Frodó (Elijah Wood)

Több
20 éve 9 hónapja #167438 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Iowa írta:

Gyémánt_Hajnal írta: Ja, ugye azt tudjátok, hogy a kiállításomon Lij is cerepelt, mint fotón és rajzon? Na majd megpróbálom feltenni a netre.

Milyen kiállításodon?

Elég sokat reklámoztam. Most volt egy kiállításom a Középföldén játszodó történetemnek az illusztrációival és néhány másik fényképpel, pl. Lij és Viggo (nem találkoztam Lijjel soha, fénykép-a fényképben).
Persze volt közte egy filc rajzom Frodóról. Az az egyik kedvencem, csupán néhány vonás és Frodó ott van a kezében a Gyűrűvel, ahogy épp a hatása alá kerül...

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #167433 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én is mondtam anyunak, hogy vegye meg, de még semmi... :roll:

Lij, you are my life!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #167432 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
lilithlotr.ejwsites.net/Elijah/Frodo/index.htm

Nem tudom láttátok e már, de szerintem hejre kis próbababa!!!! :frodo2: :biggrin2: :frodo1:

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 9 hónapja #167396 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Son Of Elessar írta: Az én szülinapom is 28-án van. Nekem sincs összenőve a szemöldököm.Majdnem annyi idős vagyok mint Frodo.Akkor én is jó pasi vagyok? :roll: :oops: :frodo2:

Nem.

Mikor mutatják be az Eternal Sunshinet?
Amúgy tök jó, megvettem a Rotk-os poszter magazint, van
benne egy nagyon jó kép Frodóról meg Samuról, de a többi elég silány.

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 9 hónapja #167366 Írta: Iowa
Na igen... nem túl fantáziadús... Lij a legjobb...

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja #167362 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Son Of elessar:...ez annyira siralmas megjegyzés volt, hogy nem is tudok mit írni rá... :evil: :?

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
20 éve 9 hónapja #167236 Írta: Son Of Elessar
Son Of Elessar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Az én szülinapom is 28-án van. Nekem sincs összenőve a szemöldököm.Majdnem annyi idős vagyok mint Frodo.Akkor én is jó pasi vagyok? :roll: :oops: :frodo2:

Több
20 éve 9 hónapja #167234 Írta: Iowa

Gyémánt_Hajnal írta: Ja, ugye azt tudjátok, hogy a kiállításomon Lij is cerepelt, mint fotón és rajzon? Na majd megpróbálom feltenni a netre.

Milyen kiállításodon?

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja #167219 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Sil írta: home.comcast.net/~sadbutamused/kiss.gif :wink:

Jújj! Még több ilyet! Még több ilyet!

Ja, ugye azt tudjátok, hogy a kiállításomon Lij is cerepelt, mint fotón és rajzon? Na majd megpróbálom feltenni a netre.

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
20 éve 9 hónapja #167189 Írta: Iowa
Nem jön be...tudtam, hogy nem fog bejönni....csak azért beraktam... :D

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja #167170 Írta: Ringbearer
nagyon jó ez a képsorozat! :wink:
Iowa: neked bejön az oldal?

Több
20 éve 9 hónapja #166979 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nagyon jó ez az animáció, Sil...Az egyik legszebb jelenet amit eddig filmben láttam...És a legszebb barátság...Na jó, megint kezdem elragadtatni magam, inkább befogom. :)
Az alwayses képek meg...Húha... :D Azt hiszem nem kell mondjak semmit...

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."

Több
20 éve 9 hónapja #166938 Írta: Iowa
Az always-en megint olyan képek vannak, hogy fuh... főleg az első linknél a második... ez ... tudom, hogy nem jön be, na mindegy... de valami gyönyörű...ezek a szemek...ez az egész arc evvel a séróval... és ez a ruha...fuh...

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja #166934 Írta: Iowa
Detto. :itscool:

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja #166932 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Sil írta: home.comcast.net/~sadbutamused/kiss.gif :wink:

ez nagyon szép jelenet. :)
imádom! :D :!:

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
20 éve 9 hónapja #166931 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 9 hónapja #166898 Írta: Iowa
Az biztos, hogy színészetre született, de mióta hallottam pár dolgot ahol énekelt, interjúban, meg egy alig több mint egy perces számot... fuh... na mindegy... :D

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja #166896 Írta: Iowa
Az biztos, hogy színészetre született, de mióta hallottam pár dolgot ahol énekelt, interjúban, meg egy alig több mint egy perces számot... fuh... na mindegy... :D

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 9 hónapja #166894 Írta: Fangi

Tarathradiel írta: Igen fejlődjön csak, csatlakozom. :D
Én nagyon szeretem a hangját, amikor énekel az nagyon aranyos, de én még jobban szeretem hallgatni miközben beszél...Olyan szépen beszél és olyan kellemes hangja van... :)

csak albumot ne adjon ki,az egy kicsi idegen lenne nekem tőle.
Nem a hangja miatt,bból aszempóntból klassz lenne,hogy hallhathatnám a gyönyörü hangját,de mégsem tetszene annyira.......maradjon meg szinésznek!Ahhoz maximálisan ért!A szinészetre született! :lol:

régen vki azt mondta,hogy mennyire szereti Elijah szemöldökét,hogy milyen jól játszik vele,nos ezen eddig nem is gondolkodtam el igazán,bevallom mindez csak a banyapóknál lett feltünö.....és tényleg nagyon jól bánik vele.......na és a lényleg a szemölödke is szép,az a jó hohy nincs összsenöve,sok férfiank úgyanis összevan. :)
Neki nincs,és ez így jó,hiszen szerintem nem néz ki jól az összenött szemöldök! :? :o
de neki nincs így semmi baj! :lol:

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
20 éve 9 hónapja #166892 Írta: Iowa
Mit gondolok Lij hangjáról? Legszívesebben arra kelnék és feküdnék minden nap... Annyira kellemes, annyira szép csengése van... Imádom... Hiába a hangja akár a pasi... Szuper. Azt is nagyon szeretem, mikor énekel, mert szerintem abban is nagyon tehetséges...
(*hollywood.com, hollywood.com...*)Imádom.

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja #166889 Írta: Tarathradiel
Igen fejlődjön csak, csatlakozom. :D
Én nagyon szeretem a hangját, amikor énekel az nagyon aranyos, de én még jobban szeretem hallgatni miközben beszél...Olyan szépen beszél és olyan kellemes hangja van... :)

Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 9 hónapja #166887 Írta: Fangi
Egyébként nektek tetszik a hangja Elijah-nak?
Úgy értem mikor énekel........?úgyebár volt egy-két ilyen jellegü video a neten,tudjátok a saturday night showban!
szerintem egész kellemes hangja van!nem mondanám hogy hamis,de azt sem hogy tökéletes,épp jó! :)

úgye tudjátok hogy le lehet egy 10perces videot tölteni a tolkie-non?
www.tolkien.hu/media/film/video/rotk_10min.wmv

Több
20 éve 9 hónapja #166883 Írta: Iowa
Osztom a véleményt, bár Én nem ellenkezem az ellen, ha mindig tovább és tovább fejleszti... :roll: :D *Fejleszd Elijah, fejleszd!!!* :D

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja #166881 Írta: Fangi
igen,igen..január m28-án.
Minnél idősebb annál szexisebb Elijah!
Nem tudom hova lehet ezt a szépséget tovább fejleszteni:' :D

holnap megyek,moziba!!!!!!! :D

Több
20 éve 9 hónapja #166761 Írta: Iowa
Lij szülinapja: JANUÁR 28.-A!!!

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja #166760 Írta: Iowa

Tarathradiel írta: Khm...Miről is beszélgettünk tegnap este? :D :D Na de ez top secret!

Fangi: Igen ez igaz, szerintem sincs túl sok esélye annak hogy visszaírjon, vagy hogy Ő írjon vissza...Azért sem írtam eddig, mert ez mindig bennem volt...De azért egyszer majd szerencsét próbálok!
A héten én kétszer megyek ROTK-ot nézni!! Kész paradicsom... :lol:

Pontosan erről jutott eszembe, aztán igen oda jukadtunk ki... és valóban...top secret... :D
A mázlista!!!

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja #166735 Írta: Ringbearer
Ehehehh...én is kíváncsi lennék az arcára, amikor lerántják a gatyáját... :roll: :D

Mikor van a szülinapja? most lesz valamikor, ugye? Öhm,
csinálhatnánk együtt valamit ez alkalomból! :?:
pölö: Rotk nézés?

Több
20 éve 9 hónapja #166672 Írta: Tarathradiel

Iowa írta: (Ha ez igaz)Olyan aranyos képet vághat Lij ahogy odamegy hozzá egy csaj vagy nő és a gatyájához nyúl, majd megpróbálja lehúzni róla, vagy egyenes leszedni... ohgy lássa a tatoo-t... Kivi lennék az arcára, ahogy néz... szerintem igen csak meglepődne... :D A kis szerény... 8)

Khm...Miről is beszélgettünk tegnap este? :D :D Na de ez top secret!

Fangi: Igen ez igaz, szerintem sincs túl sok esélye annak hogy visszaírjon, vagy hogy Ő írjon vissza...Azért sem írtam eddig, mert ez mindig bennem volt...De azért egyszer majd szerencsét próbálok!
A héten én kétszer megyek ROTK-ot nézni!! Kész paradicsom... :lol:

Több
20 éve 9 hónapja #166626 Írta: Iowa

Fangi írta: olyan,de olyan aranyos cikket olvastam,ami egyébként pletyka
az alwaysen van fenn!
Azt irja,hogy a nöi rajongók, annyira kináncsiak Elijah tetoválására,hogy még attól sem riadnak vissza,hogy levegyék a nadrágját,mivel Elijah tetovlálsa a csipőjén van. :lol: 8O

érdekes cikk igaz? :wink:

(Ha ez igaz)Olyan aranyos képet vághat Lij ahogy odamegy hozzá egy csaj vagy nő és a gatyájához nyúl, majd megpróbálja lehúzni róla, vagy egyenes leszedni... ohgy lássa a tatoo-t... Kivi lennék az arcára, ahogy néz... szerintem igen csak meglepődne... :D A kis szerény... 8)

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja #166602 Írta: Fangi

Tinúviel!Tinúviel! írta: Miután másodszorra is láttam a ROTK-ot Elijah szerepléséhez 4 szót fűznék hozzá: OSCART NEKI, DE RÖGTÖN!

a jövöhéten én is újra megnézem!:)
lehet várni az oscart,de én nem élem bele magam inkább,viszont rengeteg helyen van jelölve a rotk.
és ez már nagyon jó hír.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.204 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére