Frodó (Elijah Wood)

Több
22 éve 2 hónapja #71763 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

hódica írta: Ugyan ez az én dilemám is.Én sem bírom ki novemberig. Remélem valamelyik ismerősöm kibírja...

Én is csak ebben reménykedem,és majd vkitől remélem át tudom másoltatni.
Egyébként vki írta az egyik topicban,hogy az szóljon akinek kell a GYU DVD változata.Én írtam,hogy kell. :wink:

hódica írta: A talit ketten szervezzük, mert Telu segít nekem, neki már van tapasztalata.(a viggosat is ő kezdte szervezni)

Értem,és remélem,hogy sokan eljönnek,mert látom,hogy a viggos talira is mentek egy jó páran... :roll: :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #71762 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Lili írta: hódica:nincs mit. :wink: Amúgy a kazi 3190 ft.De elég nagy dilemmában vagyok ugyanis novemberben lesz egy másik kazi is,amin rajta lesz a kihagyott 30 perc,és nem akarom megvenni mind2 kazit,de addig viszont már nem bírom ki... :(

Amúgy a talit,most már ketten szerevezitek?(Te+Telu)

Ugyan ez az én dilemám is.Én sem bírom ki novemberig. :? :x Remélem valamelyik ismerősöm kibírja... :D :oops:

A talit ketten szervezzük, mert Telu segít nekem, neki már van tapasztalata.(a viggosat is ő kezdte szervezni)

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #71761 Írta: Lili
hódica:nincs mit. :wink: Amúgy a kazi 3190 ft.De elég nagy dilemmában vagyok ugyanis novemberben lesz egy másik kazi is,amin rajta lesz a kihagyott 30 perc,és nem akarom megvenni mind2 kazit,de addig viszont már nem bírom ki... :(

Amúgy a talit,most már ketten szerevezitek?(Te+Telu)

Több
22 éve 2 hónapja #71759 Írta: hódica
félig OFF:

Lili:mennyibe kerül a videókazi? :?: :roll:

Több
22 éve 2 hónapja #71758 Írta: hódica

manó írta: Milyen taliról van szó?

Szervezek Teluval egy woodista talit, de még nincsen semmi konkrétum.Várunk a nyaralókra. :wink:

Tök jó, akkor 27-én irány Tesco.Köszi Lili a tippet. :D :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #71756 Írta: manó
manó válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Milyen taliról van szó?

Mayáról csak annyit tudok,hogy hazajött.Az imen szoktam fórumozni és bejött az Elijah Wood topicba.Ennyit írt: Na ki jött haza? Semmi mást
...

...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.

Több
22 éve 2 hónapja #71752 Írta: Lili
Sziasztok!

Erre a Mayás dologra én is nagyon kiváncsi lennék,úgyhogy,ha vki megtud vmit,írja le ide lécci! :wink:

Ja,egyébként ma néztem a Tesco-s hirdető újságot,és benne van a GYU videókazi meg a DVD,és,akik az elején veszik meg a kazit még GYU-s kártyát is kapnak hozzá.Úgyhogy 27-én irány a Tesco. :lol: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

Több
22 éve 2 hónapja #71751 Írta: hódica
Sziasztok!

Telumehtar írta: Hódica akkor segitsek talit szervezni?

Persze, nagyon megköszönném :P .Ugyanis én nem nagyon vagyok jártas az ilyenekben, neked meg már van tapasztalatod. :wink: Ahogy így elnézem a viggos topicban, elég nehéz egy ilyet megszervezni, tehát örülök, hogy valaki hozzáértő majd segít. :D

Lili:mindenképpen úgy szervezzük majd a talit, hogy neked és mindenki másnak, aki vidéki annak jó legyen. :wink: :P

Több
22 éve 2 hónapja #71738 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én nem foglalkoznék vele.....Hódica akkor segitsek talit szervezni?

Több
22 éve 2 hónapja #71733 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hát nem is tudom nem lennék Lij helyében mikor meglátom a rólam szóló koholmányokat! Gondolom jókat nevet! :D

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
22 éve 2 hónapja #71696 Írta: Telumehtar
Maya az Eelijah Woodos oldalra (Orsiéra) is jár ott én is beszéltem vele...de nem nagyon tudok dolgokat....

Több
22 éve 2 hónapja #71695 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én és Manó járunk az Im.net fórumra is, és ott jelentkezett Maya, de csak annyit mondott, hogy "Sziasztok, hazajöttem!", úgyhogy mi is csak szeretnénk többet tudni róla!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 2 hónapja #71670 Írta: Lili

Telumehtar írta: :lol: Akkor mostmár tudod a nagy titkot hehe...pszt nw mond el senkinek.... :lol:

Nem mondom én el senkinek,de azért örülök,hogy én tudom a Titkot. :lol:
Na nem offolok tovább... :oops: :oops:

Több
22 éve 2 hónapja #71669 Írta: Telumehtar
:lol: Akkor mostmár tudod a nagy titkot hehe...pszt nw mond el senkinek.... :lol:

Több
22 éve 2 hónapja #71668 Írta: Lili
Tiszta hülye vagyok! :oops: Idáig is úgy csináltam,de volt,hogy csak egy részt akartam idézni,de eszembe se jutott,hogy a többit ki lehet törölni...Na ennyit rólam... :oops: :oops: :oops: :confused2:

Több
22 éve 2 hónapja #71666 Írta: Telumehtar
Vagy 1 egyszerübb:a hozzászolások jobb felső sarkán van olyan hogy idézet...arra rákattintasz ééééés...taram ott van elötted minden....haí meg nem az egészet akarod idézni akkor a többit kitörlöd.....

Több
22 éve 2 hónapja #71665 Írta: Lili

Telumehtar írta: azt a Quote gombot kell megnyomni utána beszursz még a ] elé egy olyat hogy ="azember neve"

Köszi,most már menni fog!!! :bounce: :bounce: :bounce:

Több
22 éve 2 hónapja #71664 Írta: Telumehtar
azt a Quote gombot kell megnyomni utána beszursz még a ] elé egy olyat hogy ="azember neve"

emberneve írta: Igy kell csinálni

Több
22 éve 2 hónapja #71662 Írta: Lili

Eléggé pangtunk, ugye Lili?Ketten tartottuk a frontot, de tényleg nincsen téma.

Ja hát eléggé pang ez a fórum mostanában,de így a nyár végén csak többen leszünk már... :)
[size=9:1xmw5isd](Egy kérdés:hogy tudom úgy megcsinálni,hogy ne csak az legyen oda írva,hogy idézet,hanem az is,hogy pl,hódica írta? :oops: )[/size]

Egyébként találkozók alkalmával tökre irigyellek titeket pestieket,mert ti akár az összesre elmehettek,míg én csak néha-néha tudok ott lenni.De nyugi,a woodista talit azért nem ússzátok meg nélkülem!!! :lol: :tongue: :evil2:

Több
22 éve 2 hónapja #71653 Írta: Telumehtar
Nem is baj mert én is megyek a woodisták találkozojára pedig én nem tartom magam woodistának..... 8)

Több
22 éve 2 hónapja #71635 Írta: hódica
Je tényleg!Te szervezed! Elfelejtettem, mert amíg nem voltál Narie szervezte a dolgokat.
Én is megyek, mert Undi rábeszélt.Igaz, nem vagyok egy nagy viggoista, de azt mondták, nem baj :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #71633 Írta: Telumehtar
Még jó hogy megyek mert én szervezem meg Narie.....ugye te is jösz?????Hehehe....minden hires emberben van magyar vér...ez teccik :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #71632 Írta: hódica
www.geocities.com/sammienblue/lo ... loves.html :arrow: itt elvileg van valami Lijről és Frankáról, de nem nagyon értek angolul... :roll: :?

Telu:tök jó hogy te is jössz a viggos talira :wink: , amúgy biztos, hogy van benne magyar vér, szinte mindenkiben van (aki híres)... :D

Több
22 éve 2 hónapja #71629 Írta: Telumehtar
Hány hajszála lehet Lijnek?
Folyik-e benne magyar vér?

Na ezek elég gagyi tmák....

Több
22 éve 2 hónapja #71628 Írta: hódica
Sziasztok!!! :P

Telumehtar írta: a talival mi lesz???mikor és hol?stb?

Üdv újra itt Telu!
A talit majd akkor kezdjük el szervezni, ha már visszajött mindenki a nyaralásból, olyan szept. elején. :wink:

Szia manó!!
Örülök, hogy visszajöttél.Eléggé pangtunk, ugye Lili?Ketten tartottuk a frontot, de tényleg nincsen téma. :(
Tudsz v.mit Mayáról?? 8O

Több
22 éve 2 hónapja #71605 Írta: Lili
Hát én is remélem,hogy el tudok menni... :roll:

Több
22 éve 2 hónapja #71599 Írta: Telumehtar
OK én megyek hamindenigaz.....

Több
22 éve 2 hónapja #71598 Írta: Lili

Telumehtar írta: a talival mi lesz???mikor és hol?stb?

A talit hódica szervezi vmikor szeptemberben,de pontos időpontot csak akkor beszélünk meg,ha már mindenki hazajött a nyaralásból.Egyébként gondolom Pesten lesz vhol... :roll:

Több
22 éve 2 hónapja #71595 Írta: Telumehtar
a talival mi lesz???mikor és hol?stb?

Több
22 éve 2 hónapja #71593 Írta: Lili
Sziasztok!

manó:nyugi, emléxünk rád! :D :wink: És honnan tudod,hogy maya visszajött Amerikából?Mégiscsak találkozott Lij-jel? 8O :roll:

Telu:nincs semmi különös,csak nem tudunk miről beszélgetni téma hiányában... :( :?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.236 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére