttila írta: Oh szegény. Pedig tényleg jó lenne elkészíteni egy ilyen könyvet és az erre a könyvre alapuló kurzust is csinálni.
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Rabyn írta: Ez érkezett nekünk wiwen. Egyelőre ide irányítottam a nyelvészes topicba.
Tisztelt Hölgyem/Uram!
Nagyon érdekelne az a quenya-kurzus, amit meghirdettek, sajnos azonban nincs időm arra, hogy eljárjak rá.
A kérdésem az lenne, hogy van-e olyan tankönyvük, amiből én meg tudnám tanulni a nyelvet egészen az alapoktól, autodidakta módon?
Nagyon fontos lenne, mert nyelvész szakra megyek, és szeretném tanulmányozni a mesterséges nyelveket. A quenya - már csak hangzásából adódóan is - lenne a legmegfelelőbb e célra.
Amennyiben létezik ilyen tankönyv, kérem küldjenek róla néhány információt (pl.: hol és mennyiért lehet megvenni stb.).
Segítségüket előre is köszönöm!
Tisztelettel:
Tokai Dóra
Tudtommal tankönyv nincs, quenya kurzus nincs de linkelheted neki a nyelvész topikot meg ott ajánlhatod a linkeket a topik tetején.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
Tisztelt Hölgyem/Uram!
Nagyon érdekelne az a quenya-kurzus, amit meghirdettek, sajnos azonban nincs időm arra, hogy eljárjak rá.
A kérdésem az lenne, hogy van-e olyan tankönyvük, amiből én meg tudnám tanulni a nyelvet egészen az alapoktól, autodidakta módon?
Nagyon fontos lenne, mert nyelvész szakra megyek, és szeretném tanulmányozni a mesterséges nyelveket. A quenya - már csak hangzásából adódóan is - lenne a legmegfelelőbb e célra.
Amennyiben létezik ilyen tankönyv, kérem küldjenek róla néhány információt (pl.: hol és mennyiért lehet megvenni stb.).
Segítségüket előre is köszönöm!
Tisztelettel:
Tokai Dóra
- Melian
- Nem elérhető
KÉRJÜK SZÉPEN, AKI SZERETNE ÚJ MTT-PÓLÓT, AZ JELEZZE NEKEM PRIVIBEN/MSN-EN/MAILBEN, A KÉRT MENNYISÉG, SZÍN (bordó vagy kék) ÉS MÉRET MEGJELÖLÉSÉVEL!!!
KÖSZÖNÖM!!!
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Angwen
- Nem elérhető
Felagund írta:
Angwen írta: Én már felvetettem, hogy a nemzetközi Tolkien-kommunikáció nyelve igazán lehetne a Quenya, de lehurrogtak
Amint találsz szót a "levezető elnök"-re, meg a "külügyi megbízott"-ra, az "informális vezetőségi ülés"-re és hasonlókra, én megszavazom
Ugyan, valahogy a Vatikán főterén is kiírták latinul, hogy görkorcsolyázni tilos!
Tudom, off, befejeztem!
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Rabyn
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.