Frodó (Elijah Wood)
- Iowa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nekem is tetszik, nagyon is! Viszont most nincs rá... csak ennyi az akadálya, hogy nincs meg... Mindig más lett véve helyette, pld. bővített dvd.Gyémánt_Hajnal írta: Nem tudom, nekem tetszenek azok a filmes könyvek, igaz több minden benne lehetett volna az első kettőben, de lányok - nem mi szerkesztjük a könyvet.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Arelenwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Bár az az igazság, hogy én az orrának örülnék a legjobban, de persze ezt is értékelem.De ebben a kvízben az orra nem elnyerhető, ha jól látam...
- Coralie
- Nem elérhető
Én is! Bár az elsö kérdést nem biztos, hogy jól értettem. Meg az utolsó volt még bizonytalan. Miket lehet még elnyerni?Lili írta: Sziasztok!
A kvizen én is Lij tetoválását kaptam meg... Remélem minden kérdést jól értelmeztem,mert az angol tudásom még nem az igazi...
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Lili
- Nem elérhető
A kvizen én is Lij tetoválását kaptam meg... Remélem minden kérdést jól értelmeztem,mert az angol tudásom még nem az igazi...
Sztem azok a képeskönyvek nem olyan jók... A hivatalos filmkönyv meg a filmtrilógia készítése című könyvek sztem jobbak.Ezek azok,amiket Brian Sibley írt...Vajon ebből lesz 3 kötet?
- Fangi
- Nem elérhető
"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"
- Tarathradiel
- Nem elérhető
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Iowa
- Nem elérhető
A képeslap könyvet szoktam még megkapni....
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Szóval lányok, hajrá! írány a könyvesbolt, aki teheti!
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Iowa
- Nem elérhető
Semmi baj.Nimrodel Melian írta: Hol van ez a kvíz pontosan? Nem találom.
Itt
A 28.-ai hírek között, nem ahol a kép van, a másiknál, van egy olyan, hogy quiz... arra kell rámenni.
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Mindjárt megnézem én is azt a kvízt...
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Coralie
- Nem elérhető
Hol van ez a kvíz pontosan? Nem találom.Iowa írta: Én Lij szemeit kaptam meg...nem is tudom miért érzem úgy, hogy Én jártam a legjobban... Lij feneke ide vagy oda... Tök jó kis játék... Azért néhol nehéz volt választani...
Nimrodel
- Iowa
- Nem elérhető
- Iowa
- Nem elérhető
Fangi írta: megcsináltam a kvizt,és Elijah tetoválást kaptam meg!
kell egy kis angol tudás hozzá........
most nézem hogy a fenekét is meg lehet kapni:) Best Actress
Ami az always-en van?
- Fangi
- Nem elérhető
kell egy kis angol tudás hozzá........
most nézem hogy a fenekét is meg lehet kapni:) Best Actress
Empire's jelölések
Uma Thurman (Kill Bill)
Nicole Kidman (Cold Mountain)
Julianne Moore (Heaven)
Maggie Gyllenhaal (Secretary)
Cate Blanchett (Veronica Guerin)
Best Actor
Johnny Depp (Pirates)
Viggo Mortensen (Return of the King)
Hugh Jackman (X2)
Sean Astin (Return of the King)
Daniel Day-Lewis (Gangs of New York)
Best Director
Peter Jackson (Return of the King)
Quentin Tarantino (Kill Bill) Coens (Intolerable Cruelty)
Anthony Minghella (Cold Mountain)
Peter Weir (Master and Commander)
Best Film
Return of the King
Kill Bill
Pirates of the Caribbean
Cold Mountain
X2
nos itt jelölbe Sean és Viggo is.........
"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"
- Iowa
- Nem elérhető
- Lili
- Nem elérhető
Szerintünk jó színész,szeretjük őt és ez a lényeg...
- Fangi
- Nem elérhető
felhúztam mgam és igy fejeztem ki magam,elismerem nem láttam afilmben hogyan játszott igy inkább mostantól nem leszek ilyen....hogy csúny dolgot mondok rá.....csak hát mégis elfoggult vagyok......de ezt mostmár próbálom nem ilyen mértékben gyakorolni.........nos a kisfiut a hatodik érzékben nem bántottam......csak a lányt,,,,,de mint már mondtam........nos azt hiszem.......ennyi amit szerettm volna mondani....
végülis ,nem attól jó szinész vki ha oscart kap,,,hanem a teljesítményétől,és azt úgyis mindenki maga dönti el.........
nem 11 tagu zsüri........ezt fogom a szemem elött tartani!
remélem nem bántottam meg senkit!
nem volt szándékomban!
- Lili
- Nem elérhető
Ez engem is érzékenyen érint,hiszen,ha már pl Orli meg Andy is ott van akkor Lij hogy hogy nincs?Nem hinném,hogy ő játszik a legrosszabbul a filmben...Timona írta: Tényleg nagy kár, hogy Lij- nek esélye sem volt az Oscar jelölésre , de ezt a díjat "szakemberek" ítélik oda és nem mi elfogult rajongók Ami kicsit jobban fáj, hogy a Empire Awards- on sem jelölték , pedig ezt a közönség szavazatai alapján ítélik oda. [size=9:3otqjo6c](Viszont itt jelölték Viggot, Orlit, Andyt, Iant és Seant is a színészek közül)[/size]
[size=9:3otqjo6c]A többieknek persze ettől függetlenül szurkolok,főleg Sean-nak... [/size]
- Timona
- Nem elérhető
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- ainawethien
- Nem elérhető
Az mondjuk számomra is furcsa, hogy szinte minden kategóriában jelölve van a RotK kívéve a színészi kategóriákat.. Személy szerint Lij-t és (főleg) Sean Astin-t jelöltem volna.. :/
Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.
- Lili
- Nem elérhető
Fangi írta: jaaa majdnem elfelejetettem meg akartam kérdezni tegnap is,ti nem érzitek,úgy hogy Lijt-t és a többi szinésztársát mintha lenéznék,,,,,,,,,és mintha azt a tehetségtelen Zeta Jones és a zabi férjét nyomatnánk mintha őket nem igazán kedvelnék?
Nem hallottam,hogy ujjóngtak volna,ja és megjegyzem,hogy egy 13 éves csajt jelöltel az Oscaron aki eddig csak egy filmben játszott,és már oszkárra jelölték,nos Elijah úgyebár már 23 és őt nem jelölték,pedig szerepelt már egy-kettöben és nemcsak gafyikban.........
nos ez elég undoritó,hogy egy szaros picsát egy film után jelölnek mig egy olyan emnert aki egy hatalmas és történelmi filmben szereplt öt nem
ez zavar a legjobban ,hogy öt nem jelölték,de tudom hogy ebbe benne van a elfogultság,de az is,hogy a többi szereplöt,mint mondjuk Viggot nem jelölték,sajnos ez ellégé szar .............szégyeljék magukat,,,,,,de nem akartam magam felhúzni......és sikerült........örülök neki,de azért irjátok meg ti mit gondoltok?
Ha a lenézés most a GG-ről jutott eszedbe,akkor egyet kell értsek veled,mert egyesek(pl:Jamie Lee Curtis) olyan arcokat vágtak mikor bejelentették,hogya RotK lett a legjobb film... Meg amikor megköszönték a díjat,akkor is egy csomóan dumáltak és nem tisztelték meg őket azzal sem,hogy befogják azt a hülye szájukat.Mintha baj lenne,hogy PJ új-zélandi és nem amerikai rendező...
Egyébként azt a csajt nem kéne bántani szvsz,mert több helyen azt olvastam,hogy nagyon jól játszott abban a filmben,amiért jelölték... És persze én is nagyon szerettem volna,ha Lijt jelölik,de valljuk be őszíntén erre nem volt túl nagy esély.(még Seant sem jelölték,akinek több esélyt jósoltak... )
Egyébként nekem ők ugyanolyan fantasztikus színészek maradnak Oscar jelölés nélkül is,de azért a film és a rendező díját remélem megnyerik...
- Fangi
- Nem elérhető
Imádom,nem birok vele betelni,istenem nekem lenne kék szemem én teljsen kihagsúlyoznám,minden nap!
Bár ha a hülye fejemmel belegondolok,hogy mindenki megszokja,hiszen egész életében olyan marad,igy neki nem új..........
hülye vagyok......... 8O
hozom a nyálat magam után.......
remélem mindenki letötlötte a videókat!
jaaa majdnem elfelejetettem meg akartam kérdezni tegnap is,ti nem érzitek,úgy hogy Lijt-t és a többi szinésztársát mintha lenéznék,,,,,,,,,és mintha azt a tehetségtelen Zeta Jones és a zabi férjét nyomatnánk mintha őket nem igazán kedvelnék?
Nem hallottam,hogy ujjóngtak volna,ja és megjegyzem,hogy egy 13 éves csajt jelöltel az Oscaron aki eddig csak egy filmben játszott,és már oszkárra jelölték,nos Elijah úgyebár már 23 és őt nem jelölték,pedig szerepelt már egy-kettöben és nemcsak gafyikban.........
nos ez elég undoritó,hogy egy szaros picsát egy film után jelölnek mig egy olyan emnert aki egy hatalmas és történelmi filmben szereplt öt nem
ez zavar a legjobban ,hogy öt nem jelölték,de tudom hogy ebbe benne van a elfogultság,de az is,hogy a többi szereplöt,mint mondjuk Viggot nem jelölték,sajnos ez ellégé szar .............szégyeljék magukat,,,,,,de nem akartam magam felhúzni......és sikerült........örülök neki,de azért irjátok meg ti mit gondoltok?
- Iowa
- Nem elérhető
Ringbearer írta:
Öhh, szorri : kep.tar.hu/ringnemmaci/images/pic4306402.jpgIowa írta: Jók a képek, de nekem a harmadik linkre nem a címlap jön ki...
Ezek a szép kék szemek...
- Arelenwen
- Nem elérhető
BOLDOG SZÜLINAPOT, ELIJAH!!
Hepi böörzdééj túú júú
Hepi böörzdééj túú júú
Hepi böörzdééj mááj díír LIJ!!!!!
Hepi böööörzdééééj túúúúú júúúúúúúú!!!!
(Mivel nem tudom ideénekelni...)
Elijahra! :cheers:
Hopsz, majdnem elfelejtettem, hogy a fenti nótának van egy második versszaka is!
Happy Birthday to You!
I went to the zoo,
I saw there a little monkey,
And I thought it was You!
- Frodo Baggins
- Nem elérhető
Pedig én már írtam... kíváncsi vagyok arra, hogy ki olvassa el!
- Ringbearer
- Nem elérhető
Neked is...E. Eia Ayna írta: Valin szülinap, Lij!
"Be the change you want to see." Gandhi
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Azt jól vettem ki, hogy a <a class="postlink" href="http]
Nem, nem lehet neki üzenni.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Coralie
- Nem elérhető
Azt jól vettem ki, hogy a www.theonering.net -en lehet neki üzenni? (na nem, mintha tudnék annyira angolul - meg mintha azt hinném, hogy ez annyira meghatja... :heu: )
Nimrodel
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.