Frodó (Elijah Wood)

Több
22 éve 3 hónapja #69106 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

És az a cikk, miszerint Lij hasonlít egy lajhárhoz az még arra sem méltó, hogy felháborodjunk rajta.Ez a cikk is mutatja az újság színvonalát.

Hodica:Tök igazad van....1et ertek....el is vetem a Tmat....jo melyre hehe...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #69100 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!!!! :P

Újra feljöttem pár percre, de csak sutyiban, amíg anyu nem lát... :clown: :wink:
De van egy jó hírem(habár lehet, hogy ez nem mindenkinek jó.... :? ), szóval aug-tól majd rendszeresen jöhetek netre...jeeee!!!!!! :hello: :up: :itscool: tök örülök neki. mondjuk mostanság este a net haelyett olvasok...na mit?...GYU-t...olyan jó, hogy végre van könyvem,mert először a barátnőm könyvét olvastam ki, de az már rég volt, és egy csomó mindent elfelejtettem, de az utolsó fejezetet már kb. 20x végigolvastam és mindig bőgök a végén :bawling: :bawling:

Na jó, most már mennem kell, és sorry mert ez egy jó nagy OFF volt.

És az a cikk, miszerint Lij hasonlít egy lajhárhoz az még arra sem méltó, hogy felháborodjunk rajta.Ez a cikk is mutatja az újság színvonalát. :nono: :down: :deal:

Akkor mindenkit üdvözlök, és hamarosan jövök.
Lij legyen veletek! :P

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #69084 Írta: Lara

Több
22 éve 3 hónapja #69066 Írta: Telumehtar
Egyreszt innend (Nemetorszag) nem fogom elkuldeni....
A Girl-ben irtak tom de nem csak ott....
Szal en a 100XSzepnek fogok irni...de lehet hogy nem...de mind1 haggyuk mert ez mar nagyon old Tma.....
Meg valami?????

Több
22 éve 3 hónapja #69057 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sztem az a 2 cm. nem sokat számít,de télleg nem ártana egy levelet írni nekik,mondjuk nem hiszem,hogy igazából érdekelné őket. :roll:

Több
22 éve 3 hónapja #69055 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Tudom, hogy a Girl!-ben 166 cm.-t írnak, de egy csomó helyen 168-at olvastam. Na, mind1! (Ezt úgyis csak ő tudja biztosan. mn :) )

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 3 hónapja #69048 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Telu: a 166 cm a bravo girlben volt, még miel?tt elküldenéd!!

Több
22 éve 3 hónapja #69036 Írta: Telumehtar
Na azt akartam irni nekik hogy Lij nem hobbit termetü....
Meg meg azt hogy......Na ez az a resz lenni ahol olyanok jonnenek amik...naszovaltudjatok.....
Ja es elegge elegem van ebbol az "ujsagbol"...
Na de mind1...
A lajhar tenyleg aranyos de akkor is.....a lajhar lusta....es nem a legszebb latvany....

Több
22 éve 3 hónapja #68995 Írta: Lili
Sziasztok!

zsoffija:nem tagadom. :lol: :evil3: Vannak ilyen különleges képességeim... :biggrin2: :sungl:

Augustíne:sztem nem baj,hogy felvetetted ezt a témát,legalább tudtunk vmiről beszélgetni.
A Huckleberry Finn-t meg sajna én még nem láttam,talán ki kéne kölcsönöznöm... :roll:

Több
22 éve 3 hónapja #68978 Írta: Augustíne
Még mindig ez a lajháros téma van a topon? (Kár, hogy fölvetettem... :? ) Egyébként Lij nem 168 cm.? Ja, tegnapelőtt láttam a Huckleberry Finn-t a Rai Uno-n (ugye jól írom a nevét?). Olyan cukor volt!!! :roll:

Több
22 éve 3 hónapja #68971 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Lili:Belelátsz a gondolataimba,ne is tagadd!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lajhár:szerintem is kedves kis állat!De miért hasonlítana Lij-re? :? :nono:
Telu:::és mit írsz nekik??? :P :hein: :hello: (csak kíméletesen! :nono: :biggrin2: :cooljump: )

(jameg!kb félóra,és már megint távozok...ezennel::::::szijasztok!)

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 3 hónapja #68956 Írta: Lili
Ja erre a cikkre én is emléxem,és most vmelyik újságban megint ez volt benne.Látszik mennyit tudnak a GYU-ról... :x :x :evil:

Több
22 éve 3 hónapja #68939 Írta: Telumehtar
Nem biztos hogy elkuldi az uzenetwemet ez a rohadt gep de csakazertis....na a lajharral kapcsolatban:HULYEEEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!!!

Grrrrrrrrrrr...... * Telu felrobban*

Irok is egy levelet majd a 100XSzarnak hogy mi volt ez????
Ja es egyszer azt irtak hogy a 166 cm-jevel tenyleg hobbit meretu.....
A hobbitok atlagosan 90-100 cm-ek...Lij 166 :roll:

Több
22 éve 3 hónapja #68890 Írta: Lili
Sziasztok!

zsoffija:hát nem is tudom,hogyan jöttem rá?? :roll: :biggrin2: :tongue:

Amúgy azért kiváncsi lennék,hogy ezt a lajháros dolgot egyáltalán ki találhatta ki?Nem egészen lehet normális... :mad2: :rmad2: :evil:

OFF:képzeljétek megvettem a Tolkien enciklopédiát,és találtam benne egy olyan nevet,hogy Zsákos Lili.Jó mi? :lol: :hello: :mrgreen:

Több
22 éve 3 hónapja #68831 Írta: Nyulhopsz!
Aranymag: miért ne emlékeznék? :D

Megjegyzem, én szeretem a lajhárokat, de Lijhoz hasonlítani tényleg durva, de szálljunk le a témáról!

A Frankás sztori elég furi... hát kíváncsi lennék az arcára, mikor kiderült, hogy nincs víz! :twisted: (ezt nem azért mondom, mert nem szeretném Frankát)

Több
22 éve 3 hónapja #68805 Írta: Hobbitleány
Hobbitleány válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Lili! Tényleg a százszorszépben! Én olvastam/láttam! Akié az újság volt, az bosszabkodott egy sort, mert azt az oldalt darabokban kapta vissza...

-Én elviszem a Gyűrűt-mondta-, bár az utat nem ismerem.

Több
22 éve 3 hónapja #68783 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Lajhár? Lajhár? Ezt nem értem! Azt hiszem valakit kinyírok! :rmad2:
Nyulhopsz szia! Emlékszel még a jó öreg Aranymagra? :)

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
22 éve 3 hónapja #68771 Írta: zsoffija
Lili:ahá!köszi! :)
:arrow: :shake: :crying: :bawling: :rmad2: :nono: :eek4: :down: :cyclops: :cross: :blackeye: :triste: :o h: :mad2: :heu: :dead: :evil: :crap: :cry: :( :x :?
Ezennel én is felháborodtam.Jó,hogy nincs meg nekem az újság.Azaz hogy nem volt meg...mert kb eddig élt volna. :evil:
Bár még mindij nem értem.Spec Lijben nem sikerült még felfedeznem semmi lajhárszerűt! :shake:

:arrow: Emoitikonok?Lili!hogyan jöttél rá??? :biggrin2:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 3 hónapja #68767 Írta: Lili
zsoffija:arról van szó,hogy Lijt ez egyik újságban,asszem a 100xSzépben egy lajhárhoz hasonlították.Én egyáltalán nem találtam humorosnak,és sztem itt a többiek sem... :evil: :rmad2: :mad2:
Amúgy látom nagyon tetszenek az új emotikonok. :wink: :up:

Több
22 éve 3 hónapja #68753 Írta: zsoffija
:roll: 8O télleg,mit alarnak a lajhároktól???Nem fair!le vagyok maradva!
:bounce: :cooljump: :bounce: :cooljump: :bounce: :cooljump: :bounce: :cooljump: :bounce: :cooljump: :bounce: :cooljump: :bounce: :cooljump: :bounce: :cooljump: :bounce:

:closed: :shake: :rmad2: :closed: :shake: :rmad2: :closed: :shake: :rmad2: :closed: :shake: :rmad2: :closed: :shake: :rmad2: :closed: :shake: :rmad2: :closed: :shake: :rmad2: :closed: :shake: :rmad2: :closed: :shake: :rmad2: :closed:

Több
22 éve 3 hónapja #68705 Írta: Telumehtar
Helloka!
Visszatérttem én is...aztán holnap huzok ujra de ott ahol leszek ottan lesz intörnet jejejejeje.....Na Franka hala elég cikis hehehe....úgy kell neki....
A lajháros Tmára:Mi köze van Lijnek a lajhárhoz????SEMMI!!!!!

Több
22 éve 3 hónapja #68700 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
én is ma tértem vissza, és whoa! megint rengeteget írtatok....szal most nemtudom miről van szó, mi ez a Matt-Franka cuccos? :oops:
a Háboruról annyit hallottam, amit Erunis_ ömlengett róla, de sajnos nem láttam :cry:
a Frodós rajzok nagyon tetszettek!!! 8)
semmi hír a második filmről, semmmir hír Lijről...csak lenne már Január!!! :(
a TTT trailert én is próbáltam letölteni, de saja elszállt a net :evil: azért menjen el mindenki a www.lordofthering.net re, bár szerintrem rajtam kívül már mindenki járt ott :oops:
elég a hülyeségeimből, sajnos szerdán már megint megyek el, de ma és holnap itt vagyok!!! :D

n8n returns

Több
22 éve 3 hónapja #68685 Írta: Nyulhopsz!
Visszatértem!!!
Asszem elég nehéz lesz visszatérnem normális életemhez mivel minden nap hajnali 1-2 óra körül mentünk aludni és 9-10-11 körül keltünk és mindezt 2 hétig!
Ismeri valaki a Travist? Tudjátok a Sing, sing, sing! A Balcsin annyit hallgattuk én meg egészen belezúgtam az énekes (Fran) hangjába (meg nem csak abba :P )!
Királyak az emoticonok, csak használni nem tudom ?ket... :oops:
A lajháros cikket én is láttam... nos, mint tudjuk egyes embereknek igen érdekes elgondolásuk van arról, hogy mi a vicces és mi a sért?.
A bravo girlben meg olyan cikk van, ahol magasságuk szerint rakták össze a színészeket és ott 166 cmnek írták! Kedves... azért sztem a -2 cm nélkül is el tudnák adni az újságot...
A Háborút sajnos nem tudtuk megnézni, mert a barátn?m anyja a nappaliban aludt, és nem engedte, hogy nézzük :cry:
És itthon se vette föl nekem senki!!!! :evil: :evil:
Mostmár minden nap jövök, hála a vodafonenak meg az új kedvezménynek!! Így már el tudom nézni nekik, hogy mindig túlszámláznak... :P
Na jó, abbahagyom, még jövök!! :D

Több
22 éve 3 hónapja #68669 Írta: zsoffija
Tokjók a rajzok!Ezek mindig ÚGY tetszenek... :D

Pletykák:És,ezek leginkább maguknak a nevezett sztároknak milyen bosszantók lehetnek! :x
Dehát az ember már csak ilyen,kiváncsi a helyes (vagy nem helyes) pofi mögött rejlő valódi emberre,és azt hiszi,ezek a hírek/álhírekközelebb juttatják hozzá.Pedig ez nem egészen így van!És mégis,ezzel kell megelégednünk! :shake:
Megjegyzés:mibe,hogy a legtöbb hírességből közelebbi ismertség következtében teljes kiábrándulás menne végbe. :down: Vagy ugyanez ,fordítva. :up:

Úgyhogy,én maradok a Lijes képeknél! :oops:
:twisted: Egészen addig,amíg el nem látogat Magyarországra :twisted:
:sungl: :itscool: :cooljump: :hello: :mrgreen: :cool2: 8) :smokin: :pimp: :cheers: :bounce: :dance:

Több
22 éve 3 hónapja #68648 Írta: Lili
Sziasztok!

Aranymag írta: Az a baj, hogy nem tudunk semmit Lijről, mert mi nem vagyunk a haverjai, és emiatt a róla szóló cikkeket olvassuk, hogy megtudjunk róla valamit , és vannak szenzációhajhászok akik mindent kitalálnak szegényről... :!:

Igen,ez így van,de Lij szerencsére azok közé tartozik,akikről nem írnak olyan sokat,ezáltal nem találnak ki minden hülyeséget.De az a házasság dolog nagyon idegesítő... :x

OFF:képzeljétek ma láttam a TTT trailerét.Most olyan boldog vagyok! :dance: :bounce: :mrgreen:

Több
22 éve 3 hónapja #68639 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Az a baj, hogy nem tudunk semmit Lijről, mert mi nem vagyunk a haverjai, és emiatt a róla szóló cikkeket olvassuk, hogy megtudjunk róla valamit , és vannak szenzációhajhászok akik mindent kitalálnak szegényről... :!:

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
22 éve 3 hónapja #68624 Írta: Augustíne
Ez a Franka-Matt-es dolog azért elég ciki! Egyébként Matt is a kedvenc színészeim egyike, de Lijt még nem előzte meg (és nem is fogja)! :mrgreen: :tongue:

Több
22 éve 3 hónapja #68595 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Leana: Tök jó, bár Mordorban hol van ien szép zöld hely??? :?

Több
22 éve 3 hónapja #68565 Írta: Leana
Leana válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ragoran: Akkor ez sem maradhat ki:
www.tolkiengathering.com/artgallery/art001.html

"All we have to decide is what to do with the time that's given to us." (Gandalf)

Több
22 éve 3 hónapja #68539 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Pár rajz, hátha érdekel vkit...
www.glassgriffin.com/fanart/imag ... nxiety.jpg

www.glassgriffin.com/fanart/images/frododrw1.JPG

www.glassgriffin.com/fanart/imag ... awing2.JPG

www.glassgriffin.com/fanart/imag ... WFrodo.jpg

www.glassgriffin.com/fanart/imag ... lfrodo.jpg

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.281 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére