Legolas (Orlando Bloom)

Több
21 éve 8 hónapja #102894 Írta: erwianne
erwianne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Ivó írta: erwianne:Én még nem láttam a filmet,de biztos nagyon JÓ!!!

Hát, Ivó, akkor sürgőssen húzzál a moziba, érdemes!
Ja a az meg furán hangzott, amit a parfümről írtál (nekem leg'ábbis)... Visszaolvastad miután elküldted? Mind1, ez kicsit off.

Írtam már mely'k a kedvenc Orlis honlapom? www.orlandobloom.co.nz
Vagy ezt már írta más? Ha igen, akkor bocsi, ma kissé szórt vagyok :oops:

Ryana: Asszem az oldalfonat titkára félig rájöttem, de a főfonat még setét! Anyum szerint parkettafonásnak hívják, de megcsinálni ő sem tudja. Ráadásul nincs még egy hosszú haj a családban , amin gyakorlani tudnék. A sajátját meg ugye nem látja át az ember lánya globálissan, már csak szeme és haja egymáshoz képest való anatómiai helyzetéből fakadóan se.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #102873 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
erwianne:Én még nem láttam a filmet,de biztos nagyon JÓ!!! Épp ezért,engem érdekelnek más filmek,sorozatok,könyvek!
A parfümös témához még egyet szeretnék hozzászólni: Lehet,hogy Orlando használ férfiparfümöt,ki tudja! De nagyon jól játtsza a szerepét a Gy.U-ban!!!

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja - 21 éve 8 hónapja #102871 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szóval jönnék hozzászólni Legolas hajfonatához.
Van énnekem egy könyvem, amiben mindenféle hajfonások vannak, és van egy olyan, ami sztem igen hasonlít Legolaséra. :wink:
Ezt próbálom most épp megosztani veletek, de nem igen tudok képet feltölteni a honlapomra (nemértem, a múltkor pedig sikerült.. :? )
Szóval próbáljátok meg ezt , ha nem jön be, írjatok e-mailt és elküldöm.

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 8 hónapja #102870 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Iras:

A Ned Kelly: Valós történeten alapul, ausztrál törvényenkívüliekről szól, akiknek a vezetője Ned Kelly (amolyan ausztrál Robin Hood, a társaival a gazdagokat fosztogatja és a zsákmányt a szegényeknek adja). Végül elfogják őket és ned Kellyt felakasztják, asszem Orli karakterét (Joe Bryne) agyonlövik :(

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 8 hónapja #102866 Írta: Iras
Iras válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Lehet,hogy hülyeség amit kérdezek,de miről szól a Ned Kelly????? :lol:

"Felső-és Alsó-Egyiptom királynőjének szolgálóleánya vagyok én! "

Több
21 éve 8 hónapja - 21 éve 8 hónapja #102860 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Legsie magyar hangja Rékasi Károly, nyem?
Vhogy naon nem illik hozzá, az eredeti télleg 100x jobb...

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #102859 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Böszi írta: Én tegnap láttam gépen és nagyon-nagyon reménykedek benne hogy Legsie hangja csak a film nem túl jó minősége miatt volt olyan gyatra*.

Ne reménykedj :wink: Én tegnap kaptam meg a filmet szinkronizálva, és tényleg elég gyatra a magyar hang... Persze, lehet, hogy csak az elfogultság beszél belőlem, mert hozzá vagyok szokva az eredeti hangokhoz :) De az eredeti hangok mindenképpen sokkal jobbak. Haldír magyar hangja *blöaaa* :twisted:

Több
21 éve 8 hónapja #102820 Írta: Leara
Leara válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
sziasztok!
egy kicsit megkésve,de azért itt van! :wink:

magáról:
,, Néha nagyon szörnyű lehetek.Adrenalinfüggő vagyok, szeretek őrölt dolgokat csinálni, például egy kötéllel a derekamon repülőgépekből kiugrani,motorozni,szörfözni.De néha én szeretek csak úgy lógni a haverokkal, moziba menni, és normális dolgokat csinálni.''

azért elviselnénk az őrültségeit... :itscool:

a mi szerencsénk:
,,Ráébredtem, hogy én is lehetek Superman vagy Daniel Day Lewis az Utolsó mohikánból.''

azért megnézném Superman-ként. :lol:

Legsie-ről:
,,Legolas mozgása könnyed és elegáns, olyan balettos.Nagyon nehéz volt megoldani,hogy járás közben el ne essek.''

ott lettünk volna hogy elkapjuk?

balesetéről:
,,Azt hittem nem élem túl.Az orvosok közölték,hogy egész biztos tolószékben fogom tölteni hátralevő életemet.Pokolian fájt mindenem, ezért mindenféle drogokon éltem.Két hétel később a saját lábamon bicegtem ki a kórházból.Egy év elteltével a GYU egyik legerősebb karakterét játszottam.''

Ápolásban segédkeztem(segédkeztünk) volna!!!!!

a lányokról:

,,Mostanában a munkámba vagyok szerelmes.Amikor beleszeretek egy lányba,nem tudok másra gondolni.Imádom ezt az érzést.A nők gyönyörűek.Megérdemlik a becézgetést és a megbecsülést.A mi generációnk mégis inkább a szexszel foglalkozik, a romantika kihalófélben van.Ha Angliában találkozol valakivel,általában épp részeg vagy,és azon kapod magad, hogy egy taxi hátsó ülésén nyögsz.''

dobok egy hátast a székkel együtt.

bocs ha fölöslegesen írtam be. :oops:

...elszállt az Ősi Nyugatra, s a regék és dalok eldái eltűntek mindörökre.

Több
21 éve 8 hónapja #102810 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Én tegnap láttam gépen és nagyon-nagyon reménykedek benne hogy Legsie hangja csak a film nem túl jó minősége miatt volt olyan gyatra*.
(Amúgy a bővítettet ált. angolul nézem hogy gyönyörködhessek Legsie eredeti hangjában...)
Nekem még nem volt szerencsém angolul megnézni a TTT-t moziban. :cry:
Nálunk így is már csak 1 moziban játszák.

*legalábbis nekem nem nagyon tetszett

De az a szinkronizált változaton is átjön, hogy Legolas_egy_isten.

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
21 éve 8 hónapja - 21 éve 8 hónapja #102784 Írta: erwianne
Oh-oh, mai (egyébként Frodós) talin láttam KILENCEDJÉRE a Filmet, de csak most először volt szerencsém a szinkronizálatlan változathoz. Istenem, LEGSIE HANGJÁVAL FOGOK ÁLMODNI . :legolas3:
sZ'al amúgy mikor lesz Pirates of the Carribean?

Több
21 éve 8 hónapja #102709 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
OFF: Kate Bosworth azért szerepel Lenny Kravitz klipjében, mert az a BLUE CRUSH című film zenéje. (Kate mellett még benne van a film másik két főszereplője is) . Amúgy a film 3 szörfös csajról szól, és szerintem egész jó lesz. Amúgy ezeknek a pletykáknak tényleg nem érdemes hinni. Majd ha látom őket együtt, akkor elhiszem a dolgot. Őszintén szólva a Deed Poll után már nem tom higyjek-e leírt interjúkban.. majd ha a szájából jön ki a szó.. :roll: hmm.. de értelmes volt..
:twisted:
Zsu

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
21 éve 8 hónapja #102696 Írta: Death
Death válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Csumesz!
Augustíne: a hírt az orlandomultimedián olvastam. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a pletyóknak nem kell hinni, hisz összeboronálták már jópár személlyel... (Egyébként a csaj Lenny Kravitz legújabb számának klipjében látható-csak a miheztartás végett)
Vic: az a bizonyos YM magazin mikor fog megjelenni és kb. mennyibe kerül?
Vmit még akartam de elfelejtettem! Kissé stupid vagyok... :wink:
BYE-BYE!
Death

"Most tél van és csend és hó és halál."

Több
21 éve 8 hónapja #102639 Írta: Undómiel Arwen
Undómiel Arwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Tegnap újra megnéztem a filmet, és direkt nagyon figyeltem a Helm szurdoki csatánál.A tegeze telítettségi állapota igencsak ingadozó volt.Ha jól láttam, akkor a lépcsőn való lecsúszáskor kiürült, de utána megint tele lett nyílvesszőkkel. :D

A mostani Bravoban őt interjúvolják a TTT-ről.Mellesleg nagyon jóó a kép róla.

,,Even the smallest person can change the course of the future''

Több
21 éve 8 hónapja #102598 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
Több
21 éve 8 hónapja #102527 Írta: erwianne
Már számolom visszafele a napokat Ned Kelly-ig! S vajh mikor lesz Karib-tengeri kalózok? Az ugye hamarabb, mert amióta megnéztem a TTT-t egyszerűen nem tudnak érdekelni a most futó filmek, amiknek semmi köze hozzá 8O Pedig én igazán nyitott természet vagyok :) Ki érti ezt? :?

Több
21 éve 8 hónapja #102520 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
NED KELLY MOZIBEMUTATÓ MAGYARORSZÁGON!!

A UIP Duna-film-nek köszönhetően 2003. Október 9-én bemutatják itthon is a Ned Kelly-t. Bevallom, én aszittem előbb a mozikba kerül, de sebaj, a lényeg, hogy jön!!! :P :D

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
21 éve 8 hónapja #102507 Írta: Thaurwathiwen
Rayan: teljes mértékben egyetértek veled, szépet írtál :)

Nos fantasztikus hírem van (legalább is számomra :D )!!!!

Akinek van BBC Prime csatornája, az péntekenként legyen szíves a TV elé fáradni 19.10-től-20.00-ig, ugyanis akkor vetítik a Casualty c. TV sorozatot, amiben Orli is játszik, de hogy mien szerepe van azt sajna nem tudom :)

Namarië!
Thaur

Nem tudom, hogy BP-en v. az ország más tájain lehet-e fogni, de nálunk lehet. :) :) :)

Több
21 éve 8 hónapja #102480 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Rayan: ez nagyon szép volt:)) nagyon egyet értek:)) én mostanság múltam két éves ezen a honlapon:)) Nem emlékszem hova írtam először, de akkor még nem volt Legolas topic:)))de az volt az első igazi "rajongói" topic, erre emlékszem.. vagy az első között legalábbis. Persze akkor még a könyvbéli Legolasról szólt a dolog, nem Orliról:))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 8 hónapja #102420 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Vic írta: OFF:
Az Oscar témához úgy látom, hozzá kell szólnom, mert megint túlságosan sok OFF hozzászólás születik a témával kapcsolatban.
Tehát: akit érdekel az idei Oscar, mindent megtalálhat ezen a linken:
www.oscar.com/nominees/nom_32066.html
Maga az esemény csak március 23-án lesz, tehát még egy hónap van addig. Orlando igaz, hogy lemaradt a TAVALYI Oscar-gáláról, mert nem volt elegendo hely. De az Oscar-elopartyn részt vett, onnan valók azok a képek, amikor Nicole Kidmannel csücsül és dumcsizik. Mindez azonban ismétlem, TAVALY volt, hiszen az idei Oscar csak egy hónap múlva lesz. Azonban itt hívnám fel a figyelmet, hogy van egy MÁSIK TOPIC, kifejezetten a díjátadásokkal kapcsolatban, az Oscart ott kellene kitárgyalni, és nem itt.

Igenis! Befogjuk a szankat es kuss@lunk :lol:

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 8 hónapja #102419 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
OFF:
Az Oscar témához úgy látom, hozzá kell szólnom, mert megint túlságosan sok OFF hozzászólás születik a témával kapcsolatban.
Tehát: akit érdekel az idei Oscar, mindent megtalálhat ezen a linken:
www.oscar.com/nominees/nom_32066.html
Maga az esemény csak március 23-án lesz, tehát még egy hónap van addig. Orlando igaz, hogy lemaradt a TAVALYI Oscar-gáláról, mert nem volt elegendő hely. De az Oscar-előpartyn részt vett, onnan valók azok a képek, amikor Nicole Kidmannel csücsül és dumcsizik. Mindez azonban ismétlem, TAVALY volt, hiszen az idei Oscar csak egy hónap múlva lesz. Azonban itt hívnám fel a figyelmet, hogy van egy MÁSIK TOPIC, kifejezetten a díjátadásokkal kapcsolatban, az Oscart ott kellene kitárgyalni, és nem itt.

Rayan: örülök, hogy újra itt vagy! :lol: :bounce:
A hajfonás valóban gyönyörű, a másik kép is.. *sóhaj*

Rayan írta: Olykor elgondolkodom azon, hogy vajon mit lát az ember lánya azokban a pasikban, akik az utcán mászkálnak...mikor itt van ez a gyönyörűség a vásznon és a könyvben, zöld köpenyben szaladgál, hosszú, szőke haja, bársonyos hangja van, és szinte tökéletes. Hát ő az, akihez menekülhetünk a világban, egy csodálatos hős, titokzatos múlttal és felejthetetlen kalandokkal. (Hogy ne is említsem másik szívem csücske -Gimlivel való barátságát.) Olykor eszméletlen jól esik, hogy este lefekszem, és mielőtt elaludnék, elképzelem, ahogy pl. egy útjuk közben a törppel beszélgetnek, és teljesen beleélem magam Középföldébe, a részesévé válok; és másnap boldogan és pihenten ébredek, mert éjjel az álmaimban megszabadultam a mindennapok nyomasztó szürkeségétől. Varázslatos élmény, remélem, ti is sokszor átélitek ugyanezt. Emiatt imádom Tolkient, végtelenül szeretem, hogy a meséivel örömet tud szerezni az embereknek. Köszönöm neki, teljes szívemből. ^_^

Szívemből szóltál. 8) Köszönöm.

Több
21 éve 8 hónapja #102411 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
www.dreamweaverbraiding.com/imag ... golas1.jpg
lureofthering.com/dawnlyn1.html

Ezek valami gyönyörűek!!! Főként a második. Már percek óta csorgatom a nyálam.

Tényleg, jó régen nem jártam erre. Az a vicces, hogy nemsokára (konkrétan 4 nap múlva) lesz kereken egy éve, hogy fórumra járok, és ebben a topicban kezdtem...és borzasztóan örülök neki, hogy még mindig itt vagyok, és annak is, hogy Legolas iránti rajongásom nem szalmaláng életű volt, és annak is örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül :)

Olykor elgondolkodom azon, hogy vajon mit lát az ember lánya azokban a pasikban, akik az utcán mászkálnak...mikor itt van ez a gyönyörűség a vásznon és a könyvben, zöld köpenyben szaladgál, hosszú, szőke haja, bársonyos hangja van, és szinte tökéletes. Hát ő az, akihez menekülhetünk a világban, egy csodálatos hős, titokzatos múlttal és felejthetetlen kalandokkal. (Hogy ne is említsem másik szívem csücske -Gimlivel való barátságát.) Olykor eszméletlen jól esik, hogy este lefekszem, és mielőtt elaludnék, elképzelem, ahogy pl. egy útjuk közben a törppel beszélgetnek, és teljesen beleélem magam Középföldébe, a részesévé válok; és másnap boldogan és pihenten ébredek, mert éjjel az álmaimban megszabadultam a mindennapok nyomasztó szürkeségétől. Varázslatos élmény, remélem, ti is sokszor átélitek ugyanezt. Emiatt imádom Tolkient, végtelenül szeretem, hogy a meséivel örömet tud szerezni az embereknek. Köszönöm neki, teljes szívemből. ^_^

Egyébként ugyi észrevettétek, hogy A Két Toronyban Legsie-nek mindvégig gyönyörű tiszták a kezei?! Ő az egyetlen, aki tényleg nem tud bepiszkolódni :mrgreen: És ahogy annak az orknak szokta volt a képébe hörögni, hogy "You lie", hát rendszerint meghalok a vászon előtt. Imádom az agresszív megnyilvánulásait :oops:

Thaur: igen-igen, szerintem saját készítésű, homemade fegyverek. Tündék, ugyebár ;)

Orli parfümjéhez: több hölgyemény megjegyezte már, aki kapcsolatba került vele, hogy fantasztikus illata van, úgyhogy tutira márkás cucc a szerencsés parfüm :lol:

Csók, és bocs, ha hosszú lett ^_^

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 8 hónapja #102387 Írta: Mimóna
Mimóna válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!
Mindenkinek boldog Valentin-napot!
Legolas a legcukibb a szereplők közül!!!Vagy nem!? :D

"Légy önmagad, úgyis elég hülye vagy!" - holland közmondás

Több
21 éve 8 hónapja #102318 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Kösz! Nem tudtok valami hírt Oalandóról?? Én sajna nem tudok róla..
Az imneten is van Legolasról szóló topic,Gy.U-ról,Két toronyról,Tünde nyelv-ről oda is lehet menni!
Bocs,ha már mondtam! És tényleg mindenkinek NAGYON BOLDOG VALENTÍN NAPOT KÍVÁNOK SOK SZERETETTEL!

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó

Több
21 éve 8 hónapja #102314 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Boldog Valentin-napot mindenkinek!

Több
21 éve 8 hónapja #102230 Írta: Thaurwathiwen
BAL: gondolom Boyfriends against Legolas :) )
Leara: tedd be !!! :D

Több
21 éve 8 hónapja #102229 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic: engem is +előztél... :? :wink: - De azért nagyon arany! :D
Kata: te az Im-netes Kata vagy? :roll: :wink:
Beleg: jók a képek!
Off: Mi az a BAL? (Én sem tudom... :oops: )
Leara: tedd be!!! 8O
Ivó: már 1x válaszoltam a kérdésedre (ami amúgy is off-nak számít). Nem akarunk mindig kioktatni, de plíz ne 2szavas hozzászólásokat írj be, ami ráadásul nem is a tmához kapcsolódik! :?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 8 hónapja #102155 Írta: Undómiel Arwen
Undómiel Arwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Az Oscarról:
Én valahol azt olvastam, hogy nem engedték be Orlandót, mert nem amcsi, hanem brit.Ugyanezen oknál fogva Billy-t, és Dominic-ot is kizárták. De lehet, hogy ez hülyeség. Nem tudom.

,,Even the smallest person can change the course of the future''

Több
21 éve 8 hónapja #102149 Írta: Leara
Leara válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!

tudjátok hogy az első Sorry magazinban benne van 2 oldal Orliról? :D
ha valamelyikőtöket érdekel szóljatok és berakom, amit írtak.végülis semmi plusz infó nincs vele kapcsolatban, de azért mégis Orli... :wink:
meg pár jó képecske is!

...elszállt az Ősi Nyugatra, s a regék és dalok eldái eltűntek mindörökre.

Több
21 éve 8 hónapja #102135 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
nemtom mit jelent az, de nem hiszem
veletlen akadtam a site-ra es nagyon tetszettek a Legolas abrazolasok. Mint egyen ugy ertem.
De asszem egyet kiveszek.

B.

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.767 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére