Frodó (Elijah Wood)

Több
20 éve 9 hónapja #169407 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Gyémánt_Hajnal írta: Nem tudom, nekem tetszenek azok a filmes könyvek, igaz több minden benne lehetett volna az első kettőben, de lányok - nem mi szerkesztjük a könyvet.

Nekem is tetszik, nagyon is! Viszont most nincs rá... csak ennyi az akadálya, hogy nincs meg... Mindig más lett véve helyette, pld. bővített dvd. :roll: :D

Lij, you are my life!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #169355 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én teljesen véletlenül akadtam rá, és meg is vettem. Szerencsére megvan az első kettő filmkönyv, meg a forgatásról szoló könyvek is. Nem tudom, nekem tetszenek azok a filmes könyvek, igaz több minden benne lehetett volna az első kettőben, de lányok - nem mi szerkesztjük a könyvet.

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #169350 Írta: Arelenwen
Arelenwen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Juhú, én is a szemeit kaptam!
Bár az az igazság, hogy én az orrának örülnék a legjobban, de persze ezt is értékelem.De ebben a kvízben az orra nem elnyerhető, ha jól látam... :cry:

Több
20 éve 9 hónapja #169340 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Lili írta: Sziasztok!

A kvizen én is Lij tetoválását kaptam meg... :D Remélem minden kérdést jól értelmeztem,mert az angol tudásom még nem az igazi... :lol:

Én is! Bár az elsö kérdést nem biztos, hogy jól értettem. Meg az utolsó volt még bizonytalan. Miket lehet még elnyerni?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 9 hónapja #169338 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

A kvizen én is Lij tetoválását kaptam meg... :D Remélem minden kérdést jól értelmeztem,mert az angol tudásom még nem az igazi... :lol:

Sztem azok a képeskönyvek nem olyan jók... :roll: :( A hivatalos filmkönyv meg a filmtrilógia készítése című könyvek sztem jobbak.Ezek azok,amiket Brian Sibley írt...Vajon ebből lesz 3 kötet? :roll:

Több
20 éve 9 hónapja #169319 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
menhetek fel az always oldalára. :D

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
20 éve 9 hónapja #169263 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hát erre bizony még nekem is várnom kell...De mindenképp meg szeretném venni...Na mindegy ami késik nem múlik... :)

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."

Több
20 éve 9 hónapja #169259 Írta: Iowa
Hát igen ez egy jó vicc... úgy értem, nekem az első résznek is "csak" a nem kemény borítású film könyve van meg, aztán azon kívül semmi ilyen könyv... úgy, hogy nem hiszem, hogy most ez egy hamar meg lesz...
A képeslap könyvet szoktam még megkapni....

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja #169255 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nem tudom, volt-e már róla szó, de megjelent a ROTKnak a képes könyváltozata és nagyon szép Frodós képek vannak benne, sok kép a filmből kivágott jeleneteket tartalmazza.
Szóval lányok, hajrá! írány a könyvesbolt, aki teheti! :roll: :wink: :lol: :!:

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
20 éve 9 hónapja #169238 Írta: Iowa

Nimrodel Melian írta: Hol van ez a kvíz pontosan? Nem találom. :oops: :(

Semmi baj.
Itt
A 28.-ai hírek között, nem ahol a kép van, a másiknál, van egy olyan, hogy quiz... arra kell rámenni.

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja #169232 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én is nagyon sajnálom hogy nem jelölték mégha lehetett is rá számítani...Mondjuk úgy gondolom ebből a filmből nehéz lett volna bárkit is főszereplőként jelölni, hiszen mindenki nagyon fontos volt...Én abban reménykedem, sőt biztos vagyok benne / :D / hogy Lijnek még lesz alkalma kibontakozni egy másik filmben és megmutatni a tehetségét...És akkor nem menekül az Akadémia! :lol:

Mindjárt megnézem én is azt a kvízt...

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."

Több
20 éve 9 hónapja #169218 Írta: Coralie

Iowa írta: Én Lij szemeit kaptam meg...nem is tudom miért érzem úgy, hogy Én jártam a legjobban... :roll: Lij feneke ide vagy oda... :D Tök jó kis játék... Azért néhol nehéz volt választani...

Hol van ez a kvíz pontosan? Nem találom. :oops: :(

Nimrodel

Több
20 éve 9 hónapja #169208 Írta: Iowa
Én Lij szemeit kaptam meg...nem is tudom miért érzem úgy, hogy Én jártam a legjobban... :roll: Lij feneke ide vagy oda... :D Tök jó kis játék... Azért néhol nehéz volt választani...

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja #169206 Írta: Iowa

Fangi írta: megcsináltam a kvizt,és Elijah tetoválást kaptam meg!:)
kell egy kis angol tudás hozzá........ :roll:

most nézem hogy a fenekét is meg lehet kapni:) :wink: Best Actress

Ami az always-en van?

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja #169203 Írta: Fangi
megcsináltam a kvizt,és Elijah tetoválást kaptam meg!:)
kell egy kis angol tudás hozzá........ :roll:

most nézem hogy a fenekét is meg lehet kapni:) :wink: Best Actress

Empire's jelölések
Uma Thurman (Kill Bill)
Nicole Kidman (Cold Mountain)
Julianne Moore (Heaven)
Maggie Gyllenhaal (Secretary)
Cate Blanchett (Veronica Guerin)

Best Actor
Johnny Depp (Pirates)
Viggo Mortensen (Return of the King)
Hugh Jackman (X2)
Sean Astin (Return of the King)
Daniel Day-Lewis (Gangs of New York)

Best Director
Peter Jackson (Return of the King)
Quentin Tarantino (Kill Bill) Coens (Intolerable Cruelty)
Anthony Minghella (Cold Mountain)
Peter Weir (Master and Commander)

Best Film
Return of the King
Kill Bill
Pirates of the Caribbean
Cold Mountain
X2

nos itt jelölbe Sean és Viggo is......... :D

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
20 éve 9 hónapja #169201 Írta: Iowa
Pont jó, hogy a szakember szó idézőjelbe lett téve... :? Néha ezt szívesen megkérdőjelezném... Az ember megérti, ha az első két szérben nyújtott alakítás nem elég egyesek óriási igányének, de azért a harmadik rész már egy monumentális alkotás, fantasztikus színészi játékokkal... Mindegy, végülis ez már egy lefutott dolog... nem jelölték Őket, ennyi... :shake:

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja #169199 Írta: Lili
Nyugi sztem nem bántottál meg senkit,csak arról van szó,h a csaj nem tehet róla,hogy az Oscarosok nem jelöltek senkit a RotK-ból... :roll: Egyébként pedig én is eléggé elfogult vagyok mégha ez nem is látszik,és szeretném,ha Lij színészi játékát elismernék, de mint ahogy te is írtad nem az a fontos h. Lij milyen díjat kap... :roll:
Szerintünk jó színész,szeretjük őt és ez a lényeg... :wink:

Több
20 éve 9 hónapja #169196 Írta: Fangi
a szaros picsáért elnézést.......... :roll:
felhúztam mgam és igy fejeztem ki magam,elismerem nem láttam afilmben hogyan játszott igy inkább mostantól nem leszek ilyen....hogy csúny dolgot mondok rá.....csak hát mégis elfoggult vagyok......de ezt mostmár próbálom nem ilyen mértékben gyakorolni.........nos a kisfiut a hatodik érzékben nem bántottam......csak a lányt,,,,,de mint már mondtam........nos azt hiszem.......ennyi amit szerettm volna mondani....
:D
végülis ,nem attól jó szinész vki ha oscart kap,,,hanem a teljesítményétől,és azt úgyis mindenki maga dönti el.........
nem 11 tagu zsüri........ezt fogom a szemem elött tartani! :oops: :D
remélem nem bántottam meg senkit! :roll:
nem volt szándékomban!

Több
20 éve 9 hónapja #169195 Írta: Lili

Timona írta: Tényleg nagy kár, hogy Lij- nek esélye sem volt az Oscar jelölésre :cry: , de ezt a díjat "szakemberek" ítélik oda és nem mi elfogult rajongók :roll: Ami kicsit jobban fáj, hogy a Empire Awards- on sem jelölték :x , pedig ezt a közönség szavazatai alapján ítélik oda. [size=9:3otqjo6c](Viszont itt jelölték Viggot, Orlit, Andyt, Iant és Seant is a színészek közül)[/size] :D

Ez engem is érzékenyen érint,hiszen,ha már pl Orli meg Andy is ott van akkor Lij hogy hogy nincs?Nem hinném,hogy ő játszik a legrosszabbul a filmben... :evil: :(
[size=9:3otqjo6c]A többieknek persze ettől függetlenül szurkolok,főleg Sean-nak... :wink: :lol: [/size]

Több
20 éve 9 hónapja #169194 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Tényleg nagy kár, hogy Lij- nek esélye sem volt az Oscar jelölésre :cry: , de ezt a díjat "szakemberek" ítélik oda és nem mi elfogult rajongók :roll: Ami kicsit jobban fáj, hogy a Empire Awards- on sem jelölték :x , pedig ezt a közönség szavazatai alapján ítélik oda. [size=9:2gljm4oq](Viszont itt jelölték Viggot, Orlit, Andyt, Iant és Seant is a színészek közül)[/size] :D

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 9 hónapja #169186 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nem attól lesz valaki jó színész hogy elmúlt 20 és hogy már sok filmben szerepelt.. (ezzel nem Lij-t akarom leszólni), csak szerintem nem volt jó az érved. Nézd meg Haley Joel Osment-et (fogalmam sincs hogy írják a nevét)-- mit alakított a 6. érzékben.. meg is érdemelte a jelölést.. az oscar-t még nem, de a jelölést igen. Valszeg a kislány is így fog járni.
Az mondjuk számomra is furcsa, hogy szinte minden kategóriában jelölve van a RotK kívéve a színészi kategóriákat.. :( Személy szerint Lij-t és (főleg) Sean Astin-t jelöltem volna.. :/ :(

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
20 éve 9 hónapja #169182 Írta: Lili

Fangi írta: jaaa majdnem elfelejetettem meg akartam kérdezni tegnap is,ti nem érzitek,úgy hogy Lijt-t és a többi szinésztársát mintha lenéznék,,,,,,,,,és mintha azt a tehetségtelen Zeta Jones és a zabi férjét nyomatnánk mintha őket nem igazán kedvelnék?
Nem hallottam,hogy ujjóngtak volna,ja és megjegyzem,hogy egy 13 éves csajt jelöltel az Oscaron aki eddig csak egy filmben játszott,és már oszkárra jelölték,nos Elijah úgyebár már 23 és őt nem jelölték,pedig szerepelt már egy-kettöben és nemcsak gafyikban.........
nos ez elég undoritó,hogy egy szaros picsát egy film után jelölnek mig egy olyan emnert aki egy hatalmas és történelmi filmben szereplt öt nem
ez zavar a legjobban ,hogy öt nem jelölték,de tudom hogy ebbe benne van a elfogultság,de az is,hogy a többi szereplöt,mint mondjuk Viggot nem jelölték,sajnos ez ellégé szar .............szégyeljék magukat,,,,,,de nem akartam magam felhúzni......és sikerült........örülök neki,de azért irjátok meg ti mit gondoltok?

Ha a lenézés most a GG-ről jutott eszedbe,akkor egyet kell értsek veled,mert egyesek(pl:Jamie Lee Curtis) olyan arcokat vágtak mikor bejelentették,hogya RotK lett a legjobb film... :evil: Meg amikor megköszönték a díjat,akkor is egy csomóan dumáltak és nem tisztelték meg őket azzal sem,hogy befogják azt a hülye szájukat.Mintha baj lenne,hogy PJ új-zélandi és nem amerikai rendező... :evil:

Egyébként azt a csajt nem kéne bántani szvsz,mert több helyen azt olvastam,hogy nagyon jól játszott abban a filmben,amiért jelölték... :roll: És persze én is nagyon szerettem volna,ha Lijt jelölik,de valljuk be őszíntén erre nem volt túl nagy esély.(még Seant sem jelölték,akinek több esélyt jósoltak... :? )
Egyébként nekem ők ugyanolyan fantasztikus színészek maradnak Oscar jelölés nélkül is,de azért a film és a rendező díját remélem megnyerik... :twisted: :D

Több
20 éve 9 hónapja #169179 Írta: Fangi
sohasem fogom fel,hogy miért ilyen csodálatos kék szeme van Elijah-nak?
Imádom,nem birok vele betelni,istenem nekem lenne kék szemem én teljsen kihagsúlyoznám,minden nap!
Bár ha a hülye fejemmel belegondolok,hogy mindenki megszokja,hiszen egész életében olyan marad,igy neki nem új..........
hülye vagyok......... :lol: 8O
hozom a nyálat magam után....... :roll:
remélem mindenki letötlötte a videókat!

jaaa majdnem elfelejetettem meg akartam kérdezni tegnap is,ti nem érzitek,úgy hogy Lijt-t és a többi szinésztársát mintha lenéznék,,,,,,,,,és mintha azt a tehetségtelen Zeta Jones és a zabi férjét nyomatnánk mintha őket nem igazán kedvelnék?
Nem hallottam,hogy ujjóngtak volna,ja és megjegyzem,hogy egy 13 éves csajt jelöltel az Oscaron aki eddig csak egy filmben játszott,és már oszkárra jelölték,nos Elijah úgyebár már 23 és őt nem jelölték,pedig szerepelt már egy-kettöben és nemcsak gafyikban.........
nos ez elég undoritó,hogy egy szaros picsát egy film után jelölnek mig egy olyan emnert aki egy hatalmas és történelmi filmben szereplt öt nem
ez zavar a legjobban ,hogy öt nem jelölték,de tudom hogy ebbe benne van a elfogultság,de az is,hogy a többi szereplöt,mint mondjuk Viggot nem jelölték,sajnos ez ellégé szar .............szégyeljék magukat,,,,,,de nem akartam magam felhúzni......és sikerült........örülök neki,de azért irjátok meg ti mit gondoltok? :roll:

Több
20 éve 9 hónapja #169138 Írta: Iowa

Ringbearer írta:

Iowa írta: Jók a képek, de nekem a harmadik linkre nem a címlap jön ki...

Öhh, szorri : kep.tar.hu/ringnemmaci/images/pic4306402.jpg

Ezek a szép kék szemek... :roll:

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja #169134 Írta: Arelenwen
Arelenwen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
:D :) :wink: :mrgreen: :clown: :bounce: :hello:
BOLDOG SZÜLINAPOT, ELIJAH!!

Hepi böörzdééj túú júú
Hepi böörzdééj túú júú
Hepi böörzdééj mááj díír LIJ!!!!! :)
Hepi böööörzdééééj túúúúú júúúúúúúú!!!!
(Mivel nem tudom ideénekelni...)

Elijahra! :cheers:

Hopsz, majdnem elfelejtettem, hogy a fenti nótának van egy második versszaka is!

Happy Birthday to You!
I went to the zoo,
I saw there a little monkey,
And I thought it was You!
:wink:

Több
20 éve 9 hónapja #169130 Írta: Frodo Baggins
Frodo Baggins válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nem lehet Neki üzenni? :cry:
Pedig én már írtam... kíváncsi vagyok arra, hogy ki olvassa el! :lol:

:disappear:

"Így tűntek el a világok, kikötők, révpartok és korall-lagúnák[...]"

Több
20 éve 9 hónapja #169126 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

E. Eia Ayna írta: Valin szülinap, Lij! :D

:D :D Neked is... :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 9 hónapja #169112 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Valin szülinap, Lij! :D

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 9 hónapja #169090 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nimrodel Melian\n

Azt jól vettem ki, hogy a <a class="postlink" href="http]
Nem, nem lehet neki üzenni.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 9 hónapja #169076 Írta: Coralie
Boldog szülinapot Elijah! :cheers:
Azt jól vettem ki, hogy a www.theonering.net -en lehet neki üzenni? :roll: (na nem, mintha tudnék annyira angolul - meg mintha azt hinném, hogy ez annyira meghatja... :heu: )

Nimrodel

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.312 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére