Frodó (Elijah Wood)

Több
20 éve 8 hónapja #172783 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Szív Lin.

Sil: NAGYON jó a kép! :roll: :D Nekem tökre tetszik.

Abban Én is 70%-ban biztos voltam, hogy Jim miatt bemutatják majd a filmet... de a 70 még nem 100... :D

Lij, you are my life!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #172776 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hát én sem tudom mennyi esély van arra hogy lássuk, de max majd letöltöm... :D
Szerintem is jól áll neki, lehet hogy nem tudnám elképzelni hogy mindig ilyen haja legyen, de jól tette, hogy kipróbálta! :)

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #172769 Írta: Arelenwen
Arelenwen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
A Hooligans is biztos jó lehet, de ha jól tudom, az vmi "independent movie",szal nemtom mennyi az esély arra,h mi is lássuk.(bár lehet,h rosszul emlékszem)
És szvsz NAGYON jól állt neki az a punk haj.

Több
20 éve 8 hónapja #172768 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Ringbearer írta:

Galadh írta: Lij mióta ilyen nagy punk arc???? :heu:

www.warofthering.net/photoforum/ ... 518&page=1

Galadh, már tök régóta, ennél durvább képek is vannak róla! 8)

öhm... Lij mint punk... ( :dead: )
Azt csinál, amit akar, de sztem vhogy nem az ő stílusa... olyan természetellenesen áll neki. a kép sztem is tökjó, mindenki tök ari rajta :)

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 8 hónapja #172767 Írta: Arelenwen
Josh Hartnett :)

Több
20 éve 8 hónapja #172766 Írta: Tarathradiel

Sil írta: Az Eternal Sunshine tuti lesz nálunk is a mozikban. Ugyanis Jim Carrey a főszereplő, és az ő filmjeit szeretik a forgalmazók... :wink:

Mi is emiatt reménykedünk benne, hogy ha Lij miatt nem is, de Carrey miatt behozzák... :)

Egyébként egyetértek, jó lenne már egy másik filmben is látni főszereplőként, ahol ki tud bontakozni rendesen...De majd lesz a Hooligans is, arra is nagyon kíváncsi vagyok!

Több
20 éve 8 hónapja #172756 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Szerintem is mellélszerepe lesz a filmben..........egyébként Galadh a kép amin úgy látod hogy Punk haja van,szerintem csak véletlenül olyan vagyis nem haggya igy.........gondolom már unta a régit,egyénbént ez a kép nagyon klassz.Afilmre én is kiváncsi vagyok,már eleve megfofott a dal ami az elözetes alatt megy....nagyon dallamos kis adal........na és Elijha sem néz ki rosszul....... :) :wink:
Bár biztos nem szerepel benne sokat,de attól még biztosan jó lesz.
hmmm most hogy vége ahyu-nak.......kicsit nehéz,de érdekes annyira nem is fáj,igaz ami igaz hinyzik,de azt hiszem rosdszabul fogom viselni,sajna elkell fogadni.................
jut eszembe szép lassan ki kell vennem a Faculty-t a videotékából! :roll:
Le kell iratnom a drágát...........olyan rég láttam azt a filmet,és akkor még nem is igazán vettem észre Elijaht,akkor még az a hülye gyerek tetszett,nem jut eszembe a neve,aki rászoktatta a dohányzásra........jajjj nem tudom mi a neve....... :twisted: jellemzö!
Hogy mi tetszett abba a pasiba?te jó ég! :? :?

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
20 éve 8 hónapja #172752 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Galadh írta: Lij mióta ilyen nagy punk arc???? :heu:

Galadh, már tök régóta, ennél durvább képek is vannak róla! 8)

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 8 hónapja #172743 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Lij mióta ilyen nagy punk arc???? :heu:

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 8 hónapja #172742 Írta: Arelenwen
Egyetértek.
Egyébként a lenti kép télleg király, itt van még egy másik is:
images.usatoday.com/life/_photos/2004/20...d-eternal-inside.jpg

Több
20 éve 8 hónapja #172740 Írta: Delanor
Delanor válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ebben én sem kételkedem. Majusig még megnézem pár százszor a Lotr-t és akkor kibírom :wink:

Óvatosan bánj az idővel és a szavakkal.
Visszavonhatatlanok.

Több
20 éve 8 hónapja #172733 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nos, ha mellékszereplőként is, de benne lesz, és ez a lényeg! :D Szóval akkor "csak" májusig kell még kibírnunk valahogy. Abban pedig biztos vagyok, hogy fog ő még főszerepeket kapni, hisz olyan tehetséges! Biztosan fogunk még nagy alakításokat látni tőle!

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
20 éve 8 hónapja #172729 Írta: Delanor
Kár, de az előjelekből úgy itélem, hogy ténylg jó film lesz. Csak azon vagyok felháborodva, hogy Lijnek nem adnak egy rendes főszerepet. :evil:

Visszavonhatatlanok.

Több
20 éve 8 hónapja #172727 Írta: Arelenwen
Csak mellélszereplő, úgyhogy nem olyan nagyon sokat szerepel. Ezt onnan is tudom,h még hónapokkal ezelőtt vhol olvastam a forgatókönyvet. Sztem jó film lesz, nem csak Lij miatt.

Több
20 éve 8 hónapja #172712 Írta: Delanor
Szuper, remélem jó sokat fog a filmben szerepelni legalábbis bízom benne. :roll:

Visszavonhatatlanok.

Több
20 éve 8 hónapja #172710 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Úgy tudom, a professzor egyik asszisztense lesz...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 8 hónapja #172708 Írta: Delanor
Az Eternal Sunshineban Lij kb milyen szerepet fog beölteni? Mellesleg nagyon jó a kép Sil! :P

Visszavonhatatlanok.

Több
20 éve 8 hónapja #172695 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Az Eternal Sunshine tuti lesz nálunk is a mozikban. Ugyanis Jim Carrey a főszereplő, és az ő filmjeit szeretik a forgalmazók... :wink:
Az osztrákoknál áprilisban lesz a premierje, a cseheknél meg májusban, szóval szvsz nálunk is május körül várható.
Egy kép belőle:
www.jimcarrey.co.il/imgs/site/nc ... ernal6.jpg

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 8 hónapja #172684 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Iowa: Köszi az infókat! :) Nagyon remélem, hogy az Eternal S. tényleg elér majd hozzánk is. Méghozzá minél előbb! Én bízom benne!

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
20 éve 8 hónapja #172630 Írta: Iowa

Tarathradiel írta: Hát igen, persze hogy az...Khm... :D

Én remélem hogy az Eternal Sunshine olyan tavasz fele bejön hozzánk is...De ha ezt a filmet sem mutatják be, akkor nagyon ideges leszek. :twisted:

:D

Én is nagyon remélem... ezért annyi járna nekünk is.

Lij, you are my life!

Több
20 éve 8 hónapja #172603 Írta: Tarathradiel

Iowa írta: de Ő állja a próbát, hiába nagyon kis energikus (ugye Orsi?:))

Hát igen, persze hogy az...Khm... :D

Én remélem hogy az Eternal Sunshine olyan tavasz fele bejön hozzánk is...De ha ezt a filmet sem mutatják be, akkor nagyon ideges leszek. :twisted:

Több
20 éve 8 hónapja #172586 Írta: Iowa
Lij nem olvasta a könyvet a forgatás előtt, de közben elolvasta... Szegényt néha sajnálom a sok interjú közepette, de Ő állja a próbát, hiába nagyon kis energikus (ugye Orsi?:))... Különben nagyon állati az a Billy&Dom fordítás. :D

Lij, you are my life!

Több
20 éve 8 hónapja #172583 Írta: Iowa
Különben az aláíráshoz... nem kötekvésképp, de a filmben is másképp volt... mert ráadásul ott azt mondja (egyik kedvenc mondaton, fuh, de hogy imádom:)) "Megpróbáltuk megmenteni a Megyét Samu, és meg is mentettük, de nem nekem." Ez így olyan gyönyörű volt...

Lij, you are my life!

Több
20 éve 8 hónapja #172582 Írta: Iowa

Lin írta: Úgy tudom a Try 17 az USA-ban nem is került moziba, hanem rögtön videón jelent meg, de más címen. És az Eternal Sunshine-nal mi lesz? Bocs, ha már volt róla szó, de nem igen van időm visszaolvasni. :oops: Addig is holnap láthatjuk a Deep Impactben! :lol: ( Utálom, amikor a bemondó szép "angolosan" kimondja, hogy "Elijah" Wood :twisted: )

Igen ez így van, "All I want" címen jött ki... de sehol máshol sem került mozikban, mint ahogy itt sem... és itt is csak kazin és video cd-n jelent meg a "Tizenhetes csapdája" címen ( 8O )... ami engem kicsit zavar is, mert a "Tizenhetes próbája" lenne a pontos fordítás és a film tartalmilag is inkább ezt a címet kéne hogy kapja szerintem...
Az Enternal sunshine úgy volt ez év elején bejön ide is, de még se híre se hamva... végülis az év elejének még nincs vége és a remény hal meg utoljára... :roll: :wink:

Deep Impact: nekem tetszik... sok résznél nagyon meghatódtam és könnyeztem, pedig nem is Lij-s részek voltak... És ha jól belegondolunk a későbbi "űr filmek" mind már csak "gyenge utánzatok" lehetnek, de komolyan... szerintem legalábbis...

Lij, you are my life!

Több
20 éve 8 hónapja #172542 Írta: Delanor
Isteni aranyosak a képek Elijahról :up: Olyan gyönyörűek a szemei. Dom és Billy hülyék(persze nem komolyan) :wink:

Visszavonhatatlanok.

Több
20 éve 8 hónapja #172206 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
ez nagggyon jóó! :mrgreen:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 8 hónapja #172054 Írta: Tarathradiel

Fangi írta: Billy és Dom Elijah-ról:

Billy:nincs olyan dolog amit ne tudnánk Elijah-ról,ő egy nagyon nyitott személyiség.
Dom:Föleg a nagy kék szemeivel……..
Billy:Nagyon nagy kék szemeivel.
Mikor alszik akkor is nagyon nagy.
Dom:Igen.
Billy:Ami elég furcsa.
Dom:Normális Elijah szeme,csak egy kicsit olyan mint a bogáré,közelebbről megnézed akkor kicsit ilyen(Billy és Dom felhúzzák a szemöldöküket és szélesre nyitjál a pupilájukat csakhogy érzéleltessék nekünk milyen :)

:D :D
Mennyit tudnak ezek hülyülni...
Gyémánt_Hajnal: Nagyon jók a képek!! :itscool:
Egyébként a bagendinnen is van egy rakás új, fantasztikusak!

Több
20 éve 8 hónapja #172024 Írta: Fangi
Billy és Dom Elijah-ról:

Billy:nincs olyan dolog amit ne tudnánk Elijah-ról,ő egy nagyon nyitott személyiség.
Dom:Föleg a nagy kék szemeivel……..
Billy:Nagyon nagy kék szemeivel.
Mikor alszik akkor is nagyon nagy.
Dom:Igen.
Billy:Ami elég furcsa.
Dom:Normális Elijah szeme,csak egy kicsit olyan mint a bogáré,közelebbről megnézed akkor kicsit ilyen(Billy és Dom felhúzzák a szemöldöküket és szélesre nyitjál a pupilájukat csakhogy érzéleltessék nekünk milyen :)

amúgy ez a mini interjú most készült a japánoknál,mikor ott jártak náluk.

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
20 éve 8 hónapja #172021 Írta: Fangi

Ringbearer írta: Fangi: bocsi, de ez nagyon szúrja a szemem: az aláírásod:
"Megmentettem a Megyét de nem magamnak." ez a könyben így szól
és magyarosabb is. :wink:

köszönöm hogy felhivtad a figyelmem a nyelvtani hibára!
Nos emberek,de föleg hölgyek......itt egy újabb egekig marasztaló interjú
ahol többekközt Dom és Billy mond vmi nem mindennapi szépséget és csodálatos megnyilvánulást Elijah-ról!
No elöbb lefordítom és majd beteszem,pár perc múlva,úgyanis rövid cikk ám! :roll: :lol:

Több
20 éve 8 hónapja #171982 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nem tom voltak ezek már, de lehet válogatni:

www.collectormania.com/imagegall ... llery.html

pl.: www.collectormania.com/imagegall ... wood11.jpg
Ez cukor :D

www.collectormania.com/imagegall ... wood15.jpg

:D :D :D :D :D :D :D :D

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.231 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére