Éowyn

Több
21 éve 4 hónapja #128741 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Éowyn
Igen, az a kép nekem is megvan, de utána még minek neki főzőcskézni is... :?

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #128653 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Éowyn
Mondjuk ezzel is lehet jelezni,hogy harcos.Minek nevetségessé is tenni.
Köszi előre a képet.

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #128639 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Éowyn

Agoura írta:

Nilraen írta:

Lyra írta: De min. sztrájkolok :dead: :rmad2:

MEGYEK VELED!!!!

Veletek tartok!!
Ha már azt akarták kiemelni,hogy harcos leány,akkor harcolhatott volna vkivel a Szövetségből(pl.:Araggal),bár az igaz,hogy ezt már lelőtték,de azt a jelenetet folytathatták volna,vagy az út közben vmikor,nem?

a bővitett TT ben lesz egy jelenet amikor harcolni fog:egy ork/uruk.hai beszökik a barlangba és Éowyn kardozni fog vele...van képem is róla ,majd előkeritem

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 4 hónapja #128637 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Éowyn
Nem igaz, hogy nem volt a forgatáson senki, aki kordában tarthatta volna PJ fantáziáját! :shake:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 4 hónapja #128626 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Éowyn

Nilraen írta:

MEGYEK VELED!!!!

Veletek tartok!!
Ha már azt akarták kiemelni,hogy harcos leány,akkor harcolhatott volna vkivel a Szövetségből(pl.:Araggal),bár az igaz,hogy ezt már lelőtték,de azt a jelenetet folytathatták volna,vagy az út közben vmikor,nem?

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 4 hónapja #128622 Írta: Nilraen

MEGYEK VELED!!!!

Több
21 éve 4 hónapja #128549 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Éowyn
Hú már jó régen jártam itt de ezt énse hagyom szó nélkül!

Gandalf írta: [size=9:3nn62610]A TTT Bővített Változatban egy új jelenetben Éowyn, aki nem konyhai tudásáról híres, csinál valami kaját Aragornnak, aki megpróbál jóképet vágni hozzá, mikor udvariasságból megeszi, de nem igazán ízlik neki... :? Hát nekem nem tetszik, hogy Éowynnal akarnak minket megnevettetni, pláne így![/size]

:eek2: ez borzasztó!!!!
Nem hiszem, hogy Rohan úrnőjének kéne egy hatalmas palotában sütnie-főznie! És hogy Éowyn pont ilyennel akarná elcsavarni gorni fejét! ez ANNYIRA NEM ILLIK IDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha ez tényleg benne lesz megfolytom PJ-t :evil: :evil: :evil: :evil:
De min. sztrájkolok :dead: :rmad2:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 4 hónapja #128537 Írta: Nefadar
Vilya: ezt a kiejtést már beszéltük, keresd meg 1-2 oldallal ezelőtt. :)

Nefi

Több
21 éve 4 hónapja #128503 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Éowyn
Üdv!

Én az Ispotályra tippelek, de nem vagyok benne biztos. :?
Nagyon szépek a hátterek! :itscool:
Lenne egy kérdésem: Azt írja a könyv a függelékeknél, hogy a rohani kiejtés szerint az y-t Ü-nek kell ejteni, akkor Éowyn kiejtése: Éowün? :confused2:

Választ előre is köszi!

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 4 hónapja #128501 Írta: Gandalf

Több
21 éve 4 hónapja #128454 Írta: Coralie
Akkor talán egy kimaradt jelenet. :roll: [size=9:34zmvxfc](Még jó, hogy kimaradt, a Könyvböl nekem ilyen nem rémlik.)[/size]

Nimrodel

Több
21 éve 4 hónapja #128416 Írta: Nilraen
Én is azt hittem,hogy az Ispotályban van,de régebben valaki azt mondta nekem hogy ez még Rohanban van.és a hátteren tényleg Meduseld látszik

Több
21 éve 4 hónapja #128373 Írta: Nefadar
Niph: igen az ott van. :wink:

Nefi

Több
21 éve 4 hónapja - 21 éve 4 hónapja #128372 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Éowyn
Gondolom, az a kép az Ispotályban van, amikor Aragorn meggyógyítja Éowynt. :roll:
Az a pluszjelenet meg egyszerűen túlzás. EWgy paródiában esetleg elmenne, de a filmben?! Semmi szükség arra, hogy így próbálják meg bemutatni Éowyn jellemét. Biztos találhattak volna más módot, hogy kifejezzék, hogy ő nem egy háziasszony típus, hanem harcos.
Még egy pár háttér:
1.
2.
3.
4.

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 4 hónapja #128285 Írta: Ilsa
Ilsa válaszolt a következő témában: Éowyn

Nilraen írta: én láttam,de még mindig nem tudok rájönni mi történhet it...szerintetek??
(azon kivül h. beszélgetnek)

én már láttam valahol azt a felirtot mellete, h Aragorn Éowyn betegágyánál, de azt már nem tudom hol... :roll:

egyébként háttérnek ez sem rossz

http://www.smiliemania.de/smilie.php?smile_ID=813 Ainariel Tinúviel

Több
21 éve 4 hónapja #128265 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Éowyn
Üdv!
Gyönyörű szép háttérképek: www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 589555.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 826194.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 574871.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 279050.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 422608.jpg

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 4 hónapja #128220 Írta: Nilraen

hódica írta: utólagos engedelmetekkel töröltem az offokat :)

de hogy én se legyek az ( 8) )
ezt láttátok már?

én láttam,de még mindig nem tudok rájönni mi történhet it...szerintetek??
(azon kivül h. beszélgetnek)

Több
21 éve 4 hónapja #128216 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Éowyn
utólagos engedelmetekkel töröltem az offokat :)

de hogy én se legyek az ( 8) )
ezt láttátok már?

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 4 hónapja #127781 Írta: Nilraen
Én úgy emlékszem a TT egyik kalóztailere igy kezdődött....persze lehet h. nem

U.I.:[size=9:1et7803b]200... :oops: [/size]

Több
21 éve 4 hónapja #127777 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Éowyn
Nornorë: úgy nézem, az új E3 játékelőzetesből. A 3. rész topicba beraktam egy linket, nézd meg (le is lehet tölteni, de nem túl jó a minősége).

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 4 hónapja #127775 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Éowyn

Nornorë írta: ez honnan van?

A harmadik rész előzeteséből!

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 4 hónapja #127774 Írta: Nornorë
Nornorë válaszolt a következő témában: Éowyn

" The path of excess leads to tower of wisdom. " / Blake /

Több
21 éve 4 hónapja #127772 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Éowyn
hát ez borzasztó lesz ha ez a jelenet télleg benne lesz...

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 4 hónapja #127734 Írta: Nilraen
MIIIIII???? :eek2: :eek4: :o h:

Szegény Éowyn( :( ),miért kell ezt csinálni vele???

Nimrodel O Lorien írta: Olyan GyűrűkUrátlan!

AZ!!!
És olyan szemétség....

Több
21 éve 4 hónapja #127670 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: Éowyn
Na neeeeeee!!!!!!! 8O Ez egyáltalán nem vicces! Miért kell őt szapulni?! :x

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
21 éve 4 hónapja #127657 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Éowyn
:triste: MIVAAN?!! :eek4:
BUUHHH...
:dead: :dead: :crap: :evil: :rmad2: :down: :quasi:
[size=9:2tmkfk3g](ennyi róla a tömör véleményem! )[/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 4 hónapja #127655 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Éowyn
Ez nem lehet igaz... :evil: Tényleg kevés humor van a TTT-ben, de ez mégse kéne... A Gimli-féle poénoknak jobban örültem...
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 4 hónapja #127612 Írta: Nefadar

zsoffija írta: ...sírjak-é, vagy nevessek-é...
:dead:

én inkább sírok rajta és nevetek is... :evil:

Nefi

Több
21 éve 4 hónapja #127611 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Éowyn
...sírjak-é, vagy nevessek-é...
:dead:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 4 hónapja #127609 Írta: Coralie

Gandalf írta: A TTT Bővített Változatban egy új jelenetben Éowyn, aki nem konyhai tudásáról híres, csinál valami kaját Aragornnak, aki megpróbál jóképet vágni hozzá, mikor udvariasságból megeszi, de nem igazán ízlik neki... :? Hát nekem nem tetszik, hogy Éowynnal akarnak minket megnevettetni, pláne így!

Hát, még jó, hogy a filmben eredetileg nem volt benne! Iszonyatos! Annyira nem illik bele az egészbe! Szörnyű! Olyan GyűrűkUrátlan!
:evil: :evil: :evil:

Nimrodel

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.736 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére