Frodó (Elijah Wood)

Több
20 éve 8 hónapja #174625 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Reflektorszemhez: "Vikágíts ide a szemeiddel Frodó uram!" :D

Toma gazda: mi bajod van azzal a képpel? :|

Sil: figyelj, hát rásegítenek, de a többi élő képen, TÉNYLEG ilyen
szeme van!

"Be the change you want to see." Gandhi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #174618 Írta: Arelenwen
Arelenwen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Sil írta: kep.tar.hu/silmarien/images/pic4480576.jpg

Valóban... :? És itt már nem is reflektor, hanem majdnem neon... :twisted: :D
(még mielőtt bki megsértődne rám, bocsi!)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #174609 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Timona írta:

Sil írta: Azért erre a képre elég rendesen rá van segítve számítógéppel... :roll:

Jó így jobban megnézve én is látom :oops: , de mééé kell ilyen illúziórombolónak lenni??? :twisted:

Csak mert látszik... :roll: Szemléltetésül csináltam nektek zöldszemű változatot :twisted: :wink: :
kep.tar.hu/silmarien/images/pic4480576.jpg

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 8 hónapja #174598 Írta: Haebrethilien
Haebrethilien válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
viszont itt még tán szebb a szeme,mint színesen!(tök yó,h láccanak az erek a szeében)
www.bagendinn.com/Elijah/images/posed/walker04.gif
www.bagendinn.com/Elijah/images/posed/walker06.gif

"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."

Több
20 éve 8 hónapja #174518 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Sil írta:

Timona írta:

Arelenwen írta: www.elijahfan.com/gallery/gal/Magazines/...eno/angeleno-002.jpg

Jajj te jó ég elolvadtam, ennél szebb kék szemei nincsenek senkinek!!!!!!!!!!!!!!

Azért erre a képre elég rendesen rá van segítve számítógéppel... :roll:

Jó így jobban megnézve én is látom :oops: , de mééé kell ilyen illúziórombolónak lenni??? :twisted:

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 8 hónapja #174515 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Timona írta:

Jajj te jó ég elolvadtam, ennél szebb kék szemei nincsenek senkinek!!!!!!!!!!!!!!

Azért erre a képre elég rendesen rá van segítve számítógéppel... :roll:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 8 hónapja #174512 Írta: Timona

Fodor Ákos

Több
20 éve 8 hónapja #174511 Írta: Arelenwen
Hát, vannak enyhén szólva ízlésficamos emberek.
De ha vki ez után azt mondja,h reflektorszem v bmi hasonlót, hát... :
www.elijahfan.com/gallery/gal/Magazines/...eno/angeleno-002.jpg

Több
20 éve 8 hónapja #174495 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ez a reflektorszemű dolog engem is eléggé zavar! :evil: Az ilyen embereket egyébként csak sajnálni lehet, hogy lehet pont ebbe belekötni, hisz egyszerűen gyönyörő szeme van! Na mindegy, kár is velük foglalkozni, csak irigyek! De akkor sem értem őket. :roll:

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
20 éve 8 hónapja #174494 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Fangi írta: engem nem nagyon zavar ez a reflektorszemű dolog,nem nagyon izgat fel,söt talán még tetszik is. :)

Engem azért zavar...Egy csomószor a szemébe kötnek bele, pedig az az egyik legszebb benne... :)

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."

Több
20 éve 8 hónapja #174344 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Tarathradiel írta:

Fangi írta: nos sajnálattal vettem tudomásul,hogy nem volt jelen Elijah a Londoni premieren.Más dolga akadt a drágának. :)
Pedig megnéztem volna öltönyben megint.......... :roll: :P :?

Igen én is! Nagyon szeretem a premieres képeket...Olyan elegáns! :D És a változatosság kedvéért ez is nagyon jól áll neki.

Hülye emberek meg mindig lesznek...

engem nem nagyon zavar ez a reflektorszemű dolog,nem nagyon izgat fel,söt talán még tetszik is. :)

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
20 éve 8 hónapja #173924 Írta: Tarathradiel

Fangi írta: nos sajnálattal vettem tudomásul,hogy nem volt jelen Elijah a Londoni premieren.Más dolga akadt a drágának. :)

Igen én is! Nagyon szeretem a premieres képeket...Olyan elegáns! :D És a változatosság kedvéért ez is nagyon jól áll neki.

Hülye emberek meg mindig lesznek...

Több
20 éve 8 hónapja #173606 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
csak irigykedenke a szép szemeire.Én csak 3-szor láttam a filmet,és igen én is várom ám a dvd-ét.Hallottam is hogy lehet,hogy elöbb kiadják,egy félévvel,nem húzzák,most egy évig.............
legalábbis ilyen hireket hallottam.igy legyen! :roll:
nos sajnálattal vettem tudomásul,hogy nem volt jelen Elijah a Londoni premieren.Más dolga akadt a drágának. :)

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
20 éve 8 hónapja #173587 Írta: Haebrethilien
ezt,h reflektorszemű,én még nem hallottam.csak olyat,h béka,meg randa bogár.hülyék.maydhogynem saynálom őket.szegénykéknek milyen sivár életük lehet.....nem tuggyák mi a yó!

Több
20 éve 8 hónapja #173515 Írta: Delanor
Delanor válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Képesek azt mondani rá, hogy reflektorszemŰ!?! :eek2:
Bunkók. :evil:

Óvatosan bánj az idővel és a szavakkal.
Visszavonhatatlanok.

Több
20 éve 8 hónapja #173457 Írta: Timona

-*Impi*- írta: Nem értem,egyesek miért mondják,hogy Reflektorszemű Wood... :hein:

Bizonyár azok találták ezt ki akik irigylik azokat a hatalmas, szép kék szemeit :!: :!: :!:

Fodor Ákos

Több
20 éve 8 hónapja #173449 Írta: -*Impi*-
-*Impi*- válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Tényleg gyönyörű...
És komolyna ari ahogy van!
Nem értem,egyesek miért mondják,hogy Reflektorszemű Wood... :hein:

: :MR. WOOD!YOU ARE SO GOOD!: :
ElIjAh FoReVeR!
GyŰrŰk UrA FoReVeR!
ToLkIeN FoReVeR!

Több
20 éve 8 hónapja #173447 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Arelenwen írta: Nemtom, ezt láttátok-e már, de sztem gyönyörű!
www.warofthering.net/photoforum/showphot...word=&sort=1&cat=502

atól függ mit értessz gyönyörű címszó alatt :?

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 8 hónapja #173446 Írta: -*Impi*-
-*Impi*- válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Cijasztok,elég új vagyok itt.
Nagyon szeretném már megnézni,de xar a dvd lejátszónk... :cry:

: :MR. WOOD!YOU ARE SO GOOD!: :
ElIjAh FoReVeR!
GyŰrŰk UrA FoReVeR!
ToLkIeN FoReVeR!

Több
20 éve 8 hónapja #173097 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Már Én is nagyon látnám megint a filmet...

Lij, you are my life!

Több
20 éve 8 hónapja #173085 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ez tényleg nagyon szép.... :( :( :( /me meghatódott.... pont ma nézte meg negyedszer a filmet......

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
20 éve 8 hónapja #173084 Írta: Arelenwen
Nemtom, ezt láttátok-e már, de sztem gyönyörű!
www.warofthering.net/photoforum/showphot...word=&sort=1&cat=502

Több
20 éve 8 hónapja #173082 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
20 éve 8 hónapja #173080 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nekem is tetszett a punk haja. De szakállal már nem annyira. Bár attol még ő "ő" maradt. Ezt jó értelmesen fogalmaztam meg. :oops: A lényeg, hogy a lénye miatt szeretem, persze a külső sem utolsó dolog. :lol:
A filmeket meg úgy általában feliratosan szeretem nézni, de szinkronosan is szuper lesz,csak lássam már!( mármint az Eternal Sunshine-t)

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
20 éve 8 hónapja #173072 Írta: Delanor
Delanor válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nekem Lij mindehogy tetszik. Ő úgy jó ahogy van. :)
Egyébként még abban reménykedem, hogy az Eternal Sunsinet szinkronizálják.
Lij szerintem nem punk tipus vagy csak nem olyannak látszik, inkább olyan mint Frodó. :confused2:

Óvatosan bánj az idővel és a szavakkal.
Visszavonhatatlanok.

Több
20 éve 8 hónapja #173048 Írta: Tarathradiel
Nekem a legjobban szakáll nélkül és egy kicsit hosszabb hajjal tetszik... De Lij végülis mindenhogy Lij... :D

Több
20 éve 8 hónapja #172981 Írta: Arelenwen
Ari ahogy van, és kész. De nekem még az nagyon tetszik, mikor szakálla van. :wink: Attól még idősebbnek is néz ki egy kicsit.( :gandalf1: :D )

Több
20 éve 8 hónapja #172886 Írta: Haebrethilien
sztem tök édi punkhayyal!mongyuk azér is áll neki yól,mert ő olyan igazából is,ahogy kinéz sztem.meg tök yó zenéket hallgat pl:radiohead,smashing pumpkins
meg a nagyonpicitüsi is tök yó,mert szép alakú a feye és nem randa göcsörtös

www.bagendinn.com/Elijah/images/posed/nylon1.jpg
www.bagendinn.com/Elijah/images/posed/nylonnew.jpg
www.bagendinn.com/Elijah/images/posed/trackboy6.jpg

Több
20 éve 8 hónapja #172789 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sztem se randa punk hajával.
Egyébként nem punk (vagyis nem úgy,
ahogy te gondolod), nyugi Galadh, csak a haja ilyen. :)

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 8 hónapja #172784 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én egyszerűen IMÁDTAM a punk hajával... annyira... nem is tudom mit lehetne mondani... olyan Lij-s volt... és szexy és férfias is szerintem, meg még egy pár dolog... :D

Lij, you are my life!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.288 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére