Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Több
17 éve 5 hónapja #327240 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Felagund írta: Én ugyan valami jóféle fütyülős miruvorra gondoltam, de üsse kavics :mrgreen:

:cheers:

Persze, fütyülős miruvor... aki meg nem (hobbit-)nagykorú, az meg igyon Orka-Kólát :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 5 hónapja #327224 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Felagund írta: Én ugyan valami jóféle fütyülős miruvorra gondoltam, de üsse kavics :mrgreen:

Te, az gyógyital... remélem, senki nem beteg. 8)

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 5 hónapja #327202 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Jajjj!

Annyira örülök, hogy nyertünk! :dance: :dance:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 5 hónapja #327160 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Én ugyan valami jóféle fütyülős miruvorra gondoltam, de üsse kavics :mrgreen:

Our knees do not bend easily

Több
17 éve 5 hónapja #327151 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Gratulálok én is, és köszönjük!!!!!!

Rabyn: természetesen, és egy hatalmas vásznat, hogy mindenki nézhesse.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 5 hónapja #327149 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Felagund írta: És mindjárt el is vertek belőle 1-2 százezret? :mrgreen:

Egyébiránt gratulálok! :D

ja veszünk belőle projektort, hogy legyen mivel kivetíteni a Gyűrűk Urát:D

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 5 hónapja #327127 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
És mindjárt el is vertek belőle 1-2 százezret? :mrgreen:

Egyébiránt gratulálok! :D

Our knees do not bend easily

Több
17 éve 5 hónapja #327113 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Ery írta: No emberek! Az NCA pályázaton 400.000,- ot szavaztak meg nekünk tavalyra visszamenőleg.

nca.hu/?page=tender/details&mana ... end_id=203

Katt a keresőre és a negyedik oldalon az végefelé ott vagyunk mi is.

Illetve:
Azonosító: 01744/01/06B00
Pályázó neve: Magyar Tolkien Társaság Kulturális Egyesület
Pályázó címe: 1211 Budapest, Templom u. 17. fsz/1
Pályázó adószáma: 18178209-2-42
Pályázó képviselője: Füzessy Tamás
Pályázat kiírója: NCA Országos Hatókörű Civil Szervezetek Támogatásának Kollégiuma (további pályázatok a kiírónál)

A pályázati kiírás címe: Az NCA Országos Hatókörű Civil Szervezetek Támogatásának Kollégiumának 2006. évi II. fordulós működési pályázati felhívása (Keresés a kiírásra érkezett pályázatok között)

Igényelt összeg: 1700000,- Ft
Nyert összeg: 400000,- Ft
A pályázat állapota: Szerződéskötés alatt

Az MTT szülinapon megünnepeljük a dolgot!!!

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
17 éve 5 hónapja #327076 Írta: Attila
Oh!

Snufflesnek: Nos igen ezért kérdezek jólehet rossz topicba, hogy megspóroljam azt a nagyon sok órát! :lol:

Silnek: Nos igen rosszul emlékeztem a helyes topiccal kapcsolatba! Bocs! :oops:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 5 hónapja #327075 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Attila írta: Nos! Nem mondanád meg??? Mert nem találom és nem szívesen olvasnám végig mind a 180 oldalt! 8O :?

ha a megfelelő topikban néznéd, megtalálnád egyből... olvasd el figyelmesen a topikok címeit, és megspórolsz rengeteg felesleges idegeskedést, hajtépést és percet. :)
én is hányszor de hányszor jártam rossz topikban, órákig! huhh :P

"Well, I'm back."

Több
17 éve 5 hónapja #327074 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Attila írta: Nos! Nem mondanád meg??? Mert nem találom és nem szívesen olvasnám végig mind a 180 oldalt! 8O :?

Tessék:
www.tolkien.hu/forum/viewtopic.p ... 908#324908
Az MTT szülinap topicja mellesleg 3 oldal, nem 180.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 5 hónapja #327073 Írta: Attila
Nos! Nem mondanád meg??? Mert nem találom és nem szívesen olvasnám végig mind a 180 oldalt! 8O :?

Több
17 éve 5 hónapja #327070 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Attila írta: Mikor lesz pontosan az MTT szülinap :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

ha a topikjában nézelődnél....

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 5 hónapja #327069 Írta: Attila
Mikor lesz pontosan az MTT szülinap :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Több
17 éve 5 hónapja #326503 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Snuffles írta: Na, örülök, hogy megérkezett, remélem, ha már ennyi mindenen ment keresztül a levél, akkor legalább használható is lesz :D
Már csak azt nem értem, hogy vipmailről miért nem megy tolkienhu-s címre bármilyen levél, de nem küldök olyan gyakran cuccokat a vezetőségnek, szóval nem is lényeges :)

Nem csak vipmailről nem megy, és legjobb tudomásunk szerint senki sem tudja, miért.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 5 hónapja #326474 Írta: Snufi
Na, örülök, hogy megérkezett, remélem, ha már ennyi mindenen ment keresztül a levél, akkor legalább használható is lesz :D
Már csak azt nem értem, hogy vipmailről miért nem megy tolkienhu-s címre bármilyen levél, de nem küldök olyan gyakran cuccokat a vezetőségnek, szóval nem is lényeges :)

"Well, I'm back."

Több
17 éve 5 hónapja #326418 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Megjött Rabyntól a kitűzős levél, köszönet érte! :) Az info @ tolkien . hu volt a címzettje (azt én is megkapom).

Több
17 éve 5 hónapja #326389 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
a yahoo-ról prímán küldök leveleket a vezetőség levlistájára:DD pedig az tolkien.hu-s

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
17 éve 5 hónapja #326368 Írta: Rabyn
Neked még nem küldtem el azért nem kaptad meg. Egyébként ha valaki yahoorol küld akkor a tolkienhus levlező nem fogadja:(

Több
17 éve 5 hónapja #326367 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Én még nem kaptam meg a kitűzős levelet egyikőtöktől sem. Próbáltátok már úgy, hogy egyenként beírjátok a mailcímeket és nem egy gyűjtőcímet használtok?

Több
17 éve 5 hónapja #326365 Írta: Rabyn
Igen és tovább is küldtem.

Több
17 éve 5 hónapja #326284 Írta: Snufi
Köszi, elküldtem, remélem, oda megérkezett :)

"Well, I'm back."

Több
17 éve 5 hónapja #326282 Írta: Rabyn
Snuffles küld el nekem (picitig kukkacc free mail ponty hu) és én továbbítom a vezetőségnek:) (vagy küld el vmelyik vezetőségi tagnak, bár a többségnek tolkienhus emilcime van.)

Több
17 éve 5 hónapja #326281 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 5 hónapja #326274 Írta: Snufi
Igen, én is gondoltam erre, de időközben valaki beírta, hogy működik, így aztán teljes nyugalommal küldtem el arra a címre.
Végülis nem sürgős, egy hónapot szerintem várhat, ha eddig életben maradtunk a kitűzőgyártás nélkül, talán pár hetet még kibírunk ;)
Ha meglátom a hírt, hogy jó a cím, küldöm.

"Well, I'm back."

Több
17 éve 5 hónapja #326271 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
OFF

Snuffles írta:

Rabyn írta: info kukac tolkien hu ra küldted?

Igen, ellenőriztem a visszaküldött levélen, mert általában el szoktam gépelni, de stimmel a cím.

Ery az 'Óhaj, sóhaj ...' topikban május 11-én írta: Sajnos tolkien.hu-s cím nem működik, különban már körbeküldtem volna.

Gondolom emiatt, nem? :roll:

ON

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 5 hónapja #326270 Írta: Snufi

Rabyn írta: info kukac tolkien hu ra küldted?

Igen, ellenőriztem a visszaküldött levélen, mert általában el szoktam gépelni, de stimmel a cím.

"Well, I'm back."

Több
17 éve 5 hónapja #326269 Írta: Rabyn
info kukac tolkien hu ra küldted?

Több
17 éve 5 hónapja #326265 Írta: Snufi

Ankalimon írta: Szeretnénk kitűzőt, csak még ne találtuk meg a megfelelő gyártót. Ha van ötlet, lehet küldeni az info kukac tolkien.hu-ra.

Küldtem több linket, leírással, de vissza is jött rögtön a levél, hogy nem létezik a tolkien.hu. Én mondtam neki, hogy DE létezik, de nem értette meg... :evil:
Mindegy, küldöm holnap is, azután is, egyszer csak megérkezik... :P

"Well, I'm back."

Több
17 éve 5 hónapja #326248 Írta: Attila
De!

Legyenek foszforeszkálósak!

Az tök jó! :lol:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.886 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére