Frodó (Elijah Wood)

Több
22 éve 3 hónapja #69813 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nyulhopsz!:Nem jött meg de azóta müxik csak akkor Deutschlandban voltam és szentem azért nem ment....
Én mennék a talira ugyans eddig csak 1 Woodistát ismerek személyesen.....szóval hajrá...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #69784 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hódica: Tök jó ötlet!
Juj, a naptárt tuti kinyomtatom valamikor!
(off: először én se szerettem a Travis :twisted: )

Egyszer már felvetette valaki nálam a fórumon a találkozó ötletét úgy, hogy valakihez odamegyünk Lij filmekkel felfegyverkezve, aztán meg senki se tudta elvállalni hogy hozzá mehessünk szóval befuccsolt az egész... de én mindenképp megyek!

Telu: nem tudom, hogy elment e a privátom, mindenesetre tőlem működött az oldal!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #69775 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Köszönöm,örülök,hogy tetszik :wink:

I make my own luck.

Több
22 éve 3 hónapja #69767 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
De királyak! Nekem az 1. tetszik a legjobban! 8) 8O

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 3 hónapja #69756 Írta: Lara

I make my own luck.

Több
22 éve 3 hónapja #69714 Írta: Telumehtar
Aug vége nekem márcsak azért sem jo mert 28-ra tervezzük a Viggos talit...utána nem hiszem hogy lesz idöm....

Több
22 éve 3 hónapja #69669 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Szia mindenkinek! :hello:

Én azért gondoltam aug. végére, mert akkor általában már mindenki hazajött a nyaralásból, de a suli még nem kezdődött el.De ezt majd eldöntjük, ha a többiek is javasolnak időpontot, mert most ugye eddig ketten vagyunk... :?

A hely kiválasztásánál én is ilyesmikre gondoltam. :itscool:

Na gyerekek:
aki nem sajnálja a nyomtatóból a patront annak katt! Király 2003-as GYU-s naptár. :up: :itscool: :arrow: www.geocities.com/meet_the_ring_ ... endar.html

Try seventeen poszter: www.theonering.net/movie/scrapbook/large/4253 (szerintetek hogy fogják lefordítani magyarra a címet??? 8O )

Na mára ennyi.De lehet hogy még keresek v.mit, mert ma végre kiélhetem netfüggőségemet. :evil2: :hello:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 3 hónapja #69494 Írta: Telumehtar
Szerintem:Ne aug végén legyen hanem mondjuk szeptember eleje vége???
Szentem mindenképpen Bp. legyen....helyszín:Függ attól hogy hányan jjönnek...Mert ne akarjunk beülni 20-an egy olyan helyre ahol csak 1 asztalnál 3 ember fér el...Szóval.....

A találkozás:Valami olyan hely amit mindenki megtalál:
Pályaudvar
Margit-sziget
Bevásárlo központ
Mozi
stb...

Több
22 éve 3 hónapja #69492 Írta: hódica
Telu:köszi :P

Nyugodtan segíthetsz, ha van kedved, mert nekem nincs tapasztalatom ilyen téren.Először is az időpontban kéne megegyezni.Most sokan nyaralnak, vagy nincsenek netközelben, úgyhogy ez sokáig fog tartani.De várom mindenkitől az ötleteket. :wink: Persze nem muszáj feltétlenül woodistának lennie annak, aki jönni akar.A tali után garantáltan az lesz. :wink:

Mindenkitől várom a javaslatokat az időpontra, helyre, stb. De nem akarom, hogy valaki azért ne tudjon jönni, mert most nyaral, és nem tud róla, szóval én egy aug.-végi időpontra gondoltam.de nyugodtan le lehet hurrogni. :wink:

Több
22 éve 3 hónapja #69482 Írta: Telumehtar
Nos hodica én pont ilyet szervezek a Viggos topicban...szivesen szervezek bár nem vagyok woodista...

Több
22 éve 3 hónapja #69446 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ez remek ötlet! Woodisták.. :D :D

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
22 éve 3 hónapja #69414 Írta: hódica
Sziasztok! :P

Lara:Királyak a képek! :D Bárcsak én tudnék így rajzolni! :roll:

Lenne egy ötletem:kéne szervezni egy woodista találkozót valamikor a közeljövőben, egy olyan talit ahol a woodisták személyesen találkozhatnak, dumálhatnak(Lijről :wink: ), stb....várom a véleményeket, ötleteket stb.t.

Jó éjt mindenkinek!

Több
22 éve 3 hónapja #69413 Írta: Telumehtar
Hodica:Hajra

Többiek...Mi az haho...

Több
22 éve 3 hónapja #69387 Írta: bea/mag
Hódica én drukkolok, de kicsi az esély ha mégis összejön küld tovább nekem lécci! :wink:

2_41 menni kéne
/jac/

Több
22 éve 3 hónapja #69353 Írta: Lara
www2.online.rtlklub.hu/forum/for ... 52580.pict

www2.online.rtlklub.hu/forum/for ... 56007.pict

Micsoda képek 8O

I make my own luck.

Több
22 éve 3 hónapja #69322 Írta: hódica
Sziasztok!!! :P

Nyulhopsz! írta: Azért ez az aláírásom mert kissé kibuktam azon, hogy az énekes, Fran egy nála legalább 30 évvel idősebb nővel jár (Fran 29 éves)... minden jó pasinak anyakomplexusa van??? :hein: :mad:

:arrow: Ez célzás???? :roll: 8O :wink:

OFF:én csak a Sing c. számot ismerem Travistől de az sem tetszik... :? ON

Látom már megint nincs téma...Akkor újra a lajhár témához szólva a Natiolnal Geo.-n lesz egy film róluk....akit érdekel... :wink: :D

Képzeljétek írtam Lijnek(pontosabban v.milyen ügynökségnek :? )hogy küldjenek nekem Lijrtől egy dedikált képet. :D Remélem tlnyleg küldenek...szerintetek? :?:

Na jó, nem untatok senkit.
Legyetek jók, és szeressétel Lijt! :P

Több
22 éve 3 hónapja #69251 Írta: Telumehtar
Nyulhopsz!:
1.Fran szentem is jol nez ki....jejeje....Most Travis megy....hehehe...
2.Lehet hogy a magassag is közbejatszik mert pl.:Legolast nem jatszhatja 1 160 magas emberke....

Több
22 éve 3 hónapja #69250 Írta: Nyulhopsz!
Aranymag: hát ez tényleg hülyeség... azért lett ? Frodó, mert ? volt a legjobb a szerepre nem pedig azért mert alacsony, bár valszeg ez is benne volt a pakliban, mert egy alacsony embert könnyebb lekicsinyíteni, nem?

Telu: végre ismeri és szereti is valaki! Olyan kevesen ismerik ?ket Mo.n... de nem is baj, legalább nem imádja ?ket sok iqmentes ember... bár mondjuk én is elég idétlen vagyok, hogy fülig belestem Franbe, mindenki azt mondja hogy tök ronda! Szerinted ugye nem?

Több
22 éve 3 hónapja #69248 Írta: bea/mag
Mindenki nyaral én meg most jöttem haza! Ja és olvastam, hogy csak zértlett Lij Frodó, mert alacsony, ez baromság sztem, mert így is össze kellett zsugorítani, sztem azért választották, mert édi! :lol:

2_41 menni kéne
/jac/

Több
22 éve 3 hónapja #69238 Írta: Telumehtar
Hoztam neketek ajandekot....:

www.bagendinn.com/images/A-D/dirtysweater.jpg

Ez nagyon tetcik...

Több
22 éve 3 hónapja #69218 Írta: Telumehtar
Nyulhopsz!:Nem mindegyiknek...de sajna a legtöbbnek..egyebkent Travist en is szeretem...Travis RULZ!

Több
22 éve 3 hónapja #69214 Írta: Nyulhopsz!
Solo: köszönjük Neked, hogy feldobtad életünket beszólásoddal, sokat tanultunk tőled!

Hódica: a többit sajnos nem tudtam beírni, mert túl hosszú... ez is Travis, imádom!!! :twisted:
(teljes szöveg, ha érdekel valakit: www.lyricsstyle.com/t/travis/lasttrain.html
Azért ez az aláírásom mert kissé kibuktam azon, hogy az énekes, Fran egy nála legalább 30 évvel idősebb nővel jár (Fran 29 éves)... minden jó pasinak anyakomplexusa van??? :hein: :mad:

Több
22 éve 3 hónapja #69211 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Solo:ajánlom figyelmebde a www.starwars.hu -t.Ott is van fórum...

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 3 hónapja #69179 Írta: Telumehtar
Solo:Ez nem egy Star Warsos forum....Szal ez amit irtal OPFFnak minösült....Ezenkivül semmi ertelme hogy hülyesegeket irjal amiröl halvany lila gözünk sincs...Szal...

(Tom,tom, OFF volt

Több
22 éve 3 hónapja #69149 Írta: Solo kapitány
Solo kapitány válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Megjött az 1622,001 éves dögkeselyű, emberek. Felszállás!!
Ne essen félreértés, a képen nem én, hanem a csicsikáló Yoda látható.Apropó! Kóstoltátok már a nagymamám bundáskenyerét? Nagyon finom.

Több
22 éve 3 hónapja #69132 Írta: Telumehtar
Na ertelmes Tma nuku???....Kaaaaar...

Több
22 éve 3 hónapja #69131 Írta: hódica
Jó nyarat Lili! :closed: :sungl:

Nyulhopsz:Elkég érdekes az aláírásod... :hein: :cool2:

Most nekem sem jut eszembe semmi téma, szóval inkább nem beszélek hülyeségeket... :confused2:

Off:vasárnap mindenki nézze az RTL-en Seant 19:55-kor, ée izzítani a videókat! :bounce:

Most mentem, Lij legyen veletek!

Több
22 éve 3 hónapja #69123 Írta: Nyulhopsz!
Én élek, csak nem jut eszembe értelmes hozzászólás, mert nincs téma!

Több
22 éve 3 hónapja #69114 Írta: Telumehtar
Lili: :closed: Jo nyaralast!!!Hianyozni fogsz...a többiek meg eljenek mert szegeny forum nem el annyira.... :(

Több
22 éve 3 hónapja #69109 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

hódica:télleg igazad van,és tök jó,hogy jöhetsz augusztustól.Remélem a többiek is jönnek majd. :D

Amúgy csak elköszönni jöttem föl,most kb. 2,5 hétig nem leszek,úgyhogy további jó nyaralást nektek.Hiányozni fogtok!Bye! :closed: :bawling: :closed:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.290 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére