- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Arwenagi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Supersonica
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Augustíne
- Nem elérhető
Jaj, Vic!!! Azok a képek! IMádlak érte!
Az üvegcsék nagyon szépek - én is elfogadnám. Sztem olajakat, meg illatos folyadékokat tartanak benne, v. csak dísznek van...
Amúgy a barátaimmal szemben nekem is mindig + kell védenem Orlit! Néha talán kicsit durván is +védem, mert nem mindig szokták mostmár szidni, ha ott vagyok - Féltékenyek...
ORLANDO 4ever!!!!
- Ivó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Aragornnak volt jobb a nyila vagy legolasé?
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:
Ivó
- Misteq
- Nem elérhető
"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"
- Ivó
- Nem elérhető
Szerintem a tündék nem használnak kozmetikai szereket legalábbis a gy.U ban! De lehet hogy Orlandot is kifestik a forgaás elött mert majdnem minden színészt kifestenek De Gy.U ban szerintem pl: Arwen
nem használ parfümöt
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Ivó
- [Nerwen]
- Nem elérhető
A többi kép nagyon nagyon...ah behalok
:legolas4:
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- Vic
- Nem elérhető
images.orlandobloomshrine.com/ob136.jpg - Orli magára igazítja a kalapját
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ttrpg1.jpg - Legolas fekete-fehér kép - céloz
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... sttt16.jpg - Legolas nagyon morcos - de ÉÉÉÉDES
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ttrpg2.jpg - még egy célzós kép, de ez színes. Már volt itt, csak kisebb és rosszabb minőségben.
Ez a kép nem az a kép, amit ismerünk :
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 02dec1.jpg
Nézzétek meg, hogy másként van árnyékolva az arca...
- Vic
- Nem elérhető
TÉMAFELVETÉS:
Pennie ajánlott egy nagyon jó linket, tünde-jelmezekkel kapcsolatban, és elidőztem egy kicsit a honlapon
( www.alleycatscratch.com/lotr/Elf/Legolas.htm )
Rábukkantam néhány tündék által használt üvegedényre, íme a kép: (Sajna egy kicsit homályos az első)
www.alleycatscratch.com/lotr/Elf ... ROM_Rd.jpg
www.alleycatscratch.com/lotr/Elf ... _50_se.jpg
www.alleycatscratch.com/lotr/Elf ... ble_se.jpg
A képek Arwen hálószobájából származnak, de ez most részletkérdés.
Szerintetek mit tárolhatnak ezekben az üvegcsékben? Ismerhetik a tündék a kozmetikai szereket, használhatnak illatos krémeket, olajokat stb, vagy mivel a bőrük ezek használata nélkül is gyönyörű, fölöslegesnek tartják az ilyesmit?
A második képen valószínűleg kancsó és poharak látszódnak, az utolsó képen látható üvegcsék viszont viszonylag kicsik. Vajon mi lehet bennük?
- sorriso
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Én is "kitapétáztam" vele a szekrényemet, természetesen az ágyam mellettit, hogy vele álmodhassak...
Szóval az im-ben van egy "riportocska" EW-dal(off)egkérdik töle, hogy a szökéket, vagy a barnákat szereti-e jobban: ".barnák....ebben pl nem hasonlítunk Orlival, mivel az ö nagy ideálja Marilyn Monroe."
Nem is tudtam, szal épp ezt akarom megkérdezni, hogy ez igaz-e?
Ugyanis itt a fórumon, hallottam egysmást az újság felöl, és most nemtom, h hihetek-e. :confused2:
"És erre jön tesóm, ránéz a képre, és kijelnti, hogy "milyen idétlen feje van ennek!"
Ryana, nem vagy egyedül.Én is nap mint nap "élet-halál" harcot vívok Orli becsületéért. Mindegy, akárki akármit mond, én így is imádoooooooom!
"Ne féljünk nagyot lépni.Ha ez tűnik szükségesnek, két kis ugrással nem jutunk át a szakadékon"
- Undómiel Arwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Vérvörös tinta
Legördül a függöny...
Váltságdíj a halálba
Álruhás halál
A fojtogató
Egy polgármester rejtéjes halála
A síron túl
Halálos méreg
Egy olvasókör titka
Szomszédviszály
Melyik a The Judgement Day????????????????????????
www.theorlandobloomfiles.com/pictures/ma...mansweekly03feb1.jpg
Ez egy kép a The Kelly Gangből
,,Even the smallest person can change the course of the future''
- Cat
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Hát az én baráti körömben csak egy ember szereti ezért nekem állandóan azt kell halgatnom mindenkitől,hogy milyen röhelyesen néz ki megy,hogy milyen csúnya.A tesóm meg egyenesen egy igénytelen nyálgombócnak tartja!
- Ryana
- Nem elérhető
Amúgy csak úgy egyik osztálytársam tette elém, hogy tessék... Asszem jobb, ha elkezd menekülni a hálám elől...
Sokadszorra kellett rájönnöm, hogy ez az ember... Tökéletes! [size=9:3d8kp8gu](Legalábbis számomra, tudom, ezzel nem mindenki van így.)[/size] Az össze kockás-pöttyös ingével és lila nyakkendőjével együtt! (+ ez kombinálva zakóval és sportcipővel...
Egyszerűen imádom! :bounce:
És erre jön tesóm, ránéz a képre, és kijelnti, hogy "milyen idétlen feje van ennek!"
Közöltem vele, hogy ha továbbra is a nyakán akarja tudni a fejét, az ilyen kijelentéseket lesz szíves mellőzni. Vagy legalábbis a hátam mögött mondani.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Saczy
- Nem elérhető
azért kék az egyiken és barna a másikon a szeme....
azokon a sorozatképeken télleg ari
Elen síla lúmenn omentilelvo!
- Ivó
- Nem elérhető
Viszon valamit észrevettem a másik két képen: Az egyiken Legolas szeme színe kék a másikon barna! Vajon miért van ez? És Orlando szeme színe milyen valójában?
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Ivó
- Vic
- Nem elérhető
Death írta: Más dolog ami mostanában nagyon foglalkoztat, az Orlando szüleinek története. Nemrég olvastam, hogy a család Dél-Afrikában élt és nem sokkal a születése előtt költöztek Canterbury-be. Elgondolkodtam, hogy vajon mind a két szülője angol vagy hogy milyen származásúak? Az apjáról tudunk többet, hogy mivel foglalkozott, milyen könyvet írt… De az anyja számomra elég „homály”. Már annak is örültem, hogy a nevét megtudtam…(nagyon tetszett, egyik kedvenc nevem) Szóval tud vki vmilyen információt róluk? Nagyon érdekelne.
Merci,
DEATH
Hát, ami engem illet, még az anyukája nevét sem tudom pontosan... Valahol azt írják, hogy Sheila a neve, valahol pedig azt, hogy Sonia.
A dél-afrikai évekről ehhez hasonló idézeteket találni a legtöbb külföldi honlapon:
"His father, Harry Bloom, died when Orlando was 4 and was a legendary figure in antiapartheid circles in South Africa. Harry also wrote a famous tome called Episode In The Transvaal, was jailed for his beliefs, and worked alongside Nelson Mandela."
Azt több helyen is olvastam, hogy az apja halála után az anyukája volt az, aki "egyengette" a tanulását és beiratta különböző iskolákba stb. Ha valaki többet tud, kérnénk leírni.
MÁS.
Hoztam Nektek még néhány szkennelt képet, már ismeritek őket, de ezek nagyobb és jobb minőségűek, mint az eddigiek. Mind a kettő Legolas, és egy japán magazin áprilisi számából valók:
www.haide.net/~studiom/images/ja ... april1.jpg
www.haide.net/~studiom/images/ja ... april2.jpg
- Vic
- Nem elérhető
Hoztam Nektek néhány vadiúj képet a Pirates of the Caribbean forgatásáról.
Remélem, hogy bejön a link:
orlandomultimedia.net/pirate/news02272003b.html
OFF: Ha van streamload-otok, akár lehet kérni is Jastől (Orlando Bloom Multimedia) a videófájlt, én most kértem meg, kíváncsi leszek, milyen lesz a minősége.
Orli nagyon buzgón forgatja a kardot, remélem, hogy jól is fog kinézni a vásznon is.
- Ivó
- Nem elérhető
A hírnév szerintem is a fejébe szállt! Gyorsan lett híres meg a pénz a pénz!
Az öltöszködéssel kapcsoltaban tényleg nem ez a mai divat
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Ivó
- Death
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Ez most egy semmilyen témába nem vágó dolog lesz (vagyis off) de muszáj leírnom! Reggel a padomon meglepetésként 4 db Orlando és 2 Legolas kép várt. Egyiket se láttam még újságban. (a neten már igen) Annyira örültem neki! Aztán kiderült hogy egy olyan oszt.társamtól kaptam, akire tényleg nem gondoltam volna! Hálám üldözni fogja.
(Apropó, lesz márc. 5-én /mtv/ egy film Virginia Woolf életéről. Én részben azért nézem meg mert Orlando egy műve után kapta a nevét. Olvasta vki? Én még nem, de biztosan el fogom egyszer.)
Más dolog ami mostanában nagyon foglalkoztat, az Orlando szüleinek története. Nemrég olvastam, hogy a család Dél-Afrikában élt és nem sokkal a születése előtt költöztek Canterbury-be. Elgondolkodtam, hogy vajon mind a két szülője angol vagy hogy milyen származásúak? Az apjáról tudunk többet, hogy mivel foglalkozott, milyen könyvet írt De az anyja számomra elég homály. Már annak is örültem, hogy a nevét megtudtam (nagyon tetszett, egyik kedvenc nevem) Szóval tud vki vmilyen információt róluk? Nagyon érdekelne.
Merci,
DEATH
"Most tél van és csend és hó és halál."
- Misteq
- Nem elérhető
*folydogál erre-arra*
- [Nerwen]
- Nem elérhető
Sztem most nem igazán divat így öltözni, legalábbis egy bemutatón biztos nem.
A hírnév, a hírnév...azért ott még nem tartunk Ugye?
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- Fereste
- Nem elérhető
(egyébként én egyenesen irigylem töle a kockás és csíkos ingjeit, na meg azt a bizonyos zöld sapkát, nagyon szívesen hordanék én olyat )
- Csavargó
- Nem elérhető
rosszcavargócúnyacavargóeltévesztetteholszületettazacépember
Üdv: Csavargó
Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.
- Augustíne
- Nem elérhető
Vic: Nekem is abban az öltönyben tetszett legjobban (bár azt hiszem, h a haja miatt is jobb volt!)
Undómiel: Azért szerintem ott még nem tartunk! Legalábbis nagyon remélem!
ORLANDO 4ever!!!!
- Undómiel Arwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
,,Even the smallest person can change the course of the future''
- Misteq
- Nem elérhető
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Beleg
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Supersonica
- Nem elérhető
Az előző kirohanásban Orlando, mint Orlando volt a tárgy (mint öltözködés), csak az utolsó link tartozott Legolashoz. Nekem személy szerint Legolasként jobban tetszik, de Orlandóként is nagyon jó!
Aztán a végén nehogy gyűjtsünk neki ruhatárra (Isaura és a rabszolgafelszabadítás )
- Csavargó
- Nem elérhető
Szóval nem akarom őt bántani, de szerintem csak egy átlag pasi civilben (na jó nagyon jól kinéző átlag srác)!
Üdv: Csavargó
Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.
- Supersonica
- Nem elérhető
Csavargó írta: Foglalkozunk itt vele persze (csak vele!!!!) de ha nem lett volna belőle Legolasz 6 órára a vásznon lehet, hogy simán elmennénk mellette az utcán, egy pillantásra sem mélatva mert így öltözködik.
Csak 3 óra volt a napi sminkelés
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.