Frodó (Elijah Wood)

Több
20 éve 8 hónapja #177794 Írta: Barahir
Barahir válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Akikkel én néztem a filmet is ugyanilyen értelmesek voltak...
"Attól a hülye Frodótól volt mindenki oda, mikor semmi szerepe nem volt, mindent a Samu csinált"...

Nagy a Jóisten állatkertje... 8)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #177784 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Fangi írta: van egy nagyon jó hirem!
március 10-én Elijah lesz az egyik vendég a Jay Leno show-ban.
szerintem ez egy nagyon jó kis hír mindenkinek.Végre,lesz mit fordítanom. :)

Fuh, ez tök jó!!!! :D És az itthoni CNBC-n is adni fogják 10.-én?

Lij, you are my life!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #177776 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Üdv köztünk! :)

büzsü2003 írta: Engem is felháborítottak a hülye megjegyzések Frodó & Samura - tudom léteznek hülye emberek is, akiknek nincs mit mást csinálniuk. Szerintem, olyan tökéletes barátság ember és ember között nem tud kialakulni, mint ami köztük kialakult. Megfigyelhetjük, hogy a filmbeni utolsó jeleneteknél márcsak egymásra néznek és tudják, hogy a másik mit is gondol... szóval szerintem Lij profin alakított Sean-el egyetemben... Akik meg nagyon kritizálni akarják, azoknak nem ezt a fórumot ajánlom :!:

Igen ez így van, ezt én is így éreztem...De mondjunk inkább "hobbit és hobbit között"-et. :D
Én amikor először néztem meg a filmet, már akkor az az érzés maradt meg bennem, hogy ők ketten voltak a legjobbak ebben a részben. Szerintem...

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."

Több
20 éve 8 hónapja #177762 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ja, és Elijah-ról konkrétan itt lehet filmbeli és kulisszaképeket kapni:

www.herr-der-ringe-film.de/v2/de/galerie...ten/frodo1/frodo.php

Szivesen :D :D !

Több
20 éve 8 hónapja #177761 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok! Még új vagyok, de remélem befogadtok... :D

Engem is felháborítottak a hülye megjegyzések Frodó & Samura - tudom léteznek hülye emberek is, akiknek nincs mit mást csinálniuk. Szerintem, olyan tökéletes barátság ember és ember között nem tud kialakulni, mint ami köztük kialakult. Megfigyelhetjük, hogy a filmbeni utolsó jeleneteknél márcsak egymásra néznek és tudják, hogy a másik mit is gondol... szóval szerintem Lij profin alakított Sean-el egyetemben... Akik meg nagyon kritizálni akarják, azoknak nem ezt a fórumot ajánlom :!:

Ja, es van egy német oldal ahol rengeteg klisszaképet lehet találni:
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de/galerie/galerie.php

Kösz hogy szolhattam... :D [/url]

Több
20 éve 8 hónapja #177756 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
van egy nagyon jó hirem!
március 10-én Elijah lesz az egyik vendég a Jay Leno show-ban.
szerintem ez egy nagyon jó kis hír mindenkinek.Végre,lesz mit fordítanom. :)

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
20 éve 8 hónapja #177418 Írta: Fangi
ez a béna dolog valahogy nekem sem tetszik. :twisted: :evil: :twisted:
azért nem kellene ilyen durva savakkal illetni egy ilyen szinészi tehetséget,szerintem pont hogy fantasztikusan játszotta el.Hogyan máshogyan lehetne.Nagyon barvuros volt,és azért az egy kicsit durva,hogy béna...........lehet hogy neked bénán nézett ki ahogy elesett,de az csak azt mutatta meg,hogy mennyire szenved már a gyürü sulyától.Ilyet nem szabad leszólni. :!: :twisted:
nem vagyok ideges :?
azt hiszem ilyeneket nem kellene irni.csak megjegyzném,ami persze nem egyenlő azzal,hogy nem oszthatod meg a véleményed másokkal.
:)

az oscar nagyon jó volt,nagyon aranyos volt ahogy elérzékenyült a társaival.Látta hogy Sean és Dom is könnyes szemekkel áll kint.Olyan klassz volt,soha nem hittem volna,hogy mind a 11-et megkapja,ez felért egy egy hatalmas örömmel.Na és a képek............hát azok meg aztán csúcsszuperek.a kék szemek! :D :wink:

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
20 éve 8 hónapja #177368 Írta: Gyűrűk Úrnője
Gyűrűk Úrnője válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!Ez a sam nevezezű emberek egy kicsit kihozott a sodromból mi a z,hogy Frodó béna volt?Az lehet,hogy idézőjelbe nyögdécselt de szerintem mi a mai emberek nem hiszem hogy jobban bírtuk volna gyűrűnek aterhét.!Amúgy meg Elijah annyira cuki volt az Oscar-díjátadáson!Egyszerűen imádnivaló mikor megölelte Peter Jakson-t!Meg az a mosoly.!Amúgy meg mindenki sikerének örült!NAGYON ÖRÜLÖK,HOGY AGYŰRŰK URA MEGNYERTE AZT A 11 OSCART ÉS AZ ELŐZŐ KÉT FILMRE(A GYŰRŰ SZÖVETSÉGE,A KÉT TORONY)6 OSCART KAPOTT!
úgyhogy sam fogja be: :evil: Elijah-nak: :D és csók!És ezúton grtaulálok a 11 oscarhoz a Gyűrűk Ura-A király visszatér című filmhez mindenkinek akim ezen dolgozott!!!Puszi mindenkinek!Üdvözlettel:A Gyűrűk Úrnője

Hai!

Több
20 éve 8 hónapja #177367 Írta: Gyűrűk Úrnője
Sziasztok!Ez a sam nevezezű emberek egy kicsit kihozott a sodromból mi a z,hogy Frodó béna volt?Az lehet,hogy idézőjelbe nyögdécselt de szerintem mi a mai emberek nem hiszem hogy jobban bírtuk volna gyűrűnek aterhét.!Amúgy meg Elijah annyira cuki volt az Oscar-díjátadáson!Egyszerűen imádnivaló mikor megölelte Peter Jakson-t!Meg az a mosoly.!Amúgy meg mindenki sikerének örült!NAGYON ÖRÜLÖK,HOGY AGYŰRŰK URA MEGNYERTE AZT A 11 OSCART ÉS AZ ELŐZŐ KÉT FILMRE(A GYŰRŰ SZÖVETSÉGE,A KÉT TORONY)6 OSCART KAPOTT!
úgyhogy sam fogja be: :evil: Elijah-nak: :D és csók!És ezúton grtaulálok a 11 oscarhoz a Gyűrűk Ura-A király visszatér című filmhez mindenkinek akim ezen dolgozott!!!Puszi mindenkinek!Üdvözlettel:A Gyűrűk Úrnője

Hai!

Több
20 éve 8 hónapja #177305 Írta: Zarándok(Mist)
Zarándok(Mist) válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Saam: csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz! A végén a búcsúzás pedig főleg nagyon jó lett! Bár a megye megtisztítását én is hiányoltam.. de ez már off
Szóval: ha te színész lennél, akkor hogyan feleznél ki egy olyan súlyt, mint a gyűrű, ami már majdnem összeroppantotta? :?: A szemét is figyelni kell közben...

a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try

Több
20 éve 8 hónapja #177282 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ááááááá.....Most mit cikizi mindenki Frodo "nyögdécseléseit"?!?!?!
Már nem azért, de annyit azért had csináljon a szerencsétlen, hogy mikor alig bírja a Gyűrűt, meg minden...nyögdécseljen egy kicsit! Mi még annyira sem bírtuk volna a helyében, mint ő. Az ilyen és a Samu-Frodo kapcsolatot támadó megjegyzések nagyon feltudnak ingerelni! Erről ennyit!

Több
20 éve 8 hónapja #177117 Írta: Iowa
A TTT-ben volt pár rész ahol Szmeágol "szimpatikussá" válhatott, meg "aranyos" volt, de ez a ROTK-ban már aztán teljesen kihal az emberből, ha nem a sötét oldalt szereti jobban... Különben Andy Serkis volt Gollam...

Lij, you are my life!

Több
20 éve 8 hónapja #177102 Írta: saam
saam válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nos, nem úgy értettem azt, hogy béna. Tehát nem akartam ezzel senkit megbántani. Csak annyi, hogy nem igazán így képzeltem el a dolgokat az olvasás közben. Na. Egyébként végig ügyes volt a filmben, csak egy kicsit furcsának tűnt a szenvedése. Egyébként Gollam nagyon tetszett. Sokszor aranyos volt. Pl. miután vitatkozott magával a 2. részben és egy időre elküldte a gonosz önmagát, utána hozta a nyulakat. Az aranyos volt. Olyan lelkes volt Gollam! Meg a szereplő is jól játszotta.

Üdv.:

Saam

Több
20 éve 8 hónapja #176839 Írta: Glendora
Glendora válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Béna?? Nem tudom, hogy lehetne JOBBAN ilyen szenvedést visszaadni? És nem vagyok elfogult!Szerintem isteni volt! :frodo4: :itscool:

rescue me with your smile!

Több
20 éve 8 hónapja #176802 Írta: Iowa
Nem tudom hogy lehet Frodo küzdelmét és szenvedését önmagával, a Gyűrűvel, Gollammal és az egész úttal szemben, nyögdécselésnek nevezni. Béna meg aztán főleg nem volt... :?

Lij, you are my life!

Több
20 éve 8 hónapja #176800 Írta: Iowa

Arelenwen írta: no comment:
www.bagendinn.com/group/images/events/20...ras/tonguebrunch.jpg

Ez nagyon-nagyon jó! :D

Lij, you are my life!

Több
20 éve 8 hónapja #176661 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Lin írta: Más: láttátok az oscaron? Annyira aranyos volt! A vörös szőnyeges interjúnál PJ-vel, meg a ceremónián is, látszott mennyire örült mindenki sikerének.

Én néztem élőben a pro7-en és télleg annyira kis édes volt!!! :P *olvad*
Meg,hogy elérzékenyült szegénykém mikor mindannyian kimentek átvenni a legjobb filmnek járó díjat... :P :D

Több
20 éve 8 hónapja #176651 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Oscar?

Azonnal tessék IDE kattintani, kötelező :lol:

Több
20 éve 8 hónapja #176635 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Saam: azt hiszem te nem egészen értetted a film lényegét, ha szerinted Frodó béna volt benne. Azzal kapcsolatosan megoszlanak a vélemények, hogy túl sok volt-e a "nyögdécselés", de bénának semmiképpen nem nevezhető! :evil: Lij alakítása pedig egyszerűen fantasztikus volt, mindhárom részben, de ebben különösen! Nekem teljesen visszaadta azt, amit a könyv olvasása közben éreztem!
Más: láttátok az oscaron? Annyira aranyos volt! :D A vörös szőnyeges interjúnál PJ-vel, meg a ceremónián is, látszott mennyire örült mindenki sikerének. :lol:

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
20 éve 8 hónapja #176527 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
saam: legalábbis ezt ne ebben a topicban tedd.
Ha kritizálni szeretnéd, akkor arra ott van a Könyv és Film
különbségek topic. Minden a maga helyén. :wink:

Persze, én sem értek egyet azzal, hogy végig nyögdécselt,
bár ezt a Frodós topicban már elmondtam. :D

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 8 hónapja #176367 Írta: Tarathradiel

saam írta: Nagyon tetszett a 3. rész is! Csak Frodó kicsit béna volt benne. Nem igazán volt szerepe, végig csak nyögdécselt és siránkozott, hogy neki mennyire rossz.

:rmad2: :nono:
Ez szerintem senkinek sem fog tetszetni itt...
Már ne haragudj, de átérezted te egyáltalán Frodó szerepét ebben a történetben? Tudod hogy mit is kellett neki kiállnia?
Másrészről pedig Lij nagyszerű alakítást is nyújtott, én semmiképpen nem használnám a béna szót erre...
Jó nem húzom fel magam...

Több
20 éve 8 hónapja #176353 Írta: saam
saam válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!
Majd valaki írjon nekem a saadam@freemail.hu - ra eredményt az Oscarról! Köszi!

Nagyon tetszett a 3. rész is! Csak Frodó kicsit béna volt benne. Nem igazán volt szerepe, végig csak nyögdécselt és siránkozott, hogy neki mennyire rossz.
A vége pedig kicsit gyorsnak tűnt. Tíz perc alatt vagy négy helyszínen megfordultunk. Olvastam a könyvet, és ez most iszonyatosan gyorsan sikerült.

Üdv,
saam

Üdv.:

Saam

Több
20 éve 8 hónapja #176282 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Gyűrűk Úrnője írta: Hellóztok!Amelyik képről szó van,az szerintem nagyon cuki!Habár nem tudom,ez hol készülhetett!Aza baj,hogy nekünk nincsen HBO-k és ezért nem tudom megnézni az Oscart,de majd Ti elmondjátok mi történt,ugye?Válaszoljatok!Légyszike :crying:

Ne aggódj az eredményről biztosan értesülni fogsz, főleg, ha bemész a díjak topicba sokkal több ezzel kapcsolatos infót olvashatsz!
[size=9:3hopx2xb](Ez itt a Frodó topic így itt ez a kérésed egy kicsit OFF, hacsak nem lesz ott Lij a díjkiosztón, mert arról biztosan szó lesz itt is! :D )[/size]

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 8 hónapja #176252 Írta: Gyűrűk Úrnője
Hellóztok!Amelyik képről szó van,az szerintem nagyon cuki!Habár nem tudom,ez hol készülhetett!Aza baj,hogy nekünk nincsen HBO-k és ezért nem tudom megnézni az Oscart,de majd Ti elmondjátok mi történt,ugye?Válaszoljatok!Légyszike :crying: [/quote]

Hai!

Több
20 éve 8 hónapja #176251 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Szia Gyűrűk Úrnője!

Üdv itt a tolkien fórumon! :wink:
Arra kérnélek, hogy ne cseteld szét a topicot.
Ha valami hozzászólásod van, az előbbiekkel kapcsolatban,
szívesen várjuk észrevételeid, és véleményedet.

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 8 hónapja #176250 Írta: Gyűrűk Úrnője
hahóóóó

Hai!

Több
20 éve 8 hónapja #176249 Írta: Gyűrűk Úrnője

Gyűrűk Úrnője írta: Sziasztok!

Hai!

Több
20 éve 8 hónapja #176248 Írta: Gyűrűk Úrnője
Sziasztok!

Hai!

Több
20 éve 8 hónapja #176199 Írta: Tarathradiel

Haebrethilien írta: sztem az egész filmtrilógiából ez a legszebb kép:
www.biatv.hu/~slash/avatar/frodosam2.jpg
hát nem?

Hát az egyik legszebb az biztos...Bár tényleg a sok hülye mai ember ezt félreértelmezheti...Hogy tud idegesíteni az ilyesmi. :rmad2:
Én biztos nézném élőben ha lenne rá alkalmam! De így marad hogy felvetetem valakivel...

Több
20 éve 8 hónapja #176189 Írta: Fangi
engem csak zavart hogy szinészi kategoriában nem jelöltek Informáciom szerint még Sean Austint sem jelölték.Nagy kár.Spekulálok rajta hogy megnézzem e élöben,vagy felvetessem.Olyan késön van az a hajnali 2:30!
Olyan kár hogy 8 óra eltérés van.Nagy kár.
Remélem sokan elmennek a stábból. :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.203 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére